Végső vizuális zeneszerző Húzza és dobja be az oldalkészítő útmutatója a WordPress-hez

Végső útmutató a WordPress vizuális zeneszerzőjéhez

A Visual Composer a WordPress egyik legnépszerűbb oldalépítő beépülő moduljává vált. A plugin 2011 májusában való megjelenése óta több mint 150 000 ügyféllel robbant fel (nem számítva a több százezer felhasználót, akik egy témához mellékelt példányt kaptunk), 200+ kiegészítőket és bővítményeket, valamint több száz pozitív véleményt a háló.


Ha még nem rendelkezik a plugin saját példányával, akkor a múltban talán már látta a prémium WordPress témához csomagolva, vagy talán valahol az interneten találkozott egy régi Visual Composer útmutatóval. A Visual Composer első megjelenése óta sok minden megváltozott, ezért akartuk végigvezetni mindazt a fantasztikus funkciót, amely ezt a hatalmas plugint képezi.

Ismerje meg a vizuális zeneszerzőt

Vizuális zeneszerző oldalkészítő

Ha nem ismeri, akkor a Visual Composer egy drag and drop oldalkészítő plugin a WordPresshez. Ez a praktikus dandy plugin megnehezíti a WordPress egyéni megjelenésű üzeneteinek és oldalainak létrehozását. Nincs szükség kódolási ismeretekre. Egyszerűen telepítse a beépülő modult, és munkába állhat a hozzászólások és az oldalak létrehozásában. Kompatibilis a legtöbb ingyenes és sok prémium témával, valamint teljes mértékben kompatibilis olyan népszerű pluginekkel, mint a Contact Form 7, a Slider Revolution és még sokan mások (amelyeket később érintünk meg).

A Visual Composer telepítése

A saját oldalak készítése előtt le kell töltenie és telepítenie a Visual Composer alkalmazást. Kétféle módon biztosíthatja a plugin másolatát: vagy Vásárlás a saját példánya vagy vásárolni a prémium téma a beépülő modullal együtt. Az A plugin pontosan ugyanúgy működik függetlenül attól, hogy melyik útvonalat választja, e két módszer egyetlen különbsége az, hogy hogyan telepíti.

1. lehetőség: Vásárolja meg a saját példányát, amelyet felhasználhat a WordPress webhelyen

Az első módszer a Visual Composer másolatának megszerzésére az, ha megvásárolja a plugin-ot magadnak. Egyszerűen lépjen a CodeCanyon oldalra, és tegye a kosárba a Visual Composer másolatát (azt javasoljuk, hogy adjon hozzá kiegészítő támogatást, hogy teljes éven keresztül segítséget kapjon a plugin-készítőtől), és fejezze be a vásárlást.

Vásárolja meg a Visual Composer-t

Ezután keresse meg a letöltési oldalt. Kattintson a most letöltött Visual Composer bővítmény melletti zöld letöltés gombra, és válassza a Csak telepíthető WordPress fájlt..

Töltse le a Visual Composer

Jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása. Kattintson a Töltse fel a beépülő modult gombot a képernyő tetején.

Töltse fel a Visual Composer plugin-t

Válassza ki a Visual Composer zip fájlt, amelyet letöltött a CodeCanyonból. Ezután csak kattintson a plugin telepítésére és aktiválására.

Mivel a plugint vásárolta, az aktiválási folyamat befejezéséhez hozzá kell adnia a licenc kódját is. Csak kattintson a képernyő tetején található linkre, majd az óriás kék gombra aktiválja a másolatot a vizuális zeneszerző.

Kattintson a Visual Composer aktiválásához

Ez megnyit egy portált, amely lehetővé teszi a WPBakery számára, hogy ellenőrizze vásárlását. Kattintson a nagy zöldre Jóváhagy gomb. Ne aggódjon – csak a WPBakery engedélyét adja meg annak megerősítésére, hogy felhasználóneve / e-mailje valóban megvásárolta a Visual Composer példányát.

