Kuinka asentaa WordPress DigitalOceaniin

Kuinka asentaa WordPress DigitalOceaniin
 1. 1. Kuinka asentaa WordPress Microsoft Azure -sovellukseen
 2. 2. Kuinka asentaa WordPress Google Cloudiin
 3. 3. Asenna WordPress AWS – Amazon Web Services -palveluun
 4. 4. Johdatus pilvitietokoneisiin WordPressin avulla
 5. 5. Luettu tällä hetkellä: Kuinka asentaa WordPress DigitalOceaniin

DigitalOcean on yksi nopeimmin kasvavista pilvipalveluyrityksistä maailmassa, joka keskittyy yksinkertaisuuteen ja mittakaavaan. Tänään opimme kuinka WordPress asennetaan ja määritetään DigitalOceaniin.


Miksi rakastamme DigitalOceania

Se avasi ovensa vuonna 2011, ja siitä tuli pian yksi suurimmista pilvipalvelujen tarjoajista, jolla on yli miljoona käyttäjää. DigitalOcelen palvelimet tunnetaan nimellä Pisarat – pienin pilvipalvelimen yksikkö, jonka voit ostaa alkaen 5 dollaria kuukaudessa.

Avaintekijä DigitalOceenin upeaan menestykseen on sen yksinkertaisuus. Sen lisäksi, että se on puhdas ja yksinkertainen vaihtoehto, rakastaa DigitalOcealia WordPress-sivustollesi on paljon muuta. Tässä on viisi syytä, miksi mielestämme DigitalOcean on mahtava.

Huomaa: Tämä on valinnainen osa, voit ohittaa sen ja siirtyä oikealle seuraavaan osaan asentaaksesi WordPressin DigitalOceenen.

Kilpailukykyinen ja edullinen hinnoittelu

digitalocealin hinnoittelu 5 dollaria vps-pisaroita

DigitalOcealin hinnoittelu (syyskuu 2018)

DigitalOcecessa on yksi pilvipalveluteollisuuden alhaisimmista hinnoittelupaikoista. Voit aloittaa oman palvelimesi käytön vain 5 dollarilla kuukaudessa.

Kolme ominaisuutta tekevät DigitalOceenista erittäin edullisen.

 1. Tunnin käyttö
 2. Ei vähimmäisvuokrausaikaa
 3. Ei asennusmaksua (jopa suurille asennuksille)
 4. Suunnitelmat alkavat hinnasta 0,0007 dollaria / tunti
DigitalOceenen pisaroiden hinta on vähintään 5 dollaria kuukaudessa!

5 dollaria kuukaudessa sisältävä pisara mukana:

 • 1 Gt RAM-muistia
 • 25 Gt SSD-tallennustilaa (SSD-levyt ovat noin 10x nopeampia kuin perinteiset kiintolevyt)
 • 1 Tt kaistanleveyttä (se on todella antelias)
 • 1 yksikkö vCPU (virtuaalinen CPU) -tehoa
 • Hinta: 0,007 dollaria / tunti, mikä on noin 60 dollaria / vuosi!

Automaattinen 1-napsautuksen asennusohjelma WordPressille

yhden painikkeen wordpress-asennus digitaloceanilta

1-napsauta WordPress Install, jonka tarjoaa DigitalOcean

DigitalOcecessa on suloinen valmis kuva WordPressille ja lukuisia muita avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, mikä tekee siitä korvaamattoman hyödyn. Muutamalla napsautuksella (näet kuinka) pystymme luomaan WordPressin tasaisen toimivan asennuksen nopeasti.

Eeppinen yhteisö ja tietokanta

digitalocealin yhteisökeskeinen lähestymistapa

DigitalOceenen yhteisökeskeinen lähestymistapa voittaa asiakkaita

DigitalOcecessa on lukuisia oppaita käytännössä mihin tahansa käyttöjärjestelmään, ohjelmistoon ja mihin tahansa (isännöintiin liittyvään) aiheeseen! Parasta – se on huolellisesti testattu niiden pisaroilla varmistaakseen, että se toimii myös pisaroillasi!

