Kuinka aloittaa uutisartikkelisivusto WordPressillä 10 helpossa vaiheessa

Kuinka aloittaa uutisartikkelisivusto WordPressillä 10 helpossa vaiheessa

Haluatko perustaa uutisportaalin tai lehden verkkosivuston WordPress-alustalla? Haluatko olla oma mediamogulisi? Loistava! Etkö tiedä mikä tie kulkee? Älä raivota. Tämä artikkeli auttaa sinua luomaan uutislehdesivun helposti WordPressiin 10 yksinkertaisella vaiheella. Näet, että sinun ei tarvitse koodata tai palkata web-kehittäjää, jotta sinulla olisi upea ja toimiva verkkosivusto. Joten, tässä mennään.


Jos et käynnistä uutissivua hyvin, miksi ihmiset tulevat takaisin? Ole erilainen ja ainutlaatuinen pitääksesi vahvan kiinni online-uutistoiminnassa. Kun lukemattomat uutissivustot ilmestyvät päivittäin, ei ole niin helppoa erottua muista. Jotta voit tulla näkyvälle uutissivustolle, sinun on hankittava houkutteleva ja käyttäjäystävällinen WordPress-teema. Täältä tulee vaikein asia, koska kauniita on tuhansia. Ei hätää, olemme kuitenkin täällä auttamassa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Joukossa paljon hyvää uutislehden WordPress-teemat, pyydämme sinua tarkastelemaan vain kymmentä heistä tänään. Nämä 10 WordPress-uutislehden teemaa ovat jo auttaneet useita kustantajia keksimään uutissivuja. Miksi et sinä?

Aloitetaan siitä, kuinka tärkeää on valita oikea CMS-alusta uutislehteesi. Itse asiassa siellä on runsaasti verkkosivustojen rakentajia, joista valita. Mutta voittaja on … WordPress! Ei ole muuta tapaa kuin käyttää WordPress alustalla. Miksi? Miksi yli 50% kaikista verkkosivustojen omistajista valitsee WordPressin online-läsnäoloaan varten? Miksi he luottavat WordPressiin? Totuus on, että kaikki on niin yksinkertaista.

WordPress voittaa kädet alas monista syistä. Huolimatta liiketoiminnasta, voit käyttää WordPressiä ilmaiseksi. Pääsääntöisesti jokainen pieni yritys tarvitsee ammattitaitoisen verkkosivuston, joka ei vaadi huomattavia investointeja sen asettamiseen ja ylläpitämiseen. Se on tehnyt asiat erittäin helpoksi. Siksi tämä täysin ilmainen CMS-alusta on juuri mitä tarvitset. Se antaa sinulle loistavan mahdollisuuden luoda upea sivusto, jota on helppo ylläpitää. Lyhyesti sanottuna yksinkertaisuus on avaintekijä, miksi ihmiset valitsevat WordPressin. On aika kokeilla sitä tänään.

Joten palataksesi kohtaan, suosittelemme luomaan kaunis uutislehdesivusto yksinkertaisilla 10 vaiheella. Nyt on aika tehdä uutislehdestäsi ammattimainen ja mahtava. Tämä bitti on niin helppoa, ja saamme teidät saamaan käyttöösi seuraavan kerran.

1. Suunnittele toimintopakattu kotisivu

King News WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Koska niin monta uutislehteä julkaisee päivittäin suuria määriä sisältöä, on ratkaisevan tärkeää suunnitella asettelu runsaalla, mutta helposti saavutettavalla tavalla. Antamalla lukijoillesi valittavissa olevia tietoja, he pitävät kiinnostuneina pidempään. Niinpä kun vierailija on käynyt kiinni, voit helposti silittää hänet mielenkiintoisempiin aiheisiin, jotka on syvennetty uutislehteesi. KingNews Magazine -uutisetportaali WordPress-teema on loistava valinta toteuttaa monenlaisia ​​uutisia. Tämä puhdas malli auttaa sinua luomaan huomiota herättävän mallin, joka tekee uutisartikkelisivustosi ainutlaatuiseksi. Yhdistä useita widgetit rakentaaksesi erilaisia ​​asetteluja helposti.

Mikä vielä parempaa, teema on 100-prosenttisesti GPL-lisensoitu, mikä antaa sinulle täydellisen oikeuden muokata ja jakaa koodiaan useissa mahdollisissa Web-projekteissa. Teema on rakennettu Bootstrap 3 -kehyksellä, ja teema sopii sujuvasti kaikkiin viimeisen sukupolven laitteisiin ja näytön kokoihin. Teeman mukana tulee yhteyslomake, uutiskirjetilaus, SEO-optimointi, kommenttijärjestelmä ja paljon muuta. Rakastatko oppia lisää? Napsauta live-esityspainiketta nähdäksesi teema toiminnassa.

