Helppo seurata ja välttämättömiä WordPress-koulutusvideoita WP101: ltä

WP101 WordPress -oppaat

WordPress voi tuntea pelottava aloittelijoille, saaden heidät välttämään sivuston kehittämistä ylikuormituksen takia. Onneksi koulutusverkkosivusto WP101 voi valmistaa WordPressin aloittelijoita ja parantajia samanaikaisesti navigoimaan WordPressin puitteissa suhteellisen helposti.


Nyt seitsemäntenä verkkovuotenaan WP101 on osoittautunut loistavaksi resurssiksi yli 500 000 henkilölle. Videot ja muut koulutusmateriaalit ovat antaneet sivuston omistajille mahdollisuuden rakentaa luotettavasti omia verkkosivustojaan hallitsemalla WordPressin perusteet. Tässä viestissä aiomme tarkastella lähemmin WP101: tä ja tuoda esiin seitsemän tärkeätä harjoitusvideota, joita voit katsella juuri nyt!

Lisätietoja WP101: stä

WP101 on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. He ovat laajentaneet alkuperäisiä tarjouksiaan sisältäen edistyneitä opetusohjelmia, jäsenmahdollisuuksia, laajennuksen ja videon lisensoinnin.

Maksettuihin jäsenvaihtoehtoihin sisältyy pääsy kaikkiin video-oppaisiin (mukaan lukien WordPress 101 & 201 ja niiden Yoast SEO -sarja) ja WP101-keskustelufoorumille. Suunnittelun ammattilaisille, jotka haluavat kouluttaa asiakkaitaan WordPressissä, he loivat WP101-laajennuksen. Lisenssit alkavat vain 99 dollaria vuodessa käytettäväksi 250 asiakassivustolla, ja kaikki vaihtoehdot sisältävät 20 WordPress 101- ja 13 Yoast SEO -videota (kaikki valkoisella merkitty) ja vuoden mittaiset päivitykset. Ei paha, eikö niin?

Yritykset, jotka haluavat sisällyttää WP101-videot omiin koulutuskursseihinsa, voivat lisensoida valkoisella merkittyjä videoita omalle verkkosivustolleen 497 dollarilla vuodessa, mikä on paljon 23 opetusvideolle ja päivityksille. Ajattele vain, kuinka paljon aikaa se säästää, kun autat WordPressin uusille asiakkaille. Nyt kun tiedät vaihtoehtosi, katsotaanpa WP101: n seitsemää tärkeätä WordPress-koulutusvideota, alusta alkaen.

Yrityssäätiön perustaminen

Verkkotunnuksensa mukaisesti WP101 tarjoaa johdantokurssin WordPressille. Kolme perustavaa videota tutustuttavat katsojat verkkoalustaan.

1. Mikä on WordPress?

Tämä video määrittelee WordPressin verkko-ohjelmistoksi, jota käytetään verkkosivuston tai blogin luomiseen. Tarkemmin sanottuna se on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka kehittyy jatkuvasti. Voit käyttää sen laajennuksia, widgettejä ja teemoja mukauttaaksesi omaa verkkosivustoasi, ja voit käyttää Web-pohjaista editoria rakentaaksesi verkkosivusi HTML-koodin oppimisen sijasta. Ja koska itse isännöit sisältöäsi, kolmas osapuoli ei voi poistaa sitä.

Jos tarvitset apua näiden opetusohjelmien lisäksi, voit etsiä vastauksia WordPress-foorumi, WordPress-pinonvaihto, tai alkaen WPQuestions.

2. WordPress.com tai WordPress.org?

Mitä eroa on WordPress.com: n ja WordPress.org: n välillä? WordPress.org on ilmainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto joka asennettuna web-palvelimelle tulee näkyväksi Internetissä. Tarvitset myös hosting-tilin verkkosivustosi isännöimiseksi. Tämän itseisätetyn version avulla voit mukauttaa ja hallita omaa verkkosivustoasi omalla verkkotunnuksellasi.

WordPress.com on WordPress-palvelimen isännöity versio. Se on myös ilmainen, mutta verkko-osoitteeseesi liitetään ”.wordpess.com”. Sinulla on mahdollisuus ostaa oma verkkotunnuksesi, mutta WordPress ylläpitää edelleen sivustoasi etkä valitsemallasi itseisäyttövaihtoehdolla. Voit käyttää rajoitettua määrää teemoja, etkä voi ladata premium-teemoja tai laajennuksia kolmansien osapuolien verkkosivustoilta..

Joten WordPress.com on täysin ilmainen, mutta tarjoaa vähemmän vapauksia. WordPress.org-asennus on ilmainen, mutta joudut ostamaan oman verkkotunnuksesi ja isäntätilisi, jotta se voi toimia.

3. Kuinka asentaa WordPress

WordPressin asentamiseen tarvitset verkkopalveluntarjoajan. Monet heistä tekevät WordPress-asennuksesta yksinkertaisen, lähettämällä verkkosivustosi reaaliajassa muutamalla napsautuksella. Tutustu WordPressin aloittamiseen liittyvään viimeaikaiseen blogiimme, niin saat tietää WordPressin suosikkiyhtiöistämme, tai käy parhaalla WordPress-hosting-sivulla saadaksesi lisätietoja vaihtoehdoista.

