WordPress művészeknek: Online portfólió létrehozásának egyszerű módjai

Az online portfólió felépítése még soha nem volt ilyen egyszerű. A rendelkezésre álló eszközökkel ez mindenki számára elérhetővé vált.


A múltban ahhoz, hogy valami olyat hozzon létre, amely jól néz ki és lehetővé tette a műalkotások stílusos megjelenítését, fejlesztőt kellett felvennie. Ha bérelt valakit egy egyedi webhely felépítésére, nagyon költséges lehet, és nem mindenki számára elérhető lehetőség.

A költségvetéssel rendelkező művészek szerencséjére a WordPress az utóbbi tíz évben nőtt. Ez már nem olyasmi, amellyel egyszerűen csak blogokat készítenek az írók számára, hogy bemutassák munkájukat. Néhány bővítménnyel vagy egy speciálisan kialakított témával a WordPress könnyen átalakítható lenyűgöző online portfólióvá bármely vizuális művész számára.

A médiakezelés a WordPress újabb verzióinak nagy részévé vált. A fejlesztők és a tervezők kihasználják ezeket a fejlesztéseket, hogy néhány látványos témát és bővítményt hozzanak létre, amelyeket a művészek felhasználhatnak.

Vessen egy pillantást ezekre a alkotásokra, amelyeket felhasználhat saját gyönyörű portfóliójának webhelyének felépítéséhez.

Témák

A WordPress portfólió témáinak teljes választékát már készítettük, amelyek segítségével böngészhet. Nagyszámot sikerült megtalálnunk, tehát vessünk egy pillantást néhány kedvenc témámra azokból, amelyeket már találtunk.

Photocrati

Photocrati

A Photocrati kifejezetten a fotósok számára készült, hogy bemutassák munkájukat.

Ahelyett, hogy egyszerű téma lenne, a Photocrati egy olyan keret, amely lehetővé teszi 60 beépített stílus használatát annak érdekében, hogy olyan webhelyet hozzon létre, amely pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné. A keret nem csak a nagy teljesítményű galériakezelést foglalja magában, hanem beépített e-kereskedelmi rendszert is kínál, így munkáját közvetlenül a saját webhelyéről tudja eladni..

Ha több mint 17 000 fotós közösségéhez fér hozzá, ez a prémium téma 89 USD-ért olcsóbb.

Teljes WordPress téma

Összesen húzza és dobja el a WordPress téma bemutatóit

Rengeteg választható demóval és beépített lehetőségekkel nem hibázhat a Total WordPress témával. Ez egy többcélú téma, amelynek beépített támogatása van a drag and drop oldalak készítésében, a WooCommerce integrációja az üzlet létrehozásához, a népszerű Eseménynaptár-bővítmény támogatása az események megjelenítéséhez és rengeteg hasznos testreszabási beállítás, hogy a téma az Ön igényeinek leginkább megfelelő legyen..

Szemléltet

Szemléltet

Az Illustrate egy nagyszerű prémium portfólió téma, amelyet a WPExplorer csapata hozott létre Blaz tervezési segítségével a Blazrobar.com.

A téma tiszta, egyszerű és azzal a céllal épült fel, hogy lehetővé tegye munkájának könnyű megosztását online. A téma lehetővé teszi korlátlan kategóriák és címkék létrehozását a portfólió rendezéséhez. Egyedülálló portfóliófedvény és képfesték-paletta funkcióval rendelkezik, hogy kissé több stílust és információt adjon a portfóliódarabokhoz.

Dugó

Ha már van WordPress weboldala egy olyan témával, amely tetszik, akkor annak megváltoztatása nem a legjobb választás. Ahelyett, hogy az egész webhelyet egy új téma köré újraterveznék, ki kell használnia a sok portfólió plugin egyikét.

Ezekkel a bővítményekkel a webhely egy részét fantasztikus portfólióvá alakíthatja, amely könnyen integrálható a jelenlegi webhelytervezéssel. Vessen egy pillantást az elérhető plug-inek sorozatára.

Félelmetes szűrhető portfólió

Félelmetes szűrhető portfólió

Ennek a bővítménynek nemcsak nagyszerű neve van, hanem pontosan azt is szolgálja, amit mond. Ez a bővítmény lehetővé teszi egy tiszta és hatékony portfólió létrehozását a webhelyén.

