Asenna WordPress 5 minuutissa (tai vähemmän) Bluehostilla

Asenna WordPress 5 minuutissa (tai vähemmän) Bluehostilla

WordPressin valitseminen on täydellinen tapa aloittaa verkkosivustosi oikealla jalalla. Saat kaikki hyödyt tehokkaasta, joustavasta ja arvostetusta sisällönhallintajärjestelmästä, joka edelleen onnistuu pysymään aloittelijaystävällisenä. Et kuitenkaan saa WordPressistä eniten hyötyä, ellet yhdistä sitä erinomaiseen isännöintipalveluun.


Web-isäntäsi tekee paljon määrittääksesi kuinka nopeasti ja luotettava sivustosi on, sekä kuinka paljon seisokkeja se kokee (toivottavasti melkein yhtään). Kiinteät isännöintipalvelut tarjoavat myös lisäsuojausta sivustollesi, ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea ja muita tärkeitä ominaisuuksia. Esimerkiksi Bluehost on hyvämaineinen isännöintipalveluntarjoaja, joka täyttää kaikki nämä kriteerit ja tarjoaa hosting-suunnitelmat, jotka on optimoitu erityisesti WordPressille.

Tässä artikkelissa aloitamme esittelemällä Bluehostia ja keskustelemalla sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja hinnoittelusta. Sitten osoitamme sinulle, kuinka WordPress asennetaan Bluehostilla vain viidessä minuutissa. Katsotaanpa!

Miksi sinun pitäisi harkita Bluehostia WordPress-sivustollesi

Verkkosivustosi isäntänä tulee olemaan pitkällä aikavälillä vaikutus sivustoosi, joten on todella tärkeää, että valitset parhaan WordPress-isännöinnin alusta alkaen. Koska jokainen verkkosivusto on erilainen, “parasta” isännöintipalveluntarjoajaa ei ole ketään. Mutta jos olet vasta aloittamassa WordPressin käyttämistä, suosittelemme kokeilemaan Bluehostia:

Bluehost-verkkosivusto.

Bluehost on vanha ja luotettu nimi web-isännöinnissä, ja on suositellut WordPress-kehittäjät itse. Tällaisen vakiintuneen isännän käyttäminen tarjoaa mielenrauhan, koska tiedät tarkalleen mitä olet tekemässä.

On myös syytä huomata, että Bluehost on erityisen vakaa valinta WordPress-käyttäjille, koska se tarjoaa WordPress-erityistä isännöintiä. Voit myös käyttää yhden napsautuksen asennusta WordPress-sivustollesi ja erityistä tukea, joka on tuttu alustalle.

Muita tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät Bluehostista erotettavan, ovat seuraavat:

 • On olemassa erilaisia ​​isännöintivaihtoehtoja ja -suunnitelmia, joten voit löytää oman tarpeitasi vastaavan.
 • Voit hallita kaikkea web-hosting-palveluasi yhden keskushallinnon käyttöliittymän kautta.
 • Bluehostilla on maine erinomaisesta nopeudesta ja sivuston käytettävyydestä.
 • Sivustosi ja sen tietojen suojaamiseksi on paljon suojausominaisuuksia.
 • Jokainen suunnitelma tarjoaa mittaamattoman kaistanleveyden, ja kaikki suunnitelmat paitsi perusvaihtoehto tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan, verkkotunnuksen rekisteröinnit ja sähköpostitilit.

Onneksi Bluehost-hosting-suunnitelmat ovat melko edullisia. Ne vaihtelevat 7,99 dollarista kuukaudessa perussuunnitelmasta 23,99 dollariin kuukaudessa Pro-vaihtoehdolle, vaikka on olemassa myynninedistämishinnoittelua, joka tekee ensimmäisen kauden entistä halvemmaksi (linkkimme vie sinut suunnitelmiin, jotka ovat vain 2,95 dollaria kuukaudessa).

Vaikka nämä vakiosuunnitelmat toimivat hyvin useimmille käyttäjille, Bluehost tarjoaa myös optimoidun isännöinnin WordPressille, joka on kalliimpaa, mutta tarjoaa pääsyn joihinkin edistyneisiin ominaisuuksiin. Mikä parasta, WordPress-sivustosi käyttöönotto ja käyttö Bluehostin kanssa on pala kakkua. Kävelemme prosessin läpi askel askeleelta.

Kuinka asentaa WordPress viiteen minuuttiin käyttämällä Bluehostia

Ennen kuin pääset alkuun, sinun on kirjauduttava isännöintisuunnitelmaan. Jos et ole varma, kumpi valitaan, suosittelemme WordPress-isännöintivaihtoehtoa, koska se on luotu erityisesti WordPress-pohjaisille verkkosivustoille ja palvelin on jo optimoitu wp-teemoja, laajennuksia jne. Varten. Voit kuitenkin aloittaa aina perussuunnitelman avulla Jos sinulla on erittäin tiukka budjetti, siirry myöhemmin korkeammalle tasolle, jos tarvitset lisää tilaa tai lisäominaisuuksia.

Sinun on myös valittava verkkotunnus verkkosivustollesi. Onneksi Bluehost sisältää ilmainen verkkotunnus kaikkien heidän jaettujen ja WordPress-isännöintisuunnitelmien kanssa. Sinun on vain vaadittava verkkotunnuksesi nimi kassalla tai milloin tahansa tilisi perustamisen aikana. Sen jälkeen olet valmis asentamaan WordPress-sivustosi.

