Äärimmäinen visuaalinen säveltäjä Vedä ja pudota -sivun rakennusopas WordPressille

Lopullinen opas visuaaliselle säveltäjälle WordPressille

Visuaalisesta säveltäjästä on tullut yksi WordPressin myydyimmistä sivujen rakennuslaajennuksista. Sen jälkeen, kun se julkaistiin toukokuussa 2011, laajennus on räjähtänyt yli 150 000 asiakkaan kanssa (lukuun ottamatta niitä satoja tuhansia käyttäjiä, jotka saivat teemapaketin, joka sisältää teeman), yli 200 lisäosaa ja laajennusta sekä satoja positiivisia arvosteluja kaikkialla verkko.


Jos sinulla ei vielä ole omaa kopion laajennusta, olet ehkä nähnyt sen aikaisemmin paketissa premium-WordPress-teeman kanssa tai ehkä olet törmännyt vanhaan Visual Composer -oppaan jossain Webissä. Paljon on muuttunut siitä lähtien, kun Visual Composer julkaistiin ensimmäisen kerran, joten halusimme opastaa kaikkia mahtavia ominaisuuksia, jotka muodostavat tämän tehokkaan liitännäisen.

Tapaa visuaalinen säveltäjä

Visuaalinen säveltäjä -sivunrakentaja

Jos et ole perehtynyt, Visual Composer on vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostaja-laajennus WordPressille. Tämä kätevä dandy-laajennus vie kovan osan räätälöityjen WordPress-viestien ja sivujen luomisesta. Koodaustietoa ei vaadita. Asenna vain laajennus ja pääset töihin luomaan viestejä ja sivuja. Se on myös yhteensopiva useimpien ilmaisten ja monien premium-teemojen kanssa, ja se on täysin yhteensopiva suosittujen laajennusten, kuten Contact Form 7, Slider Revolution ja monien muiden (joita käsittelemme myöhemmin) kanssa..

Visuaalisen säveltäjän asentaminen

Ennen kuin voit rakentaa omia sivujasi, sinun on ladattava ja asennettava Visual Composer. Laajennuksen kopio voidaan suojata kahdella tavalla: joko ostaa oma kopio tai ostaa a premium-teema lisäosan mukana. plugin toimii täsmälleen sama riippumatta siitä, minkä reitin valitset, näiden kahden menetelmän ainoa ero on miten asennat sen.

Vaihtoehto 1: Osta oma kopio, jota haluat käyttää WordPress-sivustossasi

Ensimmäinen tapa saada käsi kädessäsi Visual Composer -kopiosta on ostaa laajennus itse. Mene vain CodeCanyoniin, lisää kopio Visual Composer -korista koriin (suosittelemme lisäämään ylimääräistä tukea, jotta saat täyden vuoden apua plugin-kirjoittajalta käytettävissänne) ja suorita ostoksesi loppuun.

Osta visuaalinen säveltäjä

Seuraavaksi siirry lataussivulle. Napsauta vihreää Lataa-painiketta äskettäin ostamasi Visual Composer -laajennuksen vieressä ja valitse Vain asennettava WordPress-tiedosto.

Lataa visuaalinen säveltäjä

Kirjaudu nyt WordPress-hallintapaneeliin ja siirry kohtaan Laajennukset> Lisää uusi. Klikkaa Lataa laajennus -painiketta näytön yläosassa.

Lataa Visual Composer -laajennus

Valitse CodeCanyonista lataamasi Visual Composer-ZIP-tiedosto. Napsauta sitten vain asentaaksesi ja aktivoidaksesi laajennus.

Koska olet ostanut laajennuksen, sinun on myös lisättävä lisenssikoodisi aktivointiprosessin loppuun saattamiseksi. Napsauta vain näytön yläreunassa olevaa linkkiä ja sitten valtavaa sinistä painiketta aktivoi kopio of Visual Composer.

Napsauta Aktivoi visuaalinen säveltäjä

Tämä avaa portaalin, jonka avulla WPBakery voi vahvistaa ostoksesi. Napsauta iso vihreä Hyväksyä painiketta. Älä huolestu – annat vain WPBakerylle luvan vahvistaa, että käyttäjänimesi / sähköpostiosoitteesi todella osti kopion Visual Composerista.