Aktiválja a Via Envato-t

Csak kövesse az utasításokat az aktiválás befejezéséhez és a WordPress irányítópultjára való visszatéréshez. Most már készen állsz az építkezés megkezdésére!

2. lehetőség: A Visual Composer csomagban volt a WordPress témával

Ha egy témát vásárolt a mellékelt Visual Composer mellé, akkor a telepítés eltérő, és a szerző szerint is eltérő lehet. Megmutatjuk, hogyan kell telepíteni a beépülő modult, ha olyan WPExplorer témát használ, mint például a Total (és a legtöbb más prémium témához hasonlónak kell lennie).

Először le kell töltenie és telepítenie kell a WordPress témát. Ha a témát a Themeforestből vásárolta, akkor ez ugyanaz a folyamat, mint a Visual Composer letöltése. Jelentkezzen be a Themeforest fiókjába, és lépjen a letöltések oldalra. Ezután keresse meg a témát, kattintson a letöltés gombra, és válassza csak a telepíthető WordPress fájlt.

Töltse le a WordPress témát

Ezután jelentkezzen be a WordPress telepítésébe, majd kattintson a gombra Megjelenés> Témák> Új hozzáadása. Ezután kattintson a Téma feltöltése opció az oldal tetején. A telepített WordPress fájl megtalálásához meg kell nyitnia a letöltött ZIP-fájlt. Ennek oka az, hogy a Total téma csomag olyan kiegészítő funkciókkal van ellátva, mint a prémium plugins, a mintaadatok és a PSD fájlok.

Telepítse a Teljes WordPress témát

Miután megtalálta a fájlt, feltöltheti, telepítheti és aktiválhatja a témát. Az aktiválás után a Total felszólítja Önt telepítse az ajánlott bővítményeket – beleértve a vizuális zeneszerzőt.

Összes ajánlott beépülő modul

Csak kattintson a linkre Kezdje a pluginek telepítését. választ Telepítés a tömeges műveletek legördülő menüből ellenőrizze az összes telepíteni kívánt bővítményt, majd kattintson az OK gombra Alkalmaz.

Telepítse az ajánlott bővítményeket

Ennyit kell tenned! Az Envato-n keresztül nem kell aktiválni a Visual Composer-t. Mert egy témát vásárolt a plugin saját példánya helyett nincs ellenőrző licenckódja és addig nem érheti el a plugin-frissítéseket, amíg a téma készítője nem biztosítja számukra.

Opcionális vizuális zeneszerző aktiválása

Természetesen, ha meg akarja vásárolni a saját példányát, hogy gyorsabban érje el a frissítéseket, akkor természetesen, de nem feltétlenül használja a Visual Composer a témájával. Ezzel továbbléphet a plugin tényleges használatához.

A Visual Composer oldalkészítő első lépései

Most, hogy telepítette a Visual Composer programot, ideje elkezdeni a plugin-beállítások használatát. A WordPress irányítópultján most egy Visual Composer beállítást kell látnia. Kattintson rá a beállítások oldalának megnyitásához.

A vizuális zeneszerző általános beállításai

Az Általános beállítások lapon egyszerű lehetőségeket talál a reagáló elemek kis képernyőkön történő egymásra rakásának engedélyezésére / letiltására (így a standard három oszlopsor három egységes oszlop sorgá válhat, szemben a három oszlop sorának a mobiltelefonon történő csökkentésével), kiválaszthatja a Google betűkészlet-alkészletét és a többi gombot a Visual Composer által vezetett túrák újbóli bekapcsolásához.

Visual Composer Role Manager

Ha webhelye több felhasználói szerepkört használ, akkor a Visual Composer Szerepkezelő minden bizonnyal hasznos lesz. Ez a beállítási oldal lehetővé teszi, hogy a szerephez viszonyítva korlátozhassa a felhasználói hozzáférést a Visual Composer különféle szolgáltatásaihoz. Így engedélyezheti az adminisztrátorok számára az összes szolgáltatás elérését, miközben a szerkesztőknek csak a blogoldalakat és a közreműködőket korlátozhatja.

