9 parasta WordPress-kurssia aloittelijoille

Parhaat WordPress-kurssit aloittelijoille

WordPress on huomattava sisällönhallintajärjestelmä (CMS), minkä vuoksi verkossa on niin paljon hyviä WordPress-kursseja. Se on riittävän tehokas ja joustava luomaan melkein minkä tahansa tahansa kuviteltavissa olevan blogin tai verkkosivuston. WordPressin valtava maailma saattaa kuitenkin aluksi näyttää pelottavalta, ja et ehkä tiedä miten oppia kaikki sen hyvät puolet..


Onneksi WordPress-yhteisö kukoistaa, ja siellä on monia ihmisiä, jotka haluavat auttaa sinua oppimaan köydet. Nopea Google-haku paljastaa tuhansia artikkeleita ja oppaita sekä omistettuja YouTube-kanavia, kuten WPCrafter, Tyler Moore, ja WPBeginner. Nämä resurssit ovat fantastisia, mutta usein löydät parhaan tavan edistyä, jos osallistut jäsennellymmälle kurssille.

Siksi suosittelemme tässä artikkelissa joitain todella erinomaisia ​​WordPress-verkkokursseja aloittelijoille. Jokainen on suunniteltu uusia käyttäjiä ajatellen, ja se suojaa sinua tietoilla, joita tarvitset aloittaaksesi omien verkkosivustojesi luomisen. Aloitetaan!

1. WordPress-koulutus Yoast Academy

Yoastin WordPress-koulutus

KÄYTÄ KAUPPAA ALOITTAMISEKSI →

Aika loppuun: 3 tuntia
Hinta: Ilmaiset aloittelijakurssit (199 dollaria vuodessa sisältäen SEO-koulutuksen, 499 dollaria vuodessa kaikille nykyisille ja tuleville kursseille pääsyä varten)

Haluatko aloittaa WordPressin käytön nopeasti? No, kuka on parempi oppia kuin yksi alan tunnetuimmista nimistä. Yoast Academy tarjoaa 4 ilmaista kurssia perusteiden kattamiseksi. Ensimmäinen, WordPress aloittelijoille, opastaa aloitusvaiheiden läpi (asennus, teemat, laajennukset, suojaus jne.). Sitten lohkon ja klassisen editorin videot auttavat sinua valitsemaan sopivimman. Ja lopuksi ilmainen WordPress SEO -kurssi aloittelijoille auttaa osoittamaan sinut oikeaan suuntaan aloittaaksesi sijoituksen hakutuloksissa.

Näiden ilmaisten kurssien lisäksi Yoast tarjoaa kaksi premium-pakettia, jotka ovat loistava resurssi aloittelijoille ja vakiintuneille WordPress-käyttäjille. Tämä on tilaisuutesi saada eksklusiivisia SEO-vinkkejä WordPress-SEO-asiantuntijalta # 1. Se on hieno sijoitus verkkosivustosi tulevaisuuteen, jos sinulla on aikaa ja budjettia käytettävissä.

Plussat

 • 4 nopeaa, helppoa ja ilmaista videota sulavaa videota varten, jotta pääset alkuun perusasioiden kanssa.
 • Vaihtoehdot päivittää pääsy premium-SEO-kursseille, joita et yksinkertaisesti löydä muualta.
 • Yoast-sertifikaatti ja rintanappi ovat suoritettuaan kurssit lisätäksesi verkkosivustoosi tai jatkaaksesi sitä.

Haittoja

 • Koska kursseja on vain 4, et syventä mihinkään niche-aiheisiin, kuten verkkokauppaan, uutiskirjeisiin jne.
 • Premium-SEO-kurssit ovat kalliita (vaikkakin kuten edellä mainittiin, pidän niitä henkilökohtaisesti sijoituskohteena).

2. WP: n ilo: WordPress-koulutus

WP: n ilo: WordPress-koulutus

Käy WP: n Joy: lla aloittamiseksi →

Aika loppuun: 5 tuntia 30 minuuttia (WP A – Z on noin 4,5 tuntia, kun taas How to WordPress tulee sisään vain noin 1 tunnissa)
Hinta: Vapaa

WP: n Joy of WP: n budjetti on koonnut vain yhden hyödyllisen WordPress-kurssisarjan, jotta pääset alkuun matkallesi. Näitä helppo seurata sekä oppaita sisältävät Aloittaminen, Linkit, Teemat, Plugins, Blogging, Hosting, Gutenberg ja muutamat muut extrat (Potpourri-osiossa). Jos suoritat videot, olet varma, että sinulla on hyvä käsitellä WordPress-perusteita.