Aktivoi Via Envato

Seuraa vain ohjeita suorittaaksesi aktivointi loppuun ja palaa WordPress-hallintapaneeliin. Nyt olet valmis aloittamaan rakentamisen!

Vaihtoehto 2: Visuaalinen säveltäjä oli mukana WordPress-teemassa

Jos olet ostanut teeman mukana tulevalla Visual Composer -sovelluksella, asennus on erilainen, ja se voi myös vaihdella tekijän mukaan. Näytämme sinulle, kuinka asentaa laajennus, jos käytät WPExplorer-teemaa, kuten Total (ja sen pitäisi olla melko samanlainen useimpien muiden premium-teemojen kanssa).

Ensin sinun on ladattava ja asennettava WordPress-teema. Jos olet ostanut teeman Themeforestista, se on sama prosessi kuin Visual Composerin lataaminen. Kirjaudu sisään Themeforest-tiliisi ja siirry lataussivulle. Etsi sitten teema, napsauta latauspainiketta ja valitse vain asennettava WordPress-tiedosto.

Lataa WordPress-teema

Seuraavaksi kirjaudu WordPress-asennukseen ja napsauta Ulkonäkö> Teemat> Lisää uusi. Napsauta sitten Lataa teema -vaihtoehto sivun yläosassa. Sinun on avattava ladattu zip-tiedosto löytääksesi asennettavan WordPress-tiedoston. Tämä johtuu siitä, että Total-teemaan on lisätty lisäominaisuuksia, kuten premium-laajennuksia, näytetietoja ja PSD-tiedostoja.

Asenna Total WordPress Theme

Kun olet löytänyt tiedoston, voit lähettää, asentaa ja aktivoida teeman. Aktivoinnin jälkeen Total kehottaa sinua asenna suositellut laajennukset – mukaan lukien visuaalinen säveltäjä.

Suositeltujen laajennusten kokonaismäärä

Napsauta vain linkkiä Aloita laajennusten asentaminen. valita Asentaa Tarkista avattavasta joukkotoimenpiteistä kaikki asennettavat laajennukset ja napsauta sitten Käytä.

Asenna suositellut laajennukset

Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä! Visuaalista säveltäjää ei tarvitse aktivoida Envaton kautta. Koska ostit teema oman plugin-kopion sijaan sinulla ei ole lisenssikoodia vahvistaaksesi etkä voi käyttää laajennuspäivityksiä, ennen kuin teemakirjailija toimittaa ne sinulle.

Valinnainen visuaalisen säveltäjän aktivointi

Tietenkin, jos haluat ostaa oman kopion saadaksesi päivityksiä nopeammin, niin tietysti voi, mutta Visual Composer -sovelluksen käyttöä ei tarvita. Sen avulla voit siirtyä käyttämään laajennusta.

Visual Composer Page Builder -sovelluksen käytön aloittaminen

Nyt kun Visual Composer on asennettu, on aika aloittaa laajennusasetusten tekeminen. Sinun pitäisi nyt nähdä WordPress-hallintapaneelissa Visual Composer -vaihtoehto. Napsauta sitä avataksesi asetussivusi.

Visuaalisen säveltäjän yleiset asetukset

Yleiset asetukset -välilehti sisältää yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja reagoivien elementtien ottamisen käyttöön tai poistamiseksi käytöstä pinoamisesta pienillä näytöillä (niin, että tavallisesta kolmesta sarakkerivistä tulee kolme yhden sarakkeen riviä verrattuna kolmen sarakkeen rivin pienentämiseen mobiililaitteissa), Google-fontin alajoukon ja lepopainikkeen valitseminen visuaalisen säveltäjän opastettujen kierrosten kytkemiseksi takaisin päälle.

Visuaalisen säveltäjän roolien hallinta

Jos verkkosivustosi käyttää useita käyttäjärooleja, niin Visuaalinen säveltäjä Roolimies tulee varmasti hyödylliseksi. Tällä asetussivulla voit rajoittaa käyttäjän pääsyä Visual Composer -ominaisuuksiin roolin perusteella. Tällä tavoin voit sallia järjestelmänvalvojien pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja rajoittaa toimittajat vain blogisivuihin ja avustajiin.