Opetusohjelmien lisäksi sinulla on myös aktiivisia Q&A-foorumeita ja mielenkiintoisia yhteisöprojekteja.

Dynaaminen koon muuttaminen

DigitalOceenen avulla voit muuttaa dynaamisesti pisaran kokoa. Muistatko, että puhuimme siitä johdannossa pilvipalveluun WordPressin kanssa? Aina kun tarvitset ylimääräistä mehua, pisaran koon muuttaminen on yhtä helppoa kuin nupin kiertäminen äänenvoimakkuuden lisäämiseksi!

Parhaiden kehittäjien luottamus

digitalocean-review-asiakaskunta

Kehittäjät rakastavat DigitalOceea

John Resig, jQueryn (yksi parhaista JavaScript-kehyksistä) luoja, Salvatore Sanfilippo, Redisin luoja ja StackExchange-perustaja Jeff Atwood – kaikki käyttävät DigitalOceea projekteihinsa.

WordPressin asentaminen DigitalOceaniin

Edellytys: Kun olet kirjautunut DigitalOcenekseen, sinun on päivitettävä yhteystietosi ja siirrettävä rahaa (noin 5 dollaria) DigitalOcean-tilillesi ensimmäisen pisaran luomiseksi. Ajattele sitä prepaid-puhelimena. Voit ladata tilisi PayPalin tai luottokortin avulla. Nyt olemme valmiita luomaan WordPress-pisaran.

DigitalOcean-käyttäjätilien organisaatio: Mitkä ovat projektit?

projektin luominen digitaloceanissa

Projektit ovat organisaation perusyksikkö DigitalOcean-tililläsi. Jokaisessa projektissa voi olla useita pisaroita ja muita ominaisuuksia (kuten kuormituksen tasapainottajat ja esineiden varastointi), joita DigitalOcean tarjoaa. Yhdessä DigitalOce-tilissä voi olla useita projekteja.

Aloitamme luomalla ensimmäisen DigitalOcean-projektimme. Valitse projektin nimi, kuvaus, projektin tarkoitus ja ympäristö. Ympäristö voi olla joko kehitys, vaiheittainen tai tuotanto. Oppitunnillemme olemme valinneet vaihtoehdot yllä olevan kuvakaappauksen mukaisesti.

Koska DigitalOcean on kehittäjiin keskittyvä pilvipalvelualusta, heillä on nämä lisävaihtoehdot, jotka auttavat kehittäjiä organisoimaan projektinsa.

Kuinka luoda WordPress-pisara DigitalOceessa

Kun olet luonut projektin, voit nyt luoda pisaran.

luo uusi pisara digitaloceaniin WordPressissä

Vaihe 1: Aloitamme luomalla pisaran WPExplorer-projektiin.

pisara os

Vaihe 2: Valitse pisaran käyttöjärjestelmäksi Ubuntu ja valitse sitten Yhden napsautuksen sovellukset kieleke.

WordPressin yhdellä napsautuksella oleva kuvapisara digitaloceanissa

Vaihe 3: valita WordPress 18.44. Tämä tarkoittaa, että DigitalOcean asentaa WordPressin automaattisesti Ubuntu 18.04 -sovellukseen.

varmuuskopiointi ja estä tallennusvaihtoehdot

Huomaa – Voit lisätä varmuuskopioita myös pisaraasi. Tämä ei kuitenkaan ole meille tärkeää, koska tämä on opetusohjelma. Tätä ei myöskään pidä sekoittaa WordPress-varmuuskopioihin. Pisaran varmuuskopiointi on automaattista järjestelmätason varmuuskopiota, mikä tarkoittaa, että ne kopioivat kaiken käyttöjärjestelmässä (eikä vain WordPressissä).

