WPTouch: Gyors és egyszerű módja annak, hogy a WordPress webhelyet mobilbaráttá tegye

A mobil látogatókat néhány módon kezelheti. Az egyik módszer egy érzékeny kialakítás használata, amely ugyanazt a HTML-t használja, mint az asztali kialakítás, de megváltoztatja az oldal megjelenítési módját a CSS használatával. Ezt a módszert kedvelik a keresőmotorok, például a Google, mivel biztosítja, hogy oldalanként csak egy URL található.


Alternatív módszer egy mobilalkalmazás létrehozása a látogatók számára. Ez lehetővé teszi a tartalom megjelenítésének a látogatók számára történő testreszabását, azonban ez azt jelenti, hogy a látogatók nem ugyanazt az URL-t tekintik meg az asztalon, mint az asztali számítógépeken..

Ma szeretnék beszélni a WordPress pluginról Wptouch. A beépülő modul felismeri, amikor a mobil látogatók egy oldalt néznek meg, és egy stílusos felhasználóbarát mobil témát jelenít meg számukra.

A WPtouch-ot sokan meglepte, hogy ugyanolyan felületet kínál, mint amit egy dedikált mobilalkalmazástól elvárna; a plugin azonban egyszerűen egy egyedi témát jelenít meg a mobil látogatók számára. Ezért kínál a továbbfejlesztett felhasználói élményt, amely jobban társul a dedikált mobilalkalmazásokhoz, a SEO előnyei pedig jobban társulnak a rendszeresen reagáló tervekhez.

A bővítmény lehetővé teszi a látogatók számára a WPtouch letiltását és webhelyének asztali felületének okostelefonon történő megtekintését. Ez egy hasznos szolgáltatás, mivel sok okostelefonon legalább 5 hüvelyk átmérőjű képernyők vannak, ezért a látogatók inkább a normál megjelenést tekintik meg..

A WPtouch remekül működik a dobozból, de a bővítmény hatalmas irányítást biztosít a mobil kialakítása felett. Vessen egy pillantást mélyebben arra, hogy mit tud a plugin.

Alapbeállítások

A mobildíj címe alapértelmezés szerint megegyezik a webhelyének címével, azonban lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassa. Van egy előnézeti mód az adminisztrátorok számára, valamint egy doboz a Google Analytics és más egyedi kódok hozzáadásához.

A WPtouch Core Settings kompatibilitása

A beépülő modul lehetővé teszi a rövid kódok stílusának letiltását, amikor a mobil dizájnt használják. Ez akkor hasznos, ha olyan rövid kódot használ, amely nem tűnik jól a mobil téma kisebb méreteivel.

Letilthatja a WPtouch használatát bizonyos URL-eknél is, és meghatározhatja, hogy mely eszközökön fogja használni a WPtouch alkalmazást. A felhasználói ügynökök túlnyomó részét már definiálják, beleértve az iOS-eszközöket, az Androidot, a Blackberry-t és a webOS-t.

WPtouch magbeállítások

Témák és kiterjesztések

A WPtouch ingyenesen letölthető, de egy prémium verzió elérhető 49 USD-tól. Az ingyenes verzió Bauhaus nevű mintával van csomagolva. Négy további kivitel tartozik a WPtouch Pro-hez.

WPtouch témák

A WPtouch Pro három kiterjesztést is kínál, amelyek javítják a plugin funkcionalitását. Ez magában foglalja a gyorsítótárazási modult, egy modult, amely csökkenti a mobil felhasználók számára a képek méretét, és egy modult, amely lehetővé teszi, hogy a mobil felhasználók számára meghatározott tartalmat jelenítsen meg..

WPtouch kiterjesztések

Téma beállítások

A fő webhelyén használt beállításokat, például a megjelenő blogbejegyzések számát, a mobil tervezéséhez is meg lehet változtatni. Azt is kiválaszthatja, hogy a kategóriák, a szerző adatai és a megjegyzések megjelenjenek-e.

A témacsúszka megjelenítheti legfrissebb blogbejegyzéseit, egy adott címkével ellátott hozzászólásokat vagy egy adott kategóriába tartozó bejegyzéseket (például hírek). Kiválaszthatja azokat a pontos hozzászólásokat és oldalakat is, amelyeket megjeleníteni kell az üzenet és az oldal azonosító segítségével.

WPtouch témabeállítások

A téma betűkészlete és színe könnyen megváltoztatható a márkanév alatt. Feltöltheti a weboldal logóját, megjelenítheti a közösségi média linkeit, és létrehozhat saját HTML láblécét is.

WPtouch márkabeállítások

A WPtouch lehetővé teszi az Android és iOS felhasználók számára megjelenített ikonok megváltoztatását is, amikor megjelölik az Ön webhelyét.

WPtouch téma könyvjelző ikonok

menük

A plugin a WordPress menürendszert használja. Ezért a felső menü testreszabása egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy új menüt, majd hozzárendeli a beállításokhoz.

WPtouch menük

Az ikonok hozzárendelhetők az egyes menüelemekhez. Csak annyit kell tennie, hogy húzza és dobja el a kívánt ikont a megfelelő menüpontba.

WPtouch menübeállítás

A plugin tizenkét ikonkészletet tartalmaz. Az összes készletet a bővítmény ingyenes verziója tartalmazza, így nem kell frissítenie a használt ikonok megváltoztatásához. Lehetőség van arra is, hogy feltöltse saját ikonjait.

WPtouch menü ikonok

Mobil tervezés

A világ összes konfigurációs lehetősége semmit sem jelent, ha a mobil kialakítása nem volt jó. Szerencsére nem erről van szó. Mint az elején említettem, a formatervezésnek olyan megjelenése és érzése van, mint általában a dedikált mobil alkalmazásokhoz. A professzionális kialakítás nagyon jól néz ki, és a tartalomban könnyű navigálni.

WPtouch mobil tervezés

A látogatók navigálhatnak más hozzászólásokhoz és megjegyzéseket tehetnek közzé, akárcsak az asztali kialakításukban lennének.

WPtouch mobil tervezés

Áttekintés

A WPtouch az egyik kedvenc WordPress pluginom. Ez messze a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer weboldal mobilbarát verziójának létrehozására. Ez nagyszerű választást jelent azok számára, akik még nem használnak érzékeny témát.

Még azok is, akik reagáló kialakításúak, érdemes váltani. A fejlesztők azt állítják, hogy mobil dizájnuk kétszer-háromszor gyorsabban töltődik be, mint a legtöbb érzékeny dizájn. Még nem teszteltem ezt, bár van értelme, hogy egy minimális kialakítás gyorsabban betöltendő.

A plugin ingyenes verziója mindent tartalmaz, amire szüksége van, azonban érdemes megfontolnia a WPtouch Pro alkalmazást a kiterjesztések előnyeinek kihasználása érdekében. Különösen a gyorsítótárazási plugin úgy néz ki, hogy jelentősen javíthatja a betöltési időket, mivel a formázott képeket újraformázza, hogy a különböző eszközökre optimalizálhassa azokat. A plugin prémium verziója hozzáférést biztosít az Ön egy jegy-támogatási rendszeréhez.

Arra buzdítom, hogy adja meg a ingyenes verziója Wptouch egy próbát először. Ha tetszik, amit csinál, akkor átnézheti, hogy érdemes-e frissíteni.

Remélem élvezte ezt a felülvizsgálatot. Ha igen, arra bátorítom, hogy iratkozzon fel a WPExplorer programra a legújabb cikkeink frissítéseire ��

Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map