Kuinka asentaa ja asentaa WordPress-välimuisti WP Super -välimuistin avulla

 1. 1. Aloittelijoiden opas WordPressin sisäisten toimintojen ymmärtämiseen
 2. 2. Mikä on WordPress-välimuisti ja miksi se on tärkeää?
 3. 3. Kuinka WordPress-välimuisti toimii?
 4. 4. Luettu tällä hetkellä: Kuinka asentaa ja asentaa WordPress-välimuisti WP Super -välimuistin avulla
 5. 5. Kuinka asentaa WordPress-välimuisti W3-kokovälimuistilla (W3TC)
 6. 6. MaxCDN Review: Paras CDN WordPressille?

Hei kaikki. Tervetuloa uuteen lukuun WordPress-välimuisti -sarjassa, jossa opimme vihdoinkin WordPress-välimuistion toteuttamiseen. Toivon, että olet lukenut aiemmat aiheet, joissa olen selittänyt, kuinka WordPress toimii (sisäisesti), mikä on välimuisti ja miten WordPress-välimuisti toimii. Nykyään pystyt vihdoin muuttamaan tuon teoreettisen tiedon käytännön käyttöön! Joten aloitetaan.


Alustavat esitykset

Olemassa olevan WordPress-asennuksen välimuisti on muuttuva tekijä, ja se riippuu nykyisestä WordPress-ympäristöstä. Tämä opetusohjelma kuvaa yhtä helpoimmista tavoista toteuttaa WordPress-välimuisti. Jos olet jaetussa isännässä, VPS: ssä tai jopa erillisessä palvelimessa, tämän oppaan tulisi olla tarpeitasi mukainen. Jos haluat kiivittää sen loven, katso tätä Pro WordPress -välimuisti W3 Total Cache + APC: llä (tulossa pian).

Huomaa, että ihmisillä, jotka käyttävät hallittuja WordPress-isännöintipalveluita, kuten WPEngine, tästä oppaasta ei ole sinulle paljon hyötyä, koska WPEngine käyttää omia erittäin monimutkaisia ​​ja (super) tehokkaita välimuistin algoritmeja – nimeltään Evercache-tekniikka! Haluan mennä täällä raajalle ja sanoa, että WPEngine on luultavasti parhaiten hallittu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja, jonka etsit. Joten solki kaverit, sen kulkuaika.

Asennus

Käytämme yhtä suosituimmista saatavissa olevista ilmaisista WordPress-välimuistin laajennuksista – WP Super Cache. Se on yksi vanhimmista laajennuksista siellä, ja muistan selvästi, että käytin tätä ensimmäisessä WordPress-välimuistiyrityksessäni. Tässä käytän opastusta.

 • WordPress-versio: 3.8.2
 • Hostingympäristö: Jaettu isäntäpalvelin LiteSpeed-verkkopalvelimen kanssa (vaihtoehto Apache)
 • Super-välimuistiversio: 1.4

Asennus

Kuten kaikki lisäosat, voit asentaa ne kahdella tavalla.

DEUA-tapa – lataa, purkaa, lähetä ja aktivoi

DEUA-tapa on hidas mahdollinen tapa purkaa WordPress-laajennus. Niille teistä, jotka ovat uusia – se menee noin:

 • Lataat WP Super Cache -laajennuksen WordPress-laajennusten arkistosta
 • Pura arkisto tietokoneeltasi
 • Lataa uutettu tiedosto wp_content / plugins / kansioon FTP: n kautta käyttämällä FTP-asiakasohjelmaa, kuten FileZilla
 • Siirry sitten WordPress-hallintapaneelin Plugins-sivulle ja aktivoi plugin

En suosittele tätä menetelmää. ��

Helppo tapa – etsi ja asenna

asenna wp super-välimuisti

WP Super -välimuistin asentaminen

Paljon helpompi tapa on vain etsiä ja asentaa laajennus seuraavasti:

 1. Siirry WP-hallintapaneelin Laajennukset> Lisää uusi -sivulle
 2. Hae haulle “wp super-välimuisti”
 3. Osuma Asenna
 4. Paina Aktivoi
 5. Tehty!

Nyt se oli helppoa, eikö se ollut?