2. Loputon käyttäjän matka

Tilauutiset WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Houkuttele luonnollisempaa liikennettä uutislehteesi – juuri sitä mitä tarvitset luomalla verkkosivuja. Lehtien ja uutisten portaalien verkkosivustot ansaitaan yleensä ansaitsemalla mainoksia tai kumppanilinkkejä. Menestyvä verkkosivusto motivoi lukijaa napsauttamaan yhä syvemmälle sivustoon. Status Responsive News & Magazine Blog WordPress -teeman avulla voit käynnistää tarttuvan uutisartikkelisivuston maksimoidaksesi napsautukset ja luodaksesi loputtoman käyttäjän matkan. Aloita Status-sovellus heti, jotta lukijat tulevat takaisin päivittäin.

Tila on puhdas ja monikäyttöinen malli, jonka tarkoituksena on auttaa sinua saamaan enemmän huomiota maailmasta. Monien lisäominaisuuksien ansiosta teema näyttää hyvältä ja toimii oikein kuin tarvitset. Tee haluamasi muutokset Live Customizer -sovelluksen avulla. Hyvin harvojen painikkeiden napsautuksella voit luoda ainutlaatuisia asetteluja ilman, että sinun tarvitsee hikeä siihen. Lisäksi teema on reagoiva, Yoast & WPML -yhteensopiva, tukee WordPress-natiiviympäristöä ja hyvin dokumentoitua. Lisätietoja edistyneistä ominaisuuksista on live-esityksessä.

Varmista, että lukijoillasi on aina uusi tarina tai artikkeli luettavaksi uutislehteesi. Luo loputon käyttäjän matka ja opasta lukijoita sivustosi läpi mahdollisimman suoraviivaisesti.

3. Valitse medialogo ja fontti huolellisesti

Globera News WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Uutislehdesivustosi logo kertoo paljon sisältösi laadusta. Sekä kotisivusi logo että fontti vaikuttavat suuresti siihen, miten lukijat suhtautuvat tuotemerkkiimme. Ulkonäöllä on merkitystä. Sillä voi olla psykologinen vaikutus näkymiin ja antaa heille kristallinkirkas tehtävä tuotteestasi tai palvelustasi. Globera News Portal ja Magazine WordPress Theme voivat auttaa sinua saavuttamaan johdonmukaisuuden ja luettavuuden uutislehdesivustollesi. Jos haluat, että uutisportaalisi tuntuu yhtenäiseltä ja yhtenäiseltä, Globera on oikealla puolellasi. Vaikka olet uusi verkkosuunnittelu, tämä joustava ja monipuolinen malli tekee asioista yksinkertaisempia.

Teemassa on useita vaihtoehtoja, lyhytkoodeja ja räätälöintityökaluja, jotta uutislehti-sivustosi alkaisi nopeasti ja helposti. Lisäksi se on 100% GPLv.3 -lisensoitu, joten voit asentaa sen koodin useisiin verkkoprojekteihin. WP Live Customizer -sovelluksen avulla voit tehdä muutoksia reaaliaikaisessa tilassa. Koska malliin on sisällytetty niin monia edistyneitä ominaisuuksia, voit suunnitella mediatunnuksen ja fontin, johon olet tyytyväinen alusta alkaen. On tärkeää pitää itsesi tietämässä, mitä teollisuudessa tapahtuu, jotta pysyt erillään muusta.

4. Luo sosiaalisen median tilisi

Bazinga - Aikakaus- ja virusblogi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tee uutislehteesi SEO-ystävällinen ei riitä, jos todella haluat menestyä alalla. Yli neljäsosa kaikista kuluttajista on vuorovaikutuksessa suoraan yritysten kanssa sosiaalisen median sivustoilla. Tarvitset siis aktiivisia sosiaalisen median tilejä auttaaksesi uutisartikkelisivustosi menestymään. Kaikki sosiaalisen median alustat ovat tärkeitä, koska ne toimivat käsi kädessä ohjataksesi yleisösi uutislehteen.