Tietokeskuksen sijainti (ja lisä) asetukset DigitalOceen-pisaroissa

Vaihe 4: DigitalOcealin pisaroita voidaan käyttää kahdeksassa eri datakeskuksessa. Koska olen Intiassa, olen valinnut Bangaloren. Lisävaihtoehtojen (kuten yksityinen verkko, IPv6 jne.) Ja SSH-avaimen valitseminen on valinnaista. Koska olemme täällä vain WordPressin asentamisessa, näitä ominaisuuksia ei tarvita. Voit kuitenkin kokeilla niitä vapaasti DigitalOcean-tililläsi!

luomalla digitalocean-tippa

Vaihe 5: Kuten näette, oletusprojekti, ts. WPExplorer, valitaan automaattisesti. Kirjoita isäntänimi (tämä on muistettava sisäisesti) ja napsauta Luoda aloittaaksesi pisaran luomisen.

digitalocean-pisara valmis

DigitalOcealin tippa on valmis!

Vaihe 6: Kun pisara on luotu, näet samanlaisen viestin kuin yllä olevassa kuvakaappauksessa.

digitalocean-pisaroiden sähköposti

Sinun pitäisi myös saada vastaava sähköposti rekisteröidylle DigitalOceen-sähköpostitilillesi.

Sisäänkirjautuminen DigitalOcean-pisaroihin SSH-konsolin kautta

On melkein aika kuuluisalle 5 minuutin WordPress-asennukselle. Vain tällä kertaa meillä on tarkoitus tehdä se 2 minuutissa. Meillä on jo IP-osoite, jota voimme käyttää kirjautumiseen WordPress-palvelimeen. Meidän on kuitenkin kirjauduttava sisään DigitalOcean-pisaraan SSH: n kautta ensimmäistä kertaa.

Määrittämätön WordPress-pisara DigitalOceessa

Ellemme tee niin, näemme tällaisen viestin kirjoittaessamme IP-osoitteen selaimeemme. Voit kirjautua DigitalOcean-pisarasi SSH: n kautta käyttämällä Puttyä Windowsissa tai Päätelaitetta Macissa. DigitalOcecessa on kuitenkin vieläkin yksinkertaisempi tapa tehdä tämä, kuten alla on esitetty:

ssh pääsypisara konsolin kautta

Valitse ensin pisarasi DigitalOcecen kojetaulusta ja valitse sitten Vasen-välilehdestä Käyttö-välilehti. Klikkaa Käynnistä konsoli päästäksesi pisarasi SSH: n kautta verkkoselaimesi kautta.

pisaran ssh pääsy

Kirjoita seuraavaksi käyttäjänimesi (pääkäyttäjä) ja salasanasi, jotka sinulle on lähetetty aiemmin sähköpostilla. Sinua pyydetään välittömästi luomaan uusi salasana pääkäyttäjätilille. Kun olet palauttanut pääsalasanan, sinun pitäisi nähdä yllä olevan kaltainen viesti.

Se siitä. Olemme nyt valmiita kuuluisaan 2 minuutin WordPress-asennukseen!

WordPress-asennuksen määrittäminen DigitalOceaniin

Toistaiseksi olemme:

 • Luotu uusi DigitalOcean-pisara Ubuntu ja WordPress esiasennettuna; ja
 • Kirjautunut pisaroihin SSH: n kautta (käyttämällä DigitalOceenen sisäänrakennettua konsoliyhteyttä).

Nyt meidän on tehtävä viimeiset vaiheet saadaksemme WordPress-sivustomme valmiiksi.

Wordpressin asentaminen digitalocean 1/2 -sovellukseen

Kirjoita IP-osoite selaimeesi, ja sinut tervehditään kuuluisalla asennusnäytöllä.

