11 suosituinta WordPress-aloittelijavideota 6 mahtavasta sivustosta

Uutena bloggaajana on ymmärrettävää, että joudut turhautumaan oppimaan WordPressin navigointia. Asennus, teeman ja liitännäisen valinta, kojelautaan selaus ja kaikki muut WordPress-tiedot pakottavat pään pyörimään.


Mutta WordPress-menestystyökalut odottavat sinua! On olemassa joukko ilmaisia ​​ja maksettuja videokeskuksia, jotka auttavat sinua tuntemaan WordPressin hyvin nopeasti. Jos haluat poistaa turhautumisen WordPressin tuntemiseen, harkitse alla olevia WordPress-aloittelijoiden videoita ja lisäresursseja. Sukellaan sisään!

WordPress-perusteet WordPress.tv: n luvalla

Yksi WordPress-perusteiden oppimisen verkkotietolähteistä on WordPress.tv. Heidän mukaansa se on “visuaalinen resurssi kaikille WordPressin asioille”. Alun perin WordPress-veteraanien käyttäjille suunnatulla WordPress.tv: llä on nyt kasvava aloittelijan opetusohjelmien kirjasto. Tässä on muutamia videoita, joista voit aloittaa:

WordPress-profiilisi

Voit asettaa WordPress-hallintapaneelissa käyttäjäprofiiliasetukset. Valitsemasi asetukset määrittävät, kuinka profiilisi katsotaan viesteissäsi ja sivuillasi. Profiilisivusi on jaettu viiteen osaan: henkilökohtaiset vaihtoehdot, nimi, yhteystiedot, itsestäsi ja tilin hallinta. Tämä video selittää kunkin osan yksityiskohdat.

WordPressin yleiset asetukset

Yleiset asetukset kuulostavat leveiltä, ​​mutta tällä WordPress-hallintapaneelin sivulla on joitain hyvin erityisiä asetuksia. Kaikkiaan on kymmenkunta asetusta, joista yksi sisältää käyttäjän pääsyn määrittämisen. Tällä sivulla voit määrittää, voiko kuka tahansa rekisteröidä käyttäjäksi verkkosivustollasi, ja jos on, mikä rooli heille määritetään automaattisesti. Ehdotan kiinnittää erityistä huomiota uusien käyttäjien selityksiin verkkosivustosi suojaamiseksi.

WordPressin pysyvät linkit

Pysyvien linkkien asetukset määrittävät, kuinka URL-osoitteet näytetään selaimissa. Viestisi tai sivusi URL-osoite voi sisältää viestin tai sivun nimen, luokan tai tunnisteen. Se voi myös sisältää kuukauden, päivän ja jopa toisen, kun viesti luotiin. Kaiken kaikkiaan verkkosivustosi WordPress-pysyvien linkkien rakenne riippuu suuresti verkkosivustosi toiminnasta.

Lyndan lopulliset WordPress Training Plus -teemat ja -laajennukset

Lynda.com WordPress -video-oppaat

Lynda.com on online-resurssi, jonka omistaa nyt LinkedIn. Se tarjoaa opetusvideoita, jotka ympäröivät aiheita, kuten tekniikkaa, luovuutta ja yritystä.

Verkkosivulle on ladattu useita WordPress-videokursseja, joita päivitetään usein. Täysipitot kurssit ovat saatavilla maksua vastaan, mutta esikatselut voivat tarjota nopean ratkaisun WordPress-kysymysten polttamiseen. Tässä on muutama video, johon kannattaa kiinnittää huomiota:

WordPress: välttämätön koulutus

Katseltuaan Tervetuloa videon katkelma, muista napsauttaa Tutustu WordPressiin linkki loppuun Välttämätöntä koulutusta esikatselu. Kertoja selittää tämän verkkojulkaisusovelluksen hyviä puolia yhdellä informatiivisimmista tavoista, joita olen koskaan kuullut selittävän..

Opit myös, kuinka WordPress toimii pohjimmiltaan, kuinka luoda viestejä ja muotoilla niiden teksti ilman kiinnitystä, miten mediatiedostoja käsitellään, sivujen roolia ja paljon muuta. Sinun on ohitettava ympäri katsoaksesi ilmaista sisältöä, mutta ne tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, jos haluat nähdä kaikki 5 tuntia ja 14 minuuttia kurssista..

Aloita teemalla: Kaksikymmentätoista

Koko videokurssi on katseltavissa ilman jäsenyyttä. Joskus se auttaa yksinkertaisesti aloittamaan teemalla WordPress-verkkosivuston perustamisen jälkeen. Kun asennat WordPressin, siellä on yleensä esiaktivoitu oletusteema, joka on valmis sinua varten. Teema vastaa suunnilleen vuotta, jolloin sisällönhallintajärjestelmäsi asennettiin.

