Helppo digitaalinen lataus Aloittelijoiden opas ja suositellut lisäosat

Joten haluat myydä tuotteen verkossa. Mielestämme se on mahtavaa! Nyt on jäljellä vain päättää miten. Sinulle onnea WordPress tekee oman verkkokaupan perustamisen helpoksi, ja jos myyt digitaalista tavaraa, et voi tehdä paremmin kuin Helppo digitaalinen lataus – ilmainen sähköisen kaupan WordPress-laajennus, joka tekee digitaalisten tuotteiden myynnistä helppoa.


Helppo digitaalisen latauksen ominaisuudet

Olen varma, että haluat tietää, mikä tekee Easy Digital Downloads (lyhyt EDD) niin loistavan valinnan WordPressille, ja miksi sinun pitäisi valita se muiden verkkokaupan vaihtoehtojen sijasta. On monia syitä, miksi yksittäinen myymäläsi haluaa käyttää EDD: tä, mutta on joitain syitä, jotka koskevat kaikkia.

Vapaa

Ensinnäkin se on ilmainen, mikä tarkoittaa, että ytimen laajennus varmasti sopii kenenkään budjettiin. Älä anna puuttuvan hintalappun heittää sinua, EDD on hyvin hoidettu laajennus, joka sisältää säännölliset päivitykset ja suojauskorjaukset turvallisen ostoskokemuksen takaamiseksi. Lisäksi WordPress.org tarjoaa monia ilmaisia ​​lisäosia ja laajennuksia suoraan EDD: ltä ja myös muilta osapuolilta..

Nopea ja helppo

Lisäosa on myös helppo käyttää. Vaikka ohitat asiakirjat (vaikka suosittelemme käyttämään sitä apuna, jos / kun tarvitset sitä), voit saada Easy Digital Downloads -virtalähteesi toimimaan melko nopeasti. Käyttöliittymä ja vaihtoehdot ovat erittäin intuitiivisia, ja laajennuksen asetukset on selvästi merkitty.

Yksinkertainen ja laajennettava

Viimeiseksi, EDD pitää asiat yksinkertaisina. Siellä ei ole paljon tuotevaihtoehtoja, kuten muihin verkkokaupan liitännäisiin. Tämä tekee EDD: stä huomattavasti vähemmän pakotettavan vaihtoehdon, kun aloitat kaupan aloittamisen, mutta se tarkoittaa myös, että kehittäjille on rajattomia mahdollisuuksia laajentaa laajennusta. Vähemmän vaihtoehtoja tyylinkehittäjille voi keskittää huomionsa ominaisuuksiin, jotka he haluavat lisätä tai korostaa luodakseen todella räätälöityjä kauppoja.

Digitaalisten latausten helppo asennusopas

Digitaalisten latausten helppo asennusopas

Oletko valmis aloittamaan asennuksen Easy Digital Downloads -sovelluksella ja aloittamaan omien digitaalisten tuotteiden myymisen? Prosessi on yksinkertainen, eikä se vie kauempaa kuin yhden iltapäivän. Tarvitaan vain muutama resurssi, joten aloitamme käyttämättä enää aikaa.

Pre: Vaatimukset verkkokaupan luomiseksi helppojen digitaalisten latausten avulla

Odota vain yksi sekunti! Ennen aloittamista sinulla on oltava itse isännöimä WordPress-asennus. Itse ylläpidettyä WordPressiä hallitaan omalla verkkotunnuksellasi ja ylläpidetään omalla verkkosivustosuunnitelmallasi (ei pidä sekoittaa WordPress.com-sivuston tarjoamiin ilmaisiin blogeihin. Saat lisätietoja WordPress.org- ja WordPress.com-eroista sivustoltamme. blogi).