Mainitsimme tämän aiemmin asennuksen aikana, mutta Tuotteen lisenssi -välilehti, jossa voit tarkistaa lisenssikoodisi, jos olet ostanut oman kopion laajennuksesta. Jos Visual Composer -kopiosi mukana toimitettiin teema, voit sivuuttaa tämän osan.

Sivun rakennuselementit

Visuaalisen säveltäjän sivunrakentajan elementit

Visual Composer -laitteessa on 34 tavallista sivunrakennuselementtiä monille ominaisuuksille, jotka haluat lisätä sivuillesi (yllä oleva kuvakaappaus näyttää ne kaikki, sekä Yhteyslomake 7 -elementti, josta puhumme myöhemmin). Monet elementit sisältävät lisättyjä vaihtoehtoja väreille, reunuksille, pehmusteille, reunuksille, mukautetulle CSS: lle, animaatioille ja muulle. Tässä on nopea selvitys siitä, mitä sisältyy:

 • riviä ovat sivusi sivu. Rivielementin avulla voit luoda sarakkeita ja lisätä kaikki muut sivuelementit.
 • Tekstilohkot ovat juuri miltä kuulostavat – tekstilohkoja. Voit lisätä ja muotoilla tekstiä tällä moduulilla tavallisella WordPress WYSIWYG -editorilla.
 • kuvakkeet sisällytä fonttikuvakkeet seuraavista kuvakekirjastoista: FontAwesome, Open Iconic, Typicons, Entypo, Linecons ja Mono Social.
 • Erotin ja erotin tekstillä ovat tapoja luoda rivin (ja / tai tekstin) taukoja sivuillesi luomien osioiden väliin.
 • Viestiruudut ovat hienoja muistiinpanojen, hälytysten tai muiden hierontojen lisäämiseen.
 • Facebook, Tweet, Google+ ja Pinterest ovat kaikki yksinkertaisia ​​sosiaalisen jakamisen painikkeita, joita voit lisätä käyttäjille jakamaan luomasi sivun.
 • FAQ ovat vaihtajia, joita voidaan käyttää piilotetun sisällön lisäämiseen, jonka käyttäjät voivat paljastaa lukiessasi sivusi läpi.
 • Yksi kuva on vain se – yksinkertainen kuva, johon on lisätty vaihtoehtoja koon, animaation, linkin ja muun suhteen.
 • Tabulatuurit, kiertueet ja haitarit ovat samanlaisia ​​kuin usein kysyttyjä kysymyksiä, koska ne sisältävät piilotetun tai kokoontaitettavan sisällön, mutta ensimmäisen osan ollessa auki.
 • Sivukelpoinen säiliö on perussisällön liukusäädin (mutta voit lisätä melkein minkä tahansa sivunmuodostajan elementin jokaiseen säilöaseman “sivulle”).
 • Muokatut otsikot tee omien otsikoiden lisääminen osioihin helposti käyttämällä mukautettuja fontteja, kokoa, värejä ja muuta.
 • painikkeet antaa sinun lisätä linkkejä muille sivuille tai ulkoisille verkkosivustoille.
 • Kehotus toimintaan on huomiotekstiruutu, johon on lisätty painike, joka kiinnittää käyttäjien huomion ja antaa sinun lisätä vähän vakuuttavaa sisältöä.
 • Widgetised Sidebar voit lisätä oman mukautetun sivupalkin mihin tahansa sivun kohtaan.
 • Videosoitin tekee WordPressin tukemien videoformaattien lisäämisen helpoksi.
 • Google Kartat on toinen suoraviivainen vaihtoehto – liitä vain kartta Google-koodisi lisätäksesi kartta sivullesi.
 • Edistymispalkit, ympyräkaaviot, pyöreät kaaviot ja rivikartat ovat kaikki tapoja kuvaa tai näyttää tietoja tai taitoja.
 • Tyhjä tila helpottaa pystysuoran tauon lisäämistä elementtien väliin.
 • Posti-, media-, muuraus- ja muurauslevyt ovat kaikki mukautettuja ruudukkoja, jotka voit lisätä sivuille (mahdollisuus sekoittaa ja sovittaa viesti- tai mediatyyppejä).

