Kuinka asentaa Cloudways-hallintainen WordPress Cloud-hosting

Cloudways-järjestelmänvalvojan WordPress Cloud Hosting -asennusopas

Internetissä on kirjaimellisesti satoja hosting-vaihtoehtoja, jokaisella on tonnia erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja. Jaettu hosting. Ylläpito WordPress-isännöinti. VPS. Omistettu palvelin. Ja tietysti on pilvipalvelu. Kun etsit hallittua pilvipalvelua, Cloudways on yksi ensimmäisistä, joka ilmestyy, ja syystä. Heidän perustamisensa jälkeen vuonna 2011 Cloudways on tarjonnut yhden parhaiten hallinnoiduista pilvipalveluista, ja tänään halusimme näyttää sinulle, mistä he ovat kyse.


Katsaus Cloudways-isännöintiin

Cloudways on yksi pilvipalveluiden tarjoajista. Mikä on pilvipalvelu? Se on melko tarkalleen miltä se kuulostaa – isännöinti pilven kautta. Periaatteessa valtava määrä reaalimaailman palvelimia toimii yhdessä yhtenä järjestelmänä tarjotakseen vakaan ja turvallisen isäntä virtuaalipalvelimille. Tämä tarkoittaa parempaa suorituskykyä vähemmän seisokkeja alhaisemmilla kustannuksilla ja entistä suurempaa web-hosting-joustavuutta.

Mikä tekee Cloudwaysista erilaisen

Cloud hosting on saatavana useilta tunnetuilta hosting-yrityksiltä, ​​mutta Cloudways on nostanut sen seuraavalle tasolle. Ne ovat parantuneet perinteiseen pilveen verrattuna tuoden sinulle useita hallittuja pilvipalveluvaihtoehtoja, joissa on erottuvuusominaisuuksia.

Ensin he käyttävät uusimmat palvelimet ja järjestelmät (Nginx, Redis, MySQL, Varnish, Memcached ja Apache tarkennettuna) osana suorituskykypinoaan. Lisäksi he esiasentavat hyödylliset Breeze Cache -laajennus joka sisältää ominaisuuksia tiedostojen poissulkemiseen, ryhmittämiseen ja pienentämiseen sekä Gzip-pakkaamisen optimoiduille tiedostokokoille. Tämä uskomaton yhdistelmä tekee Cloudways-palvelusta nopeaa ja luotettavaa.

Toinen suuri osa Cloudwaysistä verrattuna joihinkin kilpailijoihin on, että he tarjoavat hallittu palvelinpuolen tietoturva kaikkien heidän suunnitelmiensa kanssa. He käyttävät useita suojaustasoja (kuten palomuureja, kaksikerroista todennusta ja IP-sallittujen luetteloiden luomista) yhdessä automaattisten päivitysten kanssa pitääkseen kaikki käyttöympäristön palvelimet ajan tasalla.

Lisäksi sinua kovaa painosta löytää uusi isäntä, joka antaa sinulle mahdollisuuden monenlaisiin käyttöympäristövaihtoehtoihin (valitsemasi DigitalOcean, linode, VULTR, Amazon, Google), rajoittamaton asennus, tiimiyhteistyö, helppo palvelimen skaalaaminen ja uskomattoman helppokäyttöinen tilikonsoli (josta näet paljon valokuvia myöhemmin) ja ilmainen SSL todistukset kautta Salatkoon.

Cloudwaysin hallinnoimat pilvipalvelusuunnitelmat

Nyt kun tiedät mitä Cloudways on, sinun pitäisi katsoa heidän suunnitelmiaan. Yksi Cloudwaysin parhaista ominaisuuksista on, että ne tarjoavat erilaisia ​​hosting-vaihtoehtoja verkkosivustojen budjetin tai tietotarpeiden mukauttamiseksi.

Cloudwaysin hallinnoimat pilvipalvelusuunnitelmat

Voit valita pilvipalvelimista, jotka alkavat niinkin alhaalta kuin 10 dollaria kuukaudessa, pyytää heitä räätälöityjen suunnitelmien luomiseksi tai valita jonkin muun palvelimen suunnitelmasta keskeltä. Kaikkien heidän mange pilvipalvelusuunnitelmien avulla voit lisätä niin monta verkkosivustoasennusta kuin haluat, joten jos olet kehittäjä, voit helposti luoda useita lavastesivustoja asiakkaille ilman kiinnitystä. Ja jos et ole kehittäjä ja haluat vain siirtää blogin Cloudwaysiin, tiedät mielelläni, että ne auttavat sinua jopa siirtämään yhden sivuston uuteen palvelimeesi vapaa.

