9 vinkkiä onnistuneelle WordPress-tuotelanseeraukselle

Joten olet päättänyt, että haluat alkaa myydä WordPress-laajennusta tai teemaa itsenäisesti. Saatat jo olla luettelossa lueteltuja tuotteita WordPress-hakemistoissa, mutta nyt haluat täyden hallinnan jakelukanavillasi – mahdollisuuden siirtyä epäjärjestyksen ohi ja antaa käyttäjien keskittyä tuotteesi käytön etuihin.


Olkaamme ensimmäiset onnittelut yrittäjyydestäsi!

Tässä vaiheessa suurin osa (tai kaikki) kovasta työstä on valmis kehitysvaiheessa. Sinulla on esittelytuotteesi, dokumentointisi ja lisenssisi kaikki tarkastuksessa; sinulla on säännölliset päivitykset ja asiakastukijärjestelmä käytössä. Nyt on aika miettiä markkinointia.

Toivottavasti sinulla on mielessä tuotteen julkaisupäivä. Tarvitset myös tietyn sähköisen kaupan ratkaisun. Myytkö vain yhtä tuotetta? Aiotko myydä lisää tulevaisuudessa? Entä logo? Onko sinulla käyntikortteja? Oletko miettinyt, kuinka julkaiset WordPress-tuotteesi virallisesti?

Vaikka WordPress-tuotteen lanseeraus on paljon, se ei ole melkein yhtä haastavaa kuin miltä se kuulostaa. WPExplorer on kuratoinut useita vinkkejä ja työkaluja, jotka auttavat sinua suorittamaan onnistuneen WordPress-tuotteen lanseerauksen. Mutta ensin keskustellaan myynnin logistiikasta.

Verkkokauppapaikan valitseminen

Verkkokauppapaikan valitseminen

Ennen kuin voit aloittaa strategian aloittamisen, sinun on selvitettävä, kuinka myyt WordPress-laajennusta tai -teemaasi. Tähän sisältyy verkkokaupan ratkaisun valitseminen ja integrointi verkkosivustollesi.

Palveluntarjoajia on useita. Ennen kuin harkitset vaihtoehtojasi, WooCommerce saattaa tulla mieleen ensimmäisenä, koska se on integroitu voimakkaasti useimpiin WordPress-teemoihin. On kuitenkin edullinen vaihtoehto, joka antaa sinulle tuen ja mukautukset, joita tarvitset laajennuksen tai teemayrityksen aloittamiseen.

Miksi valita Shopify

Jos et ole kuullut, Shopify on johtava verkkokaupan ohjelmisto – tarjoaa yli 300 000 myymälää ympäri maailmaa (ja web). Yksi pakottavimmista syistä valita Shopify on 24/7-tuki, jota he tarjoavat kauppiaille – pää ja olkapäät maanantaista perjantaihin, 9–5 -tuki, jota tarjoaa WooCommerce.

Shopify tarjoaa myös aarrearkku dokumentaatiota auttaa sinua mukauttamaan kokemuksiasi joka vaiheessa, ja ylpeilee aktiivisten kauppiaiden tukijoukkoon, joka aina haluaa olla yhteydessä muihin yrittäjiin ja jakaa verkkokaupan viisauden helmiä.

Ja hei, saatat jopa löytää uuden asiakkaan jostain matkan varrella. Shopifen kumppaniohjelma auttaa Shopify-teemakehittäjiä, sovelluskehittäjiä, markkinointigenitejä ja muita WordPress-kehittäjiä kasvattamaan liiketoimintaansa. Se on vankka uusien yhteyksien ekosysteemi, josta voi olla hyötyä uutta tuotteellesi tai myymälöllesi.

Shopify WordPress -laajennus vs. Shopify Storefront

Huomaat, että Shopifylla on kaksi vaihtoehtoa verkkokaupan toimintojen määrittämiseen verkkosivustollesi: ladata Shopify WordPress -laajennus tai perustaa täysi-ikäinen Shopify-myymälä.