A Félelmetes szűrhető portfólió több kategóriát hozhat létre a portfólióelemek számára, majd a portfóliólapot ezeknek a kategóriáknak a segítségével szűrheti. A szűrési folyamat nagyon sima és professzionális animációval zajlik, és nagyszerű a kép lebegő hatása, amely valóban kiemeli az egyes elemeket.

Ez egy fantasztikus bővítmény, amely pontosan pontosan az, amit a művészek többsége keres. Ingyenes és elérhető a WordPress plugin-lerakatból.

Media Grid

Media Grid

A Media Grid egy prémium plugin, amely lehetővé teszi korlátlan portfóliórács létrehozását. Ezek a rácsok automatikusan megváltoztatják az egyes elemek megjelenítési méretét, hogy illeszkedjenek a beállított rácsmérethez. Ez azt jelenti, hogy ha több tételt ad hozzá minden egyes rácshoz, akkor a kijelző megváltozik, hogy beilleszkedjen hozzájuk.

A pluginhez egy vizuális rács-készítő tartozik, amely lehetővé teszi az egyes rácsok megjelenésének manuális testreszabását. Ezután minden rács hozzáadható az oldalakhoz a beépülő modulba épített rövid kódvarázsló segítségével. Az egyes rácsokhoz több testreszabási lehetőség létezik, beleértve az elemek kategóriába sorolását a szűréshez és a több réteg színének hozzáadását a rács elemekhez, amely lehetővé teszi, hogy a rács pontosan úgy jelenjen meg, ahogyan azt szeretné..

ZoomFolio

ZoomFolio

A ZoomFolio egy nagyon elegáns portfólió plugin. A többihez hasonlóan ez lehetővé teszi az egyes elemek kategorizálását, majd az elemek szűrését az oldalon. A ZoomFolio elválasztja az a mód, amellyel lehetővé teszi az oldal kialakításának testreszabását.

A létrehozott portfólióoldalon van egy Gyorskonfiguráció menü, amely lehetővé teszi a háttér, a szöveges linkek színének és a lebegés színének megváltoztatását menet közben. Ez a konfigurációs menü lehetővé teszi a rácsstílus és az alapértelmezett elemszélesség megváltoztatását az oldalon.

A portfólió minden eleme egy kattintással egy világos dobozban jelenik meg, majd tovább bővíthető teljes képernyős képgé. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megnézze munkája nagyobb felbontású verzióit. A pluginnek minden portfólió elemébe be van építve a társadalmi megosztás is.

OnePage portfólió

OnePage portfólió

A OnePage Portfolio plugin egy nagyon egyszerű bővítmény portfólióoldalak létrehozásához. A beépülő modul lehetővé teszi az összes portfóliódarab egyesítését egy kategóriába, majd az oldal elemeinek címkék használatával történő szűrését..

A plugin a portfólió elemeit egy nagyon tiszta, Pinterest stílusban jeleníti meg. Minden egyes portfólió elem megjeleníthet egy leírást, amikor rákattint. Tételek hozzáadódnak a csoporthoz egy új hozzászólás létrehozásával és a kiválasztott portfóliókategória hozzárendelésével.

Ez egy nagyon egyszerű, minimalista plugin, amely vonzó azok számára, akik nem akarják, hogy oldalaik túlságosan bonyolultak legyenek. Ingyenesen letölthető a WordPress tárházból.

Van online portfóliója?

Mint láthatja, rengeteg lehetőség van odakinn, hogy segítsen Önnek lenyűgöző portfólió felépítésében. Csak azt a felületet megkarcoltam, amely elérhető az Ön számára a portfóliójának létrehozásához.

A fejlesztők és a tervezők minden nap kitűnő új témákat és bővítményeket adnak a piacra, a fotósok és más képzőművészek szem előtt tartásával. Ha azok, amelyekről itt beszéltem, nem felelnek meg az Ön igényeinek, garantálhatom, hogy lesz egy téma vagy plugin odakinn.

Van javaslata témákra vagy beépülő modulokra a lenyűgöző portfóliók készítéséhez? Ha igen, szeretnénk hallani róluk az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map