Kuinka asentaa ilmainen SSL Let’s Encryptistä WordPressiin

 1. 1. Mikä on HTTPS ja miksi se on niin tärkeä?
 2. 2. Luettu tällä hetkellä: Kuinka asentaa ilmainen SSL Let’s Encryptistä WordPressiin

Edellisessä artikkelissani tutkin miksi HTTPS-sivusto on parempi, miksi sitä ei aiemmin käytetty laajasti ja miksi sitä rajoitettiin ankarasti (tekniikan kannalta viisas). Tämä muuttui niin nopeasti tekniikan kehityksen myötä, että HTTPS-sivuston olemassaolo ei ole vain suositus, se on käyttökelpoinen vaihtoehto newWordPress-asennuksille..


Vaikka monet hosting-yritykset ovat alkaneet tarjota sisäänrakennettua tukea ilmaisia ​​SSL-varmenteita Let’s Encryptiltä kaikki isännät eivät ole hyppineet aluksella. Tässä artikkelissa aion käsitellä useita tapoja toteuttaa ilmainen SSL manuaalisesti WordPressissä isännöintisuunnitelmasi mukaan. Mennään siihen!

Luo ilmainen SSL-varmenne

Let’s Encrypt -sertifikaatin luomiseen on useita tapoja. Tässä osassa aion selittää, kuinka voit luoda ja asentaa SSL: n valitsemasi menetelmän mukaan. Kun varmenne on luotu, siirry sitten seuraavaan Lataa varmenne. Käytä mitä tahansa menetelmää, joka tuntuu parhaalta tarpeidesi mukaan.

ZeroSSL Online -palvelun kautta

ZeroSSL on loistava tapa tuottaa Let’s Encrypt -sertifikaatti joutumatta koskettamaan yhtä kokoonpanotiedostoa isännöinnissäsi. Verkkosivusto on online-työkalu, ja varmenteen luomisen jälkeen se antaa sinulle tiedoston sisällön, jotta voit ladata ne valitsemallesi palveluntarjoajalle..

zerossl-sivusto

Asennusta ei suositella, koska prosessi ei ole noviisiystävällinen, ja varmenteen luomiseen on paljon parempia tapoja kuin kaikkien tarvittavien ohjelmistojen asentaminen. Vaihtoehto Online-työkalut vaihtoehto päinvastoin, on erinomainen. Napsauta vain painiketta aloittaaksesi.

zerossl-sivusto-01

Kun olet ladannut sähköpostiosoitteesi, verkkotunnuksesi nimen ja hyväksynyt luomasi tilaukset, sinun tulee luoda oma Varmennepyyntö. On tärkeää tietää, että paras vaihtoehto, jos aiot olla yhteensopiva suurimman osan paneeleiden kanssa, on käyttää DNS-varmennus.

Kun olet luonut CSR-osoitteen, napsauta “Seuraava” -painiketta luodaksesi sertifikaatti KEY. Se vie vain hetken. Kopioi ja liitä avain, kun se on luotu, ja tallenna se turvalliseen paikkaan. Älä kuitenkaan käytä Rich Text -editoria, koska tällainen ohjelmisto lisää ylimääräisiä merkkejä, jotka saattavat häiritä varmenteen ja avaimen koodia. Se on tallennettava TXT-muodossa ilman muotoa ja täsmälleen samalla tavalla kuin se annetaan poistamatta mitään.

zerossl-sivusto-02

Kun avain on luotu ja kopioitu tai tallennettu oikein tietokoneellesi, sinua pyydetään vahvistamaan verkkotunnustietue. Tässä vaiheessa sinun on käytettävä ohjauspaneelia ja lisää TXT-tietue täsmälleen sellaisena kuin se näkyy näytöllä (selitämme miten tämä tehdään myöhemmin viestissä). Kun tietue on lisätty, joudut odottamaan vähintään 5 minuuttia, jotta muutokset etenevät, osuvat Seuraava jälkeenpäin.

Jos kaikki toimii, ZeroSSL luo sertifikaatin ja antaa sinulle Onnittelut sivu, jolla on mahdollisuus tallentaa Varsinainen varmenne ja Varmenteen myöntäjän kimppu.