Kumpi valitset, on täysin riippuvainen verkkokaupan tavoitteista. Esimerkiksi Shopify WordPress -laajennus on täydellinen, jos aiot myydä muutamia tuotteita nykyisillä verkkosivuillasi tai blogeissasi. Se käyttää Shopifyn taustaa tuottamaan koodinpätkät, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa sivustoosi – vetämällä metatiedot, kuten kuva ja hinta, suoraan Shopifesta.

Shopify Lite

Nämä katkelmat ovat täysin muokattavissa, ja niissä on kaikki tarvitsemasi varat, jotta voit alkaa myydä WordPress-tuotteitasi verkossa. Tähän sisältyy osta-painikkeet, ostoskori ja turvalliset maksutavat. Jos päätät mennä tälle reitille, sinun on ostettava Shopify Lite -tilaus (joka maksaa 9 dollaria / kk).

Jos yritykselläsi on suurempia suunnitelmia, Shopify-myymälä voi olla sopivin ratkaisu. Jälleen kerran Shopify-myymälä on täysin muokattavissa, se voidaan helposti integroida toivottuihin myyntikanaviin, kuten Facebook, ja sillä on kyky seurata myynnin ja kasvutrendit – kaikki uuden yrityksen perustamisen perusteet. Tämä reitti edellyttää, että ostat Basic Shopify -tilauksen (joka maksaa 29 dollaria / kk).

Viime kädessä Shopififilla on tuotteita kaiken kokoisille yrityksille – se, jonka päätät ottaa käyttöön WordPress-tuotelanseeraukseen, riippuu siitä, kuinka monta tuotetta haluat myydä, ja kuinka nopeasti haluat lisätä verkkokaupan osiota. yrityksestäsi.

Valmistautuminen onnistuneeseen käynnistykseen

Valmistautuminen onnistuneeseen käynnistykseen

Nyt kun olet selvittänyt, mitä myyt ja miten myyt, on aika harkita brändäystä. Sinulla pitäisi olla jo jo valittuja tuotemerkkejä ja tuotenimiä, mutta tässä on muutamia kohteita, jotka auttavat sinua selvittämään kaiken ennen virallista WordPress-tuotteen lanseerausta:

1. Tuotemerkin sijaintipaikka

Mikä erottaa yrityksesi ja tuotteesi kilpailijoista? Mikä tekee teemasi tai laajennuksesi suunnittelusta paremman kuin muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet? Mitä tarjoat asiakkaillesi, joita muut laajennukset tai teemat kehittäjät eivät tee?

Näihin kysymyksiin vastaaminen antaa sinulle vain vahvan brändin asemointia koskevan lausuman, mutta tarjoaa vankan perustan kaikille muille tuotemerkkiominaisuuksille. Jos tarvitset inspiraatiota, MilesHerdon tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä artikkelissaan kuinka kirjoittaa brändin paikannuslausunto 3 helpossa vaiheessa.

Logoon tulee mennä paljon aikaa ja vaivaa; loppujen lopuksi se on brändisi visuaalinen esitys. Mutta ymmärrämme, joskus elämä on tiellä, ja tuotteen lanseeraus on tiukka määräaika tai graafinen suunnittelija on taloudellisesti “mukavaa saada”, eikä pakollinen.

Kun rakennat yritystä itse (tai kevyen joukkueen kanssa), voit joskus turvautua tarjollasi oleviin ilmaisiin työkaluihin – kuten Shopifen logonvalmistaja. Yksinkertainen ja puhdas, tämä logoresurssi tekee tempun, ja kunnes tuotat tuloja, sinun on luotava jotain totta brändillesi ja sijaintiisi.

Asennuksen jälkeen voit jopa harkita logon ulkoistamista Shopify-kumppanille tai asiantuntijalle.

3. Käyntikortit

Nyt kun myyt omia WordPress-tuotteitasi, on tärkeää ajatella näkyvyyttä. Yksi tärkeimmistä markkinointityökaluista, joilla lisätään tietoisuutta tuotemerkkiäsi ja yritystäsi kohtaan, ovat käyntikortit. Ne ovat edullisia, ne luovat yhteyspisteen sinun ja potentiaalisten asiakkaiden / muiden kehittäjien välille, ja ne ovat loistava tapa saada tunnustusta teollisuuden tapahtumissa, kuten WordCamps.

