Johdanto WordPressin Google AMP: hen

 1. 1. Luettu tällä hetkellä: Johdanto WordPressin Google AMP: hen
 2. 2. Kuinka asentaa AMP WordPressiin

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) on häiritsevä uusi tekniikka, jonka tarkoituksena on tehdä verkosta mobiiliystävällisempi, huomattavasti nopeampi ja luotettavampi. Tämä postisarja on omistettu tutkimaan Google AMP: tä ja sen määrittämistä WordPressissä.


Tässä on luettelo asioista, joita aiomme käsitellä tässä viestisarjassa:

 • Ensinnäkin päivitetään nopeasti nykyisissä mobiiliverkkojen trendeissä – perustellaan AMP: n tarve
 • Otamme myös toisen pienen yleiskatsauksen siitä, kuinka sivunopeus vaikuttaa liiketoimintaamme, ja näemme kuinka AMP voi auttaa
 • Seuraavaksi opimme, mikä on AMP, näemme joitain tosielämän esimerkkejä siitä, mitä voi tehdä.
 • Se merkitsisi tämän artikkelin loppua. Seuraavassa artikkelissa opitaan kuinka määrittää AMP WordPressille

Aloitetaanpa.

Google AMP

Ennen kuin tutkit AMP-tietoja, voit seurata niitä WPCrafter video-opas, joka liittyy viestiin.

Mukaan Vuoden 2015 Internet-trendi-raportti KPCB: n julkaisema keskimääräinen aikuinen vietti 5,6 tuntia päivässä Internetissä vuonna 2015. Tästä kokonaismäärästä 2,8 tuntia käytettiin mobiililaitteessa. Tämä on huomattava lisäys vuoteen 2010 verrattuna, jolloin Internetissä vietettiin keskimäärin vain 0,4 tuntia päivässä mobiililaitteen kautta.

keskimääräinen päivässä-internet-käyttö-by-laitteella

Lähde: Ezoic

Keskimääräinen mobiili-Internet-käyttö kasvoi 600% vuosien 2010 ja 2015 välillä

sähköpostit avattu-by-laitteella

Lähde: Ezoic

Tutkimus julkaistiin Yhdysvaltain kuluttajalaitteita koskeva raportti totesi sen yli kaksi kolmasosaa sähköpostista avattiin mobiililaitteella, 52% avattiin älypuhelimella ja 16% avattiin tablet-laitteella.

digitaalisen median käytön ajan

Lähde: Ezoic

Yhdysvaltain mobiilisovellusraportti 2015 julkaissut comScore löytyi 90% lisääntynyt mobiililaitteisiin käytetty aika USA: n aikuisten välillä vuosina 2015–2013. Samassa raportissa todettiin myös, että mobiilisovellusten osuus on 54% digitaalisen median kulutukseen käytetystä ajasta ja mobiiliselaimien osuus on vielä 8% kokonaisajasta..

Kaiken kaikkiaan 62% digitaalisen median käyttöajasta vietetään mobiililaitteella.

Joten kyllä, mobiili-ensimmäinen strategia on erittäin tärkeä. Nyt puhutaanpa vähän nopeudesta.

Latausaikoilla on merkitystä – niillä on paljon merkitystä. Se on, että yksi kriittinen tekijä voi vaikuttaa muihin tärkeisiin tekijöihin, kuten tuloihin, poistumisprosenttiin, sivustossa käytetyyn aikaan, hakujärjestykseen ja suorituskykyyn melkein kaikilla muilla digitaalisen markkinoinnin kanavilla..

Koska tulot ovat minkä tahansa yrityksen tai verkkosivuston päätavoite, tässä on mielenkiintoinen tosiseikka vuoden 2014 tutkimuksesta “Sivuston nopeus heikentää kaikkien tuloja”, toteuttaa digitaalisen markkinoinnin yritys Protent. Tutkimuksen kohokohta oli se nopeammat sivut ansaitsevat paljon enemmän rahaa.

verkkosivusto nopeuksien

Lähde: Protent

Dollaria sivua kohti (kutsutaan nimellä DPPV) kasvaa 20%, kun lyhennät latausaikaa 8 minuutista 5 sekuntiin (alennus 37,5%).