Plussat

 • Molemmat sarjat ovat täysin ilmaisia ​​(sinua saatetaan kuitenkin pyytää kirjautumaan ilmaiseksi tilille joidenkin videoiden katselemiseksi).
 • Jokainen video kattaa tietyn aiheen yksityiskohtaisesti, joten jos haluat vain oppia “Lisää media otsikkoosi”, voit ohittaa eteenpäin ja katsoa vain yhden videon.

Haittoja

 • Jos katsot molempia, tämä sarja on vähän pitkällä sivulla. Kaikkien videoiden suorittamiseksi sinun on kaivettava iltapäivä tai, vielä paremmin, koko päivä.
 • On olemassa muutamia videoita, jotka voit ohittaa, koska ne ovat hyvin erityisiä (lähinnä lisäosien osiossa).

3. WordPress -pikakurssi, jonka on kirjoittanut WP Apprentice

WP-oppilaan WordPress-pikakurssi

Käy WPApprentice -sovelluksessa aloittamiseksi →

Aika loppuun: Yksi tunti
Hinta: Ilmainen (WordPress Essentialsin käyttöikä koko ajan 47 dollaria, tai kaikki heidän kurssinsa 147 dollarilla)

Tämä ensimmäinen kurssi on nopea ja yksinkertainen opas, joka on tarkoitettu aloittelijoille. WordPressin pikakäynnin kurssi keskittyy perusteisiin: kuinka löytää Web-isäntä, asentaa WordPress, käyttää kojetaulua ja aloittaa sisällön luominen. Kaikki alustan keskeiset ominaisuudet, kuten teemat, laajennukset ja widgetit, selitetään. Kun olet lopettanut näiden kymmenen videon katselun, olet valmis aloittamaan ensimmäisen sivustosi perustamisen.

Plussat

 • Kurssi on lyhyt ja ilmainen, joten et riski mistään kokeilemalla sitä.
 • Se pysyy johdanto-tasolla, täydellisenä jollekin, joka ei ole koskaan käyttänyt alustaa.
 • Saat yleiskuvan WordPressin kaikista pääominaisuuksista.

Haittoja

 • Se, että kurssi on niin lyhyt, voi olla myös haittapuoli – perusteellisille selityksille ei ole tilaa.
 • Vain lähtötason aiheet käsitellään. Jos haluat luoda jotain muuta kuin yksinkertaisen sivuston, tarvitset todennäköisesti lisätietoja.

4. Suorita Udemy WordPress-koulutus aloittelijoille

Täydellinen WordPress-koulutus aloittelijoille

Käy Udemy-palvelussa Aloittaminen →

Aika loppuun: 4 tuntia
Hinta: 19,99 dollaria

Täydellinen WordPress-koulutus aloittelijoille on tällä hetkellä vain alle 20 dollaria, ja se on suhteellisen kattava. Kuten kaikki hyvät WordPress-kurssit, tämä Udemy-kirjoitus kattaa sivuston tai blogin perustamisen perusteet. Se keskittyy myös isompaan kuvaan, selittäen alustan yleiset puitteet ja sen toiminnan. Lähellä loppua käydään keskustelua aiheesta SEO avulla parantaa sivustosi näkyvyyttä ja sijoitusta.

Plussat

 • Paljon aiheita käsitellään vain muutamassa tunnissa.
 • Kurssi sisältää vaiheittaiset oppaat verkkosivustosi valmisteluun.
 • Se vie käsitteellisen lähestymistavan WordPressiin, opettaa sinulle kuinka ja miksi asiat toimivat sen sijaan, että antaisi vain ohjeita.
 • Suurin osa selityksistä on yksinkertaisia ​​ja aloittelijaystävällisiä.

Haittoja

 • Jotkut myöhemmistä materiaaleista ovat melko pitkälle edenneitä ja kattavat monimutkaisia ​​aiheita, kuten omien aiheidesi luominen (rehellisesti, saatat nähdä tämän ammattilaisena!).
 • Kurssi on hieman vanhempi. Joten vaikka suurin osa sen tiedoista on edelleen voimassa, muutama asia on vanhentunut.