Hyvä asia tässä menetelmässä on se, että siihen ei liity minkään asentamista WordPressiin tai isäntäpaneeliin, mutta haittana on, että varmenne on luotava uudelleen kerran 60 päivän välein, mikä ei ole jotain mitä sinun kannattaa tehdä, jos sinulla on tonnia hallitsevia verkkosivustoja. Se on hyvä tapa lisätä varmenne nopeasti sivustoon, vaikka se ei olisi WordPress ja koska se on yleinen, se voi toimia missä tahansa järjestelmässä.

Oman VPS / palvelimen Certbotin kautta

Jos olet Debian 8 oman VPS: n asennus on erittäin helppoa, yksinkertainen lisätä tämä koodirivi:

sudo apt-get install certbot -t jessie-backports

Muista, että sinun on lopetettava nykyinen verkkopalvelimesi, jotta portti 80 on ilmainen, jotta certbot toimisi oikein, tämä voidaan tehdä seuraavasti:

palvelun httpd-pysäkki
service nginx stop

Sen jälkeen ainoa asia, joka sinun on tehtävä varmenteen hankkimiseksi, on ajaa tämä rivi vuorovaikutteisen prosessin alkamiseksi:

sertbot todistuksellisesti

Jos olet CentOS sinun on asennettava sertbot seuraavasti:

sudo yum install epel-release
sudo yum install certbot

Ja tee sama kuin Debian. Prosessi on automaattinen, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, kuinka hallita tiedostoja oikein ja lisätä niitä virtuaalitiedostoihisi, olipa kyse sitten apache- tai nginx-tiedostoista. Lisätietoja voi tarkistaa Certbot paikka.

WordPress Let’s Encrypt -laajennuksen kautta

wp-lets-salata-plugin

Tämä koskee yksinkertaisin tapa lisäämällä varmenne, jos sinulla on WordPress, vaikka sinulla olisi VPS, tämä tapa on paljon yksinkertaisempi kuin Certbotin tekevän työn, koska se on täysin automaattinen. Se käyttää laajennusta nimeltään WP: n salaus jonka voi ladata osoitteesta WordPress.org.

Kun laajennus on ladattu, sinun on rekisteröitävä sivustosi laajennukseen, kuten tämä:

wp-lets-salata-plugin-01

Suosittelen, että asetukseksi valitaan sertifikaatin automaattinen luonti aina aktiivinen kuten vaihtoehdossa Varoitukset poistuvat. Jos jotain menee pieleen, sinua varoitetaan aina mahdollisista vanhenemisista. Kun nämä tiedot on annettu, siirryt seuraavaan kohtaan Rekisteröidy tilisi. Tämän avulla laajennus voi muodostaa yhteyden suoraan Let’s Encrypt -palvelimiin ja tämä muodostaa tehokkaan yhteyden poista prosessi joutumisesta tarkista verkkotunnuksesi (mikä ei ole vain viileä, vaan myös säästää aikaa!).

wp-lets-salata-plugin-02

Tässä on hankala osa. Kun varmenne on luotu ja aktivoitu kokonaan, huomaat, että polku todellisiin tiedostoihin ei ole ”public_html” -kansiossa, joten joudut lataamaan nämä tiedostot manuaalisesti ladataksesi varmenteen ohjauspaneeliin (uudelleen – selitämme kuinka lataa varmenteet seuraavassa osassa).

Koska varmenne on sama, kun laajennus julkaisee varmenteen uudelleen 60 päivän kuluttua ei tarvitse tehdä tätä prosessia uudelleen luoda itse ylläpidetty järjestelmä tehokkaasti, joten se on hankala vain ensimmäisen kerran.