Mutta todellinen voitto tulee, kun sivun latausaika on alle sekunnin tai vähemmän. Kahdesta sekuntiin latausaika johtaa 2x lisäys sisään dollaria sivun katselua kohti.

Tulojen lisäksi sivuston nopeus vaikuttaa myös sosiaalinen jakamissuoritus. Protentin kaverit tekivät ei-kattava kokeilun, jossa he lähettivät 100 maksettua napsautusta (Facebook Ads -sivulta) kahdelle sivulle.

Sivu ladattu 2 sekunnissa ja sivu B ladattu 4 sekunnissa. Arvaa mitä? Sivu A sai 10 osaketta, kun taas sivu B sai vain kaksi osaketta. Vaikka otoskoko oli liian pieni hypoteesin validoimiseksi, se kertoo kuitenkin merkittävän tarinan!

Mobiili-Internet-markkinoiden räjähdysmäisen kasvun todistajana nopeamman Internet-yhteyden, nopeamman, saatavuuden ja luotettavuuden parantamisen edellyttämän Internet-tekniikan kysyntä tuli ensiarvoisen tärkeäksi. Googlen kaltaiset pioneerit tajusivat nopeasti, että kasvavan kysynnän ruokkimiseksi voitaisiin tehdä paljon, ja näin syntyi projekti AMP.

Mikä on AMP?

amp-esimerkki

Lähde: BusinessofApps.com

AMP tai nopeutetut mobiilisivut on avoin kehys nopeamman, standardisoidun ja reagoivamman mobiiliverkon rakentamiseksi. AMP: n kauneus on se, että se toimii oikein olemassa olevien verkkoteknologioiden päällä ja parantaa dramaattisesti mobiilikäyttäjien kokemusta. Siksi Google suosii AMP-verkkosivuja ja sijoittaa ne paremmin SERP: issä.

Kuinka AMP parantaa nopeutta??

sivusto-speed-vektorin

AMP: n avoin kehys on suunniteltu hyödyntämään olemassa olevia verkkotekniikoita ja rakentamaan sen päälle. Siksi se toimii heti laatikosta sisällönhallintajärjestelmissä, kuten WordPress.

AMP noudattaa standardisoitua kehystä web-sivujen luomiseen ja varmistaa, että kaikki olemassa olevat verkkosivut voivat mukautua kyseiseen kehykseen. Hieman enemmän teknisiä termejä, se sallii vain asynkroniset skriptit, estää ulkoista mekanismien tekemistä, estää vain sisäisen CSS: n ja paljon muuta.

Lyhyesti sanottuna, AMP ensin näyttää verkkosivun asettelun (melkein heti) ja lataa sisällön prioriteettitasolla. Se poistaa kaikki odottavat resurssit ja minimoi vakavasti pyyntöjen määrän. Kun kaikki nämä tekijät toimivat täydellisessä harmoniassa keskenään, saat vilkkaan nopean verkkosivuston, joka latautuu melkein hetkessä.

Tarkista seuraava nopeustesti koonnut PenguinWP, joka osoittaa ”AMP-vaikutuksen”. AMP: tä käyttämällä he pystyivät:

 • Nosta PageSpeed-pisteet 3 pisteellä
 • Vähennä sivun latausaikaa 72% 5: stä 1,4 sekuntiin!
 • Pienennä sivukokoa 80% ja pyyntöjen määrää 82%

Tässä taulukko jakaa numerot:

Sivunopeuden pisteetLataa aikaSivun kokonaiskokoPyynnöt
Alkuperäinen versio9251024118
AMP-versio951,420621
AMP-ero3-3.6s-794KB-97
Prosenttiosuuden parantaminen3%-72%-80%-82%

Sisällön säilyttäminen

AMP on suunniteltu tekemään verkosta kaunis ja reagoivampi mobiililaitteisiin. Se teki niin poistamalla joitain nykyisen verkkoteknologian olennaisia ​​piirteitä.