Itse ylläpitämääsi WordPress-asennusta varten tarvitset seuraavat (tietysti mainitut tuotemerkit ja yritykset ovat yksinkertaisesti suosituksiamme, mutta tarvitset silti näitä kaikkia riippumatta siitä, missä päätät ostaa ne):

 • Isäntäsuunnitelma
  Koska olet asettamassa verkkokauppaa, kehotamme sinua ostamaan hyvän, hallitun hosting-suunnitelman, joka tukee verkkosivustosi vastaanottamaa liikennettä. Ohjattuun isännöintiin WordPress on jo asennettu, joten valittuasi suunnitelman WordPress on jo palvelimellasi valmis. Suosittelemme WP Engineä – se on mitä me käytämme, eikä meillä ole koskaan ollut ongelmia. He huolehtivat palvelimista puolestasi, ja jos selaat verkkosivustoamme tai mitä tahansa WordPress-teemademosta, huomaat, että se vilkkuu nopeasti. Suunnitelmat alkavat 29 dollaria kuukaudessa ja tarjoavat paljon resursseja uudelle verkkokaupalle.
 • Verkkotunnus
  Tämä on oikea URL-osoitteesi, ja jos sitä ei sisälly hosting-suunnitelmaan, sinun on ostettava se verkkotunnuksen rekisteristä (suosittelemme lisäämään myös yksityisyyttä, etenkin kaiken ärsyttävän roskapostin välttämiseksi, jos sähköpostiosoitteesi on julkinen). Käytämme verkkotunnuksissamme GoDaddyä (josta saat verkkotunnuksesi vain 4,99 dollaria ensimmäisenä vuonna), mutta muita suosittuja rekistereitä ovat Domain.com ja NameCheap. Kun sinulla on verkkotunnus, sinun on osoitettava se palvelimellesi. Ristiviittaukset verkkotunnuksen rekisterin ohjedokumenteihin isäntäyrityksen ohjeisiin ohjeet tämän tekemiseksi.
 • SSL-varmenne
  Jos myyt jotain, sinun on laskutettava asiakkaiden henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustollasi on ehdottomasti oltava SSL-varmenne. Voit saada ilmaisen SSL: n osoitteesta Salatkoon, nämä on kuitenkin uusittava muutaman kuukauden välein, eivätkä ne tarjoa samoja suojauksia kuin heidän premium-kollegansa. Säästä stressi ja osta vain sertifikaatti samalla kun saat verkkotunnuksesi. GoDaddy tarjoaa SSL-sertifikaatit kohtuulliseen hintaan (ja tällä GoDaddy SSL -kupongilla voit säästää jopa 28%, maksaa sinulle vain 49,99 dollaria vuodessa) ja jos seuraat heidän opas se on melko helppo asentaa. Voit käyttää myös ilmaista SSL-oppaamme, jos käytät isäntää, joka ei vielä tue Let’s Encrypt -sovellusta.

Kun sinulla on verkkotunnuksesi, SSL ja kaiken ylläpito valmis, voit aloittaa verkkosivustosi ja myymäläsi rakentamisen EDD: llä.

WPCrafter Easy Digital Downloads -video-opas

Adam of WPCrafter.com on koonnut tämän upean video-oppaan, joka opastaa sinua Easy Digital -latausten määrittämisessä ensimmäistä kertaa. Hän kattaa kaikki vaiheet, joista alla puhumme. Suosittelemme katsomaan videota ja käyttämään opastamme seuraamaan sitä yhdessä keskeisten seikkojen kanssa. Siihen mennessä olet EDD-pro! Muista myös tarkistaa kaikki Aadamin muut WordPress-opetusvideot myös – hän kattaa useita viikkoja WordPress-vinkkejä, temppuja ja parannuksia uusilla videoilla joka viikko (joten tilaa, niin et koskaan unohda!).

Vaihe 1: Lataa ja asenna helppo digitaalinen lataus

WordPress todella tekee kaiken helpoksi, ja EDD: n asentaminen on aivan yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun laajennuksen asentaminen. Kirjaudu ensin WordPress-asennukseen. Siirry pääkojeelta kohtaan Laajennukset> Lisää uusi.

