Asenna helppo lataus CM Downloads Manager Pro WordPress -laajennuksella

Minulla on ollut etuoikeus tarkistaa pari muuta CreativeMindsin luomaa laajennusta, kuten CM ToolTip -sana ja CM Answers. Joten kun toinen heidän lisäosistaan ​​tuli työpöydälleni, minun piti tarkistaa se. Tällä kertaa sain käteni CM Downloads Manager Prossa ja kaksi asiaa teki minuun heti vaikutuksen: Se on intuitiivinen ja yhteensopiva muiden kokeiltujen CM-laajennusten kanssa.


CM Downloads Manager on ilmainen ja korkealaatuinen WordPress-laajennus, jonka avulla voit määrittää, mitä käyttäjät voivat sekä ladata että ladata sivustollesi ja sivustoltasi. Se tukee erilaisia ​​tiedostoja asiakirjoista musiikkitiedostoihin ja sallii salasanasuojauksen, kaupan kassan integroinnin, tiedostojen esikatselut ja paljon muuta.

Katsotaanpa joitain tämän laajennuksen tarjoamista.

Mahdolliset käyttötavat

CM Downloads Manager -laajennuksella on useita potentiaalisia käyttötarkoituksia, joista monet on hahmoteltu CMindsin sivustolla. Silti piti tärkeänä mainita ne täällä, koska se tarjoaa kontekstin asennusprosessille.

Oletetaan, että haluat myydä omia laajennuksia. Voit käyttää tätä laajennusta suojataksesi laajennustiedostojen salasanat salasanalla ja integroidaksesi ne verkkokaupan ratkaisuun. Tai jos haluat ladata luomiasi musiikkitiedostoja, voit tehdä sen helposti, kun ihmiset kirjautuvat käyttäjiksi. Voit jopa tarjota ilmaisia ​​ladattavia valkoisia kirjoja tällä tavalla. Mitä tahansa, jonka haluat käyttäjien lataavan, voitaisiin tarjota helposti ja turvallisesti tällä tavalla.

Ilmaisen version ominaisuudet

CM Downloads Manager ilmainen

Ilmainen versio, joka on ladattavissa WordPress.org-laajennushakemistossa, sisältää melko monia ominaisuuksia, jotka voit ottaa käyttöön heti, mukaan lukien:

 • Lataa kategoriat
 • Näytä lukumäärä jokaisessa latauksessa
 • Tukifoorumi jokaiselle lataukselle
 • Mahdollisuus äänestää jokaisesta latauksesta
 • Muokattava malli
 • Kuvan esikatselu
 • Sisäinen hakukone latauksille
 • Käyttäjät voivat seurata latauksia
 • Käyttäjät voivat ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset tai poistaa ne käytöstä tukifoorumien kautta esitettyihin kysymyksiin:

CM Downloads Manager -ilmoitukset

Kuten huomaat, tämä on vain perusasioita. Jos aiot tarjota monipuolisen latauskokemuksen, tarvitset pro-version.

Pro-version ominaisuudet

CM Downloads Manager -ominaisuudet

CM Downloads Manager Pro tarjoaa paljon ominaisuuksia, joten ole hyvä kanssani, kun yritän käydä läpi ne kaikki. Ensinnäkin voit lisätä toisen tason luokkia, mikä on erityisen hyödyllistä, jos tarjoat paljon latauksia. Siellä on monisivustotuki ja voit suodattaa hakutuloksia useamman muuttujan, kuten päivämäärän, lataustyypin ja käyttäjänimen, perusteella. Voit käyttää myös mukautettua CSS: ää, päästä eroon lataussivujen alatunnisteessa olevasta CMinds-kiitollisuusviestistä ja muokata pysyviä linkkejä haluamallasi tavalla. Voit jopa asettaa vastuuvapauslausekkeen ensimmäisille käyttäjille latauksistasi.

Näiden yleisten ominaisuuksien lisäksi saat myös parempia pääsynhallinnan ja moderointivaihtoehtoja Pro-versiossa. Aseta käyttäjäryhmien käyttöoikeudet ja tallenna kaikki lataus sekä rekisteröidyt että rekisteröimättömät käyttäjät. Voit tarkastella tätä lokia päivämäärän mukaan, ladata nimen tai käyttäjän ja viedä sen CSV-tiedostomuodossa. Voit myös asettaa näyttörajoitukset jokaiselle lataukselle. Jotkut voivat olla kaikkien saatavilla, kun taas toiset saattavat olla näkyvissä vain kirjautuneille. Toinen tärkeä ominaisuus, jonka Pro-versio sisältää, on salasanasuojaus:

CM Downloads Manager -salasanat

Aseta lisäksi lähetysrajoitukset, pyydä käyttäjien nimiä ja sähköpostiosoitteita ennen lataamisen sallimista ja käytä paikkatietoa jokaisessa latauksessa. Myös lyhytkoodeille, kuten latauksille, ladattujen tuotteiden luettelo-widgetille, päivityksille, tärkeimmille avustajille ja niihin liittyville latauksille on runsaasti tukea..