Wordpressin asentaminen digitalocean 2/2: een

Valitse nyt käyttäjänimi, salasana ja sähköpostiosoite. DigitalOcean on määrittänyt ennalta tietokannan kokoonpanon. Voit myös poistaa käytöstä hakukoneiden näkyvyyden, jos testaat sivustoa. Ainoa asia on, sinun pitäisi ottaa se käyttöön, kun sivustosi on valmis.

Klikkaa Asenna WordPress ja anna taikuuden tapahtua.

Wordpressin asentaminen digitalocereen

Ja siellä se on – WordPress on valmis.

Wordpressin asentaminen digitalocereeniin onnistui

Tämä merkitsee perusopetusohjelman loppumista.

Bonus: DigitalOcean aloittelijoille (toinen pilvivaihtoehto)

Muistatko, kun teimme Cloudways-isännöinnin tarkistuksen jonkin aikaa sitten? Hyvin yksi Cloudwaysin tarjoamista hienoista ominaisuuksista on mahdollisuus valita pilvi, ja yksi vaihtoehdoista on DigitalOcean! Koska Cloudways tekee kaiken raskaan nostamisen puolestasi, voit napsauttaa napsauttamalla ja aloittaa verkkosivustosi isännöiminen, jotta saat DigitalOcecen kaikki pilvimahdollisuuksien mahtavat hyödyt miinus asennus. Tämä tekee Cloudwaysista loistavan vaihtoehdon aloittelijoille tai ihmisille, jotka eivät halua syventyä pilvipalvelun perustamisen tekniseen näkökohtaan.

Advanced WordPress -kokoonpano DigitalOceessa

WordPress-sivuston omistaminen DigitalOcecessa on hienoa. Se ei kuitenkaan tee paljon hyvää, jos WordPress-sivustosi URL-osoite on IP-osoite. Meidän on linkitettävä se verkkotunnukseen. Myös salatut verkkosivustot ovat nykyään normi, joten opimme asentamaan HTTPS-varmenteen WordPress-pisaraan.

Tässä on yhteenveto siitä, mitä kattamme WordPress-edistyneessä määritysosassa:

 • Määritä verkkotunnus WordPress-sivustoosi
 • Asenna HTTPS WordPress -sovellukseen DigitalOcean-pisaraasi.

Verkkotunnuksen määrittäminen DigitalOcean WordPress -pisaraasi

Jotta voit määrittää WordPress URL-osoitteen, sinun on:

 • Lisää “Ennätys” osoittamalla pisaran IP-osoitteeseen ja
 • Muuta sivuston URL-osoitetta WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelista.

Se on kaksiosainen prosessi, joka on suoritettava peräkkäin.

Osa 1: Tietueen lisääminen verkkotunnukseesi:

Tämä osa riippuu enimmäkseen palveluntarjoajastasi. Sinun tulisi tarkistaa isäntien asiakirjat lisätäksesi A-tietueita DNS: ään. Tai yksinkertaisesti Google “kuinka lisätä tietue ”Sinun tulisi hankkia tarkat ohjeet.

Jos isäntänne mukana tulee cPanel (useimmat jaetut verkkoisäntäkoneet tekevät), olemme saaneet täältä oppaan:

cpanel-kojelauta jaetussa isännässä

Vaihe 1: Kirjaudu sisään cPanel-tilillesi ja valitse Vyöhykeeditori. Voit myös käyttää cPanelin hakutoimintoa paikallistaaksesi tämän työkalun nopeasti.

lisäämällä tietue dns 1/2

Vaihe 2: Klikkaa + Ennätys lisätäksesi uuden A-tietueen.

 lisäämällä ennätys dns

Vaihe 3: Oletetaan, että verkkotunnuksesi nimi on esimerkki.com ja haluat osoittaa sen uuteen DigitalOcean-pisaraasi. Tässä tapauksessa sinun on lisättävä kaksi Tietueet DNS Zone -editorissa. Ensimmäinen on tarkoitettu example.com ja toinen on www.example.com. Molemmat tietueet osoittavat ensisijaisen verkkotunnuksesi pisaran IP-osoitteeseen. Sinun tulisi käyttää seuraavaa kokoonpanoa:

Tietue # 1: ‘esimerkki.com’

Nimi: esimerkki.com. (kyllä ​​lopullinen '.' sisältyy)
Osoite: Lisää osoitekenttään pisaran IP-osoite.