Cloudways WordPress-hosting-opas

Jos Cloudways kuulostaa verkkosivustollesi oikealta isäntältä (tai jos haluat vain katsoa sisäisesti, mitä heidän isännöinnillä on tarjottavana), asennusoppaamme on täydellinen seuraava askel. antaa sinulle ohjeet pilvipalvelimen asennuksen saamiseksi Cloudwaysin avulla. Oletko valmis?

Tilaa ilmainen Cloudways-tili

Aloita siirtymällä Cloudways-kotisivulle napsauttamalla linkkiä aloittaaksesi ilmaiseksi. Sinut viedään Cloudways-pääsivulle. Voit valita kirjautumisen LinkedIn- tai Github-tililläsi, mutta mieluummin kirjaudumme vanhanaikaiseen tapaan sähköpostitse.

Ilmoittautuminen ilmaiseksi Cloudways-tilille

Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sinun pitäisi sitten saada aktivointisähköposti muutamassa minuutissa.

Cloudways-tilin vahvistusviesti

Kun olet saanut aktivointiviestin, napsauta iso vihreä painike aktivoidaksesi tilisi nyt.

merkintä: Jos huomaat, että kirjaudut virheeseen tai et saa vahvistussähköpostiä heti, älä huoli. Avaa vain ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuen keskusteluruutu minkä tahansa Cloudways-sivun oikeassa alakulmassa. Cloudways-tukitekniikan pitäisi voida auttaa.

Asenna Cloudways-palvelin

Nyt on aika aloittaa palvelimesi määrittäminen verkkosivustosi (tai verkkosivustojen) isäntänä. Kun olet napsauttanut sähköpostin Activate Account -linkkiä, sinun pitäisi nähdä seuraava näyttö.

Asenna Cloudways-palvelin

Ensin valitset sovelluksesi. Cloudways tietää, että WordPress on yksi suosituimmista verkkosivustoista, joten he ovat mukavasti asettaneet sen oikealle yläreunaan. Valittavana on neljä vaihtoehtoa:

 • Tavallinen WordPress
 • WordPress Plus WooCommerce
 • WordPress-monisivusto
 • Puhdas WordPress (ei Cloudways-optimointeja)

Valitse tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Jos et ole varma, siirry tavallisen WordPress-sovelluksen ensimmäiseen vaihtoehtoon. On riittävän helppoa lisätä WooCommerce myöhemmin tai jopa ottaa useita sivustoja käyttöön myöhemmin (meillä on opas WordPress-monisivuston käyttöönottamiseksi, jos tarvitset apua). Lisäksi uskomme, että Cloudways-optimoinnit ovat aika käteviä.

Lisää seuraavaksi omat mukautetut nimet sovellukselle, palvelimelle ja projektille. Tämä on vain sinun silmäsi kannalta, joten valitse jotain, joka auttaa sinua muistamaan, mille verkkosivustolle olet asettanut tämän.

Sen jälkeen kun olet valinnut sovelluksesi, näet käytettävissä olevat vaihtoehdot pilvipalveluntarjoajasi, palvelimen koon ja tietokeskuksen sijaintien suhteen. Kaikki suunnitelmat tarjoavat ilmaisen 3 päivän kokeilujakson, joka antaa sinulle mahdollisuuden testata heidän isännöintinsä. Tällä hetkellä käytettävissä oleviin palveluntarjoajan vaihtoehtoihin kuuluvat:

 • Digitaalinen valtameri: SSD-pohjainen tallennus, jossa on 7 tietokeskusta 3 maassa
 • Linode: pilvipalveluntarjoaja, jolla on 8 datakeskusta 3 alueella
 • VULTR: SSD-pohjainen tallennustila 13 tietokeskuksella ympäri maailmaa
 • Amazon EC2: konfiguroitava levykoko, 8 datakeskusta 6 maassa
 • Google Cloud: 4 toimipaikkaa kolmella mantereella, jotka on suunniteltu erityisesti suurille yrityksille tai resurssiintensiivisille verkkosivustoille