Tämä joustava malli sisältää useita vaihtoehtoja, kuten sisäänrakennetut asettelut, lomakkeen Teeman mukauttaja ja muut. Mobiiliystävällinen asettelu näyttää täydelliseltä kaikilta viimeisen sukupolven laitteilta ja houkuttelee kävijöitä ensimmäisestä sekunnista. Hyödyntäkää tämä moderni malli vahvistaaksesi uutisartikkelisivustosi pitkällä tähtäimellä. Nauti siitä.

5. Käyttäjäystävälliset ja joustavat asettelut

Kustrix-muotiuutiset WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vastuullinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu on välttämätön ominaisuus nykyään. On totta, että ihmiset selaavat ja tekevät ostoksia älypuhelimillaan koko päivän. Joten jos haluat olla varma, että saat mahdollisimman paljon liikennettä, tee uutisartikkelisivusi reagoivaksi. Luo houkutteleva ja huippuluokan uutisportaali käyttäjäystävällisellä ja joustavalla asettelulla tarjoamaan uskomattoman käyttökokemuksen. Kustrix Lifestyle Blog WordPress -teema voi antaa sinulle menestyksen.

Tämä tyylikäs, puhdas ja täysin reagoiva malli auttaa sinua luomaan tyylikkään ja modernin uutisartikkelisivuston nopeasti. Vaikka oletkin aloittelija web-suunnittelussa, Kustrix voi auttaa sivustosi eristymään kilpailusta. Mallia on helppo käyttää, muokata ja hallita joutumatta tunkeutumaan mihinkään koodaukseen. Kokeile tänään suunnitella oma uutislehti -sivustosi, joka näyttää ammattimaiselta. Lisäksi teema on SEO-ystävällinen, monikielinen, selainten välinen yhteensopivuus, Ecwid-valmis ja hyvin dokumentoitu. Paina live-demopainiketta ja rakasta sitä.

6. Luokat ja jaksot

Kaupungin uutiset WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Joten, sinulla on logosi, mallisi, sosiaalisen median tilit, mobiiliystävällinen asettelu ja nyt olet valmis täyttämään uutislehdesivustosi sisällöllä. Missä luokkien ja tunnisteiden oikea käyttö voi auttaa sinua järjestämään ainutlaatuisen sisällön lukijoille houkuttelevammalla tavalla. On järkevää käyttää luokkia pääaiheisiin, lasten alaaiheisiin ja tunnisteisiin usein käytetyissä aiheissa. BitNews-uutisportaalilehti WordPress-teema voi auttaa sinua saamaan parhaat puolet molemmista maailmoista. Oman edun mukaista olisi käyttää luokkia ja tunnisteita tavalla, joka ohjaa lukijoita syvemmälle ja syvemmälle sivustollesi.

Korttipohjainen sisällön paikannus varmistaa vieraanvaraisen vieraanvaraisen tavan houkutella. Rakennettu kelvollisella semanttisella koodilla malli helpottaa elämääsi alusta alkaen. Lisäksi suuri 24/7 asiakastuki auttaa sinua ohjaamaan pyrkimyksiäsi. Jopa taitovajeen vuoksi, voit mukauttaa teeman vastaamaan tarpeitasi ja lukijasi makuja. Sinä tulet rakastamaan sitä.

7. Pidä se puhtaana

Powered ilmainen Blogging WordPress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Haluat varmasti, että uutislehti-sivustosi on visuaalisesti houkutteleva ja saa kävijät käymään. Mutta muista, joskus vähemmän voi olla paljon enemmän verkkosivustolla. Sotku on hämmentävä. Mahdollisuutesi hylkäävät sivustosi muutamassa sekunnissa, jos siellä on liikaa widgettejä, ponnahdusikkunoita tai toimintakehotuspainikkeita, jotka häiritsevät ja houkuttelevat niitä. Powered on ilmainen WordPress-teema, jonka avulla voit tehdä uutisartikkelisivustosi kotisivun yksinkertaiseksi ja siisteeksi. Luo helposti luettava sivusto, joka tekee navigoinnista helppoa.

Me kaikki rakastamme puhtaita, yksinkertaisia ​​ja kauniita käyttöliittymiä. Powered on juuri mitä tarvitset jakaaksesi uutisia ja tietoja maailmalle. Pelkää olla käyttämättä tyhjää tilaa. Tällä tavoin priorisoit ja hajotat sisällön ohjataksesi lukijaasi yhä syvemmälle uutislehteesi.