Alkuperäinen laajennuksen kokoonpano

Okei, otettakaamme askel askeleelta tästä eteenpäin. Peitämme jokaisen laajennuksen sivun yksitellen asianmukaisilla kuvakaappauksilla. Heti kun aktivoimme laajennuksen, saamme seuraavan viestin:

Lähetä asennusviesti

Lähetä asennusviesti

Napsauta hyperlinkkiä siirtyäksesi WP Super Cache -asetussivulle. Jos saat viestin, jossa kehotetaan muuttamaan pysyvän linkin rakennetta, siirry WP-hallintapaneelin kohtaan Asetukset> Permalinks ja valitse jokin muu kuin ensimmäinen. Demosivustolleni olen valinnut Numeric pysyvä linkki -vaihtoehdon.

pysyvän linkin rakennevirhe

Sivustoille, jotka käyttävät Oletus pysyvä linkki -vaihtoehtoa

pysyvän linkin rakenne

Luettelo käytettävissä olevista pysyvän linkin vaihtoehdoista WordPressissä

Nyt kun olemme saaneet lajitellut, avataan WP Super -välimuistin asetuspaneeli. Löydät sen kohdasta Asetukset> WP Super-välimuisti. Joten ensimmäinen asia, jonka huomaat, on tämä keltainen laatikko, jossa on viesti:

wp super-välimuisti vakio lisätty

.htaccess tiedosto muutettu ilmoitus

Tämä on hieno. Tämän keltaisen viestiruudun ei kuitenkaan pitäisi tulla näkyviin joka kerta, kun avaat WP Super -välimuistin asetukset – se on kertaluonteinen viesti. Jos se aukeaa joka kerta, seuraa FAQ-linkkiä. Huomaat myös, että välimuisti on poistettu käytöstä. Pidämme niin ja peitä jokainen välilehti yksitellen.

WP Super-välimuisti välimuistin käytöstä

WP Super-välimuisti välimuistin käytöstä

WP Super-välimuisti: Lisäasetukset-välilehti

Ensimmäinen välilehti, jonka haluamme kattaa, on Lisäasetukset-välilehti. Se sisältää kolme asetusryhmää:

 1. välimuistia
 2. sekalainen
 3. Pitkälle kehittynyt

Vaihtoehdot ovat melko itsestään selviäviä – olen tarkistanut kunkin ryhmän optimaaliset asetukset kolmesta alla olevasta kuvakaappauksesta. Ne toimivat useimmissa isäntäympäristöissä – jaetussa tai erillisessä.

wpsc edistynyt-tab-1-välimuistia

wpsc edistynyt-tab-2-misc

wpsc edistynyt-tab-3-edistyneen

Kun olet tarkistanut nämä vaihtoehdot, tallenna muutokset painamalla Päivitä tila -painiketta. Sinun pitäisi heti nähdä melko pitkä keltainen laatikko, joka sisältää paljon tekstiä.

wpsc-keltainen-box

Nämä asetukset koskevat palvelimesi .htaccess-tiedostoa. Vieritä vain alaspäin ja löydät “Päivitä Mod_Rewrite säännöt >>” -painikkeen.

päivitä mod reqrite -säännöt

Jos .htaccess-tiedosto on kirjoitettavissa, sinun pitäisi nähdä vihreä ruutu, joka osoittaa muutoksen onnistuneen:

wpsc-vihreä-box

Okei, nyt Lisäasetukset-välilehti on hoidettu. Jatkamme Esikatselu-välilehden määrittämiseen.

WP Super-välimuisti: Esiasenna Asetukset-välilehti

Esilatausasetukset tekevät plugin-välimuistista pääsääntöisesti kaikki sivustosi viestit ja sivut säännöllisin väliajoin. Voit asettaa välimuistin päivitysvälin. Tämä aikaväli on erittäin tärkeä asetus.

Jaetussa verkkoympäristössä sinun tulisi asettaa se optimaalisesti kerran päivässä – joka on jokainen 1440 minuutti. Jos päivität sivustosi kahdesti päivässä, voit asettaa välimuistien päivityksen väliseksi ajaksi 720 minuuttia. Jälkimmäisessä asetuksessa esilatausvälimuisti päivitetään kahdesti päivässä. Tämä aiheuttaisi palvelimen lisäkuormituksen. Suosittelen, että et käytä pienempää arvoa jaetussa isännöintiympäristössä – koska se saatetaan (ja todennäköisesti lasketaan) palvelimen resurssien liikakäyttöön.

Jos kuitenkin käytät VPS: ää tai erillistä palvelinta – voit asettaa päivitysnopeuden niinkin alhaiseksi kuin 60 minuuttia. Kannattaa tietää, että sivustossasi olevien viestien ja sivujen määrä vaikuttaa resursseihin, joita vaaditaan jokaisessa esilatauksen välimuistin päivitysoperaatiossa. Optimaalinen päivitysaika omalle palvelimelle runsaasti liikennettä käyttävällä sivustolla olisi 2 tuntia.

Olen valinnut asianmukaiset valintaruudut ja asettanut välimuistin päivitysvälin arvoon 1440 min. Voit vapaasti valita minkä tahansa arvon!