Kaikki Cloudwaysin pilvialustat tarjoavat samanlaisia ​​palveluja, joista suurin ero on hinta ja luotettavuus. Digital Ocean ja VULTR tarjoavat lähes rajattoman kaistanleveyden sivustoillesi edullisemmin, mikä tekee niistä loistavia vaihtoehtoja kehittäjille budjetilla. Amazon ja Google toisaalta tarjoavat kaistanleveyttä “pay-as-you-go” -periaatteella, eli kuukausimaksut ovat todennäköisesti korkeammat, mutta saat mieleen, että sivustosi ei koskaan kuristu, koska maksat jokaisesta resurssista sinä käytät.

Palvelinkokojen valitsemiseksi tee parhaasi valita suunnitelmasi, jonka arvioit vastaamaan tarpeitasi. Jos et ole varma, kumpi valitaan, pienemmällä suunnitelmalla – voit aina lisätä resursseja palvelimellesi myöhemmin tarvittaessa. Cloudways on helppo päivittää palvelintasuunnitelma milloin tahansa suoraan palvelinkonsolista (jonka näytämme sinulle myöhemmin).

Kun olet asettanut palveluntarjoajan ja palvelimen koon, viimeinen vaihe on valita palvelimen sijainti. Suosittelemme, että valitset palvelimen lähellä yleisöäsi. Joten jos suurin osa liikenteestä tulee Yhdysvalloista, valitse palvelinpaikka kyseisessä maassa.

CLoudways-palvelimen määrittäminen

Tämän jälkeen olet valmis käynnistämään palvelimen! Sinut pitäisi viedä konsoliisi, jossa näet arvioidun odotusajan palvelimen asennusta varten (arviomme oli 7 minuuttia, ja meille asennus kesti noin 8 minuuttia – niin melko lähellä!). Odottaessasi voit täydentää tiliprofiilisi yritystäsi koskevilla tiedoilla.

Kun palvelimen asennus on valmis, voit siirtyä eteenpäin sen hallintaan. Napsauta pohjustettua palvelinta avataksesi konsolin.

Cloudways-palvelimen hallinta

Kun avaat ensimmäisen kerran Cloudways-palvelinkonsolin, siinä on kävelymatka-opas, joka opettaa sinulle palvelimen yhteenvedon, navigointipalkin, käytettävissä olevat toiminnot ja yksityiskohdat.

Cloudways-palvelimesi

Oletuksena konsoli on avoinna sinun Master-valtakirjat. Täältä voit muokata käyttäjänimeäsi ja salasanaasi, hallita SSH-avaimia ja tarkastella IP-osoitettasi.

Cloudways-palvelimen seuranta

Seuraava on seuranta välilehti. Palvelimen ja sovellusten seurantaan on olemassa useita erilaisia ​​kaavioita ja vaihtoehtoja, mutta on olemassa kaksi avainpalvelinvaihtoehtoa, joita pitää silmällä. Ensimmäinen on sinun Tyhjäkäynnistysprosessori. Kaaviomme näkee, että palvelin on enimmäkseen 95–100%: n ilmaisella suorittimella, mikä tarkoittaa, että verkkosivuillamme on tällä hetkellä runsaasti tilaa toimia. Jos kuvaaja käännetään ja on huomattava määrä tapauksia, joissa ilmainen CPU oli 0%, on aika skaalata suurempaan palvelinsuunnitelmaan.

Toinen tarkistettava kuvaaja on sinun Vapaa muisti. Pienet palvelinsuunnitelmat voivat toimia täydellisesti vain 15–50 Mt vapaalla muistilla, mutta jos yrityksesi on ostanut suunnitelman, jossa on 4 Gt tai enemmän, vapaan muistin pitäisi jatkuvasti olla yli 100 Mt. Jos ei, tämä voi olla uusi merkki siitä, että on aika laajentaa suunnitelmaa.

Cloudways Server Manager -palvelut

Valvonnan jälkeen näet a Hallitse palveluita -välilehti, jossa voit nähdä erilaisia ​​Cloudways-ydinpalveluita, jotka pitävät palvelimesi käynnissä. Tähän sisältyy Apache, välimuisti, tietokanta ja valinnainen sovellusvalvonta (New Relicin kautta). Täältä voit käynnistää palvelusi uudelleen ja puhdistaa välimuistisi.

