Envato WordPress Toolkit -opas automaattiseen teemapäivitykseen

ILMOITUS: Envato Toolkit on korvattu Envato Market -laajennuksella. Katso aivan uudesta Envato Market -päivitysoppaasta lisätietoja uuden laajennuksen asentamisesta ja asentamisesta.


Miljoonat ihmiset käyttävät WordPress-teemoja, ja monet käyttäjät ja kehittäjät haluavat ostaa premium-teemoja Themeforestista. Se on hyvämaineinen teemakauppa, johon he voivat luottaa ja jotka tunnetaan laadukkaista WordPress-teemoista ja mahtavista teemakirjailijoista (kuten tietysti WPExplorer). Toinen hieno ominaisuus Themeforestissa on heidän Envato WordPress Toolkit -laajennus automaattisiin WordPress-teeman päivityksiin. Envato loi tämän laajennuksen, jotta Themeforest-kirjoittajat voivat tarjota ostajille nopeita ja tehokkaita päivityksiä pitämään teemat virheetöntä ja yhteensopivia WordPressin uusimman version kanssa. Tämä pikaopas näyttää sinulle, kuinka ladata, asentaa ja asentaa Envato WordPress Toolkit -laajennus (teimme myös Envato WordPress Toolkit -video-oppaan, jos haluat katsoa lukemisen sijaan).

Hanki Envato API-avain

Ennen kuin asennat laajennuksen, sinun on pyydettävä Envato API -avainta, koska avaimen tunnistaminen voi kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjautua sisään Themeforestiin ja käydä käyttäjän profiilisivulla. Klikkaa asetukset. Sinun pitäisi nähdä API-avaimet -välilehti alla. Napsauta vain painiketta luodaksesi API-avaimen.

tuottavat-Envato-api-näppäin

Envato luo satunnaisen 32-merkkisen API-avaimen, jota voit käyttää. Voit luoda useita avaimia tarvittaessa (jotkut käyttäjät haluavat tehdä tämän, jos he asentavat jokaisen teemaostoksen toiselle verkkotunnukselle).

Envato-api-näppäin

Lataa, asenna ja aktivoi Envato WordPress ToolKit -laajennus

Nyt kun sinulla on API-avaimesi, joudut hankkimaan laajennuksen. Vieraile Envato WordPress Toolkit Github -sivu ladata plugin zip-tiedoston.

download-työkalupakki-zip

Asennat Envato WordPress Toolkit -sovelluksen kuten kaikki muutkin laajennukset. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja siirry laajennusosioon. Klikkaus Lisää uusi, valitse sitten upload menetelmä. Selaa Githubista lataamasi laajennustiedostoa (sen pitäisi olla nimeltään “envato-wordpress-toolkit-master.zip” tai jotain vastaavaa). Klikkaus Asenna nyt, sitten Aktivoida plugin.

Asenna-Envato-työkalupakki-plugin

Asennuksen ja aktiivisuuden jälkeen sinun pitäisi nähdä Envato Toolkit -valikkokohta kojetaulussa.

Envato WordPress Toolkit -sovelluksen asentaminen

Laajennuksen asentaminen on erittäin helppoa, koska sinulla on jo Envato API-avain. Napsauta vain Envato-työkalupakki valikkokohta kojetaulussa ja kirjoita Envaton käyttäjänimi ja sovellusliittymäavain. Sitten Tallentaa asetukset.

add-your-api-näppäin

Kun tallennus on suoritettu, työkalupakin tulisi tunnistaa sovellusliittymäavaimesi ja näyttää kaikki Themeforest-ostoksesi. Jos laajennus ei tunnista API-avainta, on mahdollista, että avaimesi on vielä liian uusi. Muista, että mainitsin, että se voi viedä muutaman minuutin tai muutaman tunnin? Kokeile tyhjentää välimuisti tai päivittää selaimesi. Jos se ei toimi, odota sitä lukemalla tunnin WordPress-blogiamme ja yritä sitten uudelleen tunnissa.

see-kaikki-ostoksia

Joten kun ostoslista on näkyvissä, voit asentaa ja päivittää Themeforest-teemoja suoraan kojelautaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kirjautua sisään teemametsään tarkistaaksesi teemapäivityksiä – voit päivittää teemasi nopeasti, helposti ja automaattisesti.

Päivitä teemat automaattisesti

Ainoa mitä sinun on tehtävä päivittääksesi teema on napsauttaa Päivitä automaattisesti linkki kyseiseen teemaan työkalusarjassa. Laajennus kehottaa vahvistamaan päivityksen. Tämä muistuttaa sinua, että jos olet muokannut tyylitaulukkoasi tai muita ydintiedostojasi käyttämättä alateemoja, menetät muutoksesi. Älä ole huolissasi WordPress Theme Customizer -sovelluksen tai Teema-asetusten paneelissa asettamistasi tyylivaihtoehdoista – näitä vaihtoehtoja ei tehdä päivittämällä teemaasi.

Vahvista päivitys

Koska noudatat aina parhaita käytäntöjä ja olet käyttänyt lastenteemaa teeman koodin muutoksiin, napsauta kunnossa päivittääksesi teemaasi. Seuraavaksi näet päivitysnäytön, johon olet tottunut.

update-teema

Kun päivitys on valmis, palaat Envato Toolkit -välilehteen, huomaat, että teema on nyt ajan tasalla.

työkalupakki-ajan tasalla

Se siitä. Helppo eikö? Tarkista vain Envato WordPress Toolkit Github -sivu ajoittain nähdäksesi, onko laajennuksia päivitetty. Tällä hetkellä siinä ei ole automaattista päivitystä, joten et näe päivitysilmoitusta WordPress-hallintapaneelissa.

On aina hyvä idea päivittää teemasi kokonaan, koska tekijät korjaavat usein virheitä, päivittävät WordPressin uusimman version ja lisäävät uusia ominaisuuksia. Toivottavasti tämä nopea opetusohjelma auttaa tekemään Themeforest-teemoidesi päivittämisestä entistä helpompaa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map