Helpoin tapa nollata WordPress-verkkosivusto

Oletko koskaan halunnut aloittaa alusta puhtaalla liuskalla? Ehkä kokeilet uutta teemaa lavasivustolla. Tai ehkä testaat muutaman laajennuksen yhteensopivuutta omassa hiekkalaatikossasi. Tällöin saatat haluta palauttaa WordPress-tietokanta.


Näissä tapauksissa olet todennäköisesti tuomassa tai luomassa näytettä koskevia tietoja testattavaksi, ja kun olet suorittanut testauksen, haluat todennäköisesti päästä eroon siitä. Voit poistaa tiedot vain vähän manuaalisesti, mutta se vie ikuisesti. Tai voit käyttää Advanced WordPress Reset -laajennus palauttaa sivustosi takaisin tapaan, jolla se oli, kun aloitit vain muutamassa sekunnissa.

Kuinka nollata WordPress-tietokanta

Advanced WordPress Reset -laajennus

Helpoin tapa, jolla olemme löytäneet WordPress-tietokannan nopean nollaamisen, on ilmainen Advanced WordPress Reset -laajennus. Tämä laajennus puhdistaa käyttäjät, blogiviestit, myymälätuotteet, portfolio-esineet tai kaiken muun, jonka olet mahdollisesti lisännyt WordPress-asennukseen, sekä kaikki siihen liittyvät mediatiedostot, kommentit, taksonomiat, arviot jne. Se ei poista asennettuja teemoja ja laajennukset – se vain poistaa ne käytöstä (joten ei hätää).

Suosittelemme tämän laajennuksen käyttöä testiympäristöissä, joissa sinun on jatkuvasti aloitettava alusta. Käytämme sitä itse testaamalla Total WordPress -teemaamme sekä monia blogissa näkemiäsi plugin-arvosteluita. Vaikka laajennus ei tällä hetkellä tue monisivustoa, se tekee upeaa työtä yksittäisissä asennuksissa ja nopeuttaa todella testaus- ja uudelleentestausprosessia.

Nyt kun tiedät, mitä Advanced WordPress Reset -laajennus tekee, voit asentaa ja käyttää sitä sivustosi nollaamiseen seuraavasti:.

Vaihe 1: Asenna Advanced WordPress Reset -laajennus

Asenna Advanced WordPress Reset -laajennus

Kirjaudu ensin WordPress-asennukseen ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi. Etsi ”tietokannan palautus” ja etsi Advanced WordPress Reset (sen pitäisi olla ensimmäinen tulos). Napsauta painiketta Asentaa ja sitten Aktivoida plugin.

Vaihe 2: Palauta WordPress-tietokanta

Palauta WordPress-tietokanta

Kun plugin on aktiivinen, se lisää Advanced WP Reset -vaihtoehto Työkalut-kohdassa. Täällä voit nollata sivustosi.

Tärkeä muistiinpano: Muista, että tämä laajennus nollaa koko verkkosivustosi, eli kaikki käyttäjät (paitsi järjestelmänvalvoja), viestit, sivut, henkilökunta, portfolio ja kaikki muu poistetaan – eli poistettu ikuisesti. Siksi suosittelemme sitä, kun haluat uuden aloituksen, kuten testiympäristöissä. Jos haluat vain puhdistaa nykyisen WordPress-asennuksen, suosittelemme Plugin, kuten Advanced Database Cleaner (samalta laajennuskehittäjältä).

Kirjoita vain sana ”nollaa” vahvistaaksesi, että todella haluat nollata verkkosivustosi, ja napsauta sitten iso sininen Palauta tietokanta nappi.

Vaihe 3: Tarkista puhdas asennus

Kun olet palauttanut WordPress-tietokantaasi

Kun olet vahvistanut nollauksen, sinun pitäisi nähdä huomautus, että se onnistui (yay!). Jos katselet verkkosivustoasi, huomaat, että se on kuin uusi asennus.

WordPress-tietokannan nollaustulos

Jos napsautat Viestejä näet, että verkkosivustosi on palannut alkuperäiseen WordPressin “Hei maailma!” oletusviesti, täydellinen esimerkki kommentista. Ja jos tarkistat alla sivut oletus WordPressin ”Sample Page” -sivun pitäisi myös olla takaisin.

Deaktivoidut laajennukset nollauksen jälkeen

Sivustosi on myös palannut nykyiseen WordPress-oletusteemaan. Mutta älä huoli – kaikki teemasi ja laajennuksesi tulisi silti asentaa. Advanced WordPress Reset poistaa ne vain käytöstä (katso yllä oleva tilannekuva – kaikki laajennuksemme ovat edelleen olemassa).

Ennen jälkeen

Ja vain antaaksesi sinulle katseen, tässä on testi ennen ja jälkeen kuvia.

Ennen Advanced WordPress Reset -sovellusta

Tämä oli testisivumme ennen (täydellinen näyteviesteillä, taksonomioilla, tapahtumilla, valikoilla ja muilla).

Kun Advanced WordPress Nollaa

Ja tämä on jälkeen tulos. Näet, että käyttämämme Mesa-teema on nyt deaktivoitu ja että sivustomme käyttää sen sijaan oletus 2017 WordPress -teemaa.

Käärimistä

Siellä se on! Täydellinen opas WordPress-asennuksen palauttamiseen Advanced WordPress Reset -laajennuksella. Se todella nopeuttaa testausta, jos Web-suunnittelija tai kehittäjä. Varmista vain, että käytät sitä yhdessä WordPress-asennuksessa ja muista, että se poistaa kaiken sisällön (kuten aiemmin mainitsimme – tämä on parasta testiympäristöissä, live-sivustoissa, joissa haluat pitää sisällön Advanced Database Cleaner plugin on paljon parempi valinta) .

Onko sinulla toinen tapa nollata WordPress? Tai onko sinulla kysyttävää WordPress-tietokannan nollaamisesta? Tai jos haluat käyttää Advanced WordPress Reset -laajennusta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map