Aloita oma kauneusblogi WordPressillä tänään

Kuinka aloittaa kauneusblogi WordPressin avulla

Jos olet kiehtonut kauneudesta tai sinulta kysytään aina hiuksia, ihoa ja meikkiä koskevia vinkkejä, olet ehkä ajatellut myöntää tämä kokemus kauneusblogin perustamiseen. Saatat kuitenkin olla hukka ajatuksesta monimutkaisesta asennusprosessista alustalla, jota et ymmärrä.


WordPress on täydellinen ratkaisu kauneusblogereille. On erittäin helppo perustaa hyvännäköinen verkkosivusto käyttämällä yhtä monista saatavilla olevista kauneuteen liittyvistä aiheista. Samoin kuin miten oikeat lisävarusteet voivat muuttaa ihmisen ulkonäköä, sopivan teeman valitseminen voi myös tehdä blogiasi näyttävältä.

Tässä artikkelissa näytämme ensin kaksi esimerkkiä suurista WordPress-kauneusblogista, sitten opastamme kuinka perustaa oma bloginne maailman eniten käytettyyn julkaisuympäristöön. Aloitetaan!

Suositut kauneusblogit, jotka toimivat WordPressissä

Kauneusblogit ovat erittäin suosittuja, ja koska saatavana on suuri määrä blogeja, suosikkia on vaikea valita. Kaikki suosituimmat kauneusblogit ovat kuitenkin sisältörikkaita ja kauniita katsoa (luonnollisesti!). Tässä on muutama WordPressiin rakennettu suosittu kauneussivusto, jotka mielestämme kannattaa tarkistaa.

Maskcara

Maskcara Beauty Blog

Ohjaa meikkitaiteilija Cara Brook, Maskcara on sivusto, joka on omistettu juhlimaan luonnon kauneutta. Täältä löydät hyödyllisiä oppaita, tuotetietoja, elämäntunteja ja tietysti meikin kaikenlaisille naisille. Tämä sivusto on kuvaraskas, ja siinä on hyödynnetty sekä valokuvia että itse otettuja kuvia. Siinä on myös näkyvä Instagram-syöte kunkin sivun alareunassa, esittelemällä sivustoille edelleen monia opetusohjelmia.

Fashionlush

Fashionlush-kauneusblogi

Älä anna nimen harhaan sinua. Fashionlush sisältää enemmän kuin vain vaatteita – löydät myös fantastisia DIY-teoksia, terveys- ja kauneusvinkkejä ja matkapäiväkirjoja. Tämän tyylikkään blogin tarkoituksena on innostaa ja viljellä lukijoiden luovuutta. Ammattimaisesti kuvattujen valokuvien ansiosta tämä sivusto tuntuu kuin aikakauslehti suoraan telineeltä – tyyli, joka voi toimia hyvin kauneusblogeissa.

Laiha Luottamuksellinen

Laiha Luottamuksellinen kauneusblogi

Laiha Luottamuksellinen on kauneuden ja kunto-vaikuttaja Lauryn Evartsin henkilökohtainen blogi. Täältä löydät hänen henkilökohtaisen kärjensä kauniimman elämän elämiseen – sisältä ja ulkoa. Vinkkejä vaihtelee kampaus- ja aamurutiineista parhaimpaan ruokaan eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Vaikka suurin osa valokuvista on ammattilaisia ​​tai avoimia, tuotteiden raskaskuvat auttavat taitavasti hyödyntämään sivuston kaupallistamista (a-la tässä on kuva käyttämästäni, jota seuraa tytäryhtiölinkit tekstissä).

Kate La Vie

Kate La Vie kauneusblogi

Kattaa elämän eri osa-alueet, Kate La Vie tarjoavat vinkkejä kauneudesta, sisustussuunnittelusta ja yleisestä elämäntyyliä. Raikas, puhdas muotoilu pitää sisällön edessä ja keskellä. Lisäksi helppo selata paikan päällä olevaa kauppaa helpottaa seuraajien ostamaan Katen suosituimpia tuotteita.