Visuaalisen säveltäjän widget-elementit

Lisäosa sisältää myös 8 widget-elementit joita voidaan käyttää oman sivupalkin luomiseen, jos valitset niin. Niistä on apua luotaessa mukautettuja aloitussivuja, joissa sivupalkki ei välttämättä ole tyypillisellä sivun sijainnilla tai jos koko verkkosivustosi on suuri aloitussivuverkosto, jossa ei ole kahta samaa sivupalkkia..

Visuaalisen säveltäjän laajennukset

Visuaalisen kirjoittamisen peruselementit ovat hienoja aloittamiseen, mutta lopulta haluat tai tarvitset lisää luodaksesi mukautetut sivuasettelut. Tämä on mahdollista laajennusten kautta. Visual Composer -laajennuksille on olemassa muutamia eri lähteitä.

Visuaalisen säveltäjän sivunrakentajan kokonaismäärä

Ensimmäinen tapa laajenna Visual Composer -sovellusta teemaasi kautta. Upea esimerkki on Total WordPress -teemamme, joka sisältää 39 lisättyä sivunrakennuselementtiä. Ne sisältyvät yksinomaan Total-toimintoon, jotta voit työskennellä sen ominaisuuksien kanssa, joten teeman on oltava asennettuna ja aktiivinen käyttääksesi niitä. Yhteensä sisältää laajennukset mukautetuille postityypeille (suosittelut, henkilökunta, salkut), räätälöityjä gallerioita, yksinkertaisia ​​liukusäätimiä, sosiaalisia ja paljon muuta. Tämä helpottaa haluamasi sisällön lisäämistä haluamaasi kohtaan.

Kolmannen osapuolen visuaalisen säveltäjän lisäosat

Jos teemasi ei sisällä asennettavia laajennuksia kolmannen osapuolen visuaalisen säveltäjän laajennukset. Ne voivat vaihdella ilmaiseksi 55 dollariin ja niitä on saatavana useilta kirjoittajilta CodeCanyonissa ja verkossa. Jos haluat lisätä joitain lisäominaisuuksia, kuten hinnoittelutaulukoita ja sosiaalisia, ilmainen Symple Shortcodes -laajennus on tapa (luimme sen täällä WPExplorerissa). Jos haluat lisätä lisää veneitä, niin premium-laajennus, kuten Ultimate-lisäosa, saattaa olla sinulle sopiva. Vaihtoehtoja on kirjaimellisesti satoja – voit nähdä a täydellinen luettelo yhteensopivista lisäosista on WPBakery.

Päätät kuitenkin laajentaa Visual Composer -sovellusta, suosittelemme sitä älä käytä kaikkia teema- ja laajennuslaajennuksia samanaikaisesti. Enemmän ei aina ole parempi – etenkin tässä tapauksessa. Tämän lisäksi luodaan paljon päällekkäisyyksiä ja päällekkäisiä vaihtoehtoja, mutta se myös hidastaa merkittävästi sivustoasi (tonnia koodia menee jokaiseen sivunrakennuselementtiin). Joten valitse laajennus, joka sopii sinulle parhaiten, ja pysy siinä.

Taustaohjelman ja käyttöliittymän muokkaaminen

Visual Composer -sovelluksella et rajoitu siihen, kuinka voit rakentaa ja muokata sivujasi. Tällä tehokkaalla laajennuksella sinulla on mahdollisuus tehdä muutoksia modulaarisesta taustaohjelmasta tai visuaalisesta käyttöliittymästä.

Visual Composer Backend Editor

Visual Composer Backend Editor

Jos valitset taustaohjelma kukin elementti näytetään modulaarisena elementtinä, jonka voit lisätä, vetää ja pudottaa paikoilleen. Tämä menetelmä on hieno, jos haluat asettaa nopeasti kehyksen siitä, millaisen sivusi näyttää ja se voi olla myös nopeampi kuin käyttöliittymä, jos palvelin tai Internet-yhteys on hitaampi..

Taustaohjelmaa on melko helppo käyttää. Napsauta vain sinistä painiketta Taustaohjelma ottaa Visual Composer käyttöön muokattavalle sivulle tai viestille.

Ota taustaohjelma käyttöön

Napsauta sitten turkoosi painiketta +Lisää elementtejä.

Lisää elementtejä taustaohjelman kautta

Täältä voit aloittaa minkä tahansa sivun osien lisäämisen!

