Aloittelijoiden opas BuddyPressiin ja bbPressiin – Kaksi laajennusta keskustelun jatkamiseksi

Interaktiivinen blogi on paljon mielenkiintoisempi kuin blogi, jossa vain blogin kirjoittaja puhuu. Kahden henkilön keskustelu tai monien lukijoiden keskustelu voi kiinnostaa lukijoita paljon enemmän. He saavat kuulla monipuoliset näkökulmat yhdestä paikasta, tutustua muihin, joilla on samat intressit, ja oppia keskusteluista.


WordPressin avulla blogien on helppo saada palautetta, aloittaa keskusteluja ja keskusteluja. Kaksi laajennusta – BuddyPress ja bbPress voivat saada melko paljon työtä WordPress-blogeihin ja verkkosivustoihin. BuddyPress on lisäosa sosiaalisen verkoston lisäämiseen, ja bbPress auttaa sinua lisäämään foorumeita. Molemmat laajennukset on rakennettu WordPress-tiimillä, joten ne on tiiviisti integroitu WordPressiin.

BuddyPress

Kanssa BuddyPress, voit rakentaa oman sosiaalisen verkostoitumisen yhteisösi. Suosittu laajennus, sillä on tällä hetkellä yli 200 000 aktiivista asennusta. Se on ihanteellinen työkalu, jonka avulla voit rakentaa pieniä paikallisia verkkoyhteisöjä, kuten urheilujoukkue, kirkkoryhmä, draamakerho tai musiikkibändin fani kerho. Se toimii myös isoissa yhteisöissä.

Voit asentaa laajennuksen suoraan WordPress-hallintapaneelista. Kun olet asentanut sen, sinun on määritettävä komponentit, sivut ja asetukset vastaamaan oman yhteisön erityisiä vaatimuksia.

komponentit

Sosiaalisessa verkostossa on monia komponentteja siihen. Ja suurin osa näistä komponenteista – lukumäärä 10 – on läsnä BuddyPressissä. Voit ottaa nämä komponentit käyttöön,

 • Kuka tahansa käyttäjä voi rekisteröityä, luoda tilin, muokata sitä tai poistaa sen – kaikki heidän profiilistaan.
 • Yksityiskohtaiset profiilit käyttäjien kuvaamaan itseään.
 • Käyttäjät voivat olla yhteydessä muihin yhteisössä ja seurata heitä.
 • Käyttäjät voivat hankkia uusia ystäviä yhteisössä.
 • Mikä tahansa määrä käyttäjiä jatkamaan keskustelua yksityisesti.
 • Luoda ryhmiä, joihin käyttäjät voivat liittyä ja osallistua.
 • Voit näyttää viimeisimmät vaihdot toimintavirrassa RSS-syötteen ja sähköposti-ilmoitustuen avulla.
 • Voit lähettää ilmoituksia kaikista toimista, jolloin käyttäjät voivat mukauttaa ilmoitusasetuksia.

BuddyPress-komponentti-settiings

Monet komponentit ovat oletuksena käytössä. Ystäväyhteyksien, yksityisen viestinnän, sivuston seurannan ja käyttäjäryhmien komponentit on kuitenkin otettava käyttöön, jos tarvitset niitä.

sivut

Kun olet valinnut yhteisöllesi tarvitsemasi komponentit, siirry Sivut-välilehteen määrittääksesi sivut, joita BuddyPress käyttää. Kolme on jo tehty sinulle – jäsensivu, toimintasivu ja käyttäjäryhmät. Sinun on luotava kaksi muuta – rekisteröintiä ja toimintaa varten. Käytä WordPress-hallintapaneelin Sivun asetuksia ja valitse sivut kullekin toiminnolle. Tallenna kun olet valmis.

BuddyPress-sivu-asetukset-1

vaihtoehdot

Kolmas ja viimeinen välilehti on Asetuksille, ja voit ottaa asetukset käyttöön tai poistaa käytöstä haluamallasi tavalla. Sen jälkeen BuddyPress käyttää määritettyjä sivuja näyttämään sivustosi sisältöä.

BuddyPress-asetukset-asetukset

Jos olet monisivustossa, voit valita aktivoidaksesi laajennuksen koko verkossa tai vain valituissa sivustoissa. Ja ottamalla käyttöön monen blogin ominaisuuden, sme: n keskeisiä tietoja käytetään BuddyPress-sisällön näyttämiseen kaikilla sivustoilla.

Äskettäin lisätty ominaisuus on toiminnan upottamisen salliminen. Mikä tahansa aktiviteetti, jonka yhteisöjäsen jakaa, voidaan esitellä viestissä tai sivulla kopioimalla vain toiminnan URL-osoite ja liittämällä se viestiin tai sivulle.