Kuinka aloittaa oma kauneusblogi WordPressillä

Nyt kun olet saanut innoitusta, siirrytään seuraavaan siihen, kuinka voit perustaa oman kauneusblogin WordPressin avulla. Aloittamisessa on neljä perusvaihetta:

 1. Valitse loistava WordPress-isäntä
 2. Valitse verkkotunnus

1. Valitse suuri WordPress-isäntä

Ensinnäkin tarvitset jonnekin WordPress-sivustosi isäntään. Suosittelemme WPEnginen hallinnoimaa WordPress-hosting-palvelua (alkaen 35 dollaria kuukaudessa), koska ne käsittelevät asennuksia, varmuuskopioita ja päivityksiä sinulle. Vauhtipyörä on toinen vaihtoehto, joka tarjoaa hallittua WordPress-hosting-palvelua. Se on halvempaa kuin WPEngine (tarjoaa vertailukelpoisen alustan 28 dollarilla tai pienen suunnitelman vain 14 dollarilla kuukaudessa) – joten se voisi olla paremmin sopiva, jos budjetti on käytettävissä. Jos sinulla on todella vähän rahaa ja haluat aloittaa pienenä, voit tarkistaa Bluehostin, joka alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa ja joka on WordPressin suosittelema isäntä.

Valittavana on monia WordPress-ylläpitämisvaihtoehtoja. Kumpi valitset, muista valita isäntä, joka tarjoaa joko hallitun WordPress- tai yhden napsautuksen WordPress-asennuksen.

Valitse verkkotunnus (blogin URL-osoite)

Tarvitset myös verkkotunnuksen. Jotkut hosting-paketit sisältävät verkkotunnuksesi ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan (kuten Bluehost). Mutta jos palvelimessasi ei ole tätä ominaisuutta, on tarpeeksi helppoa ostaa se erikseen. Pidämme GoDaddystä, mutta suurin osa rekisterinpitäjistä toimii samalla tavalla. Etsi haluamasi URL, osta se (suosittelemme myös lisäämään yksityisyyttä ja SSL-varmennetta) ja osoita sitten uusi verkkotunnuksesi isäntällesi. Sen jälkeen olet valmis aloittamaan bloggaaminen

merkintä: Emme osaa kertoa tarkalleen kuinka tämä tehdään, koska se vaihtelee käyttämäsi rekisterin ja isännän mukaan. Onneksi jokaisella rekisteröinti- ja isäntäyrityksellä on sivustollaan ohjeet, miten tämä tehdään… ja jos epäilet, pyydä apua asiakastuesta.

Tarvittavan sitoutumisen takia et ehkä ole valmis ottamaan harppaus online-isännöintiin, ja se on kunnossa. Sinulla on myös mahdollisuus asentaa WordPress omaan tietokoneeseesi. Tämä on hieno tapa harjoitella tai suunnitella verkkosivustosi offline-tilassa. Vaikka se näyttää monimutkaiselta, se ei ole oikeastaan ​​niin vaikea. Käyttöjärjestelmästäsi riippuen, yksi aikaisemmista artikkeleistamme opastaa prosessin läpi:

 1. WordPressin asentaminen Mac-tietokoneeseen paikallisesti MAMP-, WAMP- tai Ubuntun avulla
 2. Local by Flywheel rakentaa sivustosi helposti paikallisesti
 3. Luo useita paikallisia sivustoja DesktopServerin avulla

Kun olet kuitenkin valmis siirtämään verkkosivustosi verkossa, sinun on ehdottomasti tarkistettava yllä olevat neuvomme sopivan isännän löytämiseksi – maailmalle ei ole mitään keinoa nähdä blogiasi, ellei se ole verkossa! Kun WordPress on asennettu (joko paikallisesti tai uudelle isännöintisuunnitelmallesi), on aika tarkastella teemoja.

2. Valitse teema

Yksinkertaisesti sanottuna, teemat hallitsevat WordPress-verkkosivustosi ulkoasua. Saatavilla on lukuisia teemoja (monien kanssa) ilmaiset vaihtoehdot yhtä hyvin). Haluat varmasti valita kauneusblogisi teemaksi, joka hyödyntää sisältöäsi parhaiten. Oikealla teemalla tulisi olla upea asettelu, joka tuo esiin sisältöäsi, ja hyvä integroituminen sosiaaliseen mediaan. Katsotaanpa kolme hyvää esimerkkiä.

