Kuinka ajaa useita WordPress-sivustoja yhdestä hallintapaneelista

WordPress-sivustojen hallinta

Kuinka monta WordPress-sivustoa hallitset? Useimmat aloittelijat aloittavat vain yhdellä tuotteella, jolla yritetään myydä tuotetta tai esitellä heidän tarinoitaan, mutta entä jos kompastu loistavaan uusiin ideaan, vaatii siksi toisen WordPress-sivuston?


Entä jos haluat rakentaa yrityksen ympärille, joka suunnittelee verkkosivustoja muille pienille yrityksille? Tarvitset varmasti luotettavan ja tehokkaan tavan hallita kaikkia näitä sivustoja yhdessä paikassa. Hyvä asia, joka on silloin täysin mahdollista, eikö niin? Jatka lukemista oppiaksesi kuinka ajaa useita WordPress-sivustoja yhdestä hallintapaneelista.

Mitä työkaluja tarvitset?

Useiden siellä toimivien yritysten ansiosta sinun ei tarvitse pilata mitään koodia tai luoda oma järjestelmä useiden sivustojen hallintaan yhdellä kojetaululla. Muutama yritys tarjoaa all-in-one-ratkaisuja, joten voit asentaa ja siirtää sivustosi vain yhteen hallintapaneeliin. Aion tänään käsitellä vaihtoehtoista ratkaisua: CMS Commander.

CMS Commander on yksi alan johtajista, mutta myös muutamat muut yritykset tarjoavat hyviä ratkaisuja. Voit vapaasti leikkiä näiden kanssa, jos et löydä tarvitsemasi CMS Commander -sovelluksen kanssa. Niillä kaikilla on samanlaiset ominaisuudet.

Useiden WordPress-sivustojen hallinta yhdellä hallintapaneelilla CMS Commander -sovelluksen avulla

CMS Commander toimii yksinkertaisella käyttöliittymällä, ja asennusprosessi on melko helppoa aloittelijoille. Pidän CMS Commanderista, koska ensisijainen kojetaulu, josta työskentelet, näyttää hieman samanlaiselta kuin WordPressin oletusarvoinen kojelauta.

Se eroaa hiukan muista yllä luetelluista vaihtoehdoista, koska et näe WordPressin todellista kojetaulua. Pikemminkin se tarjoaa sen oman ainutlaatuisen asettelun.

Vaihe 1: Rekisteröidy CMS-komentajaan

Siirry CMS Commander -sivustolle.

CMS-komentajan sivusto

Klikkaa Kirjaudu -painiketta valikossa tai valitse Kokeile ilmaiseksi -vaihtoehto, jos haluat testata sen ennen sitoutumista maksusuunnitelmaan. Hinnoittelu riippuu hallinnoimiesi verkkosivustojen määrästä (alkaen 8 dollarista, jopa 125 dollari 400 sivustosta). Kun 14 päivän kokeiluversio päättyy, ylläpidät edelleen viiden sivuston pääsyä perusominaisuuksilla.

Käy läpi latausprosessi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi saadaksesi sähköpostia salasanallasi ja käyttäjätunnuksellasi. Valitse Siirry tilille -painikkeella voit siirtyä eteenpäin ja tarkastella kojetaulua.

mene tilille

Ainoastaan ​​sinun pitää pysyä vain pääsivulla asettaaksesi tämän. Jälkeenpäin puhumme artikkeleiden lähettämisestä ja sisällön hallinnasta hallintapaneelista.

kojelauta

Vaihe 2: Lataa ja aktivoi laajennus

Etsi linkki, joka ilmoittaa CMS Commander Client -laajennus. Napsauta tätä linkkiä ja lähetä (ja aktivoi) laajennus jokaiseen sivustoon, jota haluat hallita CMS Commander -hallintapaneelissa.

Kytkeä

Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä laajennuksen kanssa. Kun laajennus on aktivoitu kaikilla sivustoillasi, sinun pitäisi palata takaisin CMS Commanderiin.

CMS Commander Client

Vaihe 3: Sijoita kaikki sivustot CMS Commander -hallintapaneeliin

Etsi Lisää ensimmäinen verkkosivustosi ja liitä sivustoosoite, järjestelmänvalvojan käyttäjänimi, järjestelmänvalvojan salasana ja valinnainen ryhmän nimi lisätäksesi jokaisen verkkosivuston, johon laajennus on asennettu. Klikkaa Lisää verkkosivusto -painike jokaiselle verkkosivustolle.

Lisää verkkosivusto

Ryhmän nimi -kenttä toimii hyvin ihmisille, jotka hallinnoivat useita eri asiakasryhmiä. Ehkä luot verkkosivustoja sekä ravintoloille että kiinteistönvälittäjille. Erota ne valinnaisesta Ryhmän nimi -kentästä.