8. Sisältö on kuningas

Viikkolehti-uutiset WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ihmiset etsivät Internetiä tuoreen, osuvan sisällön löytämiseksi, joka kiinnittää ja kiinnostaa. Niin myös lukijasi tekevät. Tuore ja mielenkiintoinen sisältö on avainasemassa rakennettaessa suhteita kävijöihisi. Säännölliset päivitykset ovat paras tapa olla tekemättä uutislehti-sivustosi näyttämältä väsyneeltä ja vanhentuneelta. Viikkolehti-uutisartikkeli WordPress voi olla loistava valinta verkkoprojektiisi. Luo lukijoille halu, että lukijat haluavat käydä uutisartikkelisivustossasi. Käytä sitä kaikin tavoin tehdäksesi vakuuttavan tapauksen.

Sen mukana tulee yhteyslomake, kommenttijärjestelmä ja kalenteri viestien tai tulevien tapahtumien hallintaan. Lisäksi siinä on reagoiva ja verkkokalvoa varten valmis asettelu, pudotusvalikko, videointegraatio ja sosiaalisen median vaihtoehdot. Ihmiset tulevat sivustoosi etsimään tietoja. Joten anna heille houkutteleva sisältö, joka kiinnittää heidän huomionsa ja tuottaa johtaa. Tarjoa uskomattoman käyttökokemuksen. Rakastatko oppia lisää? Älä raivota. Paina nappia ja rakasta sitä nyt.

9. Hyödynnä nykyaikaista tekniikkaa ja suuntauksia

Digezine News WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Dinosaurukset vaeltavat edelleen maata. Ole erilainen. Moderni tekniikka ja trendit kehittyvät päivä päivältä. Mikään ei ole vakio, mutta muutos. Pidätkö ajankohtia? Ja mikä on aika? Aika on rahaa. Siksi varmista, että pidät uutislehdesivustosi ajan tasalla tekniikan maailman viimeisimmästä kehityksestä. Pidät siitä vai ei, mutta on tärkeää valita huolellisesti työkalut ja palvelut, jotka auttavat yritystäsi toimimaan kuten hyvin öljytty kone. Toisaalta, sinun ei pitäisi ylikuormittaa sivustoasi liiallisilla animaatioilla, grafiikoilla tai kuvilla. Ole varovainen käyttäessäsi tekniikkaa uutislehteesi etuna.

Digezine News Magazine WordPress -teema on loistava tapa luoda puhdas, selkeä ja tehokas uutisartikkelisivusto, joka erottuu pakkauksesta tällä jatkuvasti kehittyvällä teollisuudenalalla. Varustettuna joukolla mukautettuja widgettejä, malli voi rikastuttaa sivustosi toimintoja rakentaaksesi vahvemman Web-läsnäolon. Digezine -sovelluksella voit sytyttää tulipalon uutislehteesi alla. Napsauta live-esitystä ja nauti siitä.

10. Luo asiakasvoittoinen malli

Viral News WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

No, kun vaikein työ on tehty, sinun tulisi miettiä tapoja ohjata liikennettä uutislehteesi. Voit perustaa sähköpostiuutiskirjeen, sosiaalisen median tai tilata sähköpostipäivityksiä auttaaksesi yritystäsi saamaan mahdollisimman suuren liikenteen. Kaunein uutislehti ei ole minkään arvoinen, jos olet ainoa, joka napsauttaa sivuja. Viral News – Aikakauslehden WordPress-teema voi auttaa sinua lisäämään suusanallisesti uutislehti-sivustosi. Yritä.

Teeman mukana tulee yhteyslomake, kirjautumislomake, uutiskirjeen tilaaminen, käyttäjän rekisteröinti, hakulomake ja sosiaaliset vaihtoehdot, joilla luodaan asiakkaalle voitollinen malli sivustollesi. Joka tapauksessa tähän teemaan sisältyy paljon muita edistyneitä ominaisuuksia, jotka lisäävät brändisi ja lukijoidesi välistä liikearvoa..

johtopäätös

Jos luulet, että sinun on oltava superkankari voima avataksesi uutisartikkelisivusto, olet väärässä. Ehdottomasti, väärässä. Kun olet todella intohimoinen uuteen projektiisi, on helppo olla luovampi ja impulsiivisempi. Kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset. Muista, että WordPressillä on valtava ero menestyksessäsi. Nopeasti ladattava sivusto tuo varmasti onnellisempia kävijöitä. Riippumatta tavoitteistasi, löydä jotain, joka sytyttää liekistäsi ja vie sinut eteenpäin menestykseen.

Kaipaamme jotain? Voit aina jakaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa. Onnea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map