Helppo digitaalinen lataus WordPress-laajennus

Täältä etsi hakua “helppo digitaalinen lataus”. Aivan ensimmäisen tuloksen pitäisi olla Pippin Williamsonin helppo digitaalinen lataus. Klikkaa Asenna nyt -painiketta ja sitten Aktivoida.

Helppo digitaalinen lataus WordPress-laajennus on asennettu

Sinun pitäisi nähdä samanlainen vahvistussivu kuin yllä. Tämä lisää uuden hallintapaneelin vaihtoehdon nimeltään Lataukset. Täällä voit hallita verkkokauppaa ja kaikkia myytäviä digitaalisia tavaroita.

Vaihe 2: Helppo digitaalisen latauksen tallennusasetukset

Ennen tuotteiden lisäämistä pidämme tärkeänä, että myymäläsi perusvaihtoehdot asetetaan. Tietysti on sisäänrakennettu paljon mahtavia vaihtoehtoja, jotta voit optimoida myymälän haluamallasi tavalla. Käsittelemme vain vaihtoehtoja, jotka mielestämme ovat tärkeimpiä, mutta se ei saisi estää sinua tarkistamasta kaikkia asetuksia perusteellisesti varmistaaksesi, että vastaavat tarpeitasi..

Helppo digitaalisen latauksen yleiset asetukset

Aloita napsauttamalla Lataukset> Asetukset. Tämä vie sinut yleisten asetusten sivulle. Kun asennat EDD, kassa, onnistumis-, epäonnistumis- ja ostohistoria-sivut luodaan ja määritetään automaattisesti sinulle (helppoa?). Tälle sivulle sinun tarvitsee vain lisätä oma Kaupan sijainti: Maa ja osavaltio. Napsauta sitten tallentaa.

Helppo digitaalisen latauksen valuutta-asetukset

Seuraavaksi napsauta sinistä Valuutta-asetukset linkki Yleiset-välilehdessä. Oletusarvon mukaan EDD käyttää valuuttasi vakio Yhdysvaltain dollarin asetuksia. Jos käytät tätä, muutoksia ei tarvita, mutta muihin valuuttoihin muokkaa valuuttasi, valuutan merkinnän sijainnin, tuhansien ja desimaalierottimien asetuksia. Muista taas tallentaa.

Helppo digitaalinen lataus maksuyhdyskäytävät

Valitse nyt Maksuyhdyskäytävät välilehti. Tässä osassa voit ottaa käyttöön maksutavat, jotka haluat hyväksyä. Oletusarvoisesti EDD sisältää Paypalin ja Amazonin, mutta se tukee useita muita yhdyskäytäviä, kuten Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net ja enemmän. Nämä yhdyskäytävät ovat kaikki saatavana premium-yhdyskäytävälisäosina EDD: lle 49 dollaria vuodessa.

HUOMAUTUS: Tässä voit myös ottaa testitilan käyttöön. Suosittelemme testitilan käyttöä kaupan perustamisessa ensimmäistä kertaa varmistaaksesi, että olet määrittänyt yhdyskäytäväsi oikein.

Helppo digitaalinen lataus Paypal-vakioasetukset

Jos käytät PayPalia, napsauta PayPal-standardi -vaihtoehto Maksun yhdyskäytävät -välilehdessä. Monille kaupoille PayPal on helppo ja tehokas tapa hyväksyä maksut. Asennus on melko yksinkertainen. Sinun on lisättävä PayPal-sähköpostiosoitteesi, API-allekirjoitustiedot ja tallenna sitten.

Jos olet lisännyt muita yhdyskäytävälisäosia, nyt on aika myös määrittää ne. Jokaisella yhdyskäytävällä on erilaiset asetukset, joten katso ohjeet kunkin lisäosan asiakirjoista.