Korábban már említettük ezt a telepítés során, de a Termék licenc lapon ellenőrizheti licenc kódját, ha a plugin saját példányát vásárolta meg. Ha a Visual Composer példányát egy téma kísérte el, akkor ezt a részt nem veheti figyelembe.

Oldalkészítő elemek

Vizuális zeneszerző oldalkészítő elemek

A Visual Composer 34 szabványos oldalkészítő elemmel rendelkezik számos olyan szolgáltatáshoz, amelyet hozzá szeretne adni az oldalaihoz (a fenti képernyőképe mindet megjeleníti, valamint a 7. kapcsolattartó elem elemről, amelyről később beszélünk). Számos elem tartalmaz hozzáadott lehetőségeket a színekhez, a szegélyekhez, a párnázáshoz, a margókhoz, az egyedi CSS-hez, az animációkhoz és még sok máshoz. Itt van egy gyors lebontás arról, hogy mit tartalmaz:

 • sorok az Ön oldalai. A sor elemmel oszlopokat hozhat létre, és az összes többi oldal elemet beillesztheti.
 • Szöveges blokkok pontosan amilyennek hangzik – szövegrészek. A normál WordPress WYSIWYG szerkesztő segítségével szöveget adhat hozzá és formázhat ezzel a modullal.
 • Ikonok tartalmazzon betűkészlet-ikonokat a következő ikonkönyvtárakból: FontAwesome, Open Iconic, Typicons, Entypo, Linecons és Mono Social.
 • Elválasztó és elválasztó szöveggel a vonal (és / vagy szöveges) szünetek létrehozásának módjai az oldalai között létrehozott szakaszok között.
 • Üzenet dobozok kiválóan alkalmas jegyzetek, riasztások vagy más dobozos masszázsok hozzáadásához.
 • Facebook, Tweet, Google+ és Pinterest mind egyszerű társadalmi megosztási gomb, amelyet hozzáadhat a felhasználók számára a létrehozott oldal megosztásához.
 • GYIK azok a kapcsológombok, amelyek rejtett tartalom hozzáadásához használhatók fel, amelyet a felhasználók felfedhetnek, amikor elolvasják az oldalt.
 • Az Egyetlen kép éppen ez – egy egyszerű kép hozzáadott méret-, animációs, link- és egyéb lehetőségekkel.
 • Tabok, túrák és harmonikák a GYIK-hez hasonlóak, mivel rejtett vagy összecsukható tartalmat tartalmaznak, de az első szakasz nyitva van.
 • A Olvasható tartály egy alapvető tartalom csúszka (de szinte bármilyen oldalkészítő elemet beilleszthet az egyes „tároló oldalakba”).
 • Egyéni címsorok megkönnyíti a saját címsorok hozzáadását a szekciókhoz egyedi betűkészletekkel, mérettel, színekkel és egyebekkel.
 • gombok lehetővé teszi linkek hozzáadását más oldalakhoz vagy külső webhelyekhez.
 • A Felhívás cselekvésre egy feliratú doboz egy hozzáadott gombbal, amely felhívja a felhasználók figyelmét és lehetővé teszi egy kicsit meggyőző tartalom hozzáadását.
 • Az Widgetised Sidebar lehetővé teszi a saját oldalsáv beszúrását az oldal bármely pontjára.
 • Az Videó lejátszó megkönnyíti a WordPress által támogatott különböző videoformátumok beillesztését.
 • Google térkép egy másik egyszerű lehetőség – egyszerűen illessze be a Google Map kódot, és térképet illesszen be az oldalára.
 • Haladási sávok, kördiagramok, kerek és vonósávok az adatok és készségek ábrázolására vagy megjelenítésére szolgáló minden módszer.
 • Üres tér megkönnyíti a függőleges szünet hozzáadását az elemek között.
 • Posta, média, kőműves és kőműves rácsok mind az egyéni rácsok, amelyeket az oldalakhoz hozzáadhat (a postai vagy médiatípusok keverésének és összehangolásának lehetőségével).

