Asenna WordPress AWS – Amazon Web Services -palveluun

 1. 1. Kuinka asentaa WordPress Microsoft Azure -sovellukseen
 2. 2. Kuinka asentaa WordPress Google Cloudiin
 3. 3. Luettu tällä hetkellä: Asenna WordPress AWS – Amazon Web Services -palveluun
 4. 4. Johdatus pilvitietokoneisiin WordPressin avulla
 5. 5. Kuinka asentaa WordPress DigitalOceaniin

Tervetuloa upouuteen oppaaseen WordPressin asentaminen pilveen sarja. Tänään opimme kuinka WordPress asennetaan Amazon Web Services (AWS) -sovellukseen. Kuten aiemmat pilviasennusoppaamme Microsoft Azuressa ja Google Cloudissa, käytämme esiasennettua WordPress-kuvaa.


Nyt ennen aloittamista on muutamia avainkäsitteitä, joista haluaisin keskustella saadaksesi alustavan käsityksen AWS: n toiminnasta.

Kuinka suuri on AWS?

AmazonWebservices_Logo

Ensinnäkin, saadaan tämä – AWS on valtava. Tarkoitan mielettömästi valtavaa. Se on yksi niistä vanhin pilvipalveluntarjoajat Internetissä. Sillä on tonnia palveluita – live-videon koodaamisesta satelliittien ja muiden korkean suorituskyvyn anturien nopean tiedon analysointiin ympäri maailmaa.

Tässä on jotain, joka antaa sinulle kuvan siitä, kuinka voimakas AWS on – NASA – kyllä, NASA, käytetty AWS ” pilvilaskentainfrastruktuuri Mars Rover -operaation tietojen käsittelemiseen. Asennammeko kuitenkin pienen WordPress-ilmentymän, eikö niin? AWS on saanut selkämme! Tutkitaan olennaisia ​​asioita.

amazon ec2 sankari

Amazon EC2: Tunnetaan Elastinen pilvilaskenta, ajattele tätä pilvessä olevana tietokoneena. Sinun ei tarvitse tietää missä se on, kuka puhdistaa ja pölyttää laitteistot tai mitä tapahtuu, kun virta loppuu. Se on Amazonin hoidettava.

Ainoa asia, joka sinun on tiedettävä, on palvelimen, tietokoneen, tekniset eritelmät. Se siitä. Se on pilven kauneutta.

Amazon-konekuva: AMI – kuten kehittäjät haluavat kutsua sitä (kutsutaan niin, koska se kuulostaa todella tyylikkäalta), se ei ole muuta kuin ilmentymä tai tietokone, jossa on käyttöjärjestelmä ja joukko muita esiasennettuja ohjelmistoja.

Kuvittele, että asennat Windows 10 -sovelluksen uudelle tietokoneellesi ja sitten joitain sovelluksia, kuten MediaMonkey, Microsoft Word ja Google Chrome. Jos haluat viedä kuvan käyttöjärjestelmästä nykyisessä tilassa, sinulla olisi konekuva. Kun sanomme vienti, tarkoitamme tiedostoa, joka toiseen samanlaiseen laitteeseen kytkettynä toimisi ilman mitään asennusta. Ihmiset, jotka työskentelevät Linuxin kanssa, tekevät tätä (ts. Luovat konekuvia tai kuvia) koko ajan. Tämä on epäselvästi myös Dockerin taustalla.

Miksi puhumme Amazon EC2: sta ja AMI: stä?

Hyvä kysymys. Nyt kun olemme todenneet, että tarvitsemme EC2: n on kuin tietokone / palvelin pilvessä, käytämme sitä yksi ainoa esimerkki Amazon EC2: sta (kutsutaan myös EC2-esimerkki) isännöidä WordPress-sivustoamme.