Tämä video kattaa yhden tällaisen teeman, kaksikymmentätoista, joka julkaistiin vuonna 2013, mutta on silti loistava vaihtoehto. Jos olet juuri luonut WordPress-sivustosi, Twenty Fifteen -teema on aktiivinen, mutta tämä Lynda-video on silti hyvä vertailukohta oppiessa määrittämään, mitkä teemaominaisuudet ja toiminnot saattavat parhaiten vastata tarpeitasi..

WordPress-laajennukset: SEO

Ainakin perusteellisen tietämyksen saaminen SEO: sta on välttämätöntä jokaiselle verkkosivuston omistajalle. Tämä video käsittelee kahta SEO-laajennusta, joiden avulla voit optimoida verkkosivustosi.

Laajennukset auttavat SEO-optimoinnissa sisällönkuvauskenttien, viesti- ja sivunimikkeiden, avainsanojen, sisällönkuvauksen sekä kuvamerkkien ja kuvausten avulla. Kuten ensimmäisessä katsomassa Lynda.com-videossa, tarvitset ilmaisen kokeilujakson tai täysjäsenyyden, jotta voit tarkastella koko kurssia.

Vielä enemmän WordPress-video-oppaita ja -resursseja

WP101.com Video-oppaat

Viimeisen seitsemän vuoden ajan WP101.com on ollut menossa WordPress-lähteeksi aloittelijoille ja kehittäjille. WordPress-aloittelijat oppivat perusteet lyhyiden, informatiivisten videoiden kautta, kun taas kehittäjät käyttävät näitä resursseja asiakkaidensa kouluttamiseen.

Perusvideot WordPressin käytön aloittamiseksi tarjoavat yksityiskohtaiset (vielä lyhyet) katsaukset jokaisesta aiheesta. Mutta jäsenillä on saatavana täysi opetuskirjasto, joka kattaa lisäaiheet, kuten WordPress-hallintapaneelin, kommenttien hallinnan ja jopa Yoast SEO -laajennuksen toteuttamisen.

WPExplorer TV

Älä unohda myös WPExplorer TV: tä. Olemme pyrkineet luomaan hyödyllisiä oppaita, joita voit seurata oppiessasi käyttämään WordPressiä. Jotkut opetusohjelmistomme kattavat laajennuksia, kuten Visual Composer, tai yksinkertaisia ​​ohjeita, kuten fonttivaihtoehtojen käyttöönotto WYSIWYG-editorissa, mutta pysy ajan tasalla (ja muista tilata), kun uudet videomme lähetetään!

ShoutMeLoud.com Broken Links -opetusohjelma

Vielä yksi video-opetusohjelman resurssi WordPress-aloittelijoille on ShoutMeLoud. Heidän verkkosivusto ja blogi kattaa useita aiheita saadaksesi bloginne liikkeelle, mutta yksi video, joka erottui minusta, oli Kuinka käyttää Broken Link Checker WordPress -laajennusta (2m 58s). Viimeinen asia, jonka haluat, on katkenneiden linkkien oheistaminen verkkosivustollasi. Tämä video näyttää, kuinka Broken Link Checker -laajennusta voidaan käyttää tehokkaasti, jotta hakukoneet tietävät, että he voivat luottaa verkkosivustoosi.

WPChick Beaver Builder -opetusohjelma

TheWPChick ylläpitää bloggaaja Kim Doyal. Hän tarjoaa paljon vinkkejä bloggaajille, jotka luovat kaikenlaista sisältöä: tekstiä, videoita, podcast-jaksoja ja paljon muuta. Hänen videonsa Beaver Builder -laajennus (17m 36s) ja Shortcodes Ultimate -laajennus (12m 52s) ovat kaksi huippuluokan demonstraatiota. Nämä videot ja muut ovat loistava paikka aloittaa kaikille WordPress-aloittelijoille!


Jos olet ärsyttänyt WordPressin suhteen, sinun ei tarvitse etsiä vaihtoehtoisia sisällönhallintajärjestelmiä. WordPress-aloittelijavideoita on paljon, jotta pääset raiteillesi. Voit viettää muutaman minuutin päivässä video-oppaita, jotka selkeästi selittävät verkkosivustosi rakentamisen ja käytön.

Voit aloittaa perusteellisemmilla opetusohjelmilla, kuten sellaisilla, jotka löytyvät WordPress.tv-, Lynda.com- ja WP101.com-sivustolta, ja siirtyä sitten verkkosivustoille, kuten TheWPChick ja ShoutMeLoud.com.

Kuinka kouluttaa itseäsi WordPressistä? Oletko tietoinen hyödyllisistä video-oppaista, joita ei mainita täällä? Haluamme sinun jakaa ne alla olevassa kanssamme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map