Vizuális zeneszerző widget elemek

A plugin 8-at is tartalmaz widget elemek amelyek felhasználhatók a saját oldalsáv felépítésére, ha úgy dönt, hogy ezt megteszi. Ezek hasznosak lesznek az olyan egyedi céloldalak létrehozásakor, ahol az oldalsáv nem lehet egy tipikus oldalhelyen, vagy ha a teljes webhely egy olyan nyitóoldalak nagy hálózata, ahol nincs két, ugyanazt az oldalsávot használva.

Vizuális zeneszerző kiterjesztések

Az alapvető Visual Compose elemek nagyszerűek az induláshoz, ám végül többre van szüksége vagy szüksége van az egyéni oldal elrendezés létrehozásához. Ez kiterjesztések révén lehetséges. Van néhány különböző forrás a Visual Composer kiterjesztésekhez.

A Visual Composer összes oldalkészítő eleme

Az első út add meg a Visual Composer-et a témádon keresztül. Nagyszerű példa a Total WordPress téma, amely 39 hozzáadott oldalkészítő elemet tartalmaz. Ezeket kizárólag a Total tartalmazza, hogy a funkciókkal dolgozzon, tehát a témának telepítve kell lennie és aktívnak kell lennie a használatához. A Total tartalmazza az egyedi postai típusok (ajánlások, személyzet, portfóliók), egyedi galériák, egyszerű csúszkák, szociális és még sok más kiterjesztését. Ez megkönnyíti a kívánt tartalom felvételét a kívánt helyre.

Harmadik fél vizuális zeneszerző kiegészítői

Ha a témája nem tartalmaz telepíthető bővítményeket Harmadik fél vizuális zeneszerző kiterjesztései. Ezek ingyenesen 55 dollárig terjedhetnek, és különféle szerzőktől kaphatók a CodeCanyonon és az interneten. Ha néhány extra funkciót szeretne hozzáadni, például az árazási táblázatokat és a szociális szolgáltatásokat, akkor az ingyenes Symple Shortcodes plugin van (mi végül itt a WPExplorer-ben készítettük). Ha további lehetőségeket szeretne hozzáadni a hajóhoz, akkor egy prémium plugin, például az Ultimate Add-on valószínűleg megfelelő. Szó szerint több száz lehetőség van – láthatjuk a a kompatibilis kiegészítők teljes listája a WPBakery.

Azonban a Visual Composer meghosszabbítása mellett dönt, azt javasoljuk ne használja az összes téma- és plugin-kiterjesztést egyszerre. A több nem mindig jobb – különösen ebben az esetben. Ez nem csak sok átfedést és másolatot eredményez, de jelentősen lelassítja a webhelyet is (egy csomó kód kerül minden oldalépítő elembe). Tehát válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb kiterjesztést, és ragaszkodjon hozzá.

Háttér és az előlap szerkesztése

A Visual Composer használatával Ön nem korlátozott az oldalak készítésének és szerkesztésének módjára. Ezzel a nagyteljesítményű beépülő modullal lehetősége van változtatásokat végrehajtani a moduláris háttérről vagy a vizuális felületről.

Visual Composer háttérképszerkesztő

Visual Composer háttérképszerkesztő

Ha úgy dönt, hogy a háttér-szerkesztő minden elem egy moduláris elemként jelenik meg, amelyet a helyére illeszthet, húzhat és ejthet. Ez a módszer nagyszerű, ha gyorsan el szeretné helyezni egy drótváz kialakítását az oldal kinézetéből, és gyorsabb is lehet, mint az előlap, ha lassabb szerverrel vagy internetkapcsolattal rendelkezik..

A háttér-szerkesztő meglehetősen egyszerűen használható. Egyszerűen kattintson a kék gombra a Háttér-szerkesztő a Visual Composer engedélyezéséhez a szerkesztett oldalhoz vagy bejegyzéshez.