5. WordPress 101: WP101: n perusteet

WordPress 101: Perusteet, kirjoittanut WP101

Käy WP101: ssä Aloittaminen →

Aika loppuun: 90 minuuttia
Hinta: 19 dollaria vuodessa (7 ensimmäistä videota ovat ilmaisia ​​- joten voit aloittaa 0 dollarin hintaan)

Joskus ilmainen kurssi ei tarjoa kaikkea etsimääsi, ja olet valmis maksamaan jostakin hieman ammattimaisemmalta. WordPress 101: Perusasiat tulevat hintaan, mutta tarjoaa enemmän tuki- ja katseluvaihtoehtoja kuin yllä olevat kurssit. Lisäksi se pystyy kattamaan kaikki perusteet – teemat, laajennukset, sivuston perustamisen – sekä joitain edistyneempiä materiaaleja verkkosivustojen asetuksista ja räätälöinnistä. Hajallaan 20 videossa on paljon hyödyllisiä vinkkejä WordPress-aloittelijoille.

Plussat

 • Kurssi on tavoitettavissa kuin useimmat. Se on tekstitetty, ja siellä on espanjan kieli.
 • Kun ostat kurssin (tai tilauksen), pääset foorumille, jossa voit kysyä kysymyksiä ja saada tukea.
 • Kun olet aloittelijakurssin, keskitason kurssi on ilmainen.

Haittoja

 • Kun sitä ei ole myynnissä, kurssi on vähän kallis ottaen huomioon sen lyhyen pituuden.
 • Olettaa, että olet jo määrittänyt WordPressin, joten se ei kata kuinka ylläpitää ja asentaa alustaa.

6. Ole oma Boss WordPress -kurssi, kirjoittanut BitDegree

Ole oma Boss WordPress -kurssi, kirjoittanut BitDegree

Käy BitDegree.org-sivustossa Aloita →

Aika loppuun: 75 minuuttia
Hinta: 34,99 dollaria

Haluatko oppia aloittamaan oman verkkosivustosi? Ja miten ansaita siitä rahaa? Ja hallita sitä ajan myötä? Helppo – Ole oma pomo -sarja, jossa on 17 lyhyttä ja pistekohtaista opastusta. BitDegree on tehnyt hienoa työtä laatiessaan nopeaa ja helposti ymmärrettävää opasta, joka selittää kaikki perusteet oman verkkosivustosi käynnistämiselle WordPressillä. Lisäksi kurssi sisältää tärkeimmät vinkit ja taidot liiketoiminnan, markkinoinnin, passiivisten tulojen parantamiseksi ja (tietysti) oman pomoosi tulemisen parantamiseksi. Tarvitset vain internetyhteyden ja sinulla voisi olla kaikki tarvittavat tiedot oman sivustosi perustamiseen lounastauon loppuun mennessä.

Plussat

 • Perustaja ohjelmisto- ja sovelluskehittäjä Alex Genadinik.
 • Tämä nopea, 75 minuutin kurssi on helppo sovittaa mihin tahansa aikatauluun.
 • Hyödylliset ja suorat oppaat kattavat verkkosivustojen luomisen tärkeimmät kohdat, jotta voit rakentaa sivuston päivässä.
 • Lisätyt vinkit verkkosivustosi käyttämiseen yrityksinä ovat hyödyllisiä alan uusille.

Haittoja

 • Kurssi voisi kattaa enemmän yritystoimintaa, mutta voit seurata tätä opetusohjelmaa BitDegree-kaupallistamiskurssi (tällä hetkellä vain 9,99 dollaria).
 • Saman linjan kanssa kuin viimeinen kohta, tämä kurssi on yleiskatsaus, joten se ei syventy yhtäkään aihetta varten, jotta kaikki tärkeät kohdat mahtuu kompaktiin 75 minuutin aikatauluun.

7. Erilaisia ​​WordPress-kursseja Lynda.com-sivustossa

Erilaisia ​​WordPress-kursseja Lynda.com-sivustossa

Käy Lynda.com-sivustossa Aloita →

Aika loppuun: Riippuu kurssista, mutta suurin osa on noin 2 tuntia pitkä
Hinta: Yksi kuukausi ilmaiseksi, jonka jälkeen Lynda.com -tilaus alkaa 24,99 dollaria kuukaudessa

Ehkä tiedät jo vähän WordPressistä tai verkkosivustojen luomisesta yleensä, ja sinusta tuntuu, että jotkut yllä olevista kursseista ovat yksinkertaisia ​​tarpeitasi varten. Tai ehkä pidät aivan ajatuksesta, että voisit oppia omassa tahdissasi sen sijaan, että johdatettaisiin jäsennellyn oppitunnin läpi. Lynda.com on sivusto, johon kuka tahansa voi ladata omia WordPress-kurssejaan, mikä tarkoittaa, että siellä on a erä käytettävissä olevista tiedoista. Löydät kursseja WordPressin perustamisesta, sivuston luomisen perusteista, teemojen ja laajennusten käytöstä, erityisiä vinkkejä ja temppuja sekä edistyneempiä aiheita.

