Katso Bluehostin optimoitu WordPress-hosting

Bluehostin optimoitu WordPress-hosting tarkistettu

Oletko päättänyt isännöidä WordPress-blogia tai verkkosivustoa, mutta et ole varma, mitä hosting-yritystä käyttää? Verkkosivustojen omistajille näyttää olevan ääretön määrä WordPress-isännöintivaihtoehtoja.


Isännöintiyritykset ymmärtävät kuitenkin WordPressin valtaa, ja monet ovat alkaneet optimoida isännöintipalveluitaan erityisesti WordPress-käyttäjille. Bluehost on yksi niistä yrityksistä. Niiden avulla WordPress-verkkosivuston isännöinti ja rakentaminen on helppoa hetkessä, ja ne tarjoavat erityisesti WordPress-käyttäjille räätälöityjä isännöintivaihtoehtoja..

Tässä viestissä saamme ymmärryksen siitä, mitä optimoitu WordPress-hosting todella tarkoittaa, tarkastelemalla Bluehost-ominaisuuksia, jotka tekevät WordPressin optimoidusta isännöinnistä ainutlaatuisen.

Bluehost: Ei vieras WordPressin ylläpitämistä

WordPress.org: n 10 vuoden hyväksymä Bluehost

Verkossa olevat bloggaajat viittaavat Bluehostin nopeuteen, asiantunteviin asiakaspalveluagentteihin ja kohtuuhintaisuuteen. Ne tarjoavat useita isäntätuotteita. Jaettu hosting on usein paras vaihtoehto pienille verkkosivustoille, jotka ovat vasta alkamassa. Uusien tilien mukana tulee ilmainen verkkotunnus 12 kuukaudeksi, parannettu ohjauspaneeli ja hinnat alkavat 3,49 dollarilta kuukaudessa ensimmäisenä vuonna (jos käytät yllä olevaa linkkiä). Perussuunnitelman avulla voit isännöidä yhtä verkkotunnusta ja asentaa WordPressin yhdellä napsautuksella tai käyttää Bluehostin verkkosivuston rakenninta..

Jos aiot isännöidä useita verkkosivustoja, Plus-suunnitelma isännöi kymmentä sivustoa 10,99 dollarilla kuukaudessa (tai 5,95 dollaria kuukaudessa myynnissä), ja voit ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja, joissa Bluehost’s Business Pro -suunnitelma on 23,99 dollaria kuukaudessa (13,95 dollaria kuukaudessa). kuukausi myynnissä).

Jokainen hosting-suunnitelma sisältää määritetyn määrän sähköpostitilejä, paitsi pro-suunnitelma, joka tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä. Viimeiseksi, hieman erilaisella maksulla ja ominaisuusrakenteella, voit tutustua Bluehostin uuteen pilvipalveluratkaisuun.

Tavallisten tarjoustensa lisäksi Bluehost lisää omia palvelujaan ja tekniikkaansa erikoistuneella tuotteellaan: Optimoitu hosting WordPressille.

Katsotaanpa nyt tarkemmin …

Bluehostin optimoitu hosting WordPress-palveluun

Bluehostin optimoitu hosting WordPressille

Kun skannaat Bluehostin tuotesivua optimoitua isännöintia varten, yksi ensimmäisistä asioista, jotka saatat huomata, on se, että siinä luetellaan korkeammat hintapisteet. Esimerkiksi halvin suunnitelma on 24,99 dollaria kuukaudessa (ensimmäinen kuukausi on myynnissä 12,49 dollaria). Mutta tämän suunnitelman avulla voit ylläpitää jopa viittä verkkosivustoa. Suunnitelma sisältää myös 30 Gt tallennustilaa, 2 Gt RAM-muistia, 24/7 asiakastuen, parannetun cPanelin, SiteLock-tietoturvan ja pystyy käsittelemään jopa miljoona sivuston kävijää kuukaudessa.

Niiden aloitussivulle sisältyy paljon lisäominaisuuksia, mutta minusta jäi epäselväksi, kuinka nämä ominaisuudet oikeuttivat korkeammat kustannukset. Joten soitin asiakaspalveluun kysyäkseni: “Kuinka tarkalleen Bluehostin isännöinti on optimoitu WordPressille? Mikä tekee siitä erilaisen? ”

Yllätyksekseni yhdellä Bluehostin myyntiedustajista (Matt) oli hyödyllisiä vastauksia.

Palvelintason optimointi

Bluehost-palvelimen WordPress-optimoitu palvelin

Ensisijainen tapa, jolla Bluehost optimoi WordPress-hosting-suunnitelmat, on osoittaa jokainen tili yksityiselle palvelimelle – Web-resurssit ovat yksin sinun. Yksi syy siihen, miksi muut hosting-vaihtoehdot ovat halvempia, johtuu siitä, että tuhansilla WordPress-hallinnoiduilla verkkosivustoilla on sama palvelin. Mutta Bluehostin palvelinalustan rakenne tarkoittaa, että verkkosivustollasi on oma RAM, CPU ja prosessinhallinta (PHP-FPM). Tästä syystä Bluehost ehdottaa, että verkkosivustosi kokee vähän tai ei lainkaan käyttöaikaa ja että se toimii nopeammin sivustosi kävijöille..