Engedélyezze a háttér-szerkesztőt

Ezután kattintson a türkiz gombra +Elemek hozzáadása.

Elemek hozzáadása a háttér-szerkesztőn keresztül

Innentől kezdve beillesztheti a kívánt oldal elemeit!

Visual Composer Frontend szerkesztő

Visual Composer Frontend szerkesztő

Az frontend szerkesztő sokkal jobb képet nyújt arról, hogy miként fog kinézni a végső oldal, mivel lényegében valós idejű vizuális szerkesztő. Ez lehetővé teszi, hogy beillessze az oldalkészítő összes elemét, mint a háttér-szerkesztő, azzal a további előnnyel, hogy modul helyett valóban láthatja azokat. Láthatja, milyen nagy a 300 képpontos kép, vagy ha egy # 6e2f93 hexa értékű lila gomb valóban megjelenik.

Az előlap szerkesztésének engedélyezéséhez kattintson a kettő egyikére Frontend szerkesztő lehetőségei az Ön oldalához vagy bejegyzéséhez.

Engedélyezze a Frontend Editor alkalmazást

Ez frissíti a képernyőt, és eljuttatja a bejegyzés vagy oldal élő előnézeti képéhez, az ugyanazokkal az oldalépítési lehetőségekkel, mint a háttérszerkesztő..

Elemek hozzáadása a Frontend Editor segítségével

Csak kattintson az elemek hozzáadásának megkezdéséhez. A fő különbség az, hogy most láthatja az elemeket, amikor beilleszti őket, és használhatja a előnézeti beállítások a felső sávban, hogy képet kapjon arról, hogyan néz ki az oldala asztali, laptopokon, táblagépeken és telefonokon.

Oldal elemek hozzáadása és szerkesztése

Függetlenül attól, hogy a hátsó vagy az elülső szerkesztőt használja, ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző oldalkészítő elemek testreszabásához. Bár az opciók elemekenként változnak, van néhány kulcsfontosságú tulajdonság, amelyekre figyelemmel kell lenniük az elem beillesztése után.

Vizuális zeneszerző: Sor szerkesztése

Vizuális zeneszerző sor opciói

Nem számít, mit szeretne hozzáadni az oldalához először sort kell beillesztenie. Miután behelyezte, lebeghet az elülső elemre, hogy felfedje a kék színét sor opciók (a háttérben ezek mindig láthatóak minden sor tetején).

 • Az első Sor ikonra itt kattinthat, hogy húzza és dobja el a sort egy új pozícióra az oldalon.
 • Az Ceruza ikon megnyitja a sorbeállítások lehetőségeit. Ezek a témától függően változhatnak. A Teljes téma esetén a helyi görgetési azonosító, sorhossz (teljes szélességű sorok), teljes magasságú sor, minimális magasság, láthatóság a mobilon, központosított tartalom, azonos magasságú oszlopok, animáció, tipográfia, maximális szélesség, oszloptávolság lehetőségeket jeleníti meg. , háttér videó vagy parallaxis és tervezési lehetőségek (margó, szegély, padding, háttér szín / kép).
 • Oszlopok meg kell határozni az oszlopok számát a sorban. Alapértelmezett beállítások állnak rendelkezésre legfeljebb 6 oszlophoz, de meghatározhatja a saját egyedi oszlop-elrendezését is, ha szeretné.
 • Plusz hozzáad egy új sort a szerkesztendő alá.
 • Az Másolat ikon klónozza az aktuális sort és annak tartalmát (más néven az összes elemet, amelyet a sorba beszúrtál). Ez nagyszerű, ha egy sor elrendezését ugyanazon az oldalon többször szeretné használni.
 • Szemét egyszerűen egy teljes sort és annak tartalmát törli.
Vizuális zeneszerző: Oszlop szerkesztése

Vizuális zeneszerző oszlop beállításai

Ha az előlap szerkesztőjének egy sorában lebeg, a sárga is megjelenik oszlop opciók (a háttérben ugyanazok az opciók és ikonok jelennek meg, amelyek az oszlopok felett jelennek meg).