Helppo digitaalisen latauksen sähköposti-asetukset

Seuraava tarkistettava kohta on Sähköpostiasetukset. EDD sisältää oletus sähköpostimallin, joten jos olet tyytyväinen siihen, lisää oma logo ja tallenna. Voit tietysti lisätä oman mukautetun mallin tai käyttää sen sijaan sähköpostimallien lisäosaa (joka sisältää 12 sähköpostimallia vain 15 dollarilla)..

Helppo digitaalinen lataus sähköpostiesimerkki

Voit myös napsauttaa Esikatsele ostokuitti nähdäksesi asiakkaillesi lähetetyn sähköpostin. Jos haluat tehdä muutoksia, käytä Sähköpostit-välilehden sinisen Ostokuitit-linkin vaihtoehtoja.

Helppo digitaalisen latauksen tyylit

Kun sähköpostisi ovat valmiina, napsauta tyylit -välilehti valitaksesi oletuspainikkeen tyylin ja värin. Jos käytät WordPress-teemaa ilman muotoiluvaihtoehtoja, tämä on nopea ja helppo tapa varmistaa, että kauppa ainakin sopii yrityksesi värimaailmaan.

Jos haluat todella muuttaa EDD-myymälän ulkoasua, suosittelemme käyttämään WordPress-teemaa, joka on erityisesti suunniteltu ja integroitu EDD: hen. Tällä tavalla tiedät, että yhteensopivuusongelmia ei tule ja pystyt muotoilemaan myymälän ilman, että sinulla on paljon vaivaa.

Jos haluat mieluummin käsitellä jotakin mukautettua CSS: ää yksin, tarkista tämän välilehden Poista tyylit-painikkeet käytöstä ja napsauta Tallenna. Käytä sitten EDD-ohjeen ohjeita laajennuksen mukauttaminen aloittaaksesi oman mukautetun CSS: n kanssa.

Helppo digitaalisen latauksen veroasetukset

Verot-välilehti on erittäin tärkeä, ja niin paljon kuin haluaisimme antaa sinulle ilmaisia ​​neuvoja tästä, emme ole kirjanpitäjiä. Kuinka sinä aseta EDD-verot tulee olemaan riippuvainen säännöistä ja säännöistä, joita sovelletaan omaan sijaintiisi. Varmista, että teet tutkimuksesi, ota käyttöön tarvittavat veroasetukset ja tallenna sitten muutokset.

Helppo digitaalinen lataus kassalle asetukset

Siirry Sekalaiset-välilehteen napsauttamalla Kassa-asetukset. Tärkein vaihtoehto on panna SSL käyttöön Checkoutissa. Tämä salaa asiakkaan selaimen ja palvelimen välillä lähetetyt verkkosivustotiedot. Verkkokauppina, joka hyväksyy arkaluontoiset laskutustiedot, on tärkeää käyttää kohtuullisia turvatoimenpiteitä asiakkaidesi tietojen suojaamiseksi, mikä tarkoittaa SSL: n käyttöä kassasivulla.

Helppo digitaalinen lataus - tiedostojen latausasetukset

Jos haluat asettaa rajoituksia kuinka monta kertaa tuotteitasi voi ladata, siirry Tiedostojen lataukset -osiossa Tiedostojen latausrajoitus -vaihtoehdon ottaminen käyttöön. Tällä tavalla voit määrittää, voidaanko kohde ladata vain kerran, kahdesti, rajoittamattomasti jne.

Helppo digitaalisen latauksen kirjanpitoasetukset

Ota kirjanpitäjän rakkauden vuoksi käyttöön Järjestysnumerot -vaihtoehto kohdassa Kirjanpitoasetukset Sekalaiset-välilehdessä. Tämä tekee taloudellisten tietojen ja niihin liittyvien raporttien seuraamisen paljon helpommaksi numeroosi henkilölle.

