Helppo WordPress -kortti TCWP-laajennuksella

Hei kaverit! Tänään tutustun sinut kuinka käyttää TCWP-laajennusta nopeasti ja helposti hyödyntää koko Twitterin ”kortti” -järjestelmää.


TCWP on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on tarkoitettu Twitter-korttien tehokkaaseen luomiseen ja hallintaan sivustosi viesteissä ja sivuilla. TCWP on suunniteltu toimimaan täysin käyttäjän käyttämästä syötöstä riippumattomasti (täysin automatisoitu) ja / tai tarjoamaan koko joukon Twitterin kehittäjäominaisuuksia riippuen siitä, kuinka käytännöllisiä haluat mukauttaa niitä. TCWP antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda KAIKKI Twitterin tarjoamat nykyiset korttityypit (katso alla oleva infografika), ja niissä on monia aikaa säästäviä ominaisuuksia, kuten viestin otsikon / sisällön / esillä olevan kuvan käyttäminen korttisi kenttien automaattiseen täyttämiseen – voit myös määrittää omat arvot, jos haluat!

Sisällys

 • Twitter-kortit – millaisia ​​ne ovat ja miksi tarvitset niitä.
 • Kuinka käyttää TCWP: tä – Ominaisuudet ja työnkulku selitetään.
 • Asetusten täyttäminen – Tarvitsetko apua asetusten kojelaudan asettamiseen? Kurkistaa.

Twitter-kortit

Niille teistä, joita ei ole vielä perehtynyt Twitter-korttien iloksi, haluan valaista teitä. Kuten alla olevasta kuvasta näet, twitter-kortti on tapa lisätä rikastettua sisältöä twiitteihisi. Jos et käytä niitä itse, olet epäilemättä nähnyt heidät jossain Twitterissä.

PhotoCard

Twitter-kortteja on tällä hetkellä 7 tyyppiä (ja toivottavasti uusia tulee lähitulevaisuudessa!). Nämä ovat;

 • Yhteenvetokortti
 • Yhteenveto-kortti suurella kuvalla
 • Valokuvakortti
 • Galleriakortti
 • Sovelluskortti
 • Pelaajakortti
 • Tuotekortti

Katso alla oleva infografia nähdäksesi, miltä kukin kortti näyttää.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä Twitter-kortit ovat, voit lukea viralliset asiakirjat täältä Twitter-kehittäjäsivusto. Katsotaanpa nyt, miten SINÄ voi TCWP: n avulla varustaa WordPress-blogin näillä sosiaalisen markkinoinnin kullan palasilla.

Kuinka käyttää TCWP: tä

Käytämme uutta WordPress 3.9 -asennusta tähän esittelyyn. Jos haluat pelata TCWP: n live-esittelyllä, voit tehdä sen täällä sen demonsivustolla.

TCWPDEMO

Nopea esittelyvideo

Alla voit katsoa nopean (2 minuutin) videon, joka osoittaa TCWP: n kortin automaattisen luontiominaisuuden. Nauttia!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Kädet

Heti kun olet aktivoinut TCWP WordPress-blogissasi, huomaat, että asetusten alla on uusi valikkokohta; tämä linkki TCWP-asetuspaneeliin. Tässä voit asettaa yleiset asetukset, jotka ovat välttämättömiä yleiselle kortin luomiselle ja sivustosi etusivulle.

TCWP1

Kun määrität TCWP: n ensimmäistä kertaa, on olemassa muutama vaihtoehto, jotka on täytettävä (puhun tästä yksityiskohtaisesti myöhemmin). Asetusten hallintapaneelissa on 3 erillistä välilehteä;

 1. yleinen – Tällä välilehdellä on 4 asetusta (plus yksi pääkytkin), jotka ohjaavat kortin luomista kaikissa viesteissä / sivuilla paitsi kotisivulle / etusivulle.
 2. Koti – Tässä välilehdessä on asetukset, jotka ohjaavat kotisivusi / etusivusi korttia.
 3. Aktivoida – Vain yksi vaihtoehto tässä; tässä syötät Envaton lisenssiavaimen ottaaksesi sen käyttöön automaattiset päivitykset, aivan kuin TCWP olisi isännöity WordPress-arkistossa (lisää tästä myöhemmin).

Upea asia TCWP: ssä on se, että haluat halutessasi täyttää vain muutama arvo tämän vaihtoehdon kojetaulussa ja TCWP huolehtii kaikesta muusta!


Kortin automaatio

Joten mitä tarkoitan, kun sanon “Automaatio”?

TCWP suunniteltiin toimimaan taustalla, joka vaatii mahdollisimman vähän syöttöä. Tämän todellisuuden toteuttamiseksi on kulunut paljon aikaa integroida TCWP täysin ja kattavaksi alkuperäiseen WordPressiin.

Sinun on täytettävä vain 4 oletusarvoa, ja sen jälkeen TCWP käyttää WordPressin jo määritettyjä postitietoja täyttämään automaattisesti viestisi otsikossa olevat merkinnät; hienoa, jos sinulla on paljon viestejä – tämä on melkein a yhden napsautuksen asennus!

Esimerkiksi, jos olet täyttänyt 4 oletusarvoa TCWP: n asetuksissa, sinun ei tarvitse koskettaa viestin muokkaussivun TCWP-metakenttää saadaksesi kelvollinen Twitter-kortti. Niin kauan kuin viesti on täytetty kokonaan (sillä on otsikko, siinä on sisältöä ja siinä on esitelty kuva), TCWP luo postin kortin itse postitustiedoista ja maailmanlaajuisista TCWP-asetuksista.

Helppo, eikö olekin?