Cloudways-palvelimen asetukset ja paketit

Koska käytät WordPressiä, saatat joutua säätämään joitain palvelimen asetuksia voidaksesi lähettää tietyn tiedoston tai asentaa suuren laajennuksen tai teeman. Kaikki nämä ja muut palvelimen asetukset löytyvät konsolista Asetus ja paketit välilehti. Tallenna vain muutokset.

Cloudways-palvelimen suojaus

Suojaus, jos sillä on erittäin suuri merkitys millä tahansa verkkosivustolla, ja Cloudways-ohje helpottaa palvelimien suojausta. Cloudways ylläpitää palomuureja ja toteuttaa palvelinpäivityksiä säännöllisesti, jotta he pitävät asennuksesi turvassa. He seuraavat myös epäilyttävää toimintaa palvelimellasi. Joten jos sinulla on useita epäonnistuneita kirjautumisyrityksiä, koska olet unohtanut salasanasi, saatat lukita tilisi. Yksi tapa estää tämä on muokata turvallisuus asetukset palvelimenhallinnassa, jotta IP-osoitteesi lisätään sallittuihin luetteloihin. Tämä on täysin valinnaista, ja suurin osa käyttäjistä voi ohittaa tämän osan.

Cloudways-palvelimen pystysuuntainen skaalaus

Jos huomaat, että tarvitset enemmän palvelintilaa, voit helposti lisätä Cloudways-suunnitelmaa milloin tahansa Pystysuuntainen skaalaus osiossa. Valitse tarvitsemasi suurempi palvelimen koko ja napsauta ottaaksesi muutokset käyttöön (mikä heijastuu seuraavaan kuukausittaiseen veloitukseen).

Cloudways-palvelimen varmuuskopiot

varmuuskopiot on myös sisäänrakennettu Cloudways-palvelinvaihtoehtoihin, ja niitä otetaan oletuksena päivittäin. Tällä välilehdellä voit sallia varmuuskopioiden ottamisen niin usein kuin joka tunti tai vain kerran viikossa. Voit myös ottaa sen käyttöön Paikalliset varmuuskopiot joka antaa kopion viimeisimmästä varmuuskopiosta ladattavissa SFTP / SSH: n kautta, jotta voit tallentaa omat varmuuskopiot tietokoneellesi.

Vaikka mukana olevat varmuuskopiot ovat mahtavia, suosittelemme silti palvelun, kuten VaultPress varmistaaksesi, että sinulla on aina täydellinen kopio verkkosivustoltasi sormenpäälläsi.

Cloudways Server SMTP

SMTP on palvelimen hallintaohjelman viimeinen osa. Tämä on sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla voit käyttää kolmannen osapuolen sähköpostipalvelua yhdyskäytävänä lähettämään sähköpostia palvelimelta. Napsauta vain valitaksesi oman SMTP-osoitteen, lisää ja määritä sitten sähköpostipalveluntarjoajasi tai ota käyttöön joustava sähköpostiosoite lisäosista (jotka siirrymme seuraavaan).

Cloudways-lisäosat

Cloudways tarjoaa kourallisen hyödyllisiä Lisäosia johon pääsee palvelimen hallinnan kautta. Aktivoidaksesi lisäosat napsauta vain päävalikon ruudukkokuvaketta.

Cloudways-lisäosat

Tällä hetkellä saatavana on kuusi lisäosaa, ja kolme viimeistä vaihtoehtoa lisäävät konfigurointivaihtoehdot palvelimelle aktivoinnin jälkeen:

 • DNS on helppo: Cloudways ei tarjoa verkkotunnuksen nimijärjestelmää (DNS) hallitsemaan verkkotunnuksiasi oletuksena, sen sijaan niiden avulla voit käyttää omaa kolmannen osapuolen DNS: ää (kuten GoDaddy) tai voit tilata heidän DNS Made Easy -palvelun. Tämä lisäosa alkaa kello $ +2,50 / kk enintään 5 verkkotunnusta varten. Tämä lisäosa vaatii Cloudwaysin manuaalisen aktivoinnin, joten lisäyksen asettamisen jälkeen se asetetaan odottamaan, kunnes tukijäsen voi hyväksyä muutoksen..
 • Rackspace-sähköposti: Jos haluat lisätä sähköpostipalvelun verkkosivustollesi, sinulla on mahdollisuus ottaa Cloudways Rackspace -laajennus käyttöön. Tämä palvelu on vain 1 dollaria / kuukausi sähköpostia kohden. Tämä lisäosa vaatii myös Cloudways-teknisen tukitiimin manuaalisen aktivoinnin, joten kun aktivoit lisäosan, se odottaa, kunnes tukijäsen ottaa sinuun yhteyttä postilaatikon asennuksen viimeistelemiseksi.
 • Joustava sähköposti: Jotta voit lähettää suuren määrän kuukausittaisia ​​sähköposteja, kannattaa harkita Elastinen sähköposti-lisäosa, koska se tarjoaa nopean ja helpon tavan ottaa yhteyttä postituslistaan. Suunnitelmat alkavat 0,10 dollaria kuukaudessa 1000 sähköpostiviestille (alennuksia sovelletaan suuremmalle volyymille), ja sinun tarvitsee vain aktivoida lisäosa ja odottaa Cloudways-tukitiimin vahvistavan, että tilauksesi on otettu käyttöön. Tätä lisäosaa hallitaan myös Palvelimenhallinnan lisäosat -osiossa.
 • Sovellusten siirto: Jos haluat siirtää WordPress-sivustosi toisesta palvelimesta, tämä lisäosa on helpoin tapa aloittaa siirtyminen Cloudwaysiin. Ensimmäinen muutto on loppujen lopuksi ilmaista, ja mahdolliset muuttohinnat ovat 25 dollaria (tai 49 dollaria, jos monisivusto)
 • Sovelluksen päivitys: Haluatko tietyn WordPress-version asennuksen? Käytä tätä premium-palvelua (alkaen 50 dollaria), jotta Cloudways pro hallitsee päivityksen puolestasi.
 • CloudwayCDN: Jos suunnitelmaan sisältyy CloudwaysCDN, tässä voit tarkistaa, mitkä WordPress-asennukset ovat siihen sidoksissa. CDN: t ovat loistava tapa nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi – joten jos sinulla on CloudwaysCDN suunnitelmassa, suosittelemme sen käyttämistä.

Kun olet perusteellisesti tutkinut palvelinasetuksesi ja -palvelusi, voit siirtyä sinulle sovellusasetuksille!

WordPress-asennusten hallinta

Jos napsautat sovelluksia päävalikossa, siirryt sovellushallintaan. Täältä pääset käyttämään kaikkia palvelimen asennuksia (WordPress samoin kuin kaikki muut, joita sinulla voi olla).

Cloudways-tilin sovellukset

Napsauta vain yhtä asennettua sovellusta, niin näet siihen liittyvät tiedot ja asetukset.

Cloudways-sovelluksen yksityiskohdat

Kun olet napsauttanut jotakin asennustasi, siirryt Access Details -näyttöön. Tämä tarjoaa kaikki perustiedot asennuksesta, kuten temp-URL, sivustosi järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot ja MySQL-tiedot.

Cloudways-sovellusalueiden hallinta

Kun aloitat Cloudways-palvelimen käytön ensimmäistä kertaa, asennuksesi asennetaan vaiheittaisiin sivustoihin pilvipalvelusivustossa. Kun olet valmis siirtymään live-sivustoon, sinun on siirryttävä Verkkotunnuksen hallinta välilehti lisätäksesi URL-osoitteen (muista vain osoittaa verkkotunnuksesi päälle).

Cloudways-sovellus SSL

SSL: stä on tulossa välttämätön ominaisuus blogille ja verkkosivustoille. Tämä lisätty tietoturvakerros kertoo vierailijoille, että heidän selaimesi käyttöoikeudet palvelimellesi on salattu, joten kaikki heidän välillään olevat tiedot ovat turvallisia. Lisää tämä suojaus Cloudways-isännöidylle verkkosivustollesi siirtymällä SSL-varmenne ja luo sisäänrakennetulla työkalulla ilmainen SSL-varmenne käyttämällä Salatkoon. Lisää vain pyydetyt tiedot ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa SSL-vaihtoehdon ja lähettää oman mukautetun varmenteen. Tätä vaihtoehtoa varten sinun on luotava ja ladattava varmenteen allekirjoituspyyntö, luotava ja ostettava SSL-varmenne kolmannen osapuolen palvelun kautta ja asennettava se sitten palvelimellesi.