Parannettu ohjauspaneeli

Monet hosting-yritykset käyttävät cPanelia ohjauspaneelin kojelautana. CPanel on niin sanotusti verkkosivustosi päämaja. Bluehost meni askeleen pidemmälle mukauttamalla cPanelia tarjoamaan tehokkaamman ja käyttäjäystävällisemmän kokemuksen.

Voit esimerkiksi asentaa WordPressin yhdellä napsautuksella ja ostaa ja asentaa helposti premium-teemoja mukana olevan MOJO Marketplacen kautta, joka on integroitu Bluehostin räätälöityyn cPaneliin. Heidän cPanel on myös suunniteltu navigoimaan hyvin tabletti- tai pöytätietokoneella. Ja vaikka se saattaa olla kätevää joillekin, suosittelemme poistamalla Mojo Market -laajennus käytöstä yhtenä ensimmäisistä vaiheista, kun määrität sivustosi Bluehostilla. Monet premium-teemoja käyttävistä asiakkaistamme ovat ilmoittaneet ongelmista, virheistä ja hitaudesta käyttäessään sitä. Verkossa on niin paljon muita hienoja teemoja (mukaan lukien omat ilmaiset WordPress-teemamme), jotka ovat markkinoiden ulkopuolella..

WordPress-koulutettu asiantuntijatuki

WordPress-koulutettu asiantuntijatuki

Kaikki Bluehostin asiakaspalvelun teknikot on koulutettu, kuinka navigoida WordPressissä ja auttaa sinua verkkosivun luomisessa. Joten riippumatta siitä, haluatko kirjautua heidän optimoituun WordPress-hosting-palveluun vai ei, kyseinen apu on sinulle käytettävissä. Itse asiassa heidän tekniikansa on koulutettu niin hyvin, WordPress on suositellut tätä hosting-yritystä viimeisen kymmenen vuoden ajan.

Tuen ero tällä optimoidulla isännöintivaihtoehdolla on se, että asiakaspalvelun teknikot käyvät huippuluokan koulutuksessa useiden suurten WordPress-kehittäjien kanssa.

Tämä myöntää eri tasolle tukea, joka on räätälöity tarpeitasi riippumatta siitä, mistä ongelmasta voi ilmetä soitettaessa. Optimoidut WordPress-hosting-asiakkaat kokevat usein lyhyemmän odotusajan, kun he pyytävät teknistä tukea. Joskus ei ole odotusaikaa ollenkaan. (Syrjään) soitin myös tekniseen osastoon ja puheluuni vastattiin muutamassa sekunnissa.)

SiteLock-suojaus

Bluehost-kumppanit-with-SiteLock-web-turvallisuus

Ihmiset ja virtuaaliset hakkerit rakastavat WordPressiä, etenkin pienempiä verkkosivustoja; se näyttää olevan lopullinen hakkerointihaaste heille. Minulla on ollut useita WordPress-verkkosivustojani hakkeroitu, kunnes olen oppinut suojaamaan niitä oikein. Joten tietäen, että sinulla on SiteLock-suojaus asennuksen yhteydessä on iso juttu. SiteLock asettaa palomuurin ja tarkistaa sivustosi päivittäin haittaohjelmien varalta hidastamatta sitä.

johtopäätös

Siellä on paljon WordPress-isännöintivaihtoehtoja, ja Bluehost on yksi harkinnan arvoinen. Parannetun ulkoasun ja tunteen lisäksi Bluehostin henkilökunta WordPress-ydinkehittäjät ja sponsoroivat WordCamp-tapahtumia WordPress-tietämyksen lisäämiseksi. Tämä viittaa siihen, että Bluehost on WordPressiin liittyvien tuotteiden tarjoamisen lisäksi sitoutunut laajentamaan omaa tietämistään aiheesta.

Tutustu tähän ominaisuusluetteloon ja vertaa sitä WordPress-web-hosting-tarpeisiisi selvittääksesi, onko Bluehost Optimized WordPress -majoitus sinulle hyödyllinen vaihtoehto. Näyttää siltä, ​​että he ovat tehneet joitain visuaalisia, tekstisiä ja palveluparannuksia yhden vuoden 2013 arvosteluistaan ​​lähtien, mutta mielipiteet vaihtelevat. On parasta lukea täältä ja Bluehost.com-sivustolta löytyvät tiedot ja soittaa heille, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Myyjä, jonka kanssa puhuin, oli osaava ja selitti erot heidän optimoidun WordPress-palvelun ja toisen hallitun WordPress-isännöintivaihtoehdon välillä (kyselyni kohden) ilman, että hän olisi myynti-y. Joten ainakin, jos heidän myyntitiiminsä jäsenet ovat lähestyneet puheluita samalla tavalla, voit soittaa ja kysyä kysymyksiä tuntematta kuin joudut takertuvaksi kalaverkkoon. Voit myös ottaa yhteyttä tekniseen tukeen saadaksesi yksityiskohtaisempia kysymyksiä RAM-muistista, palvelimen suorituskyvystä ja muista teknisistä näkökohdista, jotka vaikuttavat verkkosivustosi tarpeisiin.

Oletko käyttänyt Bluehostia WordPress-sivuston tai blogin luomiseen? Kuinka se on toiminut sinulle? Onko Bluehostin kautta saatavana muita ominaisuuksia, joita ei mainita täällä? Auta muita mainitsemalla heidät alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map