Visual Composer Frontend Editor

Visual Composer Frontend Editor

etusivun toimittaja tarjoaa paljon paremman kuvan siitä, miltä viimeinen sivusi näyttää, koska se on lähinnä reaaliaikainen visuaalinen editori. Sen avulla voit lisätä kaikki samat sivunrakennuselementit kuin taustaohjelman muokkaamiseen lisäetuna sillä, että pystyt tosiasiallisesti näkemään ne moduulin sijasta. Voit nähdä, kuinka suuri 300 pikselin kuva todella näyttää tai jos violetti painike, jonka numero on # 6e2f93, todella aukeaa.

Aktivoida käyttöliittymäeditointi napsauttamalla jompikumpaa näistä Frontend Editor vaihtoehtoja sivullesi tai viestiisi.

Ota käyttöön käyttöliittymäeditori

Tämä päivittää näytön ja vie sinut viestin tai sivun reaaliaikaiseen esikatseluun kaikilla samoilla sivujen rakennusvaihtoehdoilla kuin taustaohjelma.

Lisää elementtejä käyttöliittymäeditorin kautta

Napsauta vain aloittaaksesi elementtien lisäämisen. Tärkein ero tässä on, että näet nyt elementit lisäämällä niitä ja voit käyttää esikatseluvaihtoehdot yläpalkissa saadaksesi kuvan miltä sivusi näyttää työpöydällä, kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella ja puhelimella.

Sivuelementtien lisääminen ja muokkaaminen

Käytit sitten takaosaa tai etuosaa -editoria, sinulla on samat vaihtoehdot mukauttaa erilaisia ​​sivunmuodostajan elementtejä. Vaikka vaihtoehdot vaihtelevat elementtien välillä, on olemassa joitain tärkeitä ominaisuuksia, jotka on tiedostettava elementin lisäämisen jälkeen.

Visuaalinen säveltäjä: Muokkaa riviä

Visuaalisen säveltäjän rivivaihtoehdot

Ei väliä mitä haluat lisätä sivullesi sinun on asetettava rivi ensin. Kun asetat paikoilleen, voit viedä etulevyn päälle paljastaaksesi sinisen rivivaihtoehdot (Taustassa nämä ovat aina näkyvissä kunkin rivin yläosassa).

 • Ensimmäinen Rivikuvake on kohta, jossa voit klikata vetämällä ja pudottamalla rivin uuteen sijaintiin sivullasi.
 • Lyijykynä -kuvake avaa riviasetusten asetukset. Ne voivat vaihdella teeman mukaan. Teema yhteensä -kohdassa näet vaihtoehdot paikalliselle vieritystunnukselle, rivin venytykselle (täysleveille riveille), täyskorkealle riville, minimikorkeudelle, näkyvyys mobiililaitteille, keskitettyyn sisältöön, samankorkeisiin sarakkeisiin, animaatioon, typografiaan, enimmäisleveyteen, sarakeväliin , taustavideo tai parallaksi ja suunnitteluvaihtoehdot (reunus, reunus, pehmustus, taustaväri / kuva).
 • pylväät on määritettävä rivin sarakkeiden lukumäärä. Korkeintaan 6 saraketta varten on oletusasetuksia, mutta voit myös halutessasi määrittää oman mukautetun sarakkeen asettelun.
 • Plus lisää uuden rivin muokattavan rivin alle.
 • kaksoiskappale -kuvake kloonaa nykyisen rivisi ja sen kaiken sisällön (eli kaikki riviin lisätyt elementit). Tämä on hienoa, jos haluat käyttää rivin asettelua useita kertoja samalla sivulla.
 • roska on yksinkertaisesti poistaa koko rivi ja sen sisältö.
Visuaalinen säveltäjä: Muokkaa saraketta

Visuaalisen säveltäjän sarakkeen vaihtoehdot

Kun liikut rivillä etusivun toimittajassa, näet myös keltaisen sarakkeen vaihtoehdot (taustasta löydät samat asetukset ja kuvakkeet, jotka näkyvät kunkin sarakkeen yläpuolella).