Tämä ei tarkoita, että kaikki modernin verkon hienot ominaisuudet otetaan pois. Ei. Se yksinkertaisesti vaeltaa kaikki nämä rikkaan sisällön ominaisuudet standardoituun kehykseen minimaalisen heilahteluineen.

AMP tukee täysin kuvankaruselleja, karttoja, sosiaalisia lisäosia, tietojen visualisointia ja videoita, jotta julkaisijoiden tarinat olisivat vuorovaikutteisempia ja erottuisivat toisistaan.

Tapaustutkimus: The Washington Post

wapo

Lähde: AMP-projekti

Katsotaanpa tapaustutkimusta Washington Postista AMP: n kanssa. AMP: n käyttöönoton jälkeen The Post näki käyttäjien paluuta mobiilihausta 23%. Tämä tarvitsee vähän selitystä.

Lähes 55% Postin liikenteestä tulee mobiililaitteista – mikä on jälleen synkronoitua tämän artikkelin alussa jaettuihin tilastoihin. Jos tiedot eivät lataudu 3 sekunnissa, ihmiset alkavat lähteä.

Perinteisesti 51% mobiilihaun käyttäjistä palaa Washington Postiin 7 päivän kuluessa. Niiden käyttäjien lukumäärä, jotka lukevat AMP: ssä julkaistuja tarinoita, nousee 63%: iin. Siten AMP: n avulla mobiilihakuliikenteen säilyttäminen kasvoi 23%.

Ei vain tämä, sivun latausajat ovat keskimäärin 400 ms, mikä on 88% parannus AMP: n jälkeen. Nykyään he lähettävät yli 1000 artikkelia AMP: n kautta.

Loistava. Kuinka pääsen AMP: hen?

Voit käyttää minkä tahansa verkkosivuston AMP-versiota lisäämällä ”/ amp” minkä tahansa verkkosivun URL-osoitteeseen. Jos sivusto ei tue AMP: tä tai siinä on renderointivirhe, se on suunniteltu hajoavat sulavasti alkuperäiseen verkkosivustoon reagoivaan versioon.

Sisällön jakelu

content-vektori-graafinen

“Tunnetaan myös ilmaisena CDN: nä AMP-artikkeleille”

Tämä Googlen ilmainen palvelu, joka tunnetaan paremmin nimellä Google AMP Cache, antaa julkaisijoille mahdollisuuden isännöidä niiden sisältöä ja mahdollistaa tehokkaan jakelun Googlen tehokkaan maailmanlaajuisen välimuistiverkon kautta. Toisin sanoen, se on kuin ilmainen CDN AMP-sivustoille.

Loistava. Kuinka se toimii?

Google kiinnittää erityistä huomiota verkkosivustoihin, jotka on tehty yhteensopiviksi AMP: n kanssa. Kun alat indeksoida verkkosivustosi sivujen AMP-versioita, Google tallentaa ne niin kutsuttuun AMP-välimuisti. Sinä edelleen omistat sisällön, Google antaa yksinkertaisesti käden palvelemalla sitä maapallon kauimpiin nurkkaan. Välimuistissa olevan sisällön päivityksen kannalta Googlella on sanottava seuraava:

“Joka kerta kun käyttäjä käyttää AMP-sisältöä välimuistista, sisältö päivitetään automaattisesti ja päivitetty versio toimitetaan seuraavalle käyttäjälle, kun sisältö on välimuistissa.”

Kuinka pääsemme siihen?

Katsotaanpa. Jos sinulla on verkkosivun URL-osoite, sinun on ensin tarkistettava, onko AMP käytössä. Voit tehdä sen lisäämällä yksinkertaisesti “/ amp” URL-osoitteeseen. Tässä on nopea kaava siitä, kuinka saada Google AMP -välimuistin URL-osoite mistä tahansa AMP-suojatusta verkkosivustosta.