Helppoja digitaalisia latauksia koskevat sopimusehdot

Viimeinen mennä Sopimuksen ehdot -osiossa luodaksesi ehdot, jotka asiakkaiden on hyväksyttävä ennen lähtöä. Jos tarvitset apua ehtojen luomisessa, voit tehdä nopean Google-haun. Yksi löysimme resurssi on TermsFeed, josta on hieno artikkeli digitaalisia tuotteita koskevat lailliset sopimukset. Tutustu siihen saadaksesi lisätietoja erilaisista käytännöistä, ehdoista, jotka sinun tulee luoda myyessäsi digitaalisia tuotteita.

Woohoo – kaikki asetukset ovat valmiit ja voit nyt siirtyä lisäämään tuotelatauksia kauppaan.

Vaihe 3: Easy Digital Downloads -tuotteiden lisääminen

Kun EDD on asennettu ja asennettu, voit lisätä aikaa latauksiin. Ensimmäinen askel on napsauttaa Lataukset> Lisää uusi. Tämä avaa aivan uuden tuotesivun, johon voit lisätä kaikki lataustiedot.

Helppo digitaalisen latauksen tuote

Voit katsoa yllä olevaa kuvakaappausta nähdäksesi, miltä tuotteesi voi näyttää, kun olet valmis lisäämään sisältöäsi. Haluat täyttää suurimman osan osista.

Sinun on lisättävä tuote ylhäältä alkaen otsikko ja a Kuvaus, sekä valitse mikä tahansa soveltuva Luokat tai Tunnisteet jos käytät niitä myymälässäsi.

Sivulla alaspäin siirryttäessä sinun pitäisi nähdä metaboksi, jolla voit lisätä Lataa hinnat. Täältä voit kirjoittaa hinnan tai ottaa muuttuvan hinnoittelun käyttöön, jos haluat tarjota useamman kuin yhden latausmuodon (kuten erot tuotelisenssit, eri tiedostokoko jne.).

Seuraavaksi valitse Tuotetyyppi (oletus tai paketti) ja lähetä sitten tiedostosi tiedostoihin Tiedostojen lataukset jakso.

Viimeiseksi sinulla on mahdollisuus ohittaa aiemmin käyttämäsi globaalit latausasetukset, kuten latausrajoitukset ja painikeasetukset. Voit myös ladata esitellyn Lataa kuva jos tuotteillasi on järkeä.

Kun olet valmis, julkaise lataus ja toista sitten prosessi kaikille muille tuotteillesi!

Vaihe 4: Pääostosivun luominen

Olet melkein valmis luomaan kauppaasi! Viimeinen vaihe on luoda pääkauppasivusi, joka esittelee kaikkia tuotteitasi. EDD käyttää lyhytkoodeja helpottaaksesi tuotteiden lisäämistä mille tahansa sivulle.

Helppo digitaalisten latausten kauppasivu

Luo vain uusi sivu ja aseta EDD-lataus-lyhytkoodi. Voit nähdä mitä käytimme yllä olevassa kuvassa. Siellä on paljon erilaisia lyhytkoodiparametrit Voit muuttaa latausten ulkoasua, kun lisäät teeman (vaihtoehdot ostopainikkeen piilottamiseksi, sarakkeiden lukumäärä, tuotteen täydellisen kuvauksen näyttäminen ja paljon muuta). Käytimme vaihtoehtoja latausten lukumäärää sivua kohden, sarakkeiden lukumäärää ja lisättyjä sivuja.

Helppo digitaalinen lataus Shop-käyttöliittymä

Ja tällainen myymälämme näyttää käyttöliittymästä. Huomaa, että tämä on oletusasetuksen kanssa WordPress 2015 -teema. Ainoat tekemämme lisäykset latasivat mukautetun logon Cool-kauppaamme (joka voidaan lisätä WordPress Customizer -sovelluksesta kohtaan Ulkonäkö> Mukauta> Sivustotunnus) sekä pikkukuvien oletusleikkauksen muuttaminen (jota voidaan muuttaa WordPress-hallintapaneelin alla Asetukset> Media).