WP Super Cache -latauksen välilehti

Napsauta ”Päivitä asetukset”. Jos haluat välimuistiprosessin alkavan heti, napsauta ”Lataa välimuisti nyt” -painiketta, kun olet päivittänyt yllä mainitut asetukset. Esilatauksen välimuistin luominen on resursseja vaativa ja aikaa vievä tehtävä ja riippuu sinulla olevien viestien ja sivujen määrästä – odota jotenkin – sano 10 minuuttia ja siirry sitten Sisältö-välilehteen

WP Super-välimuisti: Sisällysasetukset-välilehti

WP Super -välimuistin Sisältö-välilehti näyttää välimuistiin tallennettujen sivujen määrän WordPress-sivustossasi. Muista, että opimme, että WordPress luo viime kädessä HTML-sivut. No, tämä välilehti näyttää sinulle, mitkä näistä sivuista on välimuistissa ja niiden ikä – mitattu sekunneissa. Näiden tietojen pitäisi korreloida esikatselun välimuistin päivitysvälin kanssa, jonka olet asettanut Esikatselu-välilehdessä. Olemme valinneet 1440 minuuttia – se on 86 400 sekuntia. Tämä on kunkin välimuistilla varustetun sivun enimmäisikä. Teknisesti yhdenkään välimuistilla olevan sivun ikä ei saa ylittää tätä arvoa.

Joskus et ehkä löydä nykyisiä / tarkkoja välimuistitilastoja. Voit tarkastella uusimpia / tarkimpia välimuistilla varustettujen sivujen tilastotietoja napsauttamalla ”Palauta välimuistitilastot” -painiketta.

uudelleenlatauksen jälkeen välimuistitilastot esilatauksen jälkeen

Kun päivitys on suoritettu, sinun pitäisi nähdä, että välimuistitilastot päivitetään. Muista, että käytän WPExplorerin ilmaisen Blogger-teeman demon tietoja. Tätä välimuistitilastot näyttävät:

uudelleenlatauksen jälkeen välimuistitilastot uudelleen

Napsauta ”Lista kaikki välimuistitiedostot” -vaihtoehtoa saadaksesi vielä paremman hiippihuipun ja paremman käsityksen WordPress-välimuistista – todistaaksesi, että HTML-tiedostot ovat välimuistissa. Tässä on mitä minun näyttää:

Luettelo kaikista välimuistissa olevista tiedostoista

Luettelo kaikista välimuistissa olevista tiedostoista

Siunaus valepuvussa

Tämä vaihtoehto on erittäin hyödyllinen, jos haluat poistaa yhden välimuistilla varustetun sivun. Oletetaan, että olet päivittänyt vanhan sivun ja tarvitset välimuistin muutoksen heijastamiseksi. Välimuistin uusimisen sijasta, joka voi olla sekä palvelinintensiivistä että aikaa vievää, voit poistaa tiedoston välimuistissa olevan version nopeasti tästä valikosta. Kun kävijä käy alkuperäisessä linkissä, sivu uudistetaan tyhjästä ja tallennetaan välimuistina tulevia pyyntöjä varten. Nopea ja tehokas – aivan kuten Agent 47.

Toimiiko kaikki? Luulen niin!

Nyt kun WP Super -välimuisti on määritetty oikein, testataan välimuisti. Siirry oletusvälilehteen, ts. WP Super -välimuistin Helppo asetukset -välilehteen, ja napsauta ”Testaa välimuisti” -painiketta. Jos kaikki on määritetty oikein, sinun pitäisi nähdä jotain vastaavaa:

Välimuistin testaaminen

Välimuistin testaaminen

Bingo! Se toimii! Onnittelut, olet asentanut välimuistin onnistuneesti WordPress-sivustollesi. Sivustosi pitäisi olla nyt huomattavasti nopeampi! Etkö usko minua? Ei ongelmaa. Katso nämä esittelysivun vertailutulokset ennen WordPress-välimuistin käyttöönottoa ja sen jälkeen.

The Previous

ennen välimuistiinpanoa

Ja The After

välimuistin jälkeen

johtopäätös

Nyt kun olet nähnyt, kuinka välimuisti toimii, ja kuinka todellisia sen edut ovat, olen varma, että olet enemmän kuin vakuuttunut kokeilemaan sitä – eli jos et vielä ole. Sarjan seuraavassa viesissä selitän kuinka integroida MaxCDN nykyiseen WordPress-sivustoosi. Välimuistiin yhdistetyllä MaxCDN: llä on merkittävä vaikutus sivustosi suorituskykyyn. Pysy kanavalla!

Toivon kuten aina, että olet voinut oppia jotain uutta tänään. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, odotamme kuulevani sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map