Kuinka asentaa AMP WordPressiin

 1. 1. Johdanto WordPressin Google AMP: hen
 2. 2. Luettu tällä hetkellä: Kuinka asentaa AMP WordPressiin

Tervetuloa WordPressin AMP-oppaan toiseen osaan. Viimeisessä artikkelissamme opimme mobiili-ensin verkkostrategian tärkeydestä ja siitä, kuinka AMP voi olla potentiaalinen pelinvaihtaja. Tämän päivän oppaassa aiomme oppia:


 • Kuinka integroida AMP WordPressiin
 • Parhaat WordPress-laajennukset AMP: n mukauttamiseen
 • Tarvitseeko meidän todella toteuttaa AMP WordPress-sivustossamme?

Aloitetaan.

AMP for WordPress Video Guide

Kun olet hakemassa sarjojamme viimeisintä viestiä, voit seurata WPCrafterin videota siitä, kuinka helposti määrittää AMP WordPress-verkkosivustollesi. Aadamin video opastaa sinut oppaan jokaisessa vaiheessa – nauti!

Kuinka asentaa AMP WordPressiin

amp-plugin-WordPress-sankari

Asettaa AMP WordPressille on hyvin yksinkertainen prosessi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa Automatticin kehittämä WordPress AMP -laajennus, ja loput seuraavat.

 • Siirry WordPress-hallintapaneeliin> Laajennukset> Lisää uusi
 • Etsiä ”AMP”

Valitse laajennus ja napsauta Asenna nyt

miten asennettava-amp-WordPress-plugin

Aktivoidessaan laajennuksen kaikilla sivustosi viestien URL-osoitteilla on AMP-versio. Voit siirtyä minkä tahansa viestin linkkiin, liittää / Amp / URL-osoitteen loppuun ja näet AMP-version.

Katsotaanpa verkkosivun normaalia versiota.

testi-site-no-amp_rz

Ja tämä on saman sivun AMP-versio:

testi-site-amp_rz

Siinä kaikki – olet onnistuneesti asentanut AMP: n WordPressissä. Vaikea uskoa, että se on niin yksinkertaista, eikö niin?

Kuitenkin, jos sinulla ei ole melko pysyviä linkkejä käytössä, voit saada vahvistimen version liittämällä ?amp = 1 viestin linkkiin. Viestin linkki olisi esimerkiksi:

 • Normaali versio: http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/
 • AMP-versio: http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/amp/
 • AMP-versio (melko pysyvät linkit poistettu käytöstä): http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/?amp=1

AMP-laajennus lisää tavallisen HTML-sivusi yläosaan normaalin sisällönkuvauskentän, jonka avulla Google ja muut hakukoneet voivat tunnistaa olemassa olevien sivujen AMP-version. Se käyttää sivuston logoa, jonka voit asettaa WordPress Theme Customizer.

On tärkeää huomata, että laajennus tukee vain viestien muuntamista AMP-versioiksi. Laajennuksen kuvauksen mukaan, johon päästiin 1. päivänäst Marraskuussa 2016 WordPress-sivujen AMP-version tuki on kehitteillä ja tulossa pian.

AMP-suorituskyvyn vaikutuksen mittaaminen

Päätimme mitata sivun AMP-version suorituskykyvaikutuksen Pingdomissa. Tulokset olivat dramaattisesti erilaisia. Muista, että WordPress-asennuksemme oli jaetussa hosting-ympäristössä käyttäen oletusarvoista Twenty Fourteen -teemaa ilman välimuisti- tai optimointilaajennusten asentamista.

Seuraava kuvakaappaus näyttää sivun perusversion suorituskyvyn vertailuarvon:

testi-site-no-amp-Pingdom

Ja tämä on seurausta sivun AMP-versiosta:

testi-site-amp-Pingdom

Tulokset ovat silmiinpistävästi toisistaan.

Jokainen komponentti kokenut valtavan parannuksen:

 • Sivukoko pieneni 70%
 • Latausaika laski 35% alle 900 millisekunniin
 • Pyyntöjen määrää ei vähennetty lähes 60 prosentilla 17: stä vain 7: ään!

Kaikki tämä saavutettiin AMP: llä ylläpitämällä samalla sivun sisältöä. Seuraava taulukko sisältää testin yksityiskohdat viitteeksi:

Tekijä normaaliAMPparannus
Sivukoko (KB)563,816770%
Latausaika (sek)1,420,92935%
Pyyntöjen lukumäärä17759%

Näitä lukuja tarkasteltaessa on selvää, että AMP: n hankkiminen ei ole mielenkiintoista. Sen lisäksi, että se auttaa parantamaan SEO-pisteitä, se tarjoaa myös kauniin, häiriöttömän käyttökokemuksen.

Lisäksi voit sisällyttää seurantamekanismit myös sivun AMP-versioon. Käsittelemme sitä seuraavassa osiossa.

Laajentamalla AMP kykyjä

Sisällön optimointi lukijoille on hyvä käytäntö, mutta on myös tärkeää ylläpitää brändin johdonmukaisuutta. Tämä tarkoittaa, että jo olemassa olevan sisällön AMP-versioiden tulisi noudattaa tuotemerkkisi värimaailmaa, fontteja ja yleistä käyttöliittymää.