Cloudways-sovelluksen palautus

Kaksi muuta osaa, joista useimmat käyttäjät haluavat huomata, ovat Siirtotyökalut ja Palauttaa välilehti. Nämä molemmat ovat melko itsestään selviäviä. Kun aloitat Cloudwaysin käytön ensimmäistä kertaa, voit käyttää heidän ilmaista siirtolaajennusta auttaaksesi siirtämään verkkosivustosi vanhasta palvelimestasi uuteen Cloudways-palvelimeen (vaikka ensimmäinen avustamasi siirto on ilmainen, joten jos siirrät vain yhtä verkkosivustoa, saatat myös käyttää anna Cloudwaysin käsitellä sitä). Myöhemmin tiellä, jos jotain tapahtuu koskaan verkkosivustollesi ja haluat palauttaa sen sellaiseen tapaan kuin palauta -välilehti. Täältä voit valita varmuuskopion avattavasta valikosta ja napsauttaa sitten painiketta lähettääksesi.

Jos olet kehittäjä, saatat myös olla kiinnostunut vielä muutamista sisäänrakennetuista työkaluista, joita Cloudways on sijoittanut sormenpääsi. Cron Job manager helpottaa ajoitettujen tehtävien (kuten väliaikaisten tiedostojen poistaminen tai sähköposti-ilmoitusten lähettäminen) lisäämistä asennukseen. Siellä on myös välilehti Käyttöönotto Gitin kautta jonka avulla on helppo luoda SSH-avain, jota tarvitaan yhteyteen arkistoosi, ja Sovellusasetukset -välilehti, jossa vaihtoehdot lakkaa välimuistin kytkeminen pois päältä testauksen / vaiheittamisen aikana.

Ennen kuin siirryt WordPress-asennukseen, Cloudwaysin päätilikonsolissa on vain muutama vaihtoehto, jotka haluamme jakaa kanssasi.

Tiimin jäsenten lisääminen Cloudways-palvelimeen

Tiimin jäsenten lisääminen Cloudways-palvelimeen

Jos työskentelet ryhmän kanssa ja useiden projektien kanssa, haluat ehdottomasti hyödyntää kaikkia Team-moduulin tarjoamia vaihtoehtoja. Täältä voit lisätä joukkueesi, muokata heidän pääsyä tiettyihin palvelimiin tai sovelluksiin ja rajoittaa toimintoja palvelimilla, joilla heillä on pääsy (esimerkiksi on todennäköisesti parasta, että vain päähallinnon pääkäyttäjällä on pääsy skaalaamaan tai poistaa palvelimia).

Projektien hallinta Cloudways-sovelluksella

Projektien hallinta Cloudways-sovelluksella

Viimeinen tarkasteltava konsoliosa on Projektien hallinta-sivu. täältä voit nähdä nopean tilannekuvan kaikista liveprojekteistasi. Napsauta vain projektia nähdäksesi siihen liittyvät sovellukset tai muuttaaksesi projektin nimeä. Tämä ominaisuus on tarkoitettu auttamaan sinua pitämään kaikki asennukset järjestettynä, jotta näet yhdellä silmäyksellä, mikä asiakas kuuluu jne.

WordPress-pikaopas

Nyt kun olet nähnyt tärkeimmät vaihtoehdot Cloudways-konsolissasi, on aika siirtyä toiselle WordPress-sivustollesi. Siirry takaisin sovellushallintaan, napsauta WordPress-asennusta, jonka kanssa haluat työskennellä, ja kopioi sinulle toimitetun hallintapaneelin käyttäjänimi ja salasana. Napsauta nyt linkkiä siirtyäksesi WordPress-järjestelmänvalvojaan.

Cloudways: WordPress-hallintapaneeli

Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa käyttöoikeustiedoillasi, kojelaudan tulisi näyttää samanlaiselta kuin yllä oleva kuva. Cloudways asentaa sinulle uusimman WordPress-version sekä heidän Breeze Cache -laajennuksen sinulle (merkintä: jos on jokin toinen välimuistin laajennus, jota mieluummin käytät, muista deaktivoida ja poistaa Breeze estääksesi plugin-ristiriidat).