 • Az első oszlop ikon megegyezik a sorokkal – kattintson rá, hogy az oszlopokat sorukba húzzuk és átszervezzük.
 • Az Ceruza az általános oszlopbeállítások. A sorokhoz hasonlóan az oszlop opciói a használt témától függően változhatnak. Az Összesen a következő lehetőségek állnak rendelkezésre: láthatóság mobilon, animáció, tipográfia, minimális magasság, tervezési lehetőségek (margó, szegély, padding, háttér) és reagálási beállítások (egyedi eltolás, szélesség vagy rejtett opciók az eszköz alapján).
 • Oszlopokhoz a Plusz ikon hozzáad egy elemet az oszlop tetejéhez, a már beillesztett többi elem fölé.
 • Ismét a Szemét ikon a teljes oszlop és annak tartalmának törlése. Az oszlop törlése után a fennmaradó oszlopok megtartják méretüket (ha három oszlopból 1-et töröl, a fennmaradó 2 oszlop továbbra is 1/3 méretű oszlop lesz), ezért ne felejtse el szerkeszteni az oszlopszélességet a törlés után.
Visual Composer: Az oldal elemének szerkesztése

A vizuális zeneszerző oldal elembeállításai

A sorban vagy oszlopokban a plusz ikont használja az oldal elem beszúrásához. A fenti képernyőképen egy a Üzenet mező. Egy elem beillesztésekor a beállítások automatikusan megnyílnak. A már hozzáadott elem szerkesztéséhez egyszerűen vigye az egeret az első vagy a hátsó szerkesztő elemén az alábbi lehetőségek megjelenítéséhez:

 • Az Ceruza Az ikon megnyitja a beállításokat (amelyeket alább ismertetünk).
 • Az Másolat ikon klónozza az oldal elemét pontosan úgy, ahogy rendelkezik (beállítások és minden).
 • Végül a Szemét csak az oldalépítő elemet törli. a sorból vagy oszlopból, ahova beillesztette, és minden más elemet tapintaton hagyott.
Visual Composer: Általános oldal elem

Oldal elem általános beállításai

Amikor új elemet helyez be, vagy kattint az elem ceruza ikonjára, megnyílik az oldalkészítő elem beállítások. Ezeket (többnyire) több lapra osztják, hogy könnyebben láthassa az összes rendelkezésre álló testreszabási lehetőséget. A Beállítások lapon kívül van egy fogaskerék ikon a jobb felső sarokban, amellyel elmentheti a kiválasztott beállításokat előre később újra felhasználható, vagy a alapértelmezett automatikusan használható az adott elem beillesztésekor.

Az Általános lap tartalmazza az oldal elemének általános beállításait. Ezek a beillesztett elemtől függően változnak (de a szerkesztés minden esetben olyan egyszerű, mint a legördülő menü, a színválasztó, a jelölőnégyzet vagy a szövegmező használata). Például a Üzenet doboz A fenti képernyőképen stílus, forma, szín, ikon, szöveg és animáció lehetőségei találhatók. De ha beilleszt egy Gomb ehelyett szöveges, url, stílus, alak, szín, méret, igazítás, ikon és animáció lehetőségeket talál.