Mutta odota. Sinulla on kone – yay! Entä käyttöjärjestelmän asentaminen? Valitaanko Linux tai Windows? Linux? Hieno. Mutta odota (taas) – minkä Linux-aromin valitsemme? Ubuntu? Fedora? Debian? Oletetaan, että valitsen Ubuntun. Hieno. Minkä version valitsen? Aarrghh! Liian monta valintaa yhdelle pienelle tavoitteelle!

Jos tämä ei ole hienoa, ajattele seuraavaa prosessia. Meidän on asennettava joukko ohjelmistoja, joita vaaditaan WordPressin suorittamiseen – LAMP-pino. Kun se on asennettu ja määritetty, joudut asentamaan ja määrittämään WordPressin. Puuttuvat käyttöoikeudet, hakemistoon pääsy ja koko erä.

En tiedä sinusta, mutta se on PITKÄ prosessi. Pitkä kaikissa korkeissa ja lihavoitu. Olet todennäköisesti arvasin, mihin nyt menen – ja olet oikeassa. Tässä on Amazon-konekuva tulee peliin.

Kuvittele, että joku on ottanut käyttöön EC2-ilmentymän, asentanut Ubuntun, päivittänyt sen ja asentanut siihen WordPressin – yhdessä kaikkien vaadittujen ohjelmistojen kanssa (kuten LAMP-pino). Sitten henkilö loi kuvan käyttöjärjestelmästä sen nykyisessä tilassa – ts. – koskemattomasta, käytännöllisesti katsoen ”käyttövalmiista” WordPress-asennuksesta. Tämä olisi esimerkki täydellisestä AMI: stä, johon WordPress on asennettu. Nyt voit lopettaa kuvittelemisen, koska tällaista AMI: tä on olemassa ja sen on luonut Bitnami. (Jee!)

“Entä kauppapaikka AMI: lle?”

aws markkinoilla sisällönhallintaohjelmistoilla

AWS Marketplace sisällönhallinnan AMI: ien kanssa

Sinä kysyit. Amazon kuunteli. Amazonilla on kauppapaikka nimeltään AWS Marketplace – paikka, josta voimme ostaa (kyllä, osta) esiasetettuja konekuvia erilaisille ohjelmistoille, joita on muuten vaikea asentaa. Ajatuksena on yksinkertaistaa isännöintiprosessia, jotta voit ottaa sovelluksesi pilveen mahdollisimman nopeasti. Tämä on hyvin samanlainen kuin mikä Google Cloud ja Microsoft Azure tarjoaa sovelluskuvina tai -malleina.

Onneksi suosituimmissa avoimen lähdekoodin ohjelmistoissa on ilmaisia ​​AMI: itä – mikä on uskomattoman hyödyllistä itsemme kaltaisille aloittelijoille. Yksi suosituimmista ilmaisten AMI: ien tekijöistä on Bitnami – yritys, joka tarjoaa ajan tasalla olevat AMI: t suosituimmalle avoimen lähdekoodin ohjelmistolle – mukaan lukien WordPress!

Joten siellä mennään. EC2 WordPress-asennuksen isännöintiin. Bitnamin WordPress AMI säästää meille asennusprosessia. Nyt meidän on vain linkitettävä heidät toisiinsa.

EC2-esimerkki + WordPress AMI = WP AWS-pilvessä 2 minuutissa!

Ilmaisen Amazon-tilisi perustaminen

aws vapaa taso

AWS: n ilmaisen käytön tason rajoitukset

AWS: n ilmainen tili sisältää a paljon etuisuuksia ja se on aktiivinen yksi täysi vuosi. Se on suurin ilmainen aika, jonka olemme saaneet mistä tahansa pilvipalveluntarjoajasta. Meillä on kuitenkin tiettyjä rajoituksia.