Tyylikäs elämäntapa ja kauneus WordPress-teema

Tyylikäs elämäntapa ja kauneus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Chic on premium-WordPress-teema, joka on luotu meikki-, hius-, muoti- ja elämäntapa-verkkosivustoille. Kun tämä teema otetaan huomioon teollisuuden sisäpiiriläisten suunnittelussa, sillä on erittäin ammattimainen ilme ja tuntuma, joka vie kauneusblogisi uudelle tasolle.

Lisäksi teema sisältää täyden tuen WooCommerce-palveluille. Joten jos haluat viedä kauneusblogisi seuraavalle tasolle ja alkaa myydä omia tuotteitasi (kuten Maskcara hänen IIID-meikkinsä kanssa), voit! Jos olet joku, joka haluaa ajatella isoa ja etsit premium-vaihtoehtoa, Chic voisi olla ihanteellinen.

Savona Fame Free WordPress -teema

Savona Fame Free WordPress -teema

Savona Fame -teemassa on yksinkertainen blogin asettelu, jossa on kaksi otsikkovalikkoa (yläpalkki, jossa on sosiaaliset linkit ja pääkeskitetty valikko logon alapuolella) ja tyylisiä widgettejä. Pieni, vaaleanpunainen, valkoinen ja musta väripaletti on täydellinen alku kauneusblogille.

Olivie-kauneusblogi WordPress-teema

Olivie-kauneusblogin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Olivie on erittäin naisellinen WordPress-teema, joka on suunniteltu muoti-, kauneus- ja elämäntyyliblogille. Siinä on useita kotisivun asetteluja, osioita valmiina mainosten sijoitteluun ja sisäänrakennettu uutiskirjeen rekisteröintilomake lukijoiden sähköpostiosoitteiden keräämistä varten.

Tämä teema on hieno yhden henkilön kokoonpanoille, jotka haluavat ansaita rahaa blogistaan ​​tulevaisuudessa. Kun oikea teema on valittu, on aika tarkastella sopivia laajennuksia.

Revive ilmainen WordPress-teema

Revive Free Blogging -teema

Revive on ilmainen teema, jolla on kaunis aikakauslehden tyyli. Suunnitteluvaihtoehtoja on useita (mukaan lukien sosiaalisen median linkkien näyttäminen otsikossa), samoin kuin esillä olevien kuvien ja tyylikkäiden siirtymisanimaatioiden käyttö kaikkialla. Tämä on loistava teema aloittelijoille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen mutta tyylikkään suunnittelun.

3. Asenna muutama hyödyllinen laajennus

Yksi syy WordPressin suosioon on laaja valikoima laajennuksia. Opinnäytetyöt ovat lisäosia, jotka parantavat alustan ydintoimintoja. Vaikka laajennuksen valinta on henkilökohtainen päätös, joka perustuu haluamaasi lisätoimintoon, jotkut ovat suoran välttämättömiä – ja itse asiassa, olemme esittäneet useita niistä edellisessä artikkelissamme, jolla aloitat bloggaaminen.

Blogipaikkarajasta riippumatta tässä on kourallinen tärkeitä laajennuksia, joita suosittelemme. Huomaa – tarvitset vain yhden laajennuksen kutakin tarkoitusta varten. Tarvitset esimerkiksi vain yhden sosiaalisen laajennuksen (kaikkia näitä ei tarvitse asentaa).