Lataa SSL-varmenne

Nyt kun olet valinnut tarpeitasi parhaiten vastaavan menetelmän ja sinulla on luotu sertifikaatti, lataa se paneelillesi. Jos olet cPanelissa tai Vestassa tai muussa paneelissa, sinun on käytettävä File Explorer tai FTP (haluamme käyttää lähetys- tai Filezilla tätä varten) ja lataa seuraavat tiedostot (huomautus: WordPress-laajennus tarjoaa aina reitin näihin tiedostoihin varmenteen luomisen jälkeen):

 • cert.pem
 • private.pem
 • chain.pem

Kun sinulla on tiedostoja, voit jatkaa seuraavassa vaiheessa.

cPanel

CPanelille prosessi on melko yksinkertainen ja siihen sisältyy varmenteen lataaminen SSL / TLS valikko. Pääset tähän valikkoon kirjoittamalla “SSL” cPaneliin Hae.

cPanel-01

Sinun on käytettävä Asenna ja hallinnoi sivustosi SSL (HTTPS) lataa varmenne sinne:

cpanel-02

Yksinkertainen kopioi ja liitä koodi jokaisesta tiedostosta seuraaviin laatikoihin:

 • Tiedosto cert.pem sisältö menee sertifikaattiin (CRT)
 • Tiedosto private.pem sisältö menee yksityiseen avaimeen (KEY)
 • Tiedosto chain.pem sisältö menee sertifikaattiviranomaisen kimppuun (CABUNDLE)

Se siitä! Uusi Let’s Encrypt -sertifikaatti pitäisi olla aktiivinen verkkotunnuksessasi. Koko prosessi voi kestää muutaman minuutin ensimmäisellä kerralla, mutta se on niin yksinkertaista, että yhdistelmä kanssa WP Let’s Encrypt -laajennus ja todistuksen lataaminen cPanel voi viedä vähemmän kuin minuutin, kun olet tottunut siihen!

VestaCP

Vesta on käyttäjäystävällisempi kuin edes cPanel sertifikaattien lataamiseen. Kun olet ladannut tiedostot Vesta File Explorer- tai FTP-palvelimen kautta, sinun on ladattava se verkkotunnusvalikkoosi vaihtamalla HTTP: stä HTTPS: ään seuraavasti:

vestacp-01

Lataat vastaavien tiedostojen sisällön aivan kuten ne ovat (copy-paste) lisäämättä tai poistamatta mitään seuraaviin ruutuihin tässä järjestyksessä:

 • Tiedosto cert.pem sisältö menee SSL-varmenteeseen
 • Tiedosto private.pem sisältö menee SSL-avaimeen
 • Tiedosto chain.pem sisältö menee SSL-varmentajalle / välittäjälle

vestacp-02

Kun sisältö on ladattu, napsauta vain Tallentaa ja voila! Websi muutetaan heti SSL: ksi. Muista, että tämä on kaikki alkuperäiset kokoonpanot. Kun varmenne on ladattu, voit käyttää WordPress-laajennusta varmenteen uudelleentarkasteluun.

SSL-asennuksen viimeisteleminen

Kun varmenne on aktiivinen, sinä täytyy opettaa WordPress käyttää SSL-yhteyttä yhteyteen, kuten tämä:

WordPress-ssl

Kun napsautat Tallentaa sinulla on vain HTTPS-sivusto ja voit alkaa muuttaa Google-asetuksiasi ja tehdä lisämuutoksia hakukoneoptimointiisi.

johtopäätös

Tämän artikkelin avulla olet oppinut useita tapoja luoda ilmainen SSL-varmenne ja ladata se isäntäympäristöösi. Jo olemassa on palveluntarjoajia, jotka tukevat Let’s Encrypt -sovellusta suoraan laatikosta, eikä tämä ole näiden palveluiden opetusohjelma.. Jos sinulla ei vielä ole suoraa Let’s Encrypt -menetelmää isännöinnissäsi, tämä opas tehtiin sinulle käsin. Kaikista menetelmistä käytetään WordPress-laajennus yhdistettynä cPaneliin tai Vestaan on nopein kaikista menetelmistä, vie vain yhden minuutin ja antaa sinulle vapauden unohtaa uudelleenlähetys, koska plugin itse käsittelee sen.

Teknologia on edistynyt paljon HTTPS: n varhaisista ajoista lähtien, ja Let’s Encrypt -tuotteen myötä se on kaikkien saatavilla. Tietenkin on tapauksia, joissa verkkosivustot, kuten verkkokauppa pitäisi silti ostaa premium-sertifikaatit koska ne kattavat sinut petoksissa, mutta muille meille ilmaiset sertifikaatit ovat täällä jäädäkseen.

Oletko päivittänyt WordPress-asennuksen HTTPS: ään? Mitkä ovat ajatuksesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map