5 yksinkertaista vaihetta tekijän verkkosivuston luomiseksi ja lisää kirjojen myymiseksi WordPressillä

Yksinkertaiset vaiheet tekijän verkkosivuston luomiseen ja uusien kirjojen myymiseen WordPressin avulla

Amazonin kanssa Kindle Direct Publishing tarjoamalla vaivatonta tapaa vapauttaa kirjojasi itse, yksin sitä kirjoittavien kirjoittajien määrä on kasvussa. Vaikka julkaisuosa on helpompaa kuin koskaan, asioiden markkinointipuoli on yhä monimutkaisempi haaste. Kun useampi kirjailija kilpailee kirjakaupasta, voi olla vaikeaa erottua joukosta.


Yksi tapa lisätä näkyvyyttä ja olla yhteydessä enemmän potentiaalisiin lukijoihin on luoda oma kirjoittajan verkkosivusto. Tämä ei vain tarjoa sinulle mahdollisuuden laajentaa tavoitettavuuttasi, mutta antaa sinulle myös keinot ansaita mahdollisesti enemmän tuloja myyntiä kohden kirjoistasi ja muista tuotteistasi.

Tämä askel askeleelta -opas osoittaa sinulle, kuinka helppoa on rakentaa WordPress-alustalle esittelemään kirjojasi, ansaita ylimääräisiä tytäryritystuloja ja houkutella uusia lukijoita blogin avulla. Aloitetaan!

Vaihe # 1: Valitse käyttöjärjestelmä

WordPress.org, itse isännöity WordPress

Uuden verkkosivuston perustamisessa on saatavana erilaisia ​​alustoja. Suosittelemme itsenäisen isännän käyttöä WordPress suhteellisen helppokäyttöisyyden ja korkean joustavuuden vuoksi. Sinun palvelimesi, kuten Bluehost, tarjoaminen on edullinen vaihtoehto kaikille käyttäjille tyydyttävillä hinnastoilla..

Asentaaksesi verkkosivustosi valitse vain Bluehost-hinnoitteluvaihtoehto tarpeitasi vastaavaksi ja asenna sitten WordPress -sovelluksen kautta yksi klikkaus vaihtoehto löytyy tililtäsi. Jos joutut kiinni, he tarjoavat erilaisia ​​tukikanavia, jotka auttavat sinua sinua kaikissa vaiheissa – vaikka oletkin aloittelija.

Vaihe 2: Muokkaa sivustosi suunnittelua ja toimivuutta

Kun WordPress on asennettu, on aika aloittaa sivustosi mukauttaminen. Yksi ensimmäisistä päätöksistä on valita WordPress-teema. Teema yksinkertaisesti sanottuna sanelee verkkosivustosi yleisen ilmeen, joten se on iso päätös. Sinut hemmotellaan valinnan vuoksi, koska käytettävissä on kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​ja premium-WordPress-teemoja tarpeitasi varten.

Yksi esimerkki upeasta ilmaisesta teemasta kirjoittajille on oma nollavapaa reagoiva blogiteema. Tämän puhtaan ja minimalistisen teeman avulla voit esitellä kauniita visioita, kiinnittäen samalla huomiota kirjoitettuun työhösi:

Zero Free -teema.

Etsitkö jotain enemmän vaihtoehtoja? Total WordPress -teema on erottuva monikäyttöinen teema, joka on integroitu täysin suosittuun Visual Composer -vetosivun rakennustyökaluun, jotta voit luoda haluamasi mukautetut sivuasettelut. Lisäksi teemassa on satoja WordPress Customizer -sovelluksen sisäänrakennettuja vaihtoehtoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden säätää värejä, asetteluja, fontteja ja muuta koko teeman kautta.

Yhteensä, monikäyttöinen WordPress-teema lisätoimittajille

Kun olet valinnut teeman, voit mukauttaa sitä teeman asetusten sisältämistä vaihtoehdoista. Jokainen teema tarjoaa jotain erilaista, vaikka useimpien avulla voit säätää värejä, fontteja ja taustaa. Jos sinulla ei ole luovaa taivutusta, on parasta pitää asiat yksinkertaisina alussa ja noudattaa joitain peukalon sääntöjä.

Lisäksi haluat asentaa joitain laajennuksia kutsuttavia lisäosia WordPressin ydintoimintojen parantamiseksi. Vaikka jotkut eivät ole välttämättömiä, toiset ovat suoran välttämättömiä – ja tuhansia löytyy ilmaiseksi sivustolta WordPress.org -laajennushakemisto. Voit esimerkiksi näyttää useita kirjakansi etusivullasi käyttämällä Liukusäädin WD plugin, tai esittele kirjasi arvosteluita laajennuksella, kuten hyvät arvostelut WordPressille.

Lopuksi haluat lisätä omia kuviasi. Vaikka premium-esimerkkejä löytyy mm Shutterstock, monet ilmaiseksi Creative Commons -lisensoitu kuvia löytyy mm Pixabay.

Vaihe 3: Luo ja julkaise avainsivut

Vaikka jokaisella verkkosivustolla on joitain välttämättömiä sivuja, verkkosivustosi tärkeimpien tulisi olla Tietoja- ja Kirjat-sivut – joten valmistaudu biografia ja esittele kirjakansi ja kuvaus. Harkitse myös yhteyslomakkeen lisäämistä laajennuksen, kuten Yhteydenottolomake 7. Tämä antaa lukijoille, arvioijille ja kustantajille helpon tavan ottaa sinuun yhteyttä. Kun olet valmis, haluat joko tallentaa tai julkaista sivusi.