Automaattiset päivitykset

Mukavuus on avain.

TCWP6

TCWP on varustettu omalla päivitysjärjestelmällä! Aktivoidessaan TCWP-kopion Envaton ostokoodillasi TCWP voi kommunikoida omistautuneen päivityspalvelimen kanssa ja palvella päivityksiä suoraan blogiisi, aivan kuin se olisi isännöity WordPress-arkistossa! Viileä!


Henkilökohtainen postimääritys

Kuinka käyttää TCWP-metalaatikkoa päivittäisten korttien tarkistuksissa.

Ok, joten koska olemme nyt asettaneet yleiset TCWP-asetukset, korttitietoja alkaa luoda. Entä jos haluan kuitenkin muokata korttia? Vai käytetäänkö muita korttityyppejä? Tätä varten teemme muutoksia yksittäisten viestien metalaatikkoon.

Tämän metaboxin avulla voit hyödyntää TCWP: n ja Twitterin korttien täyden voiman.

TCWPMetaboxExample

Jokaisessa viestissä ja sivulla (myös mukautettuja viestityyppejä tuetaan!) Näet uuden sinisen metaboxin, jonka näet yllä olevassa kuvakaappauksessa. Tämän käyttöliittymän avulla voit määrittää postikortin kaikki piirteet.

Voit leikkiä esittelysivuston metaboxilla: vie minut nyt sinne!

Ilmoitus että muuttamalla postityyppiä muutat myös käytettävissä olevia vaihtoehtoja – tämä on vain yksi ominaisuuksista, jotka tekevät TCWP: n käytöstä mahdollisimman nopean ja yksinkertaisen.

Katso lisätietoja TCWP: n metalaatikon tilanteesta TCWP: n ohjeista tai jätä kommentti!

TCWPCC

Asetusten täyttäminen

Tarvitsetko apua asioiden järjestämisessä? Seuraava voi auttaa sinua, jos olet hieman sekava.

Katsotaanpa mitä tapahtuu TCWP-kojetaulussa.


yleinen

Tämä välilehti on omistettu yleisille asetuksille, joita käytetään oletusarvoina luotaessa Twitter-kortteja kaikille viesteille / sivulle paitsi kotisivulle.

TCWP2

 1. Poista Twitter-kortit käytöstä maailmanlaajuisesti: Tämä on pääkytkin, joka ohjaa kortin luomista kaikissa viesteissä ja sivuilla. Tarkista tämä vaihtoehto vain pysäyttääksesi kortin metatietojen luomisen.
 2. Twitter-tili, joka liittyy blogiin: Kortilla on yleensä 2 twitter-käyttäjänimeä. Yksi on itse verkkosivuston tili (tämä vaihtoehto) ja toinen on tekijän käyttäjänimi. Kirjoittajan käyttäjätunnukset voidaan määrittää yksittäisissä viesteissä, mutta sivuston käyttäjänimi voidaan asettaa vain täällä.
 3. Oletuskirjailija Twitter-käyttäjänimi: Tämä on oletusarvo, jota käytetään tekijätilille JOS Tätä ei ole määritetty viestivaihtoehdoissa.
 4. Oletusarvoinen Twitter-kortin kuvaus: Tämä tekee juuri sen, mitä sanotaan. Tätä käytetään kortin kuvauksena jos ja vain jos, viestillä / sivulla ei ole sisältöä, etkä ole määrittänyt mukautettua kuvausta TCWP-metaboxiin.
 5. Oletuskorttityyppi: Voit valita oletusasetukseksi joko Yhteenveto, Yhteenveto suurilla kuvilla tai Valokuva-kortit (kortti, jota käytetään, kun et ole määrittänyt tyyppiä itse viestiin). Tässä on vain 3 vaihtoehtoa, koska ne ovat ainoat, jotka voidaan luoda automaattisesti ilman käyttäjän syöttöä.

Koti

Voit luoda etusivusi / kotisivusi Twitter-kortin tästä valikosta. Nämä etusivun asetukset ohittavat kaikki TCWP-metakotelossa määritetyt.

TCWP3

 1. Ota yleinen Twitter-kortti käyttöön?: Tämä vaihtoehto kytkee kotisivukortin päälle ja pois päältä. Tämän pitäisi olla päällä (valittu) oletuksena.
 2. Korttityyppi: Valitse mikä tahansa kotisivusi korttityyppi. Huomaa, että kun muutat tätä arvoa, sivun alemmat asetukset muuttuvat (ilmestyvät / katoavat) vastaamaan korttityypillesi vaadittuja vaihtoehtoja. Taitava, huh?
 3. Yleinen kortin luoja: Kirjailijaksi akkreditoitava tili. Huomaa, että sivuston tili otetaan silti Yleiset-välilehden vaihtoehdosta.
 4. Yleinen korttikuvaus: Melko suoraviivainen – huomaa, että jotkut kortit eivät käytä tätä arvoa.
 5. Oletuskorttikuva: Voit lähettää kuvan suoraan asetuspaneelista täältä. Tätä käytetään kortin kuvana (paitsi galleria ja sovelluskortit).
 6. Muut vaihtoehdot: Voit määrittää 23 muuta korttikohtaista vaihtoehtoa. Lisätietoja näistä voit tutustua TCWP: n dokumentaatioon.

Aktivoida

Aktivoi TCWP Envato-ostokoodillasi.
TCWP4

 1. Envaton ostokoodi: Kun ostat TCWP: n CodeCanyonilta, sinulle annetaan ostokoodi. Aktivoimalla TCWP-kopiosi otat käyttöön sen automaattiset päivitykset blogissasi! (siirry takaisin kohtaan Automaattiset päivitykset)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map