Vizuális zeneszerző: Oldal elem kialakítása

Oldal elem kialakításának lehetőségei

Az Tervezési beállítások lap a második standard fül, amelyet szinte minden oldalépítő elemnél látni fog. Innen hozzáadhat egyedi elemet (szín vagy kép), szegélyt, párnázatot és margót az eleméhez. A vezérlőelemek egyszerűsítésére szolgáló lehetőségek csökkentik a CSS mező opcióit, így minden egyes opcióhoz (margó, szegély és kitöltés) megadhat egy univerzális értéket. Ne feledje: egy megjegyzés: ha háttér alkalmaz, akkor az a határain belül van. Így növeli a párnázatot növeli az elem körül hozzáadott látható hátteret, de ha te növelje a mozgástérét növelni fogja az üres elemet az oldal eleme körül (felfedve a sor / oldalt mögötte)

Természetesen attól a modultól függően, amelybe beilleszti az oldal elemet, lehet, hogy még sok más lap van. Például a Visual Composer Post Grid opciófülekkel bővítette az Adatbeállítások és az Tervezés elemeket. És ha egyéni oldal elemeket használ egy olyan kiterjesztésen keresztül, mint a Teljes személyzeti rács még több beépített opció is lehet (például lekérdezési beállítások, egyéni képkivágás, meta, társadalmi hivatkozások, kivonatok stb.) attól függően, hogy a kiterjesztés melyik szerzője szerepel.

Jegyzet: Kiválaszthatja az elemeinek átfogó listáját Összes építőmodul útmutató. A modulok megtanulásának legjobb módja azonban a Visual Composer játékával való játék. Hozzon létre egy tesztoldalt, és gyakorolja az elemek beillesztését és szerkesztését. Gyorsan lefagy, és olyan oldalakat épít, mint egy profi!

Népszerű kompatibilis bővítmények

A Visual Composer kiterjesztéseken túl sok népszerű plugin kompatibilis a Visual Composer programmal, és automatikusan hozzáadják saját oldalépítő elemüket. Íme néhány a sok beépülő modulból, amelyekről örülni fog, hogy zökkenőmentesen működnek együtt a Visual Composer bővítménnyel, még jobb oldalépítés érdekében.

WooCommerce elemek a vizuális zeneszerző számára

WooCommerce: Ha boltot akar létrehozni a WordPress használatával, akkor a WooCommerce az út. Ez a plugin nem csak ingyenes és tele van fantasztikus funkciókkal, de teljesen kompatibilis a Visual Composer-rel is. A telepítés és aktiválás után a WooCommerce nemcsak hozzáadja a saját beállításait és lehetőségeit, hanem hozzáadja 17 új oldalkészítő elem a játékhoz.

Revolution Slider WordPress bővítmény

Csúszka forradalom: A csúszkák nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy bármely oldalra felvegyék a figyelemfelkeltő és a tartalomba csomagolt részt, és a Slider Revolution egy tökéletes plugin ehhez. Ezzel a bővítménnyel húzhat és dobhat olyan elemeket, mint a szöveg, a gombok, a képek és még a videók is, hozzáadott animációkkal és effektusokkal, hogy lenyűgöző csúszkákat hozzon létre. Tekintse meg a gyakorlatban a Total demók sok oldalán!

LayerSlider WordPress bővítmény

LayerSlider: A csúszkák másik nagyszerű lehetősége a LayerSlider plugin. Ugyanolyan fantasztikus, mint a Slider Revolution, de kissé eltérő felülettel és lehetőségekkel rendelkezik. Még egy egyedi átmeneti építőt is tartalmaz, így bármilyen animációt létrehozhat. Ez a két prémium csúszda egyike is, amely a Total WordPress témához van csomagolva, tehát tudod, hogy nagyon jó.

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap ingyenes WordPress bővítménnyel

Kapcsolatfelvételi űrlap 7: A kapcsolatfelvételi űrlapok minden weboldal fontos részét képezik – akár blogger, akár üzleti érdeklődésre kitöltött űrlap, akár egy fogorvos, egyeztetési űrlapon. A 7. kapcsolatfelvételi űrlap teljesen ingyenes, rugalmas, és a Visual Composer segítségével könnyedén beillesztheti kapcsolattartási űrlapjait az egyedi űrlap elem segítségével.

WPML WordPress fordítási bővítmény

WPML: Ha többnyelvű weboldalt kell létrehoznia, a WPML az egyik legfontosabb lehetőség a bejegyzés és az oldal fordításához. A Plus WPML teljes mértékben kompatibilis a Visual Composerrel, így lefordíthatjuk az összes épített egyéni oldalt..

