Vessen egy pillantást a Bluehost optimalizált WordPress tárhelyére

A Bluehost optimalizált WordPress tárhelyét felülvizsgálta

Úgy döntött, hogy egy WordPress blogot vagy webhelyet önállóan üzemeltet, de nem biztos benne, melyik tárhely szolgáltatót használja? Úgy tűnik, hogy a webhelyek tulajdonosai számára korlátlan számú WordPress tárhelyi lehetőség áll rendelkezésre.


A fogadó cégek azonban megértik a WordPress erejét, és sokan elkezdték optimalizálni hostolási szolgáltatásaikat kifejezetten a WordPress felhasználók számára. A Bluehost azon társaságok egyike. Megkönnyítik a WordPress webhely egy pillanat alatt történő tárolását és létrehozását, és a WordPress felhasználók számára testreszabott tárhelyi lehetőségeket kínálnak..

Ebben a bejegyzésben megismerjük, mit jelent valójában az optimalizált WordPress tárhely, azzal a Bluehost funkcióval, amely a WordPress optimalizált tárhelyét teszi egyedivé.

Bluehost: Nincs idegen tárhely a WordPress számára

A Bluehost 10 éves WordPress.org jóváhagyása

Az internetes bloggerek hivatkoznak a Bluehost gyorsaságára, hozzáértő ügyfélszolgálati ügynökeire és megfizethetőségére. Számos hosting terméket kínál. A megosztott tárhely gyakran a legjobb megoldás az éppen induló kis webhelyek számára. Az új fiókokhoz 12 hónapos ingyenes domain tartozik, továbbfejlesztett vezérlőpanellel, és az árak havi 3,49 USD-tól kezdődnek az első évben (ha a fenti linket használja). Az alapterv segítségével egy domaint hostolhat, és egyetlen kattintással telepítheti a WordPress programot, vagy választhatja a Bluehost webhely-készítőjét.

Ha több webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor a Plus csomag tíz webhelyet üzemeltet havonta 10,99 dollárért (vagy havonta 5,95 dollár eladó), és korlátlan számú webhelyet üzemeltethet a Bluehost’s Business Pro tervvel havonta 23,99 dollárért (13,95 dollár per hónap). hónap eladó).

Minden hostolási terv tartalmaz egy meghatározott számú e-mail fiókot, kivéve a pro tervet, amely korlátlan számú e-mail fiókot kínál. Végül, kissé eltérő díjszabással és szolgáltatások felépítésével megnézheti a Bluehost új felhő-tárhely-megoldását.

A szokásos kínálatukon túl a Bluehost saját szolgáltatással és technológiával is támogatja speciális termékét: Optimalizált tárhely a WordPress számára.

Most nézzünk közelebbről …

A Bluehost a WordPress számára optimalizált tárhelyét fedezte fel

A Bluehostra optimalizált tárhely a WordPress számára

A Bluehost termékoldalának az optimális tárhely érdekében történő beolvasásakor az első észrevehető dolog az, hogy magasabb árpontokat sorol fel. Például a legolcsóbb terv 24,99 USD havonta (az első hónap 12,49 USD áron eladó). De ezzel a tervvel akár öt webhelyet is üzemeltethet. Ez a terv 30 GB tárhelyet, 2 GB RAM-ot, 24 órás ügyfélszolgálatot, továbbfejlesztett cPanel szolgáltatást, SiteLock biztonságot is tartalmaz, és havonta akár millió webhely látogatót képes kezelni..

Sok kiegészítő funkció található a nyitóoldalon, de nem volt tisztában, hogy ezek a szolgáltatások hogyan indokolják a magasabb költségeket. Ezért felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy megkérdezzem: „Pontosan hogyan optimalizálták a Bluehost tárhelyét a WordPress számára? Mi teszi különlegessé? ”

Meglepetésemre, hogy a Bluehost egyik értékesítési munkatársa (Matt) hasznos válaszokat kapott.

Szerver szintű optimalizálás

Bluehost dedikált szerverek, WordPress optimalizált tárhely

A Bluehost elsődlegesen a WordPress tárhelyi terveit optimalizálja, ha minden fiókot magánszerverhez rendel hozzá – a webes erőforrások egyedül a sajátja. Az egyik ok, amiért a többi tárhelyi opció olcsóbb, az az oka, hogy a WordPress által kezelt több ezer webhely ugyanazt a szervert használja. A Bluehost szerverplatformja azonban azt jelenti, hogy webhelyének saját RAM, CPU és folyamatkezelője (PHP-FPM) van. Emiatt a Bluehost azt sugallja, hogy webhelyének időtartama csak kevés, vagy egyáltalán nem tapasztalható meg, és nagyobb sebességgel fog működni a webhely látogatói számára..

Továbbfejlesztett vezérlőpult

Számos hosting cég használja a cPanelt a vezérlőpult műszerfalához. A cPanel az ön webhelyének székhelye. A Bluehost egy lépéssel tovább haladt a cPanel testreszabásával, hogy hatékonyabb és felhasználóbarátabb élményt nyújtson.