Voit tarkistaa täydellisen luettelon AWS Free Tier kotisivulle, mutta meidän tarkoituksiin meidän on tiedettävä juuri tämä:

 • Yksi Amazon EC2: n mikrotiedosto on sallittu ilmaisessa kerroksessa, 750 tunniksi kuukaudessa – mikä riittää pitämään WordPressin yllä ja toimimaan 24x7x365 tuntia.
 • 5 Gt: n Amazon S3 -tallennustila, jota voimme käyttää varmuuskopiona muille verkkosivustoillemme.

Totta puhuen, tämän opetusohjelman pisin osa on ilmaisen Amazon Web Services -tilisi perustaminen. Se on helppoa kuin 1-2-3, mutta siitä huolimatta On pitkä prosessi. Sinun täytyy:

 1. Rekisteröidy uudella sähköpostiosoitteella
 2. Käytä voimassa olevaa luottokorttia tai pankkikorttia vahvistaaksesi tilisi
 3. Käytä matkapuhelinnumeroasi linkittääksesi tilisi (Amazon soittaa sinulle ja sinun on annettava vahvistuskoodi)

Huomaa, että sinun ei pitäisi käyttää ennakkomaksua tai luottokorttipalvelua (kuten Entropay) AWS-laskutustilisi. Vaikka se on teknisesti okei, olen yrittänyt sitä ja tilisi vain kielletään. Käytä siis voimassa olevaa korttia. Jos olet noudattanut kaikkia vaiheita oikein, tilisi aktivoituu muutamassa minuutissa ja voit aloittaa WordPress-asennuksen..

Vaihe yksi – WordPress-kuvan asentaminen AWS Marketplacesta

wp powered by bitnami

Pään yli AWS Marketplace > Sisällönhallinta > WordPress tarjoaa Bitnami. Se on kuva, jonka haluamme asentaa. Jos ihmettelet, miksi emme ole tähän mennessä luoneet EC2-ilmentymää – heittäkää ensin itsesi selkänojalle kysyäksesi loistavan kysymyksen.

Okei, joten emme ole vielä tehneet tätä toistaiseksi, koska AWS antaa meille määrittää EC2-ilmentymän suoraan AMI-sivulta. Tämä pitää asiat yksinkertaisina, koska meillä ei ole riskiä korvata aiemmin määritetty EC2-ilmentymä uudella AMI: lla.

01-aws markkinat valitse wordpress-kuva

WordPress AMI by Bitnami -sivu – Napsauta Jatkaa aloittaaksesi!

1.1 – Luo WordPress AMI

02-AWS-WordPress-ami-config

 • Versio: Valitse uusin Ubuntun versio.
 • alue: Valitse mikä tahansa Yhdysvaltain alue.
 • EC2-tapauksen tyyppi: Tämän täytyy olla a t1.mikroesimerkki. Mikä tahansa suurempi ja sinulta laskutetaan.
 • VPC-asetukset: Jätä tämä sellaisenaan, se konfiguroi itsensä automaattisesti alueesi perusteella.
 • Suojausryhmä: Valitse, vaikka se näyttää varoituksen Valitse uusi käyttäjän asetusten perusteella. Tässä käyttäjä on AMI: n (ts. Bitnami) kehittäjä.
 • Avainpari: Avainparin luominen on 3-vaiheinen prosessi. Vaikka valinnainen, suosittelemme sellaisen luomista, koska sen avulla voit kirjautua EC2-ilmentymään SSH: n kautta.

1.2 – Kuinka luoda avainpari EC2: een

Varmista, että EC2-esiintymälle valitsemasi ja AWS-konsolissasi näkyvä alue ovat samat. Muuten prosessi ei toimisi.