Ensimmäisenä prioriteettina tulisi olla asennuksen puhdistaminen ja valmisteleminen teemaan ja sisältöön. Tässä on ensimmäiset suositukset.

 • Mene omaan Viestejä ja sivut poistaaksesi jo sivustossasi olevan näyteviestin ja sivun.
 • Navigoida johonkin asetukset muokata yleinen sivuston otsikko ja tunniste, samoin kuin sinun permalinks (suosittelemme postinimi vaihtoehto).

Kun sivustosi on puhdistettu hiukan nyt, voit asentaa WordPress-teeman ja mahdolliset mahdolliset lisäosat.

Kuinka asentaa WordPress-teema

Teeman asentaminen on erittäin helppoa WordPressin avulla. Sinun tarvitsee vain navigoida Ulkonäkö> Teemat ja napsauta painiketta Lisää uusi. Täältä voit selata WordPress.org-sivustolta saatavissa olevia ilmaisia ​​teemoja tai napsauttaa Lataa teema -painike lisätäksesi oman WordPress-teeman.

Cloudways: Asenna teema

Internetissä on paljon upeita WordPress-teemavaihtoehtoja, ja se voi olla hiukan ylivoimainen, kun valitset WordPress-teeman. Voit saada ideoita siitä, minkä teeman haluat aloittaa parhaiden WordPress-teemojen kokoelmalla, tai kokeilla jotakin ilmaisista WordPress-teemoista.

Kun olet löytänyt verkkosivustollesi sopivan teeman (esimerkiksi rakastamme henkilökohtaisesti monikäyttöistä WordPress-teemaamme), voit asentaa sen. Kun lähetät teeman, asennettavan WordPress-tiedoston tulisi olla .zip-muodossa.

Cloudways: Lataa WordPress-teeman zip-tiedosto

Napsauta vain painiketta Valitse tiedosto ja selain sinulle teeman zip, napsauta sitten Asenna nyt.

413 Pyydä virhe

Riippumatta siitä, kuinka suuri tematiedostosi on, saatat nähdä 413-virheen, kuten yllä. Älä huoli! Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että tiedosto, jonka yritit lähettää, on suurempi kuin palvelimen tällä hetkellä asetettu enimmäiskoko.

Suurenna Cloudways-palvelimen tiedostojen lähetyskokoa

Korjaa tämä kirjautumalla vain takaisin Cloudways-tiliisi napsauttamalla Palvelimet-osaa, valitsemalla käyttämäsi palvelin ja napsauttamalla Asetukset ja paketit. Kopioi sitten vain tiedostojen lähetyskoko 20 MB: ksi ja napsauta Tallenna.

Cloudways: Teeman asennuksen vahvistus

Palaa nyt WordPress-asennukseen, lähetä teema-zip-tiedosto uudelleen ja napsauta Asenna nyt. Kaikkien pitäisi sujua ja sinun pitäisi nähdä teeman vahvistussivu kuten yllä. Napsauta vain aktivoida teema! Kun uusi teema on paikallaan, voit alkaa lisätä sisältöä tai asentaa muutama kätevä WordPress-laajennus.

Kuinka asentaa WordPress-laajennukset

WordPress-laajennukset on asennettu paljon kuin WordPress-teemoja, ja ne voivat lisätä verkkosivuillesi upeita toimintoja ja ominaisuuksia.

Cloudways: Asenna WordPress-laajennukset

Mene kojetaululta Laajennukset> Lisää uusi selataksesi kaikkia ilmaisia ​​laajennuksia WordPress.org-sivustosta. Aivan kuten teemoja, verkossa on paljon ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia. Tässä on muutamia kirjoittajien suosituksia, joiden avulla pääset alkuun:

 • 50+ parhaista WordPress-laajennuksista
 • 15 laajennusta WordPress-kommenttien lataamiseen
 • Parhaat käännöslaajennukset, jotka tekevät WordPress-sivustostasi monikielisen
 • 9 parasta ilmaista WordPress-liukusäädintä
 • 10+ parasta roskapostin torjuntaa WordPressille
 • Parhaat GDPR-vaatimustenmukaisuuden WordPress-laajennukset

Asenna suositellut WordPress-laajennukset

Ja tietysti, jos premium-teemasi sisältyy premium-laajennuksiin (kuten kuinka Total sisältää tehokkaan WPBakey-sivunmuodostimen), sinun kannattaa seurata kaikkia näytöllä näkyviä ohjeita tai viestejä asentaaksesi nämä laajennukset..