BuddyPressin teemat ja laajennukset

BuddyPress toimii useimpien WordPress-teemoiden kanssa. Jos käyttäjien välinen verkostoituminen on kuitenkin tärkeä blogiisi, voit suosia teemoja, joissa on mallit jokaiselle sisäänrakennetulle BuddyPress-komponentille.

Buddy monikäyttöinen BuddyPress WordPress teema

Yksi suosittelemamme teema on Buddy – WordPressin monikäyttöinen BuddyPress-teema. Tässä teemassa on puhdas ja muokattava muotoilu, täysin integroitu BuddyPress, jotta voit luoda helposti oman sosiaalisen verkoston. Muita mahtavia teemaominaisuuksia ovat helppokäyttöiset lyhytkoodit, verkkokalvotuki, yksittäiset tai globaalit viestivaihtoehdot, rajoittamaton sivupalkki, mukana oleva lapsiteema ja käännöstiedostot.

Lisäksi on olemassa satoja kolmansien osapuolien laajennuksia ja lisäosia, jotka laajentavat BuddyPress-ominaisuuksia. Verkkokomponentteja voidaan parantaa näiden lisäosien avulla. Jotkut lisäosat, jotka voivat auttaa,

 • iFlyChat – Onko reaaliaikainen chat-laajennus, joka tukee automaattista integrointia BuddyPressiin. Jäsenet voivat keskustella yksityisesti toistensa kanssa tai monet voivat käydä keskustelua keskustelutilassa samanaikaisesti. Käyttäjäkeskusteluja kirjataan.
 • WangGuard – Suojaa roskapostin käyttäjän rekisteröinniltä ja sploggeilta. Se on monisivusto- ja bbPress-yhteensopiva ja toimii ottamalla käyttöön viruksentorjunta.
 • rtMedia WordPressille, BuddyPressille ja bbPressille – Mahdollistaa albumien, valokuvien, ääni-, video- ja käyttöliittymälatausten lisäämisen. Ensimmäisen mobiilin lähestymistavan avulla se toimii hyvin myös tableteissa ja matkapuhelimissa.

BuddyPressin asentamisen yhteydessä on tärkeää valita isännöintipalveluntarjoaja huolellisesti. Usein yhteisöohjelmistot ovat suuria tietokantaresursseissa, ja BuddyPress ei ole poikkeus.

Lisätietoja ja tukea BuddyPressistä on BuddyPress-verkkosivusto.

bbPress

bbPress lisää keskustelufoorumin blogiisi. Tämä laajennus on myös Automaattinen tuote. Se on helppo asentaa ja käyttää.

Voit asentaa bbPressin WordPress-hallintapaneelista. Kun olet asentanut ja aktivoinut bbPressin, käy kojetaulun foorumilla ja luo uusi foorumi.

Create-new-foorumin

Oletuksena kaikki foorumit ovat aktiivisia koko sivuston alueella. Tämä tarkoittaa, että minkä tahansa ryhmän jäsenillä on pääsy foorumiin. (Lue lisää, kuinka pääsyä voidaan rajoittaa).

Kun olet luonut uudet foorumit, jatka Asetukset> Foorumit. Valitse asetukset määrittääksesi foorumit ja salliaksesi tai estääksesi käyttäjän oikeudet. Salli tai estä nimetön lähettäminen ja määritä vierailijoille erilaisia ​​foorumirooleja, kuten osallistuja, moderaattori, avaimenhoitaja tai estä käyttäjä. Voit myös antaa käyttäjän merkitä aiheita suosikkeiksi, tilata foorumeita ja aiheita, upottaa mediaa aiheisiin ja vastauksiin, muokata vastauksia ja merkitä aiheita tai suorittaa foorumin laajuisen haun.

bbPress-forum asetukset

Saatavana on myös joukko lyhyitä koodeja, jotka auttavat järjestämään foorumin haluamallasi tavalla.