03-00-luo-avain-pari-ohjeet

1. Napsauta tämän kuvakaapin ensimmäistä hyperlinkkiä.

03-luoda-avain-pari

2. Sinut ohjataan EC2-konsoliin. Klikkaa Luo avainpari.

04-avain-pari-nimi

3. Kirjoita erotettava avainparin nimi ja napsauta Luoda.

05-avain-pari-sormenjälki syntyvän

4. Uusi avainpari luodaan.

1.3 – WordPress AMI: n käynnistäminen

06-AWS-WordPress-ami-config-täydellinen

Palaa edelliseen välilehteen ja päivitä sivu. Sinun pitäisi nyt nähdä vaihtoehto valita juuri luomasi uusi avainpari. Varmista, että olet valinnut t1.mikroesimerkki vielä kerran, ennen kuin valitset Hyväksy ehdot ja käynnistä yhdellä napsautuksella.

07-AWS-WordPress-ami-config-täydellinen

Sekuntia myöhemmin tervehdit tätä viestiä. Nyt olet onnistuneesti ottanut käyttöön WordPress AMI: n. Aika tarkistaa se.

Vaihe toinen – WordPress AMI: n määrittäminen

08-AWS-EC2-konsoli

AWS EC2 -hallintapaneeli

Pään yli AWS-konsoli ja valitse EC2. Tämä avaa EC2-kojelaudan. Sinun pitäisi nähdä teksti 1 juokseva instanssi sivun ylä- ja keskiosassa. Napsauta kyseistä tekstiä.

09-AWS-EC2-konsoli-running-tapauksia

EC2-hallintapaneeli, joka näyttää aktiiviset esiintymät

Tämä näyttäisi luettelon EC2-tapauksista AWS-tililläsi. Meillä on vain yksi, joka on WordPress-asennus. Seuraavaksi, ylöspäin, kopioi kohdassa Julkinen DNS. Se on WordPress-asennuksesi URL-osoite. Liitä selaimeen nähdäksesi (juuri asennetun) WordPress-sivustosi!

2.1 – Järjestelmän luoman WordPress-järjestelmänvalvojan salasanan nouto

Muistatko kuuluisan 5 minuutin WordPress-asennuksen? No, Bitnami myös huolehtii siitä. Mutta hei! Entä WordPress-käyttäjänimesi ja salasanasi ?! Oletusnimi on käyttäjä ja salasana luodaan järjestelmä – eli se luodaan satunnaisesti, kun WordPress AMI asennettiin. Meidän on löydettävä se nyt. Voit tehdä niin noudattamalla näitä tulevia kuvakaappauksia:

0x-get wp -salasana-paneeli

Napsauta AWS EC2 -tapahtumien hallintapaneelissa (toinen kuvakaappaus kohdassa 2) Toiminnot> Ilmentymän asetukset> Hanki järjestelmäloki. Tämä näyttää koko järjestelmälokin heti, kun WordPress AMI oli asennettuna.

10-järjestelmä-konsoli

EC2-instanssin luoma tyypillinen järjestelmäloki

Vieritä oikealle alaspäin ja löydät satunnaisesti luodun WordPress-salasanan. Kopioi ja liitä se WordPress-kirjautumistunnuksellesi ja sinulla on hyvä mennä!

0x-bitnami valmis kuva

WordPress AWS: ssä käyttämällä t1.micro EC2: ta ja Bitnami WordPress AMI: tä

johtopäätös

Koska Amazon tarjoaa yhden täyden vuoden ilmaisen käytön, se olisi hieno tapa testata WordPress-verkkosivustosi tai -blogisi. Säästät koko vuoden ylläpitokustannukset ja koet pilven voiman ja yksinkertaisuuden. Osoita vain verkkotunnuksesi A-tietue Julkinen DNS EC2-ilmentymästäsi ja sinulla on täysimittainen WordPress-sivusto!

Toivomme, että opit jotain uutta tästä opetusohjelmasta ja nautit sen lukemisesta niin paljon kuin nautimme sen kuratoinnista. Jos sinulla on kommentteja, ehdotuksia tai kysymyksiä, olen aina saatavana osoitteessa @souravify. Mene nyt ja nauti pilven voimasta – ilmaiseksi yhden vuoden ajan, AWS: n suosituksella!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map