Kuinka asentaa useita WordPress-laajennuksia monien lisäosien asennusohjelmalla

Päivittää: Näyttää siltä, ​​että “Ilmaisen” -version asentaminen usean laajennuksen avulla ei ole tällä hetkellä ladattavissa. Premium-versio on kuitenkin edelleen saatavana myyntiin.


Olitpa verkkosivustojen kehittäjä tai suunnittelija tai vain löytää itsesi säännöllisesti perustamaan uusia WordPress-sivustoja, tämä opas näyttää sinulle, miten säästää aikaa arvokkaasta ajasta kun lisäät ytimen laajennusluettelon uuteen WordPress-asennukseen.

Jos sinulla on valikoima suosikki- tai välttämättömiä laajennuksia, joita käytät melkein jokaisessa määrittämässäsi WordPress-sivustossa, luomalla luettelon näistä plugineista ilmaisessa Multi Plugin Installer -sovelluksessa, voit luo uudelleenkäytettävä luettelo laajennuksista jotka asennetaan ja aktivoidaan irtotavarana vain muutamalla napsautuksella.

Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta, lue sitten meidän opas Multiplugin Installer -ohjelman käyttöön säästää aikaa ja vaivaa, kun määrität uuden WordPress-sivuston.

Monien laajennusten asennusohjelman yleiskatsaus

Kuten mainittiin, tämä ilmainen laajennus voi säästää paljon aikaa antamalla sinulle mahdollisuuden Asenna useita laajennuksia muutamalla napsautuksella. Tässä on luettelo sen pääominaisuuksista, jotta saat paremman kuvan siitä, mitä tämä laajennus voi tehdä:

 • Luo luettelo laajennuksista, joita haluat asentaa ja aktivoida joukossa
 • Lisää laajennuksia WordPress.org-hakemistosta
 • Sisällytä palvelimen tai pilvipalvelun, kuten Dropboxin, isännöimät laajennukset
 • Lataa joukkolatauksia, asenna ja aktivoi laajennuksia tietokoneeltasi
 • Tallenna luettelo ja vie se muihin sivustoihin käytettäväksi
 • Luo useita luetteloita erilaisille laajennusryhmille

Kuten näette, tämä ilmainen laajennus on melko joustava ja kattaa suurimman osan vaihtoehdoista, missä lisättävät laajennukset voivat sijaita. Nyt auttaaksesi sinua aloittamisessa, tässä on opas Multi Plugin Installer -sovelluksen käyttämiseen.

Asenna Multi Plugin Installer

Kuten Monien laajennusten asennusohjelma on ilmainen laajennus se voidaan asentaa sivustoosi WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelista. Kirjaudu vain WordPress-sivustoosi (verkkotunnuksesi.com/login/) ja siirry sitten Laajennukset> Lisää uusi ja kirjoita sitten hakukenttään ‘monien laajennusten asennusohjelma’ (tai napsauta vain yllä olevaa linkkiä).

Monien laajennusten haku

Kun olet napsauttanut Asenna nyt ja Aktivoi laajennus-linkkejä, pääset sitten laajennukseen Multiplugin Installer -valikkokohteesta..

Oleellisten WordPress-laajennusten luettelon luominen

Multi Plugin Installer -ohjauspaneelista voit luoda luettelon tärkeistä WordPress-laajennuksista, jotka voidaan asentaa joukkoon sivustoosi. Voit myös käytä luetteloa uudelleen muilla sivustoilla säästää aikaa, kun määrität uuden WordPress-asennuksen.

Monien laajennusten ohjauspaneeli

Ensimmäinen askel on antaa listalle nimi. Tämän avulla voit viedä tiedoston, jota laajennus käyttää luettelon luomiseen, ja tuoda sen sitten toiseen sivustoon tämän laajennuksen avulla. Tämä säästää sinut joutumasta suorittamaan seuraava vaihe jokaisella sivustolla tulevaisuudessa.

Monien laajennusten luettelon nimi

Voit antaa listallesi minkä tahansa nimen, mutta niin kuin pystyt luoda useita luetteloita Erityyppisten sivustojen tapauksessa muista antaa sille kuvaava nimi. Esimerkiksi jos asiakassivustojen laajennusluettelo saattaa olla erilainen kuin omien sivustojesi laajennusluettelo, vaaditaan siksi kaksi erilaista luetteloa.

Seuraava vaihe on luetella asennettavat laajennukset WordPress.org-laajennushakemistosta. Multi Plugin Installer -sovelluksella voit yksinkertaisesti kirjoita laajennuksen nimi, tai tarkemmin sanoen, voit myös kirjoittaa laajennussivun tai tiedoston URL-osoitteen tai osoitteen.