 • Ensimmäinen sarake kuvake on sama kuin rivit – napsauta sitä vetämällä ja pudottamalla ja järjestämällä sarakkeet niiden rivissä.
 • Lyijykynä on yleiset sarakeasetukset. Samanlainen kuin rivit, sarakeasetukset voivat vaihdella käyttämäsi teeman mukaan. Totalilla on käytettävissä seuraavat vaihtoehdot: näkyvyys mobiililaitteissa, animaatio, typografia, vähimmäiskorkeus, suunnitteluvaihtoehdot (reunus, reunus, pehmustus, tausta) ja reagoivuusasetukset (mukautettu siirto, leveys tai piilotetut vaihtoehdot laitteen mukaan).
 • Sarakkeille Plus -kuvake lisää elementin sarakkeen yläosaan minkä tahansa muun jo lisätyn elementin yläpuolelle.
 • Jälleen roska -kuvake on poistaa koko sarake ja sen sisältö. Sarakkeen poistamisen jälkeen jäljellä olevat sarakkeet säilyttävät mitat (jos poistat yhden kolmesta sarakkeesta, loput 2 saraketta ovat silti 1/3 kokoisia sarakkeita), joten muista muokata sarakkeen leveyttä poiston jälkeen.
Visuaalinen säveltäjä: Muokkaa sivuelementtiä

Visuaalisen säveltäjän sivuelementin asetukset

Rivilläsi tai sarakkeissasi voit käyttää plus-kuvaketta sivuelementin lisäämiseen. Olemme lisänneet yllä olevaan kuvakaappaukseen Viestilaatikko. Kun lisäät elementin, asetukset avautuvat automaattisesti. Jos haluat muokata jo lisättämääsi elementtiä, vie hiiri elementin etu- tai takaosa-editoriin, niin saat näkyviin seuraavat vaihtoehdot:

 • Lyijykynä Kuvake avaa asetukset (jotka kuvataan alla).
 • kaksoiskappale -kuvake kloonaa sivuelementti täsmälleen sellaisena kuin sinulla on (asetukset ja kaikki).
 • Viimeiseksi roska poistaa vain sivusi rakennuselementin. siitä rivistä tai sarakkeesta, johon lisäsit sen, jättäen kaikki muut elementit hienotunteisuuteen.
Visuaalinen säveltäjä: Sivuelementti Yleinen

Sivuelementin yleiset asetukset

Kun lisäät uuden elementin tai napsautat elementin kynäkuvaketta, avaat sivunmuodostajan elementin asetukset. Ne on jaettu (pääosin) useisiin välilehtiin, jotta kaikkien käytettävissä olevien mukautusvaihtoehtojen näkeminen olisi helpompaa. Asetukset-välilehden lisäksi on vaihde oikeassa yläkulmassa oleva kuvake, jonka avulla voit tallentaa valitut asetukset valmiiksi voidaan käyttää uudelleen myöhemmin tai oletusarvo käytetään automaattisesti joka kerta, kun asetat tämän tietyn elementin.

Yleiset-välilehti sisältää sivuelementin yleiset vaihtoehdot. Ne vaihtelevat lisättävän elementin mukaan (mutta muokkaaminen on aina yhtä helppoa kuin avattavan valikon, värivalitsimen, valintaruudun tai tekstikentän käyttö). Esimerkiksi Viestilaatikko yllä olevassa kuvakaappauksessa sisältää tyylin, muodon, värin, kuvakkeen, tekstin ja animaation vaihtoehtoja. Mutta jos lisäät nappi sen sijaan löydät vaihtoehtoja tekstille, URL-osoitteelle, tyyliä, muotoa, väriä, kokoa, kohdistusta, kuvaketta ja animaatiota varten.

Visuaalinen säveltäjä: Sivuelementtien suunnittelu

Sivuelementtien suunnitteluvaihtoehdot

Suunnitteluasetukset-välilehti on toinen vakiovälilehti, joka näet melkein jokaisessa sivunmuodostajan elementissä. Täältä voit lisätä mukautetun taustan (väri tai kuva), reunuksen, pehmusteen ja reunuksen elementtiisi. Valvonnan yksinkertaistamisvaihtoehdot vähentävät CSS-ruutuvaihtoehtoja, jotta voit antaa yhden universaaliarvon jokaiselle vaihtoehdolle (reunus, reunus ja täyte). Yksi muistettava huomautus: kun käytät taustaa, se on rajan sisällä. Niin lisäämällä pehmustetta lisää näkyvän taustan, jonka olet lisännyt elementin ympärille, mutta jos nosta marginaalia lisäät tyhjää tilaa sivuelementin ympärillä (paljastaa sen takana olevan rivin / sivun)