WordPress-sivustosi rakentaminen

Kun teema ja laajennukset on asennettu ja aktivoitu, voit aloittaa verkkosivustosi rakentamisen. Jos teemaasi sisälsi näytetiedot, haluat ehkä lähettää sen (mene vain sivulle Työkalut> Tuo> WordPress ladata teeman mukana toimitetun .xml-mallitiedoston).

Teemaesimerkkejä yhteensä

Tai jos käytät teemaa, kuten Total, yli 40+ näytedemolla, joita on saatavana sisäänrakennetun demo-tuojan kautta, voit käyttää teema-vaihtoehtoja tuodaksesi suosikki demasi. Kaiken kaikkiaan tämä on Teemapaneeli> Demo-tuoja -kohdassa.

Cloudways nostaa enimmäissuoritusrajaa

Kun lataat näytetietoja, palvelimesi saattaa aikakatkaista ennen kuin se päättyy. Tämän välttämiseksi lisää vain max suoritusaika palvelimellesi. Kirjaudu sisään takaisin Cloudways-tilillesi siirtymällä palvelimellesi ja napsauttamalla Asetukset ja paketit säätääksesi suoritusrajan 300 sekuntiin (turvallisuuden vuoksi).

Voit myös tarkistaa teeman ja laajennusten muotoiluvaihtoehdot alla Ulkonäkö> Mukauta samoin kuin kaikki muut vaihtoehdot kojetaulun mukautetun paneelin kautta. Kun verkkosivustosi näyttää hyvältä, voit alkaa lisätä sisältöä.

Blogivinkkejä

Sen mukaan, mitä verkkosivustollasi on, Internetissä on paljon hienoja vinkkejä blogointiin, oman kirjoitustyyliisi löytämiseen, blogin ansaitsemiseen ja muuhun. Tässä on kirjoittajien vinkkejä päästäksesi alkuun – mutta nopea Google-haku tuo esiin tuhansia muita hienoja artikkeleita:

 • WordPress Blogging-vinkkejä blogin menestykseen
 • 10+ vinkkiä WordPress-blogin luottamuksen ja uskottavuuden lisäämiseksi
 • Kuinka ansaita rahaa WordPress-blogin avulla
 • Sisämarkkinointivinkkejä WordPressiä käyttäville pienyrityksille
 • Kuinka tulla menestyväksi blogin yrittäjäksi ja ansaita rahaa WordPressin avulla

Käärimistä

Toivottavasti kun olet lukenut kaikki yllä olevat tiedot, sinulla on parempi käsitys siitä, mitä Cloudways tarjoaa WordPress-käyttäjille ja kuinka aloittaa WordPressin käyttö Cloudwaysin hallitsemalla pilvipalvelimella.

Olin erittäin vaikuttunut heidän helppokäyttöisestä palvelinkonsolista ja nopeasta WordPress-asennuksesta. Minä henkilökohtaisesti annan heille vahvan 5/5-isäntänä. SSL, tiimit ja muut Cloudways ovat asettaneet tonnia loistavia sisäänrakennettuja ominaisuuksia palvelinten skaalaamiseen, ja Cloudways on asettanut itsensä loistavaksi vaihtoehdoksi aivan uusille käyttäjille tai pienille yrityksille sekä kokeneille suunnittelutoimistoille, jotka saattavat hallita satoja asiakassivustoja.

Opi lisää Cloudways-verkkosivustolle. Voit aloittaa oman 3 päivän kokeilujakson yksinkertaisesti kirjautumalla sähköpostiin (luottokorttia ei tarvita).

Cloudways-ilmainen kokeilu

Ja jos sinulla on kysyttävää Cloudways WordPress -pilvitallennuksesta, sen ominaisuuksista tai kokemuksestamme sen käytöstä, jätä meille kysymys alla oleviin kommentteihin. Tai jaa omasta Cloudways-kokemuksestasi – haluaisimme kuulla mielipiteesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map