CrowdFund-projektisi WordPressillä

CrowdFund-projektisi WordPressillä

Yhteisrahoitus on räjähtää viime vuosina, kuten mm Kickstarter ja Indiegogo.  Jos olet koskaan käyttänyt joukkorahoitussivustoa (joko luojana tai tukijana), tiedät kuinka hyödyllisiä ne voivat olla rahoituksen saamisessa. Kilpailet kuitenkin viime kädessä huomiosta tuhansien muiden live-projektien kanssa.


Miksi ei luoda WordPress-sivustoa projektillesi ja antaa yleisöllesi rahoittaa sitä suoraan, sen sijaan että he kilpailevat kaikkien muiden joukosta. Se ei ole niin vaikeaa kuin voit odottaa. Tarvitset vain itse isännöidyn WordPress-asennuksen ja ilmaisen laajennuksen.

Tässä viestissä keskustellaan WordPress-sivustosi käytön eduista joukkorahoittaakseen projektejasi tai palveluitasi. Sitten puhutaan siitä, kuinka ilmaisen laajennuksen avulla voit muuttaa sivustosi varainkeräysalustaksi. Aloitetaan!

Mitä yhteisrahoitus on (ja miten siitä hyötyy sinulle)

Indiegogon kotisivu.

Yhteisrahoitus antaa sinun kerätä rahaa, jota tarvitset tuotteen tai palvelun luomiseen, ottamalla vastaan ​​lahjoituksia rahoittajilta. Se on melko yksinkertainen prosessi, jossa siirryt ensin projektiisi, ja yksityishenkilöt tai yritykset (rahoittajat tai sijoittajat) voivat tarjota tarvittavat rahat projektin käynnistämiseksi..

Tämän menetelmän käytöstä on monia etuja, mukaan lukien:

 • Saat etukäteen varoja, joiden avulla voit kehittää tuotteitasi tai palveluitasi.
 • Se on tehokkaampaa kuin perinteinen rahoitus.
 • Voit luoda sosiaalisen todisteen ja vetoomuksesi tuotteellesi tai palvelullesi.
 • Se mahdollistaa rahoittajien ja avunantajien aivoriihi, jotta voit tarkentaa alkuperäistä projektiideasi.
 • Saat usein paremman media-altistumisen ja markkinoinnin projektillesi.

Monentyyppisiä projekteja voi hyödyntää joukkorahoitus. On selvää, että fyysiset tuotteet ovat täydellisiä tähän prosessiin. Voit kuitenkin joukkorahoittaa mitä tahansa, digitaalisista tuotteista, kuten peleistä tai mobiilisovelluksista elokuva- ja televisioprojekteihin.

Esittelyssä WP Donation WordPress -laajennus

WP-lahjoitus WordPress-laajennus

WP Crowdfunding on WooCommerce-pohjainen laajennus, jonka avulla voit luoda joukkorahoitussivun WordPressin avulla. Laajennus on saatavana ilmaiseksi, ja se sisältää myös maksetun version, joka avaa enemmän sen ominaisuuksia.

Tämän laajennuksen suurin etu on, että se erottaa sinut tuhansista muista, jotka kilpailevat suurimmissa joukkorahoitussivustoissa. Tämä tarkoittaa, että hallitset prosessin kaikkia puolia, ja sinun ei tarvitse käsitellä mahdollisia kilpailijoita samalla alustalla.

Avainominaisuudet:

 • Omistettu käyttäjän rekisteröinti
 • Kyky ilmoittaa rahoitustavoite ja määritellä suositellut hinnat
 • Vaihtoehdot, joilla varmuuskopioita voidaan näyttää yhdellä sivulla tai nimetä ne nimettömästi
 • Alkuperäinen lompakkojärjestelmä varojen laskemiseen, kirjaamiseen ja jakamiseen (palkkio)
 • Vaihtoehtoiset maksujärjestelmät, kuten PayPal Adaptive ja Stripe Connect (premium)

Hinta: Laajennus on ilmainen, ja voit ladata sen WordPress-laajennushakemistosta. Lisäominaisuuksia varten on saatavana premium-versio, jonka hinta on 149 dollaria.

Kuinka käyttää WP-joukkorahoituslaajennusta (3 vaiheessa)

Ennen kuin teet mitään muutoksia, suosittelemme, että varmuuskopioit WordPress-sivustosi. Noudata sitten alla olevia vaiheita aloittaaksesi!

Vaihe 1: Lataa ja asenna WP-joukkorahoitus

Ensinnäkin on syytä huomata, että nämä ohjeet koskevat laajennuksen ilmaista versiota, vaikka premium-version käyttöprosessi on samanlainen.

Asenna WP Crowdfunding

Valitse WordPress-hallintapaneelissa liitännäiset > Lisää uusi. Haun ”joukkorahoitus” ja WP-joukkorahoituksen tulisi olla ensimmäinen tulos. Kun olet löytänyt sen, napsauta Asenna nyt. Kun laajennus on asennettu, valitse Aktivoida.

WP-joukkorahoitus Aktivoi WooCommerce

Kun olet aktivoinut laajennuksen, näet kojetaulussa ilmoituksen WooCommerce -sovelluksen asentamisesta, jos et ole jo tehnyt niin. Tämä on välttämätöntä, jotta WP-joukkorahoitus toimisi kunnolla, koska se on WooCommerce-laajennus, joten asenna ja aktivoi WooCommerce, jos et ole jo tehnyt niin..

Vaihe 2: WooCommerce & WP -rahoitusyhteisön asetukset

Kun olet aktivoinut molemmat laajennukset, näet kojetaulussa kaksi uutta valikkokohtaa: toinen verkkotunnukselle WooCommerce ja toinen Crowdfunding. Suosittelemme ensin määrittämään WooCommerce, koska tässä määrität valuuttasi, sijaintisi, lähetysasetukset ja mikä tärkeintä maksuasetukset. Lisätietoja näistä vaiheista on WooCommerce-asennusoppaassa.