Például, egyetlen kattintással telepítheti a WordPress programot, és könnyedén megvásárolhatja és telepítheti a prémium témákat a mellékelt MOJO Marketplace segítségével, amely integrálva van a Bluehost testreszabott cPaneljébe. A cPanel készülékeket arra tervezték, hogy jól tájékozódjanak egy táblagépen vagy asztali számítógépen. És bár némelyek számára ez kényelmes lehet, ajánljuk a Mojo Market plugin letiltása mint az egyik első lépés, amikor a webhelyet a Bluehost segítségével állítja be. Számos prémium témát használó ügyfelünk számos problémáról, hibáról és lassúságról számolt be a használata során, és sok más nagyszerű téma közül választhat az interneten (ideértve a saját ingyenes WordPress témákat is) a piacon kívül.

WordPress képzett szakértői támogatás

WordPress képzett szakértői támogatás

A Bluehost segélyvonalakban szereplő összes technikus képzésben van a WordPress navigálásában és egy weboldal felépítésében. Tehát függetlenül attól, hogy feliratkozik-e az optimalizált WordPress tárhelyre, vagy sem, ez a segítség elérhető az Ön számára. Valójában technikájukat olyan jól képzik, hogy a WordPress az elmúlt tíz évben ajánlotta ezt a hosting szolgáltatót.

A támogatási különbség az optimalizált hosting opcióval szemben az, hogy az ügyfélszolgálati technikusok csúcskategóriás képzésen vesznek részt több nagy WordPress fejlesztőnél.

Ez eltérő szintű támogatást jelent, amely az Ön igényeihez igazodik, függetlenül attól, hogy milyen dilemmával szembesülhet a telefonos bejelentkezés során. Az optimalizált WordPress tárhely-ügyfelek gyakran rövidebb várakozási időt tapasztalnak, amikor technikai támogatást kérnek. Néha egyáltalán nincs várakozási idő. (Félként felhívtam a tech osztályt is, és a hívásomat másodpercek alatt válaszoltam.)

SiteLock biztonság

Bluehost-partnereket-with-SiteLock-web-biztonsági

Az emberi és virtuális hackerek szeretik a WordPress-t, különösen a kisebb webhelyek; úgy tűnik, hogy ez a végső hackelés kihívás számukra. Számos WordPress-webhelyem volt feltörve, amíg megtanultam, hogyan kell őket megfelelően megvédeni. Tehát tudva, hogy megvan SiteLock biztonság a telepítéskor nagy dolog. A SiteLock felépít egy tűzfalat, és naponta ellenőrzi az Ön webhelyét a rosszindulatú programok ellen, anélkül, hogy lelassítaná.

Következtetés

Sok WordPress-tárhely-szolgáltatás található odakint, és a Bluehost érdemes megfontolni. A továbbfejlesztett külső és megjelenés mellett a Bluehost munkatársai a WordPress alapfejlesztőit és a WordCamp eseményeket szponzorálják, hogy segítsék a WordPress további ismereteit. Ez arra utal, hogy a WordPress-hez kapcsolódó termékek mellett a Bluehost elkötelezett amellett, hogy kibővítse a témával kapcsolatos ismereteit.

Nézze át ezt a funkciók listáját, és hasonlítsa össze a WordPress webtárhely igényeivel annak meghatározásához, hogy a Bluehost Optimized WordPress tárhely megvalósítható-e az Ön számára. Úgy tűnik, mintha valamilyen vizuális, szöveges és szolgáltatási fejlesztést végeztek volna a 2013-as áttekintés óta, ám a vélemények eltérnek. Legjobb, ha elolvassa az itt és a Bluehost.com oldalon található információkat, majd felhívja őket, ha további kérdései vannak.

Az az eladó, akivel beszéltem, jól tudott és magyarázta az optimalizált WordPress szolgáltatás és egy másik kezelt WordPress tárhelyi lehetőség (külön megkeresésem szerint) közötti különbségeket anélkül, hogy értékesítés lennék. Tehát legalábbis, ha az értékesítési csapat tagjai hasonlóan megközelítették a hívásokat, akkor lehetséges, hogy felhívhat és kérdéseket tehet fel anélkül, hogy úgy érezné, hogy belekapaszkodik egy halhálóba. Ezenkívül kapcsolatba léphet a műszaki támogatással, ha részletesebb kérdéseket szeretne megtudni a RAM-ról, a szerver teljesítményéről és más technikai szempontokról, amelyek befolyásolják a webhely igényeit.

Használta a Bluehost a WordPress webhely vagy blog készítéséhez? Hogyan működött ez az ön számára? Van-e olyan kiegészítő szolgáltatás a Bluehoston keresztül, amelyet itt nem említenek? Segítsen másoknak azáltal, hogy megemlíti őket az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map