Yhteensä bbPress-monikäyttöinen WordPress-teema

Aivan kuten BuddyPressillä on joukko mahtavia teemoja, jotka toimivat hyvin bbPressin kanssa, mutta suosikkimme on Total WordPress -teema. Olemme luoneet koko bbPress-esittelysivuston, jotta voit ottaa näytteitä lomakkeista

bbPress sisältää myös satoja lisäosia, jotka voivat laajentaa ominaisuuksia. Satunnainen harvat on lueteltu tässä,

 • bbPress Moderation – Lisää kyky hyväksyä uusia aiheita ja vastauksia bbPressissä. Se auttaa vähentämään roskapostia muuttamalla aiheen tilan odotustilaan ja asettaa sen pitoon, kunnes moderaattori on hyväksynyt sen.
 • GD bbPress Liitteet – Auttaa lukijoita lähettämään liitteitä aiheisiin ja vastauksia mediakirjaston kautta. Tiedoston kokoa voidaan rajoittaa ja kuvia voidaan näyttää pikkukuvana. Se tukee myös BuddyPressiä. Pro-versio, joka mahdollistaa parannetut liitteet ja lisäwidgetit, on myös saatavana.
 • bbPress Äänet – Antaa käyttäjien äänestää tai äänestää mitä tahansa aiheita tai vastauksia bbPress-tiedostossa. Se integroituu hyvin BuddyPressiin.

BuddyPress- ja bbPress-integraatio

BuddyPress-blogiisi lisäämäsi yhteisöt voivat antaa jäsenille mahdollisuuden keskustella yhteisössä luodusta foorumista. Yhdessä yhteisöverkostossa voi olla useita foorumeita. Jotta foorumit toimivat yhteisöverkostoissa, sinun on käytettävä BuddyPressiä ja bbPressiä yhdessä.

Kuten aiemmin mainittiin, foorumeihin voi päästä kuka tahansa ryhmän jäsen. Rajoittaaksesi pääsyä ja järjestääksesi blogisi foorumeita ja yhteisöjä, sinun täytyy,

 • Määritä foorumit vanhemmille.
 • Ota bbPress käyttöön ryhmillä.

Kun olet asentanut, aktivoinut ja määrittänyt molemmat laajennukset, käy bbPress-asetuksissa ja luo ryhmä- tai vanhempainofoorumi kaikille BuddyPressin käyttämille foorumeille. Aseta määrite Luokka-kenttään ja julkaise se.

Pysymällä bbPress-asetuksissa, siirry BuddyPress-integraatioon ja kirjoita juuri luomasi BuddyPress-foorumin nimi. Tallenna asetukset. Kun luot uusia ryhmiä, anna jokaisen ryhmän perustaa oma foorumi.

liittäminen

Jos sinulla ei ole olemassa olevia ryhmiä, etsi Ryhmät> Lisää uusi vaihtoehto, ja seuraa vaiheita uuden ryhmän perustamiseksi. Varmista, että rasti ruutuun antaa ryhmälle foorumin. Etsi olemassa olevien ryhmien asetukset Ryhmäfoorumit -kohdasta ja valitse vaihtoehto, jotta jokaisella ryhmällä voi olla foorumeita. Tallenna kaikki muutokset.

Ryhmävalikossa näkyy nyt foorumivaihtoehto, jota järjestelmänvalvojat tai sallitut foorumin jäsenet voivat käyttää uusien foorumien luomiseen eri aiheista.

näyttää-foorumin

Jokainen sivustosi ryhmä voi valita oman foorumin. Kunkin käyttäjän aiheet, vastaukset, suosikit ja tilaukset näkyvät heidän profiilissaan. Se integroituu BuddyPress-ryhmiin, profiileihin ja ilmoituksiin.

BuddyPress ja bbPress toimivat hyvin yhdessä, ja niitä voidaan käyttää myös toisistaan ​​riippumattomina. Ne voidaan asentaa missä tahansa järjestyksessä. Ja jos jokin laajennus poistetaan käytöstä, se ei vaikuta toiseen.

Lopulliset ajatukset

BuddyPressin ja bbPressin välillä on yhtäläisyyksiä, mutta ne ovat myös eroja. Molemmat on kehittänyt Automattic ja ilmainen käyttäjille. Ne toimivat tehokkaina viestintävälineinä käyttäjäryhmille. Kaksi lisäosaa on tarkoitettu lisäämään vuorovaikutusta ja ideoiden vaihtoa jäsenten kesken. Molemmille laajennuksille on saatavana joukko lisäominaisuuksia, jotka laajentavat ominaisuuksia, BuddyPress enemmän kuin bbPress.

Mutta BuddyPress on enemmän yhteisöjen muodostamista ja verkottumista, ja bbPress on enemmän keskustelufoorumeista ja foorumeista. bbPress melko yksinkertainen, BuddyPress on monipuolisempi. Voit käyttää niitä toisistaan ​​riippumattomasti – valitse vain keskustelufoorumi bbPressin kanssa tai yhteisö, joka verkostoituu BuddyPressin kanssa. Tai asenna molemmat – foorumit ja yhteisöt – ja tee blogiisi todella osallistava.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map