Mutta kun WooCommerce on valmis, voit siirtyä asettamaan ip WP -rahoitusrahoituksen.

Yleiset asetukset

Rahastojen hallinnoija avulla voit valita verkkokaupan käsittelijän. Koska tämä laajennus on rakennettu WooCommerce-alustalle, sinun on asetettava se oletusalustaksi. Tässä on erittely muista yleinen asetukset, jotka haluat tarkistaa:

 • Kampanjan oletustila: Aseta oletusluonnos tai julkaistu tila uusille projekteille.
 • Minimihinta: Asettaa lahjoituksen vähimmäismäärän.
 • Enimmäishinta: Asettaa suurimman lahjoitussumman.
 • Suositeltava hinta: Asettaa suositellun lahjoitussumman.
 • Kampanjan lopetusmenetelmä: Valitse mikä laukaisee kampanjasi lopun (tavoite, päivämäärä, molemmat, ei koskaan).

Asennettuna tämä laajennus luo automaattisesti kojelaudan ja projektin lähetyssivun. Jos haluat käyttää räätälöityjä sivuja sen sijaan, sinun on määritettävä ne käyttämällä seuraavia kahta avattavaa valikkoa tässä osiossa:

 • Valitse hallintapaneelin sivu: Valitse sivu, jolla pidät kojelaudan etuosaa.
 • Valitse WooCommerce-lomakesivu: Valitse mukautettu lähetyslomake -sivu.

On myös tärkeää, että muokkaat Kampanjan luoja asetukset, jos sinulla on useita käyttäjiä, joilla on pääsy verkkosivustosi taustalle. Valitse yksinkertaisesti käyttäjäroolit, joille haluat antaa pääsyn luomaan ja muokata joukkorahoituskampanjoita.

WooCommerce-asetukset

Katsotaan seuraavaksi WooCommerce-asetukset välilehti:

WP-joukkorahoitus WooCommerce-asetukset

Täällä sinun on määritettävä WooCommerce-asetusten mukaiset asetukset. Valitse ensin, näytetäänkö joukkorahoitusprojekti WooCommerce-kauppasivullasi vai ei.

Sieltä voit tehdä useita säätöjä asettamalla listaus- ja rekisteröintisivut, mukauttamalla lähetyslomaketta eri tekstikenttien kanssa ja päättämällä, millaiset sivut näyttävät ja sisältävät. Jos olet epävarma, valitse haluamasi asetukset ja tarkista sitten sivustosi käyttöliittymä, miten ne näyttävät.

Tyyli-asetukset

Viimeinen käytettävissä oleva välilehti on tyylisuunnan perusasetuksista. Käytä sisäänrakennettuja vaihtoehtoja värimalleja (jotka ovat korostettu väri) ja painikkeiden muotoilua mukauttaaksesi joukkorahoitussivuja ja lomakkeita.

Sosiaalisen jaon asetukset

WP Crowdfunding -laajennus tarjoaa myös vaihtoehtoja sosiaalisen jakamisen mahdollistamiseksi Twitterin, Facebookin, Google+: n, Pinterestin ja linkitettyjen linkkien kautta. Valitse vain niiden sosiaalisten ympäristöjen ruudut, joita haluat käyttää.

Kun olet tehnyt nämä parannukset, sinun pitäisi olla valmis luomaan kampanjasi (Huomaa – sähköpostille, reCAPTCHA: lle ja Walletille on lisätty vaihtoehtoja ja pääsy kampanjan tehokkuusraportteihin, jotka ovat saatavana vain laajennuksen premium-version kanssa).

Vaihe 3: Luo WP-joukkorahoituskampanja

Aloita lisäämällä kampanjoita itse suoraan WooCommerce-palvelun kautta. Valitse vain Crowdfunding-tuotetiedot ja lisää tietosi.

WooCommerce WP -rahoitustuote

Vaihe 4: WP-joukkorahoituksen lyhytkoodit

Sinun on lisättävä uusi sivu WordPress-sivustoosi. Alkaen Lyhyt koodi avattavassa valikossa valitse luotavan lomakkeen tyyppi:

WP-joukkorahoitus-lyhytkoodit

Sitten käyttöliittymässä voit aloittaa itse kampanjan määrittämisen:

Esityslomake.

Hankkeesta saatavien yleisten tietojen lisäksi voit lisätä tähän pantti- ja palkkioita. Kun kaikki on kunnossa, napsauta Lähetä kampanja.

Ennen kuin kääritään, on syytä mainita, että WP-joukkorahoitus ei vaadi erikoisteemoa. Joten jos sinulla on jo WordPress-sivusto, sinun ei tarvitse huolehtia sen ulkoasun muuttamisesta. Ensiluokkainen versio sisältää kuitenkin ilmaiseksi nimenomaan laajennukselle kehitetyn teeman, joka kannattaa tutustua.


Yhteisrahoitteisen verkkosivuston luominen antaa sinun rakentaa niin pieniä tai suuria kampanjoita kuin haluat ja hallita kaikkia näkökohtia. WP Crowdfunding -palvelun avulla sinulla voi olla oma varainkeruusivustosi, joka kannustaa yhteisöäsi rahoittamaan ja mainostamaan projektiasi.

Onko sinulla kysyttävää WP Crowdfunding -ohjelman käytöstä projektisivustosi luomiseen? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

merkintä: Tämä on päivitetty viesti, joka kattoi aiemmin Astoundifyn Crowdfunding-laajennuksen, jota ei enää ole.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map