Több WordPress-hely futtatása egyetlen irányítópulton

A WordPress webhelyek kezelése

Hány WordPress-webhelyet kezel? A legtöbb kezdő csak azzal kezdődik, hogy megpróbál egy terméket eladni vagy bemutatni a történeteket, de mi lenne, ha egy ragyogó új ötletre bukkanna, ezért egy másik WordPress-webhelyre van szüksége?


Vagy mi van, ha vállalkozást szeretne építeni más kisvállalkozások számára webhelyek tervezése körül? Minden bizonnyal megbízható és hatékony módszerre van szüksége ezen webhelyek egy helyen történő kezeléséhez. Jó dolog, ami akkor teljesen lehetséges, igaz? Olvassa tovább a WordPress több webhelyének egyetlen irányítópulton történő futtatásának elsajátítását.

Milyen eszközökre van szüksége??

Számos ott működő cégnek köszönhetően nem kell kódolnia valamelyik kóddal, vagy nem kell létrehoznia saját rendszert több webhely kezelésére egyetlen irányítópulton. Néhány társaság all-in-one megoldásokat kínál, így egyszerűen telepítheti és áthelyezheti webhelyeit egyetlen irányítópultra. Ma egy alternatív megoldást fogok bemutatni: a CMS Commander.

A CMS Commander az iparág egyik vezetõje, de néhány más társaság is jó megoldásokat kínál. Nyugodtan játsszon ezekkel, ha nem találja meg a CMS Commander programban szükséges munkát. Mindegyikük hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

Több WordPress webhely kezelése egy irányítópulton a CMS Commander segítségével

A CMS Commander egy egyszerű felületen működik, és a telepítési folyamat meglehetősen egyszerű a kezdők számára. Tetszik a CMS Commander, mert az elsődleges műszerfal, amelyről dolgozik, kissé hasonlít az alapértelmezett WordPress műszerfalra..

Ez kissé különbözik a fentebb felsorolt ​​lehetőségektől, mert nem látja a WordPress irányítópultját. Inkább a saját egyedi elrendezését biztosítja.

1. lépés: Regisztráljon a CMS Commanderhez

Lépjen a CMS Commander webhelyére.

CMS parancsnok webhelye

Kattintson a Regisztrálj gombot a menüben, vagy válassza a Próbáld ki ingyen opció, ha ki akarja próbálni a fizetési terv elkötelezettsége előtt. Az árképzés attól függ, hogy hány webhelyet kezel (kezdettől 8 dollárig, 400 webhelyig 125 dollárig). Miután a 14 napos próbaverzió lejár, továbbra is öt webhelyhez fér hozzá az alapvető szolgáltatásokkal.

Haladjon át a letöltési folyamatból azáltal, hogy beírja e-mail címét, és e-mailt kap a jelszavával és a felhasználónevével. Válaszd ki a Lépjen a Fiókba gombra lépés az előző irányba és az irányítópult megtekintéséhez.

lépjen a Fiókba

Ennek beállításához tényleg csak az elsődleges oldalon kell lennie. Ezután tárgyalunk a cikkek feladásáról és a tartalom kezeléséről az irányítópulton.

Irányítópult

2. lépés: Töltse le és aktiválja a beépülő modult

Keresse meg a hivatkozást CMS Commander kliens bővítmény. Kattintson erre a linkre, és töltse fel (és aktiválja) a bővítményt minden egyes kezelni kívánt webhelyre a CMS Commander irányítópultján.

Csatlakoztat

Ez minden, amit a pluginnel kell tennie. Miután a plugin aktiválódott az összes webhelyen, vissza kell térnie a CMS Commanderhez.

CMS Commander Client

3. lépés: Helyezze az összes helyet a CMS Commander irányítópultjára

Találd meg Adja hozzá első webhelyét fejlécbe, és illessze be a webcímet, a rendszergazdai felhasználónevet, a rendszergazdai jelszót és egy opcionális csoportnevet, hogy hozzáadja az összes olyan webhelyet, amelyre a plugin telepítve van. Kattints a Webhely hozzáadása gomb minden egyes webhelyre.