Monien laajennusten luettelon laajennukset

Kun olet luonut laajennusluettelon WordPress.org-arkistosta, voit napsauttaa joko Asenna laajennukset -painiketta tai Asenna ja aktivoi laajennukset -painiketta..

Monien laajennusten luettelopainikkeet

Jos olet varma, että haluat luettelossa olevat laajennukset aktiivisiksi sivustossasi heti, napsauta toista painiketta, muuten napsauta ensimmäistä painiketta, jos haluat vain lisätä ne sivustoosi inaktiivisessa tilassa. Kun olet napsauttanut yhtä kahdesta painikkeesta, saat päivitysprosessin asennuksen yhteydessä.

Monien laajennusten luettelon eteneminen

Ei-WordPress.org-isännöityjen laajennusten asentaminen

Toinen Multi Plugin Installer -laajennuksen ominaisuus on, että sen avulla voit asenna ja aktivoi useita laajennuksia tietokoneeltasi, kuten premium- tai mukautettuja laajennuksia, kerralla sen sijaan, että lataat ja asennat niitä yksi kerrallaan.

Jos haluat lisätä useita laajennuksia tietokoneeltasi WordPress-sivustoosi, napsauta vain Valitse tiedostot -painiketta ja valitse sitten yksi tai useampi laajennus tietokoneeltasi ladataksesi ja aktivoidaksesi sivustoosi irtotavarana.

Monien laajennusten paikalliset laajennukset

Multi Plugin Installer -sovelluksen avulla et voi tallentaa asennettavien paikallisten laajennusten luetteloa samalla tavalla kuin WordPress.org-arkistossa isännöimät. Koska voit kuitenkin valita useita laajennuksia kerralla, voit silti tehdä säästää huomattavasti aikaa tämän ominaisuuden käyttäminen.

Jos sinulla on asennettavien välttämättömien laajennusten luettelossa kohteita, joita ei ylläpidetä WordPress.org, voit silti lisätä ne MPI-tuontitiedostoosi, jotka asennetaan kerralla..

Lataa tämä vain lataamalla luetteloon lisättävien laajennusten zip-tiedostot palvelimelle ja lisäämällä sitten kyseisten tiedostojen täydellinen URL-osoite luetteloon samoin kuin WordPress.org-laajennushakemiston tiedostojen kanssa..

Monien laajennusten luettelolaajennusten URL-osoitteet

Jos et voi tai et halua ladata laajennuksia palvelimelle, voit tehdä sen käytä pilvitallennuspalvelua kuten Dropbox, laajennusten tallentamiseen. Sitten on vain tapa saada tiedostojen julkinen URL ja lisätä se laajennusluetteloon kuten ennenkin..

Monen plugin-pudotuslaatikko

Kun olet lisännyt tiedoston URL-osoitteen Dropbox-kansioon ja napsauttanut Asenna ja aktivoi laajennus -painiketta, laajennus asennetaan. Dropbox-URL-osoitteeseen voi liittää muualla ylläpidettyjen laajennusten URL-osoitteet ja WordPress.org-arkistossa olevien nimien nimet..

Monen plugin-pudotuslaatikon menestys

Plugin-luetteloiden vienti ja tuonti

Aina kun luot uuden luettelon laajennuksista, luodaan uusi MPI-tiedosto. Nämä tiedostot voidaan ladata tietokoneellesi ja sitten ladattu muille WordPress-sivustoille joissa on tämä laajennus asennettuna.

Monen plugin MPI-tiedostot

Tämä on hienoa, koska aina kun avaat uuden WordPress-sivuston, voit yksinkertaisesti asentaa Multi Plugin Installer -laajennuksen ja tuoda MPI-tiedostosi, joka sisältää tärkeiden laajennusten nimet ja sijainnit..

MPI-tiedostot voivat olla avattu tekstieditorissa kuten Muistiossa, ja muokattu poistamaan tai lisäämään laajennuksia vaatimusten ja asetusten muuttuessa. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse luoda uutta luetteloa tyhjästä.

Yhteenveto

Toivottavasti sinulla on nyt hyvä käsitys siitä, kuinka tämä laajennus toimii ja kuinka se voi säästää paljon aikaa ja vaivaa, kun asennat uuden WordPress-sivuston. Ja jos olet kiinnostunut lisäominaisuuksista, muista tarkistaa MultiCplugin Installer Premium WordPress -laajennus CodeCanyonilla. Tämä laajennuksen versio lisää ylimääräisiä ominaisuuksia plugin-varmuuskopiosähköposteihin, premium-luokan ja ammattimaisemman järjestelmänvalvojan käyttöliittymän.

Hanki Multi Plugin Installer Premium

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map