Easy Digital Downloads -myymälän mukauttaminen

Haluatko mahtavan näköisen EDD-kaupan ilman, että sinun täytyy koodata joukko räätälöityjä CSS-tiedostoja itse? Helppo – juuri niille teemat ja lisäosalaajennukset ovat. Hyvällä teemalla ja muutamalla hyödyllisellä liitännällä voit luoda mahtava verkkokaupan kaikilla yrityksellesi tarvitsemilla ominaisuuksilla.

Helppo digitaalinen lataus WordPress-teemat

Nopein tapa muuttaa EDD-myymälän ulkoasua on teema. Teemakehittäjät ovat käyttäneet aikaa kohdistaa kaikki CSS-elementit verkkokaupan laajennukseen, jotta sinulla olisi kaunis kauppa. Vaikka verkossa on saatavana monia hienoja EDD-teemoja, nämä ovat vain muutamia suosikkeistamme.

Toimitettu ilmainen helppo digitaalinen lataus WordPress-teema

Tuotteen WordPress-teema by Easy Digital Downloads ei ole vain ilmainen, vaan myös suunnitellut ja kehittänyt sama tiimi EDD: n takana. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivuusongelmista, koska jokainen teema-aihe toimii saumattomasti EDD: n kanssa. Siellä on paljon sisäänrakennettuja vaihtoehtoja väreille, taustaille, sivumallille käyttöliittymien lähettämiselle, 3 sivun asettelua ja enemmän.

Kassalle Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

Toinen hieno vaihtoehto on Array: n Checkout WordPress -teema, joka sisältää tyylikkäästi sisustetut vaihtoehdot digitaalikaupan tai kauppapaikan luomiseen. Lisätyt teemaominaisuudet joukkuesivulle, hinnoittelutaulut, suosittelut, mukautetut Typekit-fontit, mukautetut värit ja paljon muuta tekevät siitä ainutlaatuisen myymälämallin luomisen helpoksi..

Olam Premium Easy Digital Downloads WordPress -teema

Jos etsit joustavaa premium-teemaa, sinun pitäisi katsoa webNestersin Olam WordPress -teema. Olam on erinomainen vaihtoehto verkkokaupan luomiseen WordPressillä, koska se tukee useita verkkokaupan liitännäisiä, mukaan lukien EDD. Teema sisältää myös Unyson-sivunmuodostajan, jolla voit luoda mukautettuja sivuja tehokkaan EDD-kaupan lisäksi.

Squarecode Premium Easy Digital Downloads WordPress -teema

Viimeiseksi, jos olet kiinnostunut aloittamaan omat markkinat, silloin CricativThemesin laatima Squarecode Marketplace WordPress -teema on loistava valinta. Tämä teema on täysin yhteensopiva kaikkien EDD-markkinoiden lisäosien kanssa ja sisältää helppoja vaihtoehtoja mukautetuille väreille, taustoille, logolle, faviconille, laatikoille tai kokonaisille sivuasetteluille, henkilöstölle, portfolioon, uralle ja paljon muulle..

Helppo digitaalisen lataamisen lisäosat

Jos haluat myydä tytäryhtiöitä tai jos haluat myydä jäsenyyksiä, EDD-markkinoilla on saatavana tonnia mahtavia premium-lisäosia, joiden avulla voit lisätä uusia ominaisuuksia digitaalikauppaan. Tällä hetkellä on yli 150 ilmaista ja premium-lisäosaa, joista valita. Tässä on vain muutama suosikkimme.

Tuotearvostelut Easy Digital Downloads Add-On

Arvostelut Lisäosa Easy Digital Downloads -sovelluksen avulla asiakkaat voivat jättää arvosteluja ja arvosteluja latauksillesi. Tämä on hieno tapa osoittaa, että teet mahtavia tuotteita, ja lisäosa sisältää jopa mahdollisuuden lähettää tarkastajille kuponkikoodi kiitos siitä, että jätit heidän mielipiteensä.