Webhely hozzáadása

A Csoportnév mező jól működik több különböző ügyfélcsoportot kezelő emberek számára. Talán webhelyeket hoz létre mind éttermek, mind ingatlanügynökök számára. Válassza el őket az opcionális Csoportnév mezővel.

Van egy link is a webhelyek tömeges hozzáadásához, megkönnyítve ezzel, ha nem akar több tucat webhely-hitelesítő adatot lyukasztani..

Ömlesztett webhelyek

Miután befejezte ezt a folyamatot valamennyi webhelyén, görgessen lefelé és megtekintheti a teljes webhelylistát. Ez a terület meglehetősen erőteljes, mert gördítheti a gombokat, hogy megtekintse a statisztikákat, a linkeket, az oldal sebességét, a hozzászólásokat és egyebeket.

Nagyon szeretem azt a területet, amely lehetővé teszi az összes webhely egyszerre frissítését. Játsszon körül a modul moduljaival, hogy megértse, hogyan működik. Azt is javasolnám a Tömeges tisztítás gombra kattintva törölheti a WordPress összes webhelyén a nem kívánt helyet. Mivel ez inkább egy állapotterület, itt valójában nem tehet közzé tartalmat.

Ez az, ahol a weboldal bal oldalán található eszköztár kerül játékba.

Webhelylista

4. lépés: Tegyen közzé egy webhelyet

Tegyük fel, hogy rendezvénye érkezik vállalkozása számára, és létre kell hoznia egy blogbejegyzést, hogy minden olvasó tudjon róla. Kattintson a Bejegyzés szerkesztő lapon mozoghat annak az oldalnak a felé, amely lehetővé teszi a hozzászólások létrehozását és közzétételét.

Post szerkesztő

Ez az oldal meglehetősen hasonló a szokásoshoz posta oldal a WordPress oldalon, így létrehozhat egy címet és egy cikket a megosztani kívánt blogbejegyzéshez. Minden még mindig ott van Link gombok a Szöveg Szerkesztő.

Bejegyzés szerkesztő

Ha lefelé gördít a szerkesztő alatt, akkor egy területet hív WordPress beállítások. Ez a modul lehetővé teszi a dolgok módosítását Kategóriák, A felhasználónevek, Post típusok, és több.

WordPress beállítások

Még egy kiemelt képet is elhelyezhet a bejegyzésében, hogy elküldhesse a ténylegesen összekapcsolt webhelyre. Ne feledje, hogy a Bejegyzés típusa a legördülő menü tartalmazza, így meghatározhatja, hogy üzenetet vagy oldalt készít-e. Webhelyétől függően más lehetőségei is lehetnek, például Termékek, Kupon, vagy a Egyéni üzenet típusa.

Miután kitöltötte a hozzászólást, töltse fel az összes képet, és folytassa a korrektúrát. Lépjen a CMS Commander ablak jobb felső sarkába. Ez tartalmazza a CMS Commanderhez csatlakoztatott összes webhely felsorolását. Lehetősége van arra, hogy ezt a bejegyzést egy korábban meghatározott csoportban, vagy csak egyetlen webhelyen tegye közzé.

közzétesz

Nézze meg azt a weboldalt, amelyben közzéteszi a bejegyzést, és nyomja meg a Cikk feladása a kiválasztott helyekre gomb. Ezzel a cikk eljuttatja azokat a webhelyeket, ahol később navigálhat, és ellenőrizheti, hogyan néz ki.

Milyen módokat tudsz kezelni a CMS Commander segítségével?

Mivel az eszköz annyira kiterjedt, túlságosan sok szolgáltatás van ahhoz, hogy csak egy blogbejegyzésben lefedje őket. Összeállítottam azonