Kuinka asentaa WordPress Google Cloudiin

  1. 1. Kuinka asentaa WordPress Microsoft Azure -sovellukseen
  2. 2. Luettu tällä hetkellä: Kuinka asentaa WordPress Google Cloudiin
  3. 3. Asenna WordPress AWS – Amazon Web Services -palveluun
  4. 4. Johdatus pilvitietokoneisiin WordPressin avulla
  5. 5. Kuinka asentaa WordPress DigitalOceaniin

Tänään tarkastelemme kuinka asentaa WordPress yhden napsautuksen kuvana Google Cloudiin – Googlen oma pilviinfrastruktuuri. Markkinoiden suurimmista pilvipalveluntarjoajista Googlella on yksi kilpailukykyisimmistä hinnoittelukäytäntöihin verrattuna Amazon Web Services- ja Microsoft Azure -palveluihin. Se on pilviverkko, jota ylläpitää Googlen oma infrastruktuuri, joka käsittelee yli 40 000 hakulauseketta sekunnissa.


Yksi niistä asioista, joita rakastan WordPressistä, on se laajalle levinnyt suosio. Juuri tästä syystä lähes jokainen pilvipalveluyritys tarjoaa käyttäjilleen WordPressin ”yhden napsautuksen asennuksen”. Jotkut kutsuvat sitä “sovellukseksi”, kun taas toiset kutsuvat sitä “malliksi” tai “kuvaksi”. Soita mitä haluat – mutta tärkein tosiasia on, että WordPressin asettaminen pilveen vie vain muutaman napsautuksen.

MERKINTÄ: Yksi tärkeä kohta ennen aloittamista. Jos tämä on sinun ensimmäinen kerta WordPressin asentaminen pilveen – toisin sanoen todelliselta pilvipalveluntarjoajalta – älä isännöi suoraa verkkosivustoasi heti. Ehdotan sinun testata kaikkea vähintään 2–4 viikkoa ennen kuin siirrät WordPress-blogin tai verkkosivustosi pilveen.

MIKSI? Pilvipalveluntarjoajilla, kuten Google Cloud, AWS ja Microsoft Azure, on vain rajoitettu tuki WordPress-verkkosivustollesi. Jos joudut plugin-ristiriitoihin tai joihinkin hosting- tai haittaohjelmaongelmiin, sinun on tehtävä ratkaise se itse.

Onneksi sinulle on ratkaisu. Voit joko:

  • Etsi kolmannen osapuolen hallinnoima pilvipalveluntarjoaja, kuten Cloudways (katso arvostelu) tai
  • Siirry hallittuun WordPress-isännöintiin, kuten WPEngine (me WPExplorerissa käytämme WPEngineä ja rakastamme sitä!)

Jotkut tekniset teetä

On olemassa muutamia perustermejä, jotka meidän on opittava ennen kuin saamme oppaan. Tavoitteena on kertoa kaikista Google Cloudin tarjoamista tuotteista. Kun olet kehittänyt ja kiinnostanut jotain näkemästäsi, voit alkaa rakentaa omia sovelluksiasi niihin!

projektit

Googlen pilvi-WordPress-002-hanke-näyttöProjektin hallintapaneeli

Kaikki ja mitä haluat tehdä Google Cloudissa, on mukana (tai kapseloitu) projektin sisällä. Projektin sisällä voit käyttää tai ottaa käyttöön erilaisia alatuotteesta Google Cloud tarjoaa. Ne sisältävät App Engine, Compute Engine, Google API -sovellukset, Google Cloud Storage, BigQuery tai suoraan asennetun valmiiksi asennetun ratkaisun. (Lisää tästä vähän myöhemmin)

Laskutustilit

Jokainen luomasi projekti on pakko olla linkitetty laskutustiliin. Google Cloud antaa sinun joustavasti käyttää useita laskutustilejä – kukin niistä voi käyttää erilaista luotto- tai maksukorttia. Tavoitteena on toteuttaa pay-as-you-go pilvilaskentaympäristön politiikka.

HUOMAUTUS 1: Et voi käyttää ennakkomaksutettua luotto- / kassakorttia laskutustililläsi. Olen kokeillut tätä ja tilini yhdessä kaikkien siihen linkitettyjen projektien kanssa oli väliaikaisesti tukossa. Poistin ennakkomaksukortin heti ja vaihdin sen voimassa olevaksi luottokortiksi. Tili otettiin uudelleen käyttöön muutaman työpäivän kuluttua.

Googlen pilvi-WordPress-003-pilvi-tutkimus-300SERP Google Cloud Trial -versioon Google.com-sivustosta

MUISTIO 2: Google tarjoaa tällä hetkellä 300 dollarin dollarin kokeiluversiota kukaan joka ilmoittautuu Google Cloudiin. Nyt sinulla ei ole tekosyytä, ettet kokeile Google Cloud hahaa!

Google Cloud Products

Puhuimme erilaisista alatuotteesta Google Cloud tarjoaa. Katsokaamme nyt kutakin niistä.

Google App Engine

Googlen pilvi-WordPress-001-sovellus-moottoriGoogle App Engine

Suurin osa ohjelmisto on rakennettu tietyn avulla Kieli ja (valinnaisesti) perustuen a puitteet. Klassinen esimerkki olisi tehtäväluettelosovellus, joka perustuu JavaScriptiin ja perustuu jQuery-kehykseen. jQuery, kuten voit arvata, on JavaScriptin, joka on kieli, kehys.

Samoin kuorma sovelluksia kirjoitetaan suosituilla kielillä, kuten pytonkäärme, Jaava ja PHP. Jokainen näistä kielistä vaatii alkuperäisen asennuksen isäntäjärjestelmässä kyseisellä kielellä kirjoitettujen sovellusten suorittamiseksi. Esimerkiksi Java-kirjoitetut sovellukset vaativat Java-virtuaalikoneen (JVM) asentamisen kohdejärjestelmään.

Google App Engine huolehtii tästä tehtävästä. Se asentaa ja määrittää nämä kielet pilvipalveluun, joten voit vain lähettää koodisi ja siirtyä kehittämisprosessiin. Sinun ei tarvitse huolehtia kielen määrittämisestä tai sovelluksen isäntäjärjestelmän skaalaamisesta. Google Cloudin kuorman tasapainotusalgoritmit huolehtivat siitä automaattisesti. Google App Enginen avulla sinun tarvitsee vain valita haluamasi kieli ja ottaa sovellus käyttöön siinä.

Google Compute Engine

Googlen pilvi-WordPress-003-tietojenkäsittelytehoa moottoriGoogle Compute Engine (GCE)

Google Compute Engine (GCE) on toinen nimi pilvessä oleville virtuaalikoneille. Jokaista VM: tä käsitellään GCE-esiintymänä. VM: t voivat ajaa melkein mitä tahansa ohjelmistoa, johon haluat sen. Se tarjoaa enemmän joustavuutta kuin App Engine ja on tarkoitettu räätälöityihin ympäristöihin.

Google-sovellusliittymät

Googlen pilvi-WordPress-003-google-apiGoogle-sovellusliittymät

Googlella on yli 100 sovellusliittymää monille tuotteilleen. Tämän pilvitoiminnon avulla voit käyttää näitä sovellusliittymiä.

Pilvitallennus

Googlen pilvi-WordPress-003-google-pilvi-varastointiGoogle Cloud Storage

Kuten nimestä voi päätellä, Cloud Storage -sovelluksen avulla voit tallentaa suuria määriä rakenteettomia ja osittain jäsenneltyjä tietoja, nimeltään aineistot, korkea käytettävyys (periaatteessa geeky termit Big Data -sovelluksiin).

BigQueryn

Googlen pilvi-WordPress-003-google-iso-kyselyGoogle BigQuery

BigQuery on Googlen oma kielen toteutus, joka soveltuu suurten tietojen käsittelemiseen. Vaikka tämä ei edes liity opetusohjelmaan, se on kiehtova asia kokeilla!

Esivalmistetut ohjelmistopaketit

Googlen pilvi-WordPress-008-google-Esikäännetyn-sovelluksetLuettelo yhdellä napsautuksella olevista asennuskuvista

Tässä hauskuus alkaa! Unohda kaikki nuo monimutkaiset termit. Google on noudattanut luetteloa suosituimmista ohjelmistoista, kehyksistä ja kielistä ja tarjonnut niitä valmiiksi valmistettuina ohjelmistopaketeina. Arvaa mitä?

WordPress on yksi heistä!

Muistatko, että keskustelimme siitä, että jokainen näistä kielistä on asennettu virtuaalikoneeseen (tai Compute Engine-esiintymään)? No, sama pätee myös täällä. Kun luot WordPress-ohjelmistopaketin, sinun on ensin valittava virtuaalikone, sen koko ja alue asennuksen jatkamiseksi. Ohjelmistopaketti on olennaisesti joukko ohjeita, jotka asentaa vastaavan ohjelmiston vasta perustettuun virtuaalikoneeseen.

WordPressin asentaminen Google Cloudiin

Vaihe 1: Tien löytäminen

google-cloud-wordpress-009 - luo uusi projektiLuo uusi projekti

Vaihe 1: Ensinnäkin sinun täytyy luoda uusi projekti. Voit vierailla Google Cloud Console aloittaaksesi.

google-cloud-wordpress-010-add laskutustiliLisää laskutustili

Vaihe 2: Lisää laskutustili projektiin. Voit myös valita halutun datakeskuksen. Tällä hetkellä Google Cloudilla on kaksi suurta tietokeskusta Google App Engine – Yhdysvallat ja EU. Tässä opetusohjelmassa olen valinnut Yhdysvaltojen datakeskuksen. Valitse Luo jatkaaksesi.

google-cloud-wordpress-011-uusi projekti luonut ilmoituksenUuden projektin luominen valmis (merkitty vihreällä rastillä)

Vaihe 3: Nyt projekti luodaan. Valmistuttuaan saat ilmoituksen yllä olevan kuvakaappauksen mukaisesti.

google-cloud-wordpress-012 - valitse valmiiksi rakennetut projektit -paneeliDeployment Manager -sovelluksen löytäminen

Vaihe 4: Nyt meidän on löydettävä sivu, joka näyttää luettelon valmiiksi rakennetuista ohjelmistopaketeista, eli Käyttöönoton hallinta. Voit tehdä tämän kolmella tavalla:

  • 4.1 – Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Käyttöönotto ja hallinta> Käynnistä napsauttamalla
  • 4.2 – Valitse banneri kohdan 2 vierestä, kuten yllä olevassa kuvakaappauksessa näkyy
  • 4,3 – Klikkaa tästä WordPressille Google Cloudille

google-cloud-wordpress-013-Valitse WordPressWordPress yhdellä napsautuksella käyttöön otetuna kuvana

Vaihe 5: Kun olet sivulla, näet valtavan luettelon ohjelmistoista. Vieritä alas ja valitse WordPress (toistaiseksi). Voit leikkiä loput kanssa niin paljon kuin haluat myöhemmin! ��

Vaihe 2 – WordPressin asentaminen ja määrittäminen

google-pilvi-wordpress-013-valitse WordPress 2

Vaihe 6: Okei, joten nyt olet vihdoin löytänyt WordPress-asennusvaihtoehdon. Aika saada halkeilua. valita käyttöönottoprosentti aloittaa prosessi.

google-cloud-wordpress-013-wordpress -asennusparametritWordPressin asennusparametrit Google Cloudissa

Vaihe 7: Tämä on tässä tärkeä askel. Kaivataan sisään. Katso kuvakaappaus joka vaiheessa.

  •  Käyttöönoton nimi voi sisältää vain aakkosnumeerisia merkkejä.
  • Sisään vyöhyke, on kolme suurta vyöhykettä – Yhdysvallat, EU ja Aasia. Tässä opetusohjelmassa olen valinnut us-central1-f. Voit valita minkä tahansa vyöhykkeen.
  • Kone tyyppi on suoraan verrannollinen tarvitsemasi energian määrään. Kokeellisiin tarkoituksiin, a n1-standardi-1 konenäyttö tekisi. Siinä on 1 virtuaalinen suoritin (vCPU) ja 3,7 Gt RAM-muistia, mikä on enemmän kuin riittävä WordPressin kokeiluun.
  • Olen valinnut Levyn tyyppi kuten SSD-pysyvä levy. Tämä johtuu siitä, että SSD-levyt ovat 5-10 kertaa nopeampia kuin perinteiset kiintolevylevyt.
  • Minimi Levyn koko On 10 Gt, mikä riittää.
  • Järjestelmänvalvojan sähköposti tulee syöttää oikein.
  • Tarkista Asenna phpMyAdmin ja Ota Google Cloud Monitoring käyttöön vaihtoehtoja.
  • Jätä loput asetukset sellaisenaan.
  • Klikkaa Ota WordPress käyttöön WordPressin asentamisen aloittamiseksi.

google-cloud-wordpress-013-wordpress -asetuksetDeployment Manager määrittelee WordPressin

Vaihe 8: Google Cloudin Deployment Manager luo nyt valitun ilmentymän ja asentaa siihen WordPressin.

google-cloud-wordpress-013-wordpress-asennus on valmisKäyttöoikeustiedot osoittavat asennuksen jälkeisen ajan

Vaihe 9: WordPress on nyt asennettu. Mutta se on vain 70% prosessista. Nyt meillä on edessämme seuraavat tehtävät:

  1. Huomaa WordPress-järjestelmänvalvojan salasana
  2. Huomaa MySQL- ja phpMyAdmin-salasanat

google-cloud-wordpress-013-wordpress sallivat https-liikenteenHTTP- ja HTTPs-liikenteen salliminen

Vaihe 3: Kotijuoksu!

Vaihe 10: Nyt meidän on sallittava ulkoisen HTTP- ja HTTPS-liikenteen kulku WordPress-palvelimen IP-osoitteen kautta. (Google Cloud poistaa tämän käytöstä oletuksena turvallisuussyistä). Toisin sanoen meidän on lisättävä palomuurisääntö osoitetulle IP-osoitteellemme.

Napsauta palvelimen IP-osoitetta, joka sijaitsee kohdassa Ulkoinen IP. Valintaikkunan tulisi avautua. valita molemmat Salli HTTP- ja HTTPS-liikenteen kulkea palvelimen läpi. Klikkaa Käytä sitoutua muutoksiin.

google-cloud-wordpress-013-wordpress päivittää palomuurisääntöjäPalomuurisääntöjen päivitys onnistui

Kun palomuurisäännöt on päivitetty onnistuneesti, sinun pitäisi voida käyttää WordPressiä annetusta IP-osoitteesta.

google-cloud-wordpress-013-wordpress valmisWordPress tarjoillaan

johtopäätös

Jos olet huomannut, emme ole nähneet kuvakaappauksia kuuluisasta viiden minuutin WordPress-asennuksesta – tiedät kokoonpanovaiheen, jossa määrität verkkosivustosi nimen, käyttäjänimen, salasanan jne..?

No, Google Cloudin yksi klikkaus WordPress-asennuskomentosarja poistaa nämä vaiheet ja määrittää ne oletusarvoihin. Sinun tulisi siirtyä WordPress-asetusten kohdalle ja muuttaa ne haluamiksi arvoiksi.

Kokeile WordPressiä Google Cloudissa (300 dollaria ilmainen polku)

Toivon, että nautit tästä opetusohjelmasta, samoin kuin olen nauttinut sen kirjoittamisesta. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, jätä ne alla olevaan kommentti-osioon tai twiittaa minua osoitteessa @souravify – Kiitos lukemisesta! Onnellisia polkuja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map