Kauko-ohjata WordPress-sivustoasi mobiilisovelluksilla

WordPress-käyttäjänä olet epäilemättä hyvin perehtynyt järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin, kun käytätkin paljon aikaa viettäessäsi sivustosi perustamista ja hallintaa. Kun sivustosi on valmis ja käynnissä, olet valinnut teeman ja laajennukset, joiden sinun ei tarvitse aina lisätä sisältöä hallintapaneelin kautta.


Luultavasti tiedät, että on olemassa joukko mobiilisovelluksia, joiden avulla voit myös lisätä ja hallita WordPress-sivustosi sisältöä. Ihmettelen kuitenkin, kuinka moni teistä, kuten minä, olemme jättäneet nämä sovellukset huomiotta?

Yritin kokeilla iOS WordPress -sovellusta noin 12 kuukautta sitten, ja vaikka se toimi, se ei vain tuntunut olevan hyödyllinen työkalu, jonka haluat viettää paljon aikaa. Äskettäin vaikka latasin päivityksen, avasin sen uudelleen, asennin siihen muutaman sivustoni ja nyt pidän siitä varsin hyödyllistä työkalua – se on varmasti kypsynyt.

WordPress iPhonelle ja iPadille

WordPress-mobile-setup

Jos et ole koskaan kokeillut sitä, käy läpi pikakatsaus siihen, mitä se voi tehdä. Vaikka olet kokeillut sitä, mutta kuten minä en hetkeksi, tarkista, mihin nykyinen versio pystyy.

Kun käynnistät sovelluksen ensimmäisen kerran, sinun on määritettävä WordPress-sivustosi toimimaan sen kanssa. Se on melko helppoa, annat sille sivustosi URL-osoitteen ja käyttäjänimen / salasanan – se tekee sitten loput.

On syytä huomata, että olen käyttänyt mobiilisovelluksia vain itse isännöimissä WordPress-sivustoissa, mutta voit käyttää sitä myös WordPress.com-sivuston hallintaan (jopa uuden blogin perustamiseen WordPress.com-sivustolle)

Voit seurata samaa prosessia lisätäksesi uusia sivustoja. Minulle on ladattu 3 sivustoa ja näyttää siltä, ​​että vaihdan niiden välillä onnellinen.

Tässä pääasetusnäytössä on myös joitain muita vaihtoehtoja kuvien ja videoiden hallintaan.

Joten mitä se voi tehdä??

WordPress-post-näyttöVaikka Järjestelmänvalvojan hallintapaneelin avaamiseen on linkki, iOS-sovelluksessa on todella kyse sisällön lisäämisestä (ja hallinnasta).

Voit luoda helposti uuden viestin (tai sivun) ja aloittaa kirjoittamisen.

Kuvassa vastapäätä on postieditori, tutut WordPress-käyttäjät saavat leikatun käyttöliittymän melko nopeasti.

Tämän käyttöliittymän alaosassa on viestin asetukset. Täältä voit tarkastella julkaisupäivää (jos se on jo olemassa oleva viesti), tilaa (ts. Luonnos, odottaa tarkistusta tai julkaistu) sekä asettaa suositeltu kuva viestille.

Kuvia voidaan lisätä puhelimen kameraluettelosta, ottaa suoraan kameran mukana sekä tukea muille suosituille iOS-valokuvasovelluksille. Käytän Camera + -sovellusta, ja sovellus tunnistaa sen ja lisää sen valokuvien lähteeksi.

Sama koskee videota. Voit lähettää videon kamerasta tai ottaa videon heti puhelimen kanssa ja lisätä sen viestiin..

Sovellus näyttää myös kaikki nykyiset viestit ja sivut, joten olemassa olevan sisällön muokkaaminen on yhtä helppoa. Mikään ei korjaa kirjoitusvirhe heti, kun joku näyttää sen sinulle!

Kommenttien hallinta

WordPress-mobile-kommenttiVaikka olen lisännyt muutama viesti sovellukseen, myönnän, että käytän sitä enemmän, kun hallinnoin kommentteja sivustoillani.

On erittäin kätevää nähdä ja kommentoida kommentteja missä ikinä oletkin. Jos sinulla on kiireinen sivusto, joka houkuttelee paljon kommentoijia, pelkästään tämä on sovelluksen asentamisen arvoinen.

Ja kyllä, voit poistaa kommentteja tai merkitä teeman roskapostiksi, jos se vaaditaan.

Verkkosivustotilastot

Nyt tämä on asia, josta myös monet ihmiset ovat hyödyllisiä. IOS-versio tukee Jetpack WordPress -tilastoja.

Jos käytät Jetpackia WordPress-sivustossasi, sovellus napsauttaa tätä ja voit katsella tilastot suoraan puhelimellasi.

Etkö ole varma, mistä Jetpack on kyse? Katso tämä viimeaikainen viesti 10 syytä, miksi sinun pitäisi aloittaa WordPress Jetpack -laajennuksen käyttö tänään.

Julkaise paljon kuvia?

Minulla on ystäviä, jotka lähtemään vuoden pitkälle matkalle ympäri maailmaa. He aikovat käyttää WordPressiä blogina matkojensa dokumentointiin ja kirjoittaessaan pidempiä blogiviestejä paljon haluaisivat julkaista valokuvia päivittäisestä toiminnastaan. Näiden mobiilisovellusten käyttäminen on loistavaa tällaisille sovelluksille. Varmista, että sinun on ratkaista ongelma, joka liittyy online-yhteyden saamiseen puhelimen kanssa, mutta jos WiFi on vaihtoehto, se on paljon helpompaa kuin pakkaa karttaa koko tietokoneen ympärille.

Tähän liittyy uusi iPhone-sovellus, jota ei ole vielä julkaistu, mutta se on saatavana seuraavien viikkojen aikana. Pressgram ajattelee Instagramia, mutta sillä on vieritys siinä, että valokuvien julkaisemisen sijaan sosiaalisessa verkostossa se antaa sinun yhdistää sovelluksen WordPress-sivustoosi ja julkaista suoraan omalle sivustollesi.

Katso lyhyt esittely Pressgramista

Lue lisää Pressgramista

Älä käytä iPhonea?

Olen käsitellyt vain tämän viestin iOS: n mukaan tarinaa. Muille alustoille on olemassa WordPress-mobiilisovelluksia, tarkista nämä linkit:

 • WordPress Andriodille
 • WordPress Blackberrylle
 • WordPress Windows Phone -sovellukselle
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map