 1. Hanki verkkosivun AMP-versio lisäämällä ‘/ amp’ URL-osoitteeseen. Jos se on kelvollinen, siirry seuraavaan vaiheeseen. Muu pysäkki.
 2. Jos 404-sivu tulee näkyviin – kyseinen verkkosivusto ei ole ottanut käyttöön AMP: tä.
 3. Jos sisältöä ladataan, AMP on asennettu.
 4. Hakeaksesi sisältöä Google AMP -välimuistista, liitä vain https://cdn.ampproject.org/c/ AMP URL-osoitteen alkuun, pois lukien ”www” -osa.
 5. Aloita pääverkkotunnuksella (pois lukien www) ja kopioi verkkosivun AMP URL.
 6. Liitä https://cdn.ampproject.org/c/s/ URL-osoitteeseen ja sen pitäisi antaa sinulle Google AMP -välimuistin URL-osoite.

Otetaan esimerkki Forbes-artikkelista ja laitetaan yllä oleva kaava testattavaksi.

 • Tämä on Forbes-artikkelin alkuperäinen URL-osoite:
http://www.forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/
 • Lisäämme vain AMP-version / amp alkuperäiseen URL-osoitteeseen.
http://www.forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp/
 • Nyt Google AMP -välimuistin URL-osoitteen kopioimiseksi kopioimme ensin AMP-URL-osoitteen pääverkkotunnuksesta lähtien, ts. Sulkemalla pois www-osan oikealta loppuun. Se antaa meille:
forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp/
 • Seuraavaksi lisäämme https://cdn.ampproject.org/c/s/ kyseiseen URL-osoitteeseen saadaksesi saman sivun Google AMP -välimuistin URL-osoitteen.
https://cdn.ampproject.org/c/s/forbes.com/sites/allbusiness/2015/10/24/10-great-paid-wordpress-themes-of-2015/amp

Katso se, se toimii!

Älykkäät mainokset

Online-mainokset

Laadukkaan sisällön luominen vaatii huomattavia resursseja. Mainokset auttavat rahoittamaan ilmaisia ​​palveluita ja sisältöä verkossa. AMP on suunniteltu sisällyttämään tämä idea, ja se on tehnyt yhteistyötä yli 75 johtavasta mainosverkostosta.

AMP tukee kattavaa valikoimaa mainosmuotoja, mainosverkkoja ja tekniikoita. Kaikki AMP: tä käyttävät sivustot säilyttävät valintansa mainosverkostoista samoin kuin kaikki muodot, jotka eivät vähennä käyttökokemusta.

Analytics

SEO

Julkaisijoiden on myös ymmärrettävä käyttäjän käyttäytyminen, kun he ovat vuorovaikutuksessa sisällönsä kanssa. Siksi myös AMP toimii hyvin yli 25 suosituinta analytiikkaratkaisujen tarjoajaa kuten comScore, Google Analytics, Krux ja muut.

analytiikan-alustat tuettu-by-amp

AMP: n tukemat Analytics-palveluntarjoajat kuten 1st Marraskuu 2016; Lähde: AMP-projekti

johtopäätös

Johtava sisällöntuotanto-, aggregointi- ja analytiikkaalusta on alkanut ottaa AMP: n käyttöön verkkosivuillaan. Twitter, Pinterest, WordPress.com, Chartbeat, Parse.ly, Adobe Analytics ja LinkedIn ovat ensimmäisiä teknologiakumppaneiden ryhmää, jotka suunnittelevat integroivan AMP HTML -sivuja. Google aikoo myös tehdä Google Newsista AMP-ensimmäisen alustan.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä kunnianhimoinen projekti kehittyisi muuttamaan verkon tulevaisuutta.

Rakastan henkilökohtaisesti AMP-sivujen käsitettä. Heillä on ilo lukea, ne kuluttavat paljon vähemmän tietoa kuin mobiililaitteisiin valmiit verkkosivustojen vastaavat ja näyttävät mainoksia täysin häiritsemättömällä tavalla.

Sisällön lukeminen, kuluttaminen ja jakaminen on AMP: n avulla paljon yksinkertaisempaa ja hauskempaa. Seuraavassa artikkelissa opimme kuinka integroida AMP WordPressiin.

Mitä mieltä olet AMP: stä? Aiotko noutaa??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map