Polylang Ingyenes WordPress bővítmény

Polylang: Ha nem akar befektetni a WPML-be, a Polylang egy nagyszerű ingyenes lehetőség, amely teljes mértékben kompatibilis a Visual Composer-rel (ez az egyik ingyenes plugin, amelyet javasolunk, hogy a WordPress webhelyet többnyelvűvé tegye)..

Yoast SEO plugin

Yoast SEO: A Yoast bármely felhasználó számára megkönnyíti a helyszíni SEO fejlesztését. Számos fontos SEO funkció van, ideértve a webhelytérképeket, a meta leírásokat, a zsemlemorzsakat és egyebeket. A legjobb az egészben – a Yoast SEO jó szerepet játszik a Visual Composernél, így aggódhat, hogy jobb oldalakat készít a SEO keresése helyett..

Sablon sablonkezelő a vizuális zeneszerző számára

Templatera: Ez a plugin nem csak kompatibilis – a WPBakery (a Visual Composer szerzői) hozták létre, hogy bővítsék oldalkészítőjüket. A Sablon lehetővé teszi a sablonok mentését és újrafelhasználását, így az ismétlődő oldalak készítése egyszerű. A plugin telepítése után hozzáadja a saját opcióját a WordPress irányítópultjának Visual Composer beállításaihoz, így a sablonok importálása, exportálása és újrahasznosítása egyszerű (ezt úgy véljük, hogy olyan fantasztikus szolgáltatás, hogy ezt a plugin-t a Total-ra is csomagoltuk)..

És biztosak vagyunk benne, hogy még sok más kompatibilis plugin létezik! Ha kétségei vannak az új pluginnak a Visual Composerrel való kompatibilitásáról, csak vegye fel a kapcsolatot az új plugin szerzőjével és kérdezze meg.

Speciális opciók a vizuális zeneszerző számára

A haladóbb felhasználók számára van néhány extra lehetőség a Visual Composer szolgáltatáson belül, amelyek segítségével egyedi oldalkódot adhat az oldal készítőjéhez, és egyedi médiahálókat hozhat létre..

Visual Composer Shortcode Mapper

Az első a Rövidkódú térképkészítő. Ez a beállítás a Visual Composer beállításokban található, és felhasználható a saját egyéni rövid kódjainak a Visual Composerhez való hozzárendelésére. Ez nagyszerű, ha van egy olyan rövid kódja, amelyet szeretsz (például valószínűleg egy árképzési táblázathoz), amelyet alapértelmezés szerint nem tartalmaz a Visual Composer.

A második speciális opció a mellékelt Grid Builder. Ezzel a funkcióval egyedi rácsokat hozhat létre (hasonlóan a médiához és a hozzászóláshoz) a saját egyedi elrendezéseivel a tartalomhoz. Készíthet például egyéni blogbejegyzési rácsot kerek képekkel, a szerző nevét félkövér betűtípussal, egyedi kivonat hosszával, egy tovább olvasógombot és egy második gombot, amely az ajánlott termékhez hivatkozik. Megkapod az ötletet? Bármelyik rácsos elrendezést elkészítheti, rengeteg opcióval elemeket, színeket, szegélyeket, szegélyeket és még sok minden mást kínálva.

Csomagolás fel

Rengeteg dolgot lehet megtenni a WordPress és a Visual Composer segítségével. Ha azt szeretné, hogy az oldalkészítő munkát látjon, akkor vessen egy pillantást a Teljes téma bemutatóra, ahol megpróbáltuk bemutatni a stílusok és elrendezések sokféleségét, amelyeket a Visual Composer segítségével lehet létrehozni..

És ha hiányozna valami csak kérdezzen tőlünk. Örömmel mondhatnánk bármit, amit tudni akar a Visual Composerről és annak működéséről – hagyj megjegyzést az alábbiakban. Köszönöm, hogy elolvasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map