Älä myöskään unohda lisätä näille sivuille sosiaalisen jakamisen painikkeita, jotta fanit voivat jakaa niitä muiden kanssa. jetpack on erinomainen laajennus, jolla on vankka jakamisvaihtoehto, kun taas SumoMe tarjoaa myös sarjan jakamisvaihtoehtoja, joista valita.

Vaihe 4: Lisää upea sisältö

Yksi tapa houkutella lukijoita on päivittää verkkosivustosi tuoreella sisällöllä blogin tai uutissyötteen muodossa. Sen ei tarvitse olla päivittäin tai edes viikoittain, mutta tarjoamalla joitain satunnaisia ​​päivityksiä, nykyiset vierailijat voivat pitää takaisin ja houkutella myös uusia. Kirjailijat, kuten Anthony Horowitz, Bernard Cornwell ja Carolyn Jewel, tietävät kaikki hyvin ylläpidetyn blogin arvon..

Anthony Horowitzin uutissivu.

Anthony Horowitzin blogia päivitetään säännöllisesti.

Jos mietit, minkä tyyppinen sisältö sinun tulisi sisällyttää, on tärkeätä tehdä siitä osuva nykyisille ja tuleville lukijoillesi. Voit lähettää otteita kirjoista, julkaista uutisia, hahmoprofiileja tai jopa kirjojen arvosteluja.

Jos haluat luoda entistä tiiviimmän yhteyden lukijoihisi, harkitse uutiskirjeen perustamista, jotta tilaajille lähetettäisiin uutisia julkaisuista, allekirjoituksista ja tarjouksista. Palvelut kuten MailChimp ja AWeber auttaa sinua luomaan ja hallitsemaan sähköpostiluetteloa verkkosivustosi kautta.

Vaihe # 5: Aja liikennettä

Nyt olet määrittänyt sivustosi, on aika houkutella kävijöitä. On niin monia tapoja ohjata liikennettä verkkosivustoosi, että aihe ansaitsee oman kirjan! Tässä on kuitenkin muutamia keskeisiä tapoja lähestyä sitä:

 1. Sosiaalinen media: Jos sinulla on sosiaalisen median tilejä, aloita linkkien lähettäminen sivustoosi ja pyydä seuraajia jakamaan ne muiden kanssa.
 2. Vierasviestit: Kysy vierasviestejä sivustoilla, joilla luulet potentiaalisten lukijasi saavan käydä, mutta varmista, että sivusto antaa sinun lisätä oman verkkosivustolinkin viestin loppuun..
 3. Hakukoneoptimointi (SEO): Optimoi sisältösi niin, että se sijoittuu hyvin hakukoneissa.

Huomaamme, että aiheesta kirjoittamiseen on niin paljon, että yksi viesti ei riitä. Kun tämä on mielessä, kun olet käyttänyt kaikki liikenteen ansaintamahdollisuutesi, tutustu artikkeliimme, jossa on lisää vinkkejä liikenteen ohjaamiseen WordPress-sivustolle.

Vaihe # 6: ansaitse rahaa sivustollesi

Tietysti verkkosivustosi päätavoite on tavoittaa uusia lukijoita ja lopulta myydä enemmän kirjoja. Myynnin lisääminen ei kuitenkaan ole ainoa tapa hyötyä kirjailijan verkkosivustolta. Affiliate-markkinointi voidaan helposti sisällyttää kaupallistamisstrategiaasi ja siitä voi tulla erittäin kannattavaa – varsinkin jos saavutat korkean liikenteen.

Yksi kirjailijoiden ilmeisimmistä kumppanuuskumppanuuksista on Amazon Associates. Hyväksyttyäsi voit pyytää linkkejä kirjoillesi ja upottaa ne sitten Kirjat-sivulle ja muualle, mihin ne mainitaan sivustossasi..

Kun teet hakuja, saatat löytää myös muita kumppaniohjelmia, jotka liittyvät verkkosivustosi sisältöön. Ne tarjoavat tekstilinkkejä, jotka voit sijoittaa sivustoosi, tai vaihtoehtoisesti toimittaa kuvia, jotka voit upottaa viesteihin, sivuihin tai widget-alueisiin..


Vaikka oman teoksen julkaiseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, teosten markkinointi yrittäminen on silti jatkuva haaste. Koska niin monet kirjailijat kilpailevat lukijakunnan puolesta, voi olla vaikea erottua ja olla yhteydessä mahdollisiin faneihin.

Näiden kuuden vaiheen avulla voit luoda kirjailijan verkkosivuston, joka yhdistää sinut lukijoihin, auttaa sinua myymään enemmän kirjoja ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräisiä tuloja. Katsotaanpa:

 1. Valitse käyttöjärjestelmä.
 2. Muokkaa sivustosi suunnittelua ja toiminnallisuutta.
 3. Luo staattiset sivusi.
 4. Lisää upea sisältö.
 5. Ohjaa liikennettä sivustoosi.
 6. Ansaitse rahaa sivustollesi.

Onko sinulla omia vinkkejä tekijän verkkosivuston luomiseen? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map