 • SEO: Blogiisi ei voi tulla suosittua, jos ihmiset eivät löydä sinua hakukoneissa. Yoast SEO tulee sinne. Tämä laajennus auttaa sinua selvittämään sivustosi SEO ja auttamaan sinua lisäämään liikennettä.
 • turvallisuus: Vaikka voit valita monipuolisen vaihtoehdon, kuten iThemes Security Pro, pidämme (ja käytämme) VaultPress. Tämä laajennus vie sinulle kattavat verkkosivustojen varmuuskopiot. Jotkut hosting-yritykset tarjoavat päivittäisiä varmuuskopioita sivustostasi, mutta VaultPress varmuuskopioi kirjaimellisesti kaiken (viestit, kuvat jne.) Ja se sisältää tehokkaan Akismet roskapostin estäjä käynnistykseen. Vain 39 dollaria vuodessa, joka on mielenrauhaa, et halua kaipaamaan.
 • Uutiskirje: Pidän MailChimpistä – se on ilmainen jopa 2 000 tilaajalle. Kun olet kirjautunut ilmaiseksi MailChimp-tilille, asenna vain yksinkertainen laajennus, kuten MailChimp WP: lle lisätäksesi uutiskirje-lomakkeesi helposti. Tämä on hienoa uuden sisällön mainostamisessa (Huomaa: Joissakin teemoissa, kuten Chicissa, on jo sisäänrakennettu uutiskirjetuki, jolloin voit ohittaa tämän laajennuksen).
 • sosiaaliset: Monet teemat sisältävät sisäänrakennetut sosiaaliset widgetit, jotka saattavat riittää. Mutta niille, jotka haluavat paremman hallinnan sijoitteluun ja tyylilaajennuksiin, kuten Lisää tämä ja Monarch ovat loistavia vaihtoehtoja.
 • E-Commerce: Jokaiselle yrittäjälle, joka haluaa lisätä myymälän WordPress-sivustoon, tulee melko paljon joko WooCommerce (yksinkertainen ja selkeä vaihtoehto verkkokaupan rakentamiseksi) tai Easy Digital Downloads (vähän enemmän oppimiskäyrää, mutta paljon muokattavissa). Molemmat ovat hienoja vaihtoehtoja ansaita rahaa sivustollesi.

Tietysti on olemassa monia muita laajennuksia teeman mukauttamiseen lisäämällä mukautettuja viestityyppejä,

4. Ota upeita valokuvia

Mikään kauneusblogi ei voi selviytyä ilman upeita kuvia. Jos et vielä ole mukava kameran kanssa, älä huolestu. Perusteet on helppo oppia. Verkkosivulla (ja Instagramissa) on paljon ilmaisia ​​vinkkejä ja oppaita. Voit myös täydentää itse ottamiasi kuvia käyttämällä ilmaisia ​​kuvituskuvia – vaikka kauneusblogissa väittäisimmekin, että se on parasta ottaa omaan.

Valitettavasti jotkut kuvat voivat viedä paljon tilaa ja hidastaa verkkosivustosi. Onneksi kuvien optimoimiseksi on helppoja tapoja varmistaaksesi laadun ylläpitäminen ja pakkaamalla kuvatiedostoja niin vähän tilaa kuin mahdollista.

Bonusvinkit muoti- ja kauneusblogereihin

Kun olet määrittänyt verkkosivustosi, voit tehdä lisää auttaaksesi blogin kasvamisessa. Ensinnäkin sinun on päästävä sinne ulos ja verkko! Jätä kommentteja muihin kauneusblogeihin linkkisi avulla (varmista vain, että kommenttisi on tarkoituksenmukaista ja osuvaa – älä lähetä roskapostia muille bloggaajille!). Muista myös lisätä verkkosivustosi Blogloviniin ja harkita niiden lisäämistä Seuraa painike-widget blogin sivupalkkiin tai alatunnisteeseen.

Blogistasi riippuen saatat myös hakea liittymistä liittää verkko kuten Palkitse tyyli tai Shop Style Collective. Näiden verkkojen avulla voit luoda artikkeleiden loppuun “osta tämä viesti -galleria” tai karusellin, jotta voit ansaita vähän rahaa, kun lukijat napsauttavat tytäryhtiölinkkejäsi (muista vain ilmoittaa oikein, että tytäryhtiölinkkejä on sivu per FTC vaatimukset). Voit tietysti kirjautua tytäryhtiöohjelmiin yksilöllisesti ja lisätä linkkejä itse, mutta verkostot tekevät siitä vain hieman helpompaa ja virtaviivaisempaa, minkä vuoksi kannattaa ehkä tarkistaa ne.

johtopäätös

Huolimatta potentiaalisuudesta olla ylivoimainen – varsinkin jos et ole au fait prosessissa – kauneusblogin luominen WordPressillä on helppoa. Lisäksi, jos valitset hienon teeman ja sopivia laajennuksia, koko prosessi voi olla nautinnollinen kokemus.

Onko sinulla kysyttävää kauneusblogin perustamisesta? Tai ehkä muita vinkkejä, jotka voit jakaa haluavien bloggaajien kanssa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa – Olisimme mielellämme kuulevat, mitä sanot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map