Tämä video kattaa WordPress-web-ohjelmiston manuaalisen asennuksen FTP-asiakasohjelman, tekstieditorin ja selaimen avulla. Prosessiin sisältyy WordPressin lataaminen WordPress.org-sivustosta, tiedostojen lataaminen verkkopalvelimelle, MySQL-tietokannan ja käyttäjän luominen ja WordPress-asennuskomentosarjan suorittaminen. Kaikki nämä kohdat on käsitelty yksityiskohtaisesti.

Navigointi takaosaan

Kun sivustosi on määritetty ja kirjaudut sisään verkkosivustosi hallintapaneeliin, löydät WordPress-hallintapaneelin ja mahdollisuuden luoda viestejä ja sivuja.

4. Kojetaulu

WP101: WordPress-hallintapaneeli

Tämä video kuvaa yksityiskohdat kojetaulun kaikista näkökohdista, Tervetulomoduulista työkaluriviin, profiilivaihtoehtoihin ja päänavigointivalikkoon. Voit mukauttaa hallintapaneelia napsauttamalla Näyttöasetukset avattava linkki. auta -välilehti tarjoaa apua aktiivisen sivun tai paneelin perusteella, jolla työskentelet.

Voit myös tallentaa blogiviestien ideoita Nopea luonnos työkalu kojelaudassa. Kommenttien muokkaaminen on helppoa myös päähallintapaneelista. Päänavigointivalikko sijaitsee vasemmalla. Ensisijaiset linkit ulottuvat näyttämään alaotsikot, kun viet hiirellä niiden päälle. Olla varma katso video saadaksesi lisätietoja tai lue artikkeli WordPress-tausta-elementtien käytöstä.

5. Lähetä versiot

WP 101 -julkaisuvideo

Lähetä versiot voit palauttaa viestit ja sivut takaisin aiempiin versioihin. Viestin tarkistusruutu sijaitsee blogitekstieditorin alaosassa. Klikkaus Näyttöasetukset sivun oikeassa yläkulmassa, jos viestisi tarkistusruutu ei ole näkyvissä. Valitse vain merkitty valintaruutu Muutoksia ja tarkistusviestisi -ruudun pitäisi näkyä sivun alareunassa. Voit tarkastella sisältöä, johon haluat palata, ennen kuin valitset lopullisen version, jota haluat käyttää.

Valmistautuminen sivuston kävijöihin

Takaosan asettaminen on kenties haastavin osa aloittelijan sivuston rakentamista. Kaksi seuraavaa videota käsittelevät tapoja, joilla voit valmistella verkkosivustosi ja sivusi tuleville sivuston kävijöille.

6. Mikä on RSS?

WP 101 Video Mikä on RSS

RSS (todella yksinkertainen syndikaatti) toimittaa yhteenvedon sisällöstä live-syötteenä. Kun päivität verkkosivustoasi, se näkyy automaattisesti RSS-syötteessä. Verkkosivustosi vierailijat voivat tilata RSS-syötteesi RSS-lukijalla. RSS-lukijat kokoavat kaikki syötetyt syötteet, jotka henkilö on tilannut. Lukijalla on sitten mahdollisuus lukea blogin viestejä syötteessään tai käydä jokaisessa verkkosivustossa syötteen linkin kautta.

Voit määrittää WordPress-hallintapaneelissa RSS-syötteessäsi näkyvien blogi viestien määrän Lukija linkki. Ja jos haluat lisätietoja, tutustu RSS- ja WordPress-aloitusoppaaseemme!

7. Yoast SEO -laajennuksen välilehti

Paahtoleipää SEO Video-opas valmistajalta WP101

Yoast SEO -laajennus auttaa sinua optimoimaan verkkosivustosi vastaamaan hakukoneoptimoinnin (SEO) standardeja. Yleisvälilehdessä voit kirjoittaa painopisteavainsanan, jonka avulla sivustoindeksoijat ja ihmiset tietävät, mistä blogiviestissäsi on kyse. SEO-otsikkoa ehdotetaan painopisteavasi perusteella. Voit halutessasi muuttaa nimeä. Haluat myös sisällyttää viestisi metakuvauksen, joka sisältää painopisteavainsanasi. Tämän yleisen välilehden perusteiden tunteminen vie sinut oikealle tielle verkkosivustosi optimointiin hakukoneille ja kiinnostuneille lukijoille.

johtopäätös

Nyt kun tiedät, että nämä resurssit ovat olemassa, voit alkaa viitata niihin rakentaessasi WordPress-verkkosivustoasi. Ajan myötä voit luottaa luottavaisesti WordPress-taitoihisi. Ja WP101-jäsenyyden myötä sinulla on pääsy vielä enemmän video-oppaita ja -resursseja.

Oletko käyttänyt WP101-videoita WordPress-koulutukseen? Millainen se kokemus oli sinulle? Vai onko sinulla toinen käyttämäsi videoharjoittelulähde? Haluaisimme kuulla ajatuksesi – ilmoita meille alla olevasta kommenttiosasta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map