Vaihe 1: Asenna WordPress Bluehost -tilisi kautta

Aloita kirjautumalla sisään Bluehost-tiliisi ja napsauttamalla hosting näytön yläreunan valikossa. Valitse sitten cpanel valikosta aivan alla. Sinun pitäisi nyt nähdä merkitty kohta verkkosivusto – valitse painike Asenna WordPress tuosta osiosta:

Bluehost-tilin cpanel.

Sinut ohjataan toiselle näytölle, joka aloittaa asennusprosessin. Klikkaa Jatka asennusta -painiketta ja valitse verkkotunnuksesta, jonka rekisteröit Bluehostilla verkkotunnuksen avattava kenttä. Voit jättää hakemisto kenttä tyhjä. Valitse sitten Seuraava:

Verkkotunnuksen valitseminen WordPress-asennusohjelmassa.

Seuraava näyttö pyytää sinua antamaan verkkosivustosi nimen – älä huolestu, voit aina muuttaa sen myöhemmin. Sinun on myös annettava sähköpostiosoite ja keksittävä järjestelmänvalvojan tilin käyttäjänimi ja salasana:

Järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksien valitseminen WordPress-asennusohjelmassa.

Klikkaa Seuraava vielä kerran ja odota hetki, kun Bluehost suorittaa asennuksen loppuun. Kun se on valmis, sivulla näkyy viesti, joka kertoo asennuksen onnistuneen:

Onnistunut WordPress-asennusviesti.

Jos napsautat tarkastella käyttöoikeustietojasi, näet sivustosi URL-osoitteen sekä luomasi käyttäjänimen ja salasanan. Nämä tiedot lähetetään sähköpostiisi, vaikka turvallisuutesi vuoksi voit myös tallentaa tai tulostaa sivun.

Verkkosivustosi on nyt valmis lähtemään! Ennen kuin me kutsumme sitä päiväksi, lopetetaan kuitenkin sivuston perustaminen.

Vaihe 2: Käy uudessa sivustossasi ja suorita ohjattu asennustoiminto

Päästäksesi sivustollesi napsauta Asenna sijainnin URL-osoite käyttöoikeustietosivulta (tai kopioi selaimeesi). Kirjoita sitten käyttäjänimesi ja salasanasi:

WordPress-järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumisnäyttö.

Sinut viedään uuden WordPress-sivustosi takaosaan, jossa voit aloittaa sen mukauttamisen ja sisällön lisäämisen. Jos et ole varma mistä aloittaa, napsauta liiketoiminta tai henkilökohtainen -painike (tarvittaessa), joka siirretään Bluehostin ohjattuun asennustoimintoon:

Ohjattu Bluehost-asennustoiminto.

Napsauta kehotteita määrittääksesi joitain sivustosi perusvaihtoehtoja. Voit naulata sen nimen ja kuvauksen, päättää, mitä kotisivusi sisältää, ja luoda oletusyhteystietosivun. Ohjatun toiminnon lopussa saat mahdollisuuden muokata aiemmissa näytöissä kirjoittamaasi:

Ohjatun Bluehost-asennusohjelman pääikkuna.

Ohjattu toiminto kysyy myös, haluatko yhdistää jetpack tili. Tämä on hyödyllinen laajennus, joka pitää sivustosi turvallisena ja voi auttaa lisäämään liikennettä. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tiliä, sinun ei tarvitse huolehtia tästä vaiheesta tällä hetkellä (vaikka suosittelemme tarkistamaan Jetpackin, kun aset asennuksen laajennuksia sivustoosi)..

Kun olet saanut sivustosi perusteet käyttöön, voit valita Muokkaa sivustoasi alkaa muokata sen ulkonäköä. Voit vaihtoehtoisesti käyttää näytön vasemmassa reunassa olevaa valikkoa aloittamaan sivustoosi liittyvien ominaisuuksien oppimisen. Keskustelemme lisää siitä, kuinka aloittaa sivustosi suunnittelutoiminto ja sisällön lisääminen tuleviin viesteihin. Toistaiseksi nauti uudesta WordPress-verkkosivustostasi!

johtopäätös

WordPress on mahtava alusta, jolla luodaan lähes minkä tahansa tyyppinen sivusto, jonka voit kuvitella. Se ei kuitenkaan toimi parhaimmillaan, ellei sitä tue yhtä erinomainen isännöintipalvelu. Onneksi Bluehost on täysin varusteltu ja helppokäyttöinen vaihtoehto, joka tarjoaa runsaasti WordPress-erityisiä ominaisuuksia.

Hanki Bluehost

Lisäksi WordPress-verkkosivustosi asentaminen Bluehostilla on helppoa. Voit vain kirjautua tilille, valita verkkotunnuksen ja kirjautua sitten sisään Bluehost-tiliisi asentaaksesi WordPressin ja luodaksesi järjestelmänvalvojan käyttäjätiedot. Sen jälkeen kun vierailet uuden sivustosi URL-osoitteessa, sinun on jäljellä vain sen määrittäminen.

Onko sinulla kysyttävää WordPressin asentamisesta Bluehostin avulla? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map