PayPal Pro / Express Easy Digital Downloads -lisäosa

Ammattimaisemmaksi kassalle saamiseksi kannattaa harkita PayPal Pro & Express -lisäosa EDD: lle. PayPal Pron käyttäjien kanssa voit ostaa luottokortin poistumatta sivustoltasi. PayPal Express tarjoaa ylimääräisiä suojaustasoja, jotta asiakkaidesi tiedot pysyvät turvassa..

Sosiaaliset alennukset Easy Digital Downloads Add-On

Anna asiakkaillesi palkkio Sosiaalisten alennusten lisäosa helppo digitaalinen lataus. Tämän lisäosan avulla voit tarjota alennuksia, kun käyttäjät jakavat tuotteitasi erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa. Mutta voit myös poistaa alennusominaisuuden käytöstä ja käyttää lisäosaa helponä tapaa lisätä sosiaalisen jakamisen painikkeita tuotesivuillesi.

Dropbox Easy Digital Downloads -lisäosa

Dropbox-lisäosa Easy Digital Downloads -sovelluksen avulla voit isännöidä ladattavia tiedostojasi Dropboxissa verkkosivustosi sijaan. Tämä voi nopeuttaa latausprosesseja ja poistaa valtavan kuormituksen palvelimelta, mikä säästää rahaa ylläpito- tai siirtomaksuihin.

Toistuvat maksut Easy Digital Downloads -lisäosa

Haluatko tarjota latauksesi osana premium-jäsenyyttä? Toistuvat maksut -lisäosa EDD: n avulla voit määrittää toistuvat maksut, jotka veloitetaan asiakkaillesi päivittäin, viikoittain, kuukausittain, vuosittain jne. Yhdistä tämä Sisältörajoituksen lisäosa luoda vain jäsenille tarkoitettuja alueita tilaajillesi.

Luo oma aloituspaketti Helppo digitaalinen lataus -lisäosa

Monille uusille kaupoille Easy Digital Downloads Starter Pack -paketti on täydellinen. Sinulla on mahdollisuus valita kaikki haluamasi lisäosat kerralla. Ja kun ostat viittä tai useampaa lisäosaa, säästät heti 30% ostoksestasi. Et voi voittaa sitä sopimusta!

Marketplace Easy Digital Downloads -lisäosapaketti

Jos aiot rakentaa oman markkinapaikan, niin Easy Digital Downloads Kauppapaikan nippu on pakollinen. Tämä kahdeksan premium-laajennuksen paketti sisältää kaikki lisäosat, jotka tarvitset kaikille jäsenille lähettämään kohteita myytäväksi, hallitsemaan toimeksiantoja, keräämään asiakasarvosteluja, tarjoamaan palkintoja ja paljon muuta. Lisäksi säästät 170 dollaria ostamalla kaikki 8 lisäosaa pakettina.

Ydinlaajennukset Helppo digitaalinen lataus Lisäosien paketti

Viimeiseksi, jos haluat vain kaikki lisäosat, niin saat helposti digitaaliset lataukset Core Extensions Bundle. Tähän sisältyy rajoittamaton käyttölisenssi jokaiselle EDD: n tällä hetkellä saatavalle premium-lisäosalle. Tämä paketti on kallein, hinta on 495 dollaria, mutta jos Web-kehittäjäsi, joka käyttää useita lisäosia useita kertoja, se on paljon (säästät lähes 80%).

Käärimistä

Siellä se on – täydellinen, perusteellinen opas Easy Digital -latausten asentamiseen ensimmäistä kertaa, samoin kuin kokoelma suosikki WordPress-teemoja ja EDD-lisäosia. Toivottavasti olemme auttaneet sinua parantamaan EDD-taitojasi, jotta voit alkaa myydä omia digitaalisia tuotteitasi verkossa.

Onko sinulla kysymys, jota emme käsitellyt tässä artikkelissa? Tai lisää vinkkejä uusille Easy Digital Downloads -käyttäjille? Jätä meille kommentti alla – haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map