Kokeile käyttää Shopifyn käyntikorttigeneraattoria perustana korttisi suunnittelulle.

4. Sosiaalinen media käsittelee

Jos et ole jo tehnyt niin, muista tallentaa brändinimesi käyttäjän nimellä kaikessa sosiaalisessa mediassa, jota käytät yhteydenpitoon yleisösi kanssa (ja tehostamaan WordPress-tuotelanseerauksesi vastaanottoa).

Harkitse merkkituotteen luomista seuraavalla:

 • Viserrys
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Muita sosiaalisen median kanavia, kuten Google+, Pinterest tai Tumblr, tulisi harkita vain, jos olet tehnyt tutkimuksen ja tiedät, että yleisösi käyttää niitä. Älä kuitenkaan tunne, että et voi lisätä näitä sosiaalisia medioita strategiaasi tulevaisuudessa.

5. Viestit

Johdonmukaisuus on tärkeää, etenkin kun kyse on siitä, kuinka markkinoit WordPress-teemaa tai -laajennusta. Ray Sylvester, sisällön asiantuntija RocketCode, on 6 vinkkiä loistavan verkkosivun, joka muuntaa, tekemiseen; käytä niitä luomaan yhtenäinen viestintä sosiaalisen median kanavillesi, sähköpostimarkkinointi, lehdistötoiminta ja mikä tahansa muu viestintä tuotteesi lanseerauksesta.

Aloituspäivästä menestys

Aloituspäivästä menestys

Käynnistyspäivä on tärkein kohta matkalla kehittäjältä liikemiehelle – se on päivä, jolloin voit vihdoin julkaista laajennuksen tai teeman ja saada todellista asiakaspalautetta tuotteestasi, hinnoittelumallista ja sijainnista.

Sinulla on tuotemerkki, logosi, tuotemerkin sijaintipaikannuslaitteesi ja käyntikorttisi. Olet vauhdittanut sosiaalitiliäsi valmistautuessasi markkinointiin. Olet integroinut verkkokaupparatkaisusi nykyiseen sivustoosi ja olet testannut ostoprosessia varmistaaksesi, että kaikki sujuu käyttäjän näkökulmasta.

Toisin sanoen, on aika mennä!

Tässä on viimeisiä vinkkejä sanan saamiseksi uudesta WordPress-teemasta tai laajennuksesta ja siitä, että ensimmäisen tuotteen lanseeraus onnistuu.

1. Painaminen

Tech-bloggaajat ja toimittajat voivat olla hienoja luoda tietoisuutta tulevasta tuotelanseerauksestasi. Jos et ole koskaan kirjoittanut sävelkorkeutta tämän tyyppiselle yleisölle aiemmin, tässä on muutama osoitin:

Tee tutkimuksesi – Tarkka luettelo teknisistä bloggaajista ja toimittajista, jotka kirjoittavat teemoista, laajennuksista, WordPressistä, web-suunnittelusta tai web-kehityksestä. Löydät nämä tiedot helposti tutustumalla heidän Twitter- tai LinkedIn-tiliin. Eri aiheita käsittelevät nousu-kirjoittajat eivät todennäköisesti tarjoa kattavuutta aloittamisellesi.

Muokkaa – Kun sinulla on luettelosi, katso kunkin kirjoittajan aiemmin kirjoittamia artikkeleita. Tämä antaa sinulle kuvan siitä, mitkä tarinakulmat vetoavat heihin eniten.

Ole tiivis – Varmista, että olet selkeä ja ytimekäs askelmasi suhteen, jotta voit ensin selvittää, onko tarinasi kiinnostuksesi. Muista, että kukaan toimittaja ei halua sähköpostia, joka kuvaa tuotetta 10 kappaleessa – mutta ole aina valmis seuraamaan kaikkia tietoja, joita toimittaja voi tarvita kattaaksesi tuotelanseerauksesi. minä

Jos sävelkorkeuden kirjoittaminen tuntuu pelottavasta, tai jos haluat idean äänenkorotuksen muotoilusta, voit viitata Alex Crevarin, Piikin taide.