Tietue nro 2: www.example.com

Nimi: www.example.com. (lopullinen '.' ilmestyy automaattisesti. Jos ei, ohita se!)
Osoite: pisaran IP-osoite.

Opetusohjelmaamme käytetään kuitenkin aliverkkotunnusta – digitalocean.souravkundu.in. Siksi olemme antaneet yhden A-tietueen aliverkkotunnukselle osoittaaksesi pisaran IP-osoitteen.

Huomaa – tämä asetus on hyödyllinen myös verkkosivustoille, joiden blogi on eri aliverkkotunnuksella. Esimerkiksi “blog.productsite.com”.

Äänitys opetusohjelmallemme: ‘digitalocean.souravkundu.in’

Nimi: digitalocean.souravkundu.in.
Osoite: Pisaran IP-osoite

Kun A-tietueet on määritetty osoittamaan pisaran IP-osoitetta, sen pitäisi heijastua jonkin aikaa. (Se ei tapahdu heti). Tätä odotusaikaa kutsutaan DNS-etenemisaikaksi, ja se kestää jopa 24 tuntia. Käytännöllisesti katsoen sen ei pitäisi kestää yli viittä minuuttia, jos kyseessä on uusi A-levy.

Vaihe 4: Varmista, että A-tietue toimii, kirjoittamalla URL-osoite (joka tapauksessamme on digitalocean.souravkundu.in) selaimeesi, ja sinun pitäisi nähdä WordPress-sivustosi. Tämä kertoo, että olet linkittänyt verkkotunnuksesi onnistuneesti DigitalOceen-pisaraasi.

Osa 2: WordPress-sivuston URL-osoitteen muuttaminen DigitalOceessa

oletus WordPress-asennus

Kun olemme asentaneet WordPress-sivuston DigitalOceaniin, sivuston URL-osoite määritetään automaattisesti palvelimen IP-osoitteeksi. Meidän on nyt vaihdettava se uuteen verkkotunnukseen, jonka juuri määritimme.

Siirry WordPress-kojelautaan → Asetukset → Yleinen. Meidän on muutettava kaksi kenttää täällä:

 • WordPress-osoite (URL)
 • Sivuston osoite (URL)

Muuta se vastaavaan URL-osoitteeseen, jonka olet määrittänyt edellisen osan A-tietueessa. Sen tulisi olla joko esimerkki.com tai blogi.esimerkki.com. Huomaa, että sekä WordPress-osoitteella että sivustoosoitteella on oltava samat arvot.

Wordpress-sivuston URL-määritykset

Oppitunnissamme olemme käyttäneet sivua http://digitalocean.souravkundu.in/. Kun olet valmis, selaa alas ja paina Tallenna tallentaaksesi muutokset.

WordPress-sivustosi on nyt valmis!

HTTPS: n lisääminen WordPressiin käyttämällä DigitalOceea

SSL-varmenteen asettaminen mahdollistaa HTTPS: n verkkopalvelimella, mikä turvaa liikenteen palvelimen ja siihen yhdistävien asiakkaiden välillä. DigitalOcean esiasentaa Certbot-nimisen työkalun WordPressin yhden napsautuksen asennuspisaraan. Certbot on ilmainen ja kätevä tapa määrittää SSL-varmenteet palvelimelle.

Tarkastelemme nyt, kuinka määrittää Certbot DigitalOceessa lisätäksesi HTTPS WordPress-sivustoosi.