Plussat

 • Saat pääsyn paljon sisältöön melko alhaisella hinnalla.
 • On mahdollista löytää kursseja, jotka on kohdistettu erityisesti siihen, mitä yrität oppia.
 • Kun olet valmis siihen, tietyt kurssit tarjoavat entistä kehittyneempää tietoa ja tekniikoita.
 • Lynda.com on enemmän itseohjautuvaa alustaa – voit hypätä tieltä toiselle tarpeen mukaan.

Haittoja

 • Tällaisen sivuston käyttäminen ei ole yhtä yksinkertaista kuin yhden kurssin kautta oppiminen. Sinun on tehtävä joitain hakuja löytääksesi tarvitsemasi tiedot.
 • Kurssien laatu vaihtelee, koska jokaisella on erilainen luoja.

8. WordPressin alkaminen Treehouse: lta

Alkaen WordPress, kirjoittanut Treehouse

Käy Treehouse-sivustossa aloittaaksesi →

Aika loppuun: 3 tuntia, aloita loppuun
Hinta: Treehouse -tilaus alkaa 25 dollarista kuukaudessa (on myös seitsemän päivän ilmainen kokeiluvaihtoehto)

Kurssi kattaa tärkeimmät asiat, kuten mitä WordPress on, kuinka WordPress asennetaan paikallisesti testausta varten, perusteet (sisältö, media, räätälöinti ja muut), käyttäjäroolit ja siirtyminen paikallisesta elämään. Se on jaettu helposti hallittaviin osioihin, lukuun ottamatta WordPressin perusosaa, joka on vain noin puolet koko kurssin ajasta (mutta ei hätää – voit keskeyttää milloin tahansa). Se on loistava vaihtoehto päästä alkuun iltapäivällä.

Plussat

 • Kaiken kaikkiaan erittäin helppo seurata.
 • Yksinkertaiset, vaiheittaiset ohjeet auttavat sinua WordPressin tärkeimpien näkökohtien läpi.

Haittoja

 • Asiat liikkuvat melko nopeasti paikallisessa asennuksessa, joten sinun on ehkä jouduttava kuuntelemaan uudestaan.
 • Viimeiseen kohtaan rakentaminen – osa siirtämisestä aktiiviselle sivustollesi on vähän nopea.

9. WordPressin kehittämä Treehouse

Treehouse: n WordPress-kehitys

Käy Treehouse -aloitteessa →

Aika loppuun: 27 tuntia koko kurssilla, 2 tuntia “aloittelijan” materiaalin peittämisessä
Hinta: Treehouse -tilaus alkaa 25 dollarista kuukaudessa (on myös seitsemän päivän ilmainen kokeiluvaihtoehto)

Sinua kovaa painostaa löytääksesi perusteellisemman kurssin kuin WordPress Development. Koko kappale kattaa melkein kaiken mitä ajattelee liittyvän WordPressiin. Aloittelijasisällöstä – WordPressin lataamisesta ja ensimmäisen sivustosi rakentamisesta – on selkeä eteneminen keskitason ja edistyneeseen materiaaliin, kuten plugins-työhön ja koodin muokkaamiseen.

Plussat

 • Siellä on paljon sisältöä, joka on järjestetty helppo seurata.
 • Vaiheittaiset ohjeet opastavat sinua WordPress-verkkosivuston rakentamisessa.
 • Kurssin alkamisen läpi saaminen antaa melko selkeän kuvan siitä, mitä WordPress voi tehdä ja miten se toimii.

Haittoja

 • Kun olet ohittanut pari ensimmäistä videota, se on edistyneempi kuin muut tämän luettelon WordPress-kurssit.
 • Jotkut videot edellyttävät aiempaa teknistä tietämystä, etenkin myöhemmin kappaleessa.

Jos et ole koskaan käyttänyt WordPressiä aikaisemmin, saatat olla huolissasi siitä, että sinulla ei ole kokemusta tai teknistä tietämystä, joka on tarpeen järjestelmän tehokkaaseen käyttöön. Erinomainen yhteisö ja käytettävissä olevat WordPress-kurssit ja oppaat tekevät siitä erittäin lähestyttävän kaikille, jotka haluavat käyttää vähän oppimisaikaa.

Nämä WordPress-kurssit auttavat sinua ymmärtämään ja aloittamaan perusteiden käyttämisen nopeasti. Mutta ehkä kaipaamme hyvää. Tiedätkö muita mahtavia resursseja oppiaksesi WordPressistä? Haluaisimme kuulla heistä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map