Yksi asia, joka pidin tästä laajennuksesta, on kyky mukauttaa lataussivut täysin. Voit asettaa ulkoisen URL-osoitteen tai jopa lyhytkoodin ladattavaksi tiedoston lähettämisen sijasta – mikä on todella hyödyllinen, kun integroit ostoskorin laajennukseen. Voit myös halutessasi näyttää enemmän välilehtiä jokaisella sivulla, jotta latauksille kuvataan tarkemmin. Lisää näkymien lukumäärä, diaesitys ja myös sosiaalinen jako-widget.

Tukifoorumin edessä Pro-versio lisää mahdollisuuden poistaa tukifoorumi kokonaan tai näyttää lisävälilehtiä. Voit määrittää, kuinka haluat kommenttien näkyvän, ottaa kommenttien moderointi käyttöön ja hyväksyä tarkistettujen käyttäjien kommentit automaattisesti:

CM Downloads Manager -valvoja

Lisää linkkejä Google-dokumenteihin tai upota MP3-soitin musiikkitiedostoihin:

CM Downloads Manager -musiikki

Tai upota MP4-soitin videotiedostoihin:

CM Downloads Manager -video

Lopuksi on paljon muita käyttäjän hallintaominaisuuksia, kuten kyky integroida rekisteröinti sosiaalisen median profiileihin, kuten Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn ja Microsoft Live. Mukana ovat myös julkiset käyttäjäprofiilit sekä Gravatar- ja BuddyPress-integraatio. Voit katsella esittelyä kaikesta tästä käytännössä CMinds-sivustolla.

Asennus

Lähestyä tämän laajennuksen asennusprosessia samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta. Lisää vain laajennus lähettämällä se .zip-tiedoston kautta järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin. Kun olet syöttänyt aktivointiavaimen, sinun pitäisi nähdä tämä valikko kojelaudan vasemmalla puolella:

Siirry sitten Asetukset-linkkiin ja aseta pysyvät linkit Yleiset-välilehdelle. Valitse sitten tiedostotunnisteet, jotka haluat sallia lataamiseen, ja määritä käyttöoikeusasetukset käyttäjille. Periaatteessa päättää, mitkä käyttäjät sallit ladata tiedostoja. Usein tämä lupa myönnetään vain toimittajille tai vain järjestelmänvalvojille. On parasta huolehtia tästä etukäteen, jotta et menetä sitä myöhemmin. Tallenna muutokset ja napsauta sitten Lisää uusi lisätäksesi ensimmäisen latauksen. Sinut siirretään Lisää uusi lataus -lomakkeeseen:

CM Downloads Manager -lähetys

Lomake sisältää myös kentät, joissa lisätään yksityiskohtainen kuvaus lataus- ja asennusohjeista. Voit myös lisätä muutoslokin, kuvakaappauksia, salasanasuojauksen ja opt-in-tukitietoihin liittyviä ilmoituksia:

CM Downloads Manager Lataa lisää

Kun olet syöttänyt kaikki nämä tiedot ja tallentanut ne, voit muokata niitä myöhemmin käyttäjän hallintapaneelissa:

CM Downloads Manager -käyttöviiva

Kuten näette, sinulla on mahdollisuus muokata, poistaa tai poistaa julkaisujen julkaisua. Tässä voit myös nähdä kuinka monta latausta kukin kohde on vastaanottanut. Kun kaikki on sanottu ja valmis, kaikki saatavilla olevat lataukset sisältävä sivu näyttää tältä:

CM Downloads Manager -demo

Tämä liitännäinen tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, ja suosittelen, että poistut itseäsi kaiken selville saamiseksi. Totta, täällä on aivan liian paljon katettavaa, mutta toivon, että tämä on antanut sinulle ainakin laajan kuvan siitä, kuinka laajennus toimii, miksi se on hyödyllinen ja miksi suosittelen sitä.


CM Downloads Manager Pro ei ehkä ole kaikille. Loppujen lopuksi kaikilla ei ole tarvetta tarjota latauksia verkkosivuillaan. Mutta niille, jotka tekevät, tämä on suhteellisen edullinen, helppo asentaa ja helppokäyttöinen ratkaisu. Käyttöoikeuksien asettaminen on yksinkertaista, ja sitä voidaan muuttaa milloin tahansa. Samoin voit määrittää, kuinka lataukset esitetään, ja sinulla on mahdollisuus sisällyttää sosiaalinen jakaminen, Gravatars, esikatselut ja paljon muuta. Kaiken kaikkiaan, varsin kätevä laajennus niille, jotka haluavat lähteä lataamismarkkinoille, jos kysyt.

Oletko käyttänyt tätä laajennusta – ilmaiseksi tai palkkiona? Jos on, mitä mieltä olet siitä? Oletko löytänyt siitä hyödyllisen? Kerro minulle ajatuksesi alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map