Tietysti sivuelementin lisäämästä moduulista riippuen voi olla paljon enemmän välilehtiä. Esimerkiksi Visuaalinen säveltäjä Lähetä ruudukko on lisännyt vaihtoehtoiset välilehdet Data-asetukset ja Tuotesuunnittelu. Ja jos käytät mukautettuja sivuelementtejä, kuten Henkilöstön kokonaismäärä sisäänrakennettuja vaihtoehtoja voi olla vielä enemmän (kuten kyselyasetukset, mukautettu kuvan rajaus, meta, sosiaaliset linkit, katkelmat jne.) riippuen siitä, mitä laajennuksen tekijä on sisällyttänyt.

merkintä: Voit kassalla kattavan luettelon osistamme Total Builder Modules Guide. Paras tapa oppia, mitä jokainen moduuli tekee, on kuitenkin pelata Visual Composer -sovelluksen kanssa. Luo testisivu ja harjoita elementtien lisäämistä ja muokkaamista. Tulet nopeasti hankkimaan sen ja rakentamaan sivuja kuin ammattilainen!

Suositut yhteensopivat laajennukset

Visual Composer -laajennusten lisäksi monet suositut laajennukset ovat yhteensopivia Visual Composer -sovelluksen kanssa ja lisäävät oman sivunrakennuselementtinsä automaattisesti. Tässä on muutama monista plugineista, joista olet iloinen kuullessasi, että ne toimivat saumattomasti Visual Composer -laajennuksen kanssa entistä paremman sivun rakentamiseksi.

Visuaalisen säveltäjän WooCommerce-elementit

WooCommerce: Jos haluat rakentaa myymälän WordPressillä, WooCommerce on oikea tapa edetä. Paitsi että tämä plugin on ilmainen ja täynnä mahtavia ominaisuuksia, se on myös täysin yhteensopiva Visual Composer -sovelluksen kanssa. Kun WooCommerce on asennettu ja aktivoitu, se ei vain lisää omia asetuksia ja vaihtoehtoja, vaan myös lisää 17 uuden sivun rakennuselementtiä sinun kanssa pelata.

Revolution Slider WordPress -laajennus

Liukusäätimen vallankumous: Liukusäätimet ovat loistava tapa lisätä huomion tarttuva ja sisältöön pakattu osio mihin tahansa sivulle. Slider Revolution on täydellinen laajennus juuri tämän tekemiseen. Tämän liitännäisen avulla voit vetää ja pudottaa elementtejä, kuten tekstiä, painikkeita, kuvia ja jopa videoita, kaikki lisätyillä animaatioilla ja tehosteilla, luodaksesi vaikuttavia liukusäätimiä. Katso se käytännössä monissa Total-demoissamme!

LayerSlider WordPress -laajennus

LayerSlider: Toinen loistava vaihtoehto liukusäätimille on LayerSlider-laajennus. Se on yhtä mahtava kuin Slider Revolution, mutta siinä on hieman erilainen käyttöliittymä ja vaihtoehdot. Se sisältää jopa mukautetun siirtymämuodostimen, joten voit luoda ainutlaatuisia animaatioita. Se on myös yksi kahdesta premium-liukusäätimestä, jotka on yhdistetty Total WordPress -teemaan, joten tiedät, että se on aika upea.

Ota yhteyttä lomake 7 ilmainen WordPress-laajennus

Yhteydenottolomake 7: Yhteyslomakkeet ovat tärkeä osa mitä tahansa verkkosivustoa – olitpa sitten bloggaaja, jolla on lomake yrityskyselyille, tai hammaslääkäri, jolla on tapaamislomake. Yhteyslomake 7 on täysin ilmainen, joustava ja Visual Composer -sovelluksen avulla yhteyslomakkeiden lisääminen on helppoa mukautetun lomake-elementin avulla.