Sivustosi on myös linkki, joiden avulla voit lisätä sivustojasi irtotavarana, mikä helpottaa, jos et halua lyödä kymmeniä sivustojen valtuustietoja.

Irtosivustot

Kun olet suorittanut tämän prosessin kaikille sivustoillesi, voit vierittää alaspäin ja nähdä koko sivustoluettelosi. Tämä alue on melko tehokas, koska voit vierittää painikkeita nähdäksesi esimerkiksi tilastot, käänteiset linkit, sivun nopeuden, kommentit ja paljon muuta.

Pidän todella alueesta, jonka avulla voit päivittää kaikki sivustosi kerralla. Leikkiä tämän moduulin painikkeilla saat käsityksen siitä, kuinka se toimii. Suosittelen myös Bulk Cleanup -painike tyhjentää ei-toivottu tila kaikista WordPress-sivustoistasi. Koska tämä on enemmän tila-aluetta, et voi itse julkaista sisältöä täällä.

Tässä sivun vasemmalla puolella oleva työkalurivi tulee peliin.

Sivustojen luettelo

Vaihe 4: Lähetä viesti yhdelle verkkosivustollesi

Oletetaan, että yrityksellesi on tulossa tapahtuma ja sinun on luotava blogiviesti, jotta kaikki lukijasi tietävät siitä. Klikkaa Viestieditori -välilehti siirtyäksesi sivulle, jolla voit luoda viestejä ja julkaista niitä.

Viestin toimittaja

Tämä sivu näyttää melko samanlaiselta kuin normaali Lähettää WordPress-sivulla, joten voit luoda otsikon ja artikkelin jaettavalle blogitekstille. Kaikki on edelleen siellä Linkki painikkeet Teksti toimittaja.

Viestieditori

Jos vierität alas editorin alapuolelle, löydät alueen nimeltä WordPress-asetukset. Tämän moduulin avulla voit muokata esimerkiksi Luokat, käyttäjätunnukset, Viestityypit, ja enemmän.

WordPress-asetukset

Voit jopa sijoittaa esillä olevan kuvan viestiisi lähettääksesi linkitetylle verkkosivustolle. Muista, että Viestin tyyppi avattava pudotusvalikko on mukana, joten voit määrittää, luotko viestin vai sivun. Verkkosivustostasi riippuen sinulla voi olla myös muita vaihtoehtoja, kuten Tuotteet, kuponkeja, tai a Mukautettu postityyppi.

Kun olet suorittanut viestin, lähetä kaikki kuvat ja käy läpi oikoluku. Siirry CMS Commander -ikkunan oikeaan yläkulmaan. Tämä tarjoaa luettelon kaikista CMS Commanderiin kytketyistä sivustoista. Sinulla on mahdollisuus julkaista tämä viesti aiemmin määrittelemällesi ryhmälle tai vain yhdelle verkkosivustolle.

Julkaista

Tarkista verkkosivusto, josta haluat julkaista viestin, ja paina sitä Lähetä artikkeli valittuihin sivustoihin painiketta. Tämä vie artikkelin sivustoille, joissa voit siirtyä myöhemmin ja tarkistaa, miltä se näyttää.

Mitä muuta voit hallita CMS-komentajan avulla?

Koska työkalu on niin laaja, ominaisuuksia on aivan liian paljon, jotta ne kattavat vain yhden blogin. Olen kuitenkin koonnut joitain yleisimmistä tehtävistä, joita voit suorittaa CMS Commanderin kojelaudalla.

 • Lataa joukko sisältöä, kuten SEO-asetukset tai artikkelilla täytetty tiedosto tietokoneellesi
 • Näytä kaikki aiemmat viestit ja kommentit, jotta voit muokata niitä ja vastata käyttäjille
 • Tarkastele ja luo käyttäjiä
 • Asenna laajennukset kaikkiin tai joihinkin CMS Commander -hallintapaneelin sivustoihin
 • Asenna teemoja kaikille tai joillekin aktivoiduille sivustoille
 • Suorita manuaaliset ja automatisoidut varmuuskopiot
 • Klooni yksi verkkosivustoistasi
 • Luo uusi sivusto sen sijaan, että käydään läpi WordPressin tavallinen asennusprosessi

WordPress-sivustojen ajaminen useilta hallintapaneeleilta on aikaa vievää ja turhauttavaa. Paitsi, että joudut taistelemaan kaikki nuo salasanat, myös ajatus hypätä yhdestä välilehdestä toiseen selaimessa saa minut kuristamaan; varsinkin jos sinulla on yritystä. Kuinka paljon aikaa tuhlaat vaihtamalla vaihteet?

Kerro meille kommenttiosassa, jos ajat WordPress-sivustoja yhdestä kojetaulusta tai jos onnistut saamaan sen toimimaan useiden kojetaulujen kanssa. Rakastamme panostasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map