2. Tarjouskoodit

Jos olet valinnut Shopify-kaupan luomisen, voit luoda alennuskoodeja. Käytä näitä koodeja mainostamaan teemaasi tai laajennustasi ja houkuttele potentiaaliset asiakkaat ja arvioijat lataamaan tuotteesi premium-hintaan – yksinomaan lanseerauksesi kanssa.

3. Pakolliset sähköpostit

Sähköpostimarkkinointi on tärkeä taktiikka, joka lisää yleisöä käynnistystäsi varten. Se on edullinen ja laaja-alainen, etenkin jos sinulla on jo postituslista teollisuuden yhteystiedoista ja aiemmista asiakkaista.

Tässä on neljä sähköpostia, jotka sinun olisi luotava ennen julkaisua:

Tilausvahvistus – Kerro asiakkaillesi, että heidän digitaalinen tilauksensa on käynyt läpi.

Ostoskorista luopuminen – Jotta potentiaaliset asiakkaat, jotka eivät suorita kauppaa, tietäisivät, että heidän tulee suorittaa ostoksensa. Tämä on myös mahdollisuus tarjota promo-koodi tulosten edistämiseksi.

tiedote – Sinulla on muotoiltu uutiskirje, joka sisältää kaikki tuotteesi ympärillä olevat uutiset ja päivitykset, samoin kuin kaikki asiaankuuluvat alan uutiset. Aseta itsesi ajatusjohtajaksi ja opasta heitä muihin tärkeisiin resursseihin, jotka voivat kiinnostaa heitä – se antaa asiakkaillesi hyvän syyn avata uutiskirjeesi joka kuukausi. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa on hieno viestintäväline.

Tukipäivitykset – Luo malli siitä, kuinka haluat tukipäivityksesi näyttävän. Tämä helpottaa jokaisen viestintäkappaleen lähettämistä päivityksen jälkeen.

Jos haluat oppia lisää verkkokaupasta ja sähköpostimarkkinoinnista, Shopifesta on myös kaksi hienoa artikkelia siitä Hanki lisää myyntiä kuittimarkkinointitaktiikoilla, ja välttämättömät sähköpostit verkkokaupan suunnitteluun.

4. Avaa kanavat palautetta varten

Varmista, että olet vastaanottavainen käyttäjien palautteelle, ja kerro asiakkaillesi se! Loppujen lopuksi, mitä enemmän palautetta saat, sitä paremmin voit tehdä tuotteestasi. Positiivisten arvostelujen näyttäminen verkkosivustollasi voi myös rohkaista potentiaalisia asiakkaita suorittamaan ostoksensa loppuun.

Kuka tietää, jos osaat vastata jatkuvasti palautteeseen ja parantaa tuotteitasi, voit jopa luoda tuotemerkkien kannattajia, jotka käyttävät tuotteitasi mallina kaikissa tulevissa projekteissaan.

Onnittelut!

Olet tutkinut ja integroinut verkkokaupan ratkaisun verkkosivustollesi, luonut vankan perustan brändillesi, ajatellut mainostratektiikoita näkyvyyden lisäämiseksi käynnistämisellesi ja käynnistänyt WordPress-tuotteesi.

Onnittelut! Olet virallisesti yrittäjä. Jännittävä, eikö olekin?

Kerroimme, että onnistuneen WordPress-tuotelanseerauksen luominen ei ole melkein yhtä haastavaa kuin miltä se saattaa vaikuttaa (varsinkin kun käytät tehokasta verkkokauppapaikkaa, kuten Shopify). Se vaatii vain kovaa työtä, omistautumista ja hyödyllisiä vinkkejä ja työkaluja.

Mikä on suosikkisi neuvoja julkaisupäivää varten? Tai ehkä sinulla on muita hyödyllisiä vinkkejä, jotka haluat jakaa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map