WPML WordPress Translation -laajennus

WPML: Jos sinun on luotava monikielinen verkkosivusto, WPML on yksi tärkeimmistä vaihtoehdoista viestien ja sivujen kääntämiseen. Plus WPML on täysin yhteensopiva Visual Composer -sovelluksen kanssa, joten on mahdollista kääntää kaikki rakennetut mukautetut sivut.

Polylang Free WordPress -laajennus

Polylang: Jos et halua sijoittaa WPML: ään, Polylang on loistava ilmainen vaihtoehto, joka on täysin yhteensopiva Visual Composerin kanssa (se on yksi ilmaisista laajennuksista, joita suosittelemme tekemään WordPress-sivustostasi monikielinen).

Yoast SEO -laajennus

Hiiva SEO: Yoast on kaikkien käyttäjien helppo parantaa sivustossa sijaitsevaa SEO: ta. On olemassa monia tärkeitä SEO-toimintoja, mukaan lukien sivustokartat, metakomennot, leivänmurut ja paljon muuta. Mikä parasta – Yoast SEO pelaa mukavasti Visual Composer -sovelluksen kanssa, joten voit huolehtia parempien sivujen luomisesta SEO-tutkimuksen sijaan.

Visuaalisen säveltäjän Templatera Template Manager

Templatera: Tämä laajennus ei ole vain yhteensopiva – sen on luonut WPBakery (Visual Composerin kirjoittajat) laajentaakseen sivunrakentajansa toimintoja. Malli mahdollistaa mallien tallentamisen ja uudelleenkäytön, joten toistosivujen rakentaminen on helppoa. Asennuksen jälkeen laajennus lisää sen oman vaihtoehdon WordPress-hallintapaneelin Visual Composer -asetuksiin, joten mallien tuonti, vienti ja uudelleenkäyttö on helppoa (joka oli mielestämme niin mahtava ominaisuus, että yhdistimme tämän laajennuksen myös Totaliin)..

Ja olemme varmoja siitä, että on olemassa monia muita hienoja yhteensopivia laajennuksia! Jos olet epävarma uuden laajennuksen yhteensopivuudesta Visual Composer -sovelluksen kanssa, ota vain yhteyttä uuden laajennuksen kirjoittajaan ja kysy.

Lisäasetukset visuaaliselle säveltäjälle

Edistyneemmille käyttäjille Visual Composer -sovelluksessa on muutama lisävaihtoehto, joiden avulla voit lisätä mukautettuja lyhytkoodeja sivusi rakennustyökaluun ja luoda mukautettuja mediaruudukkoja..

Visuaalisen säveltäjän lyhytkoodikartoittaja

Ensimmäinen on Lyhytkoodikartoitin. Tämä vaihtoehto löytyy Visual Composer -asetuksista, ja sitä voidaan käyttää kartoittamaan omat mukautetut lyhytkoodisi Visual Composer -sovellukseen. Tämä on hienoa, jos sinulla on rakastamasi lyhytkoodi (kuten ehkä hinnoittelupöytä), jota ei ole sisällytetty Visual Composer -sovellukseen oletuksena.

Toinen edistynyt vaihtoehto on mukana Grid Builder. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda räätälöityjä ruudukkoja (samanlaisia ​​kuin media- ja postiristikot) omilla räätälöityillä asetteluilla sisällöllesi. Voit esimerkiksi luoda mukautetun blogiviestien, joissa on pyöreät kuvat, kirjoittajan nimi lihavoidulla mukautetulla kirjasimella, mukautetun otteen pituus, lue lisää -painike ja toinen painike, joka linkittää suositeltuun tuotteeseen. Hanki idea? Voit rakentaa minkä tahansa haluamasi ruudukkoasettelun monilla vaihtoehtoilla elementeille, väreille, reunuksille, reunuksille ja muulle.

Käärimistä

Voit tehdä paljon WordPressin ja Visual Composer -sovellusten avulla. Jos haluat nähdä sivunmuodostajan työssä, katsokaa mitä tahansa Total-teemademosta, jossa olemme yrittäneet esitellä erilaisia ​​tyylejä ja asetteluita, jotka voidaan luoda Visual Composer -sovelluksella.

Ja jos kaipaamme jotain kysy vain meiltä. Otamme mielellämme kaiken, mitä haluat tietää visuaalisesta säveltäjästä ja sen toiminnasta – jätä kommentti alle. Kiitos käsittelystä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map