DigitalOceenen mukaan dokumentointi, käyttääksesi Certbotia, tarvitset rekisteröidyn verkkotunnuksen ja kaksi DNS-tietuetta:

 • Tietue verkkotunnuksesta (esim. Esimerkki.com) palvelimen IP-osoitteeseen
 • Tietue verkkotunnuksesta, joka on edeltänyt www (esim. Www.example.com) palvelimen IP-osoitteeseen.

Tämä on hyvin samankaltainen kuin DNS-määritysosan osa 1. Ja arvaa mitä? Olemme jo tehneet sen!

Kun tämä vaihe on suoritettu, meidän on kirjauduttava pisaran konsoliin SSH: n kautta ja suoritettava seuraava komento:

certbot - Papache -d esimerkki.com -d www.example.com

Ainoa asia on esimerkki.com korvataan verkkotunnuksellasi. Koska käytämme vain aliverkkotunnusta, opetusohjelmassamme komento tulee olemaan:

certbot - papache -d digitalocean.souravkundu.in
 • Tulee pari kehotusta, kun komento on käynnissä. Hyväksy vain heidät kirjoittamalla ‘Y’ konsoliin.
 • Sinulta kysytään myös, haluatko ohjata kaiken HTTP-liikenteen verkkosivuston HTTPS-versioon. Suosittelen valitsemaan kyllä, koska se varmistaa, että kaikki vierailijat saavat salatun version verkkosivustostasi.
 • Kun olet valmis, sinun on palattava takaisin WordPress-hallintapaneeliin ja vaihdettava sivuston URL-osoite http: stä https: ksi, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy..

Wordpress-sivuston URL-osoite vaihdetaan https: ksi

DigitalOcelen varmuuskopioiden automatisointi ja ajoittaminen

Kuten aiemmin mainittiin, voit lisätä varmuuskopioita DigitalOceen-pisaraasi, mutta niitä tarjotaan vain kerran viikossa. Varmuuskopioiden välillä voi tapahtua paljon 7 päivässä. Siksi mielestämme on hyödyllistä joko ottaa omat sivustosi varmuuskopiot tai käyttää luotettavaa palvelua, kuten SnapShooter, jotta voit hallita niitä paremmin.

SnapShooter DigitalOcelen varmuuskopiot

SnapShooterilla voit ajoittaa ja luoda niin monta varmuuskopiota kuin tarvitset. Olipa kyse päivittäin, tunneittain tai tilauksesta. Lisäksi voit suunnitella varmuuskopioiden tekemisen muina aikoina, ylläpitää täydellistä arkistoa (valita kuinka monta säilytät) ja tallentaa ne turvallisesti. Mahdollisuus yhdistää useita DigitalOceenen tilejä snapshooter voit virtaviivaistaa kaikkien sivustojen varmuuskopioita. SnapShooter voi jopa tunnistaa ja aktivoida kaikkien uusien pisaroiden automaattisen varmuuskopion – pitämällä sivustosi peitossa.

Hanki SnapShooter

Tietysti voit tehdä manuaalisia varmuuskopioita sivustoltasi, mutta SnapShooterin kaltainen palvelu helpottaa prosessia.

Käärimistä

DigitalOcean on hienoimpia esimerkkejä siellä sijaitsevista kehittäjäystävällisistä pilvipalveluntarjoajista. Heillä on laaja dokumentaatio, mukaan lukien a omistettu sivu WordPressille ja lippuperusteinen tuki järjestelmään. Intuitiivisen suunnittelun, käyttäjäkeskeisten oppaiden ja vankkojen ominaisuuksien avulla DigitalOcean muuttaa pilvipalvelun kasvoja – yhden pisaran kerrallaan. Ja 5 dollaria kuukaudessa kohti se on erinomainen paikka oppia kuinka kätesi likaantua WordPressin avulla.

Koe pilvi nyt!

Mitä mieltä olet tästä opetusohjelmasta? Onko jotain, jonka haluat meidän lisäävän? Rakastamme kuulla ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map