AMP WordPress -laajennuksella ei ole vaihtoehtoja tehdä tällaisia ​​muutoksia. Sen tavoitteena oli tarjota nopea ja helppo tapa tehdä koko nykyinen WordPress-sisältösi yhteensopivaksi AMP: n kanssa – työ, joka on aika hyvin.

Syötä AMP for WP – nopeutetut mobiilisivut kytkeä.

amp-for-wp-plugin-2-sankari

Tämä ilmainen laajennus laajentaa AMP: n ominaisuuksia WordPressissä tarjoamalla lisätoimintoja, kuten:

 • Google Analytics -integraatio
 • Tuki AMP WooCommerce -sivuille
 • Aiheeseen liittyvät viestit viestin alla
 • Viimeisimmät kommentit -luettelo
 • Muokatun logon lataus
 • Sosiaalinen jakamispalkki
 • Tuki rikkaan sisällön upottamiseen, mukaan lukien videot ja sisältö sisältöalustoilta, kuten YouTube, Instagram, Twitter, Vine jne.

Edellytyksenä on, että plugin on asennettava ja aktivoitava AMP-laajennus, jotta se toimii oikein. Kuten tavallista, voit asentaa tämän laajennuksen samalla tavalla kuin olemme asentaneet AMP-laajennuksen tämän viestin alussa.

amp-for-wp-plugin-2-asennus-aktivoida

Aktivoinnin jälkeen olet valmis määrittämään laajennuksen tarjoamia vaihtoehtoja. Siirry kohtaan WordPress-hallintapaneeli> AMP päästäksesi asetuksiin.

Laajennuksen tarjoamista monista asetuksista kokeilimme:

 • Kommenttien ottaminen käyttöön
 • Aiheeseen liittyvien viestien lisääminen
 • Navigoinnin lisääminen seuraavaan / edelliseen viestiin

Tässä on kuvakaappaus siitä, kuinka AMP-versio näytti muutosten tallentamisen jälkeen:

amp-for-wp-plugin-2-sankari-testi-sivu-500-px

Ja tässä on esitys:

amp-for-wp-laajennus-2-nopeus-testi

Tässä on vanilja-AMP-sivun kuvakaappaus vertailuun:

testi-site-amp-Pingdom

Latausaika väheni edelleen vielä 7,4%. On mielenkiintoista huomata, että vaikka sivun koko ja pyyntöjen määrä kasvoivat hieman, yleinen suorituskykyluokka parani (3-pisteinen kasvu).

Kaiken kaikkiaan tämä laajennus on erinomainen, jos olet tosissasi pyrkimässä kohti kovempaa AMP: tä ja saat sisältösi, mainoksesi ja analytiikka toimimaan hyvin alustan kanssa.

johtopäätös

Matkapuhelimien käytön räjähdysmäisen kasvun vuoksi viime vuosina se ei ole enää vaihtoehto verkkoyritysten liikkua ensin. Se on ehdoton välttämättömyys. Nopeutetut mobiilisivut -projekti on kunnianhimoinen pyrkimys kohti tätä tavoitetta, ja yhä useammat mediatalot mukauttavat sitä nopeasti.

Vaikka uudempien blogien sisällyttäminen AMP: hen on yksinkertaisempaa, blogeissa, joissa on tuhansia sivuja sisältöä, saattaa se varmasti olla erityisen haastava. Syy on yksinkertainen – kaikki eivät noudata asianmukaisia ​​standardeja julkaisemalla verkossa. Organisaatiot kehittyvät. Jopa viisi vuotta sitten “kuumia” verkkotekniikoita on vanhentunut. Vaikka AMP yrittää parhaansa hyödyntää olemassa olevien verkkoteknologioiden päälle, voi olla useita tapauksia, joissa joitain yhteensopimattomuuksia / virheitä esiintyy. Ja nämä virheet voivat vaikuttaa haitallisesti hakukoneoptimointisi tuloksiin.

Ihannetapauksessa yritysten tulisi mitata saapuvan liikenteen lähteet – kuinka suuri osa siitä tulee mobiililaitteesta? Kuinka monet heistä tulevat mobiilihausta? Mikä on mobiilikävijöiden poistumisprosentti? Nämä ovat kysymyksiä, jotka sinun pitäisi kysyä ennen kuin harkitset AMP: tä.

Jos olet vakuuttunut siitä, että verkkosivustosi sisältö on teknisesti rakennettu uusimpien standardien mukaisesti, niin kaikin tavoin – jatka AMP: n kanssa! Vahvistat vain hakukoneoptimointia.

Jos tiedät kuitenkin, että sisäisiä virheellisiä määrityksiä, rikkoutuneita linkkejä ja virheitä on paljon, on parasta käsitellä (ja mahdollisesti ratkaista) nämä ongelmat ennen jatkamista AMP: llä..

Mitä mieltä olet AMP: stä? Käytätkö sitä sisällön kuluttamiseen? Oletko ottanut sen käyttöön verkkosivustollasi? Haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map