40 hienoa WordPress-opetusohjelmaa

Olitpa kokenut web-kehittäjä tai vain utelias katsoja, joka haluaa oppia lisää lupaavasta projektista, joka on WordPress, oppaat auttavat sinua terävöittämään taitojasi puhumattakaan siitä, että sinut muutetaan WordPressin aloittelijasta Senseiksi hetkessä..


Jos haluat lisätä tietosi WordPressistä, tämä viesti valaisee neljäkymmentä (40) hämmästyttävää opetusohjelmaa WordPressissä. Vaikka WordPress-oppaita on tuhansia, olemme tehneet parhaamme saadaksemme sinulle neljäkymmentä (40) parasta. Kaikki tämän päivän postituksessa olevat opetusohjelmat ovat selvästi sivun yläpuolella; ne ovat täynnä WordPress-vinkkejä, ja niiden ovat luoneet kunnioitetut kirjailijat ja kehittäjät.

Joten tartu itsellesi muki kahvia (tai mikä tahansa veneesi kelluva) ja valmistaudu oppimaan ja pitämään hauskaa!


1WordPress-opetusohjelma – aloittaminen
Tämä video-opetusohjelma, jonka on kirjoittanut Jesde Boyer Udemystä, esittelee sinulle WordPressin perusteet. Opetusohjelma auttaa sinua asentamaan, määrittämään ja käyttämään WordPressiä verkkosivustollesi helposti ja nopeasti. Voit myös kassalla oman WordPress-videoiden aloittelijaoppaan täällä WPExplorerissa.


2Kuinka oppia WordPress viikossa (ilmaiseksi!)
Kuinka haluaisit oppia WordPressin ja aloittaa verkkoyrityksen viikossa? Jos tämä kuulostaa siltä, ​​että haluaisit kokeilla, WPMU DEV: n palkittu toimittaja ja kirjailija Raelene Wilson on juuri sinulle tarkoitettu opetusohjelma. Kuinka oppia WordPressiä viikossa opetusohjelma on jaettu seitsemään osaan, yksi jokaiselle viikonpäivälle. Ensi viikolla kuten tänään, olet valmis aloittamaan oman yrityksen business


3Kuinka perustaa ilmainen minikurssi WordPressiin
Kuka ei halua antaa vierailijoilleen lisäarvoa? Ilmaisen minikurssin tarjoaminen on hieno tapa tuottaa lisäarvoa ja kasvattaa postituslistasi. Tämä Joe Foleyn opetusohjelma näyttää sinulle tarkalleen mitä tehdä onnistuneen minikurssin luomiseksi.


4Kuinka poistaa rikkoutuneet linkit WordPress-verkkosivustolta ikuisesti
Murtuneet linkit ovat niskakipu. He lähettävät Web-kävijöitä pois ja tuhota SEO rankingissa. Hajonneista linkkeistä ei voi tulla mitään hyvää, riippumatta siitä, kuinka houkutteleva 404-sivusi on. Paras ja ainoa tapa käsitellä rikkoutuneita linkkejä on päästä eroon niistä lopullisesti. Tom Ewer näyttää sinulle kuinka poistaa rikkoutuneet linkit WordPress-sivustostasi – ikuisesti.


5WordPress-lyhytkoodit: kattava opas
Tiesitkö:

  • WordPress-lyhytkoodit otettiin käyttöön versiossa 2.5? (Ai niin, he ovat olleet jonkin aikaa.)
  • Keskimääräinen toimittaja ilman ohjelmointitaitoja voi julkaista dynaamisen sisällön helposti lyhytkoodeja käyttämällä?

Smashing Magazine -yrityksen Konstantinos Kouratorasin WordPress Shortcodes -opas selittää kaiken, mitä sinun on tiedettävä WP-lyhytkoodeista. Jos olet lyhytkoodeissa (ja kuka ei ole), laulat kiitosta Konstantinosista opetusohjelman loppuun mennessä.


6Kuinka päästä eroon / wordpress / WordPress-sivustosi URL-osoitteesta
Tämä loistava WPBeginner-kaverien opetusohjelma on säästää armoasi, jos ”… vahingossa asennat WordPressin alihakemistoon ja haluat nyt siirtää sen juurihakemistoon”. Opetusohjelma auttaa sinua pääsemään eroon verkkotunnuksesi nimestä / wordpress / laajennuksesta, mikä antaa sinulle paremmin tavoitettavan ja mieleenpainuvan URL-osoitteen.


7WordPress-opetusohjelma: Kuinka luoda WordPress-teema HTML-koodista
Jos haluat oppia luomaan WordPress-teemoja staattisesta HTML: stä, tämä on tarvittava opetusohjelma. Freddy (oh, se olen minä) kirjoittanut, tämä opetusohjelma auttaa sinua muuntamaan HTML-mallisi täysin toimiviksi WordPress-teemoiksi.


WordPress-dashicons

8Fonttikuvakkeiden (daashicons) käyttäminen mukautettuihin postityyppeihin WordPress 3.8: ssa
AJ Clarke f * cking rakastaa uutta WordPress 3.8 järjestelmänvalvojan suunnittelua. Yksi ominaisuus, joka häntä hämärtää, on fonttikuvakkeet (tai Dashicons), jotka olivat vähintäänkin hämmästyttäviä lisäyksiä. Jos haluat tietää miksi AJ menee gagaan Dashiconsin yli, lue hänen opetusohjelmansa fontti-kuvakkeiden käytöstä mukautettuihin viestityyppeihin. Opetusohjelma on lyhyt ja toimitettu hyvin, mikä tekee siitä hauskaa.


9WordPress-tietoturva: Onko WordPress-sivustosi todella turvallinen?
Jos haluat viedä sodan hakkereille, tämä opetusohjelma auttaa sinua kahdella pääasiallisella tavalla. Opetusohjelman ensimmäisessä osassa näytetään, kuinka suojata WordPress-sivustosi, ja toisessa osassa paljastetaan kymmenen (10) parasta WordPress-tietoturvalaajennusta, jolloin saat kaksiteräisen miekan, jota tarvitset hakkereiden tappamiseen, ja muiden Internet. Älä odota sotilaan ympärille, mene lukemaan opetusohjelmaa, vihollisesi on kovasti töissä!


10Askel askeleelta -opas WordPress-verkkosivuston siirtämiseen uuteen Web-isäntään
Tom Ewer näyttää sinulle, kuinka WordPress-verkkosivustosi voidaan siirtää helposti ja turvallisesti Web-palvelimesta toiseen. Todellakaan, Web-sivustosi siirtämisen ei tarvitse olla pelottavaa tai stressaavaa, ja Tom on täällä opastamassa sinua prosessin läpi.


11Kuinka jakaa WordPress-viestit useille sivuille
Jos rakastat pitkiä blogiviestejä, mutta et halua altistaa lukijoitasi vierittämiseen, tämä WPMU DEV: n opetusohjelma on hyödyllinen. Viestien jakaminen on joka tapauksessa oman edun mukaista. Se lisää sivustosi sivun katselua ja helpottaa lukijoiden sisällön käyttöä.


12WordPress SEO – Aloittelijoiden opas
Yoast.com-sivuston Joost de Valk opettaa sinulle kaiken, mitä sinun täytyy tietää WordPress SEO: sta tässä aloittelijaoppaassa. Opit muutamia asioita, kuten kuinka parantaa otsikoitasi, metatietoja, pysyvän linkin rakennetta, leivänrumpua ja muita ominaisuuksia. Kuukausi sitten hän julkaisi megapostituksen nimeltään Lopullinen opas korkeampaan sijoitukseen WordPress-sivustoissa. Sinun tulisi myös tarkistaa se ��


13Kuinka tehdä esitelty postikarpus WordPressille
Esitetyt viestit lisäävät käyttäjän sitoutumista ja kiinnittävät huomion muihin viesteihisi. Tämä James Laon (Tuts +) opetusohjelma opastaa sinut esitellyn postkarusellin luomisprosessissa. Nauttia!


14Täydellinen opas räätälöityistä postityypeistä
Mukautettujen viestityyppien avulla voit luoda monenlaista sisältöä. Tämä Smashing Magazine -lehden Daniel Patakin opetusohjelma näyttää sinulle kiertotyypin mukautetuista postityypeistä, joiden avulla voit hyödyntää tätä mekanismia täysimääräisesti.


15Kuinka suojata reagoiva WordPress-verkkosivustosi tulevaisuudessa
Responsiiviset verkkosivustot ovat tapa tänään ja huomenna. Jäykällä verkkosivustolla ei ole sijaa tulevaisuudessa, koska mobiililaitteet ottavat haltuunsa nopeasti. Tulevaisuus rakastaa sujuvuutta. Jotta reagoiva WordPress-sivustosi ei murtuisi, sinun on luettava tämä Jesse Friedmanin opetusohjelma.


16Kuinka lisätä jakopainikkeita peittokuvana YouTube-videoihin WordPressissä
Videot houkuttelevat käyttäjän toimintaa, ja siksi ne voivat antaa elämän tylsään verkkosivustoon, kun sitä käytetään hyvin. Jos liität videon sosiaalisen median jakamiseen, voit lisätä käyttäjien sitoutumista sivustollesi huomattavasti. Tämä opetusohjelma näyttää, kuinka voit lisätä jakopainikkeet videoiden peittokuviksi jakamisen helpottamiseksi.


woocommerce kertaluvun muistiinpanot-into-sähköpostit

17Kuinka rakentaa verkkokauppa ja myydä tuotteitasi WordPressin ja WooCommercein avulla
Verkkokauppa voi olla hieno kotiyritys. Ajattele tällaisen liiketoiminnan vapautta, alhaisia ​​yleiskustannuksia, maailmanlaajuista ulottuvuutta, automaatiota ja monia muita etuja. Jos haluat perustaa verkkokaupan, tämä Tom Ewerin opas osoittaa varmasti oikeaan suuntaan.


18WordPress-järjestelmänvalvojan salasanan palauttaminen
Unohtavuus on tikkaria. Unohdan salasanani useammin kuin haluan muistaa. Unohdat myös; kaikki unohdamme – se on väistämätöntä. WordPress-järjestelmänvalvojan salasanan palauttaminen on helppoa, jos muistat käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi. Mutta jos et voi muistaa sitä, tämä opetusohjelma auttaa sinua palauttamaan järjestelmänvalvojan salasanan.


19Kuinka poistaa automaattiset päivitykset käytöstä WordPressissä
WordPress 3.7: n jälkeen alusta on saanut mahdollisuuden päivittää itsensä automaattisesti ilman ihmisen panosta. Jos olet kiinnostunut, sinun on huomattava, että WP 3.8 päivitti itsensä versioon WP 3.8.1. Vaikka tämä on hyvä asia turvallisuuden kannalta, nämä päivitykset voivat aiheuttaa liitännäisten yhteensopimattomuuteen liittyviä ongelmia. Jos haluat poistaa automaattiset päivitykset käytöstä, tämä opetusohjelma auttaa sinua.


20Kuinka automaattisesti poistaa ulkoiset linkit WordPressissä
Etkö halua jakaa linkkimehua? Hyvä ja hyvä, tämä Sourav K.: n opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka estää hakukoneiden hämähäkkejä seuraamasta (ei-toivottuja) ulkoisia linkkejä.


21Kuinka koodata WordPress-teema Scratchista
Tämä Keenan Paynen opetusohjelma auttaa sinua koodaamaan WordPress-teeman tyhjästä. Vaikka opetusohjelma julkaistiin noin kolme (3) vuotta sitten osoitteessa onextrapixel.com (OXP), se on täynnä vinkkejä ja viisausnuggeja, jotka sopivat tavoittelevalle WordPress-kehittäjälle.


22Kuinka lisätä tekijän kuvia WordPress-blogiisi
Jos haluat näyttää kirjailijasi avatarit yksilöllisellä tavalla, haluat lukea tämän oppaan, jonka on kirjoittanut Joe Foley, hän WPMU DEV: stä. Jos verkkosivustollesi syötetään eri kirjoittajien sisältöä, tämä opetusohjelma auttaa sinua näyttämään heidän valokuvia missä haluat, rikkomatta hikeä.


23Tehokkaita WordPress-vinkkejä
Tämä opetusohjelma on kokoelma kaksikymmentäyksi (21) fiksua vinkkiä, jotka ovat hyödyllisiä WordPressiä käytettäessä. Kirjoittanut Daniel Pataki Tehokkaita WordPress-vinkkejä opetusohjelma on jotain, mitä haluat olla WordPress Resource Toolkit -sovelluksessa.


Luo WordPress-laajennus

24Kuinka luoda mukautettu WordPress-widget
Jos olet ollut WordPressin ympärillä jonkin aikaa, olet todennäköisesti toivonut, että voit rakentaa oman laajennuksen tai widgetin. Älä kuitenkaan käännä sitä, laajennukset ja widgetit eivät ole samoja. Laajennukset lisäävät lisäominaisuuksia, mutta widgetit helpottavat eri elementtien lisäämistä sivustoosi. Tämä opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka luoda mukautettuja widgettejä. Sinun olisi myös katsottava Remin kaksiosaista sarjaa, kuinka luoda widget-laajennus WordPressille.


25Vinkkejä WordPress-teemojen testaamiseen
Teemojen testaamisen tulisi WordPress-kehittäjänä olla kriittinen askel teemakehityksessä. Testaus voi auttaa sinua havaitsemaan virheet ja tietoturva-aukot, jotka olisivat muuten pilanneet maineesi muun muassa. Daniel Pataki paljastaa muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit testata WordPress-teemoja ennen niiden julkistamista yleisölle..


26Visuaalinen säveltäjä: Opas vetämällä ja pudottamalla sivun rakentamiseen
Niiden, jotka ovat kokeilleet Visual Composer -sovellusta, on tiedettävä jokin asia tai kaksi tämän sivunrakentajan käyttämisen iloista. Laajennus tarjoaa kokemuksen kuin mikään muu; se on helppo käyttää eikä vaadi ohjelmointitaitoja. Tässä oppaassa Kyla antaa sinulle askel askeleelta oppaan sivunmuodostajan käytöstä.


27Kuinka parantaa ja tarkentaa WordPress-teeman kehitysprosessia
Aloititko juuri WordPress-teemojen kehittämistä tai oletko työskennellyt siihen jo vuosia, parantamisen varaa on aina. Tässä erittäin yksityiskohtaisessa opetusohjelmassa Siobhan McKeown tarjoaa vinkkejä, joiden avulla voit parantaa peliäsi teemakehityksen suhteen..


28Kuinka tulla parhaaksi WordPress-ammattilaiseksi
Tässä opetusohjelmassa Siobhan asettaa muutamia asioita suoraan ja näyttää sinulle kuinka tulla parhaaksi WordPress-kehittäjäksi, joka koskaan voi olla. Tämä opetusohjelma sopii hyvin Kuinka tulla parhaaksi WordPress-kehittäjäksi opetusohjelma Jonathan Wold.


29Kuinka luoda päivittäinen ja viikoittainen sähköpostiuutiskirje WordPressiin
Sähköpostimarkkinointi on johtava verkkomarkkinoinnin muoto. Viestisi lähetetään suoraan aiotulle yleisölle, joka todennäköisemmin saa sen ja vastaa vastaavasti (positiivisesti). Toisin sanoen, markkinointiviestiä ei laimenneta ja budjetti pidetään alhaisena verrattuna muihin verkkomarkkinoinnin muotoihin, tämä WPBeginnerin toimitusjohtajan opas auttaa sinua perustamaan sähköpostitiedotteita WordPressissä.


3040 pakollista WordPress-laajennusta vuodelle 2014
Internet on täynnä hienoja ja hyödyllisiä WordPress-laajennuksia. Siksi parhaan valitseminen on ylämäkeen liittyvä tehtävä. Tässä opetusohjelmassa Freddy esittelee sinulle neljäkymmentä (40) WordPress-lisäosaa vuodelle 2014.


31Korkean liikenteen WordPress-blogien salaisuudet
Haluatko tietää, kuinka WordPressin isot pojat tekevät mitä tekevät? Kuinka he tuottavat miljoonia osumia ja ajavat WordPress-blogeja kymmenien miljoonien näyttökertojen kanssa? Haluatko kuulla, mitä WordPress Core -kehittäjillä on sanottavaa näistä hirvittävistä WordPress-blogeista? Tämä opetusohjelma vastaa näihin ja muihin kysymyksiin.


32WordPress-lapsiteemat: Mitä sinun on tiedettävä, opas
Mitä tai kuinka paljon tiedät lapsiteemoista? Lapsiteemojen avulla voit mukauttaa verkkosivustosi muokkamatta vanhemman teemaa. Tällä tavalla voit päivittää pääteeman milloin tahansa huolehtimatta räätälöinnin menettämisestä. Yksi asia, lapsiteemoja on helppo varmuuskopioida. Tämä opetusohjelma valaisee WordPress-lapsiteemoja, jotta saat paremman ymmärryksen.


336 vinkkiä lisäämään liikennettä WordPress-verkkosivustoosi
Liikenteen vetäminen verkkosivustollesi ei ole helppoa. Tämä on varsin rohkaisevaa, kun otetaan huomioon, että tarvitset liikennettä kestävän online-liiketoiminnan rakentamiseksi. Tämä WordPress SEO -opetusohjelma näyttää sinulle, kuinka ohjata enemmän liikennettä WordPress-sivustoosi.


34Kuinka sallitaan käyttäjien lähettää viestejä WordPress-sivustoosi
Jos haluat antaa käyttäjille mahdollisuuden osallistua sivustoosi, tämä WPBeginner-opetusohjelma näyttää sinulle kuinka tehdä se.


parantaminen-WordPress-käyttäjäkokemukset

354 suosituinta käyttäjäkokemusta WordPress-verkkosivustosi parantamiseksi
Tom näyttää sinulle kuinka optimoida WordPress-verkkosivustosi paremman käyttökokemuksen tarjoamiseksi. No, jos sinulla ei ollut aavistustakaan, käyttäjien sitoutuminen on kaikkea, jos yrität luoda kannattavaa online-yritystä.


36Valitsinkyselyn käyttäminen reagoiviin sarakeohjattuihin asetteluihin
Tuts +: n Benjamin Intal kertoo mediakyselyjen käytöstä. Mediakyselyt ovat hyödyllisiä reagoivien verkkosivustojen luomisessa, ja ellet elä kalliossa, tiedät jo reagoivan suunnittelun olevan tulevaisuuden tapa. Se on täällä jäädäkseen.


37Kuinka valita loistava värimaailma verkkosivustollesi
WordPress-sivustossasi käyttämäsi värit vaikuttavat käyttäjän sitoutumiseen. Jätä se Timothy Bowersille näyttääksesi kuinka löytää oikea tasapaino. Hän tietää mitä toimii ja mikä ei.


38Kuinka mukauttaa WordPress-järjestelmänvalvoja helposti
Taustana tunnettu WordPress-hallinta-alue ei ole yksi WordPressin kauniista puolista. Kuitenkin, sitä on helppo mukauttaa php toimii kuten tässä oppaassa on kirjoittanut Aurelien Denis.


39Kuinka luoda erillinen sivu blogi-viesteihin WordPressissä
Blogiviestit on määritetty näkymään kotisivulla oletuksena. Tämä aiheuttaa ongelman, jos ja milloin haluat luoda mukautetun kotisivun. Tämä opetusohjelma auttaa sinua luomaan erillisen sivun kauniille blogiviestillesi.


40Kuinka tehdä A / B-jakotestaus WordPressissä Google Analyticsin avulla
Google Analytics auttaa sinua pysymään asioiden päällä tilastosi suhteen. Jaettu testaus auttaa sinua määrittämään, mitkä suunnittelu- ja sivuelementit vaikuttavat sivustosi suorituskykyyn ja kuinka paljon. Tämä opas auttaa sinua tekemään A / B-jakotestauksen ymmärtääksesi mitä sinun on muutettava WordPress-verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi..


Sinulle …

Täällä olemme neljäkymmentä (40) opastusta. Olemme käsitellyt useita erilaisia ​​opetusohjelmia teemakehityksestä laajennuksiin ja SEO: een vain muutamia mainitsemalla. Pallo on nyt omassa tuomioistuimessa. Kokeile näitä opetusohjelmia ja tulemme parhaaksi WordPress-kehittäjäksi, johon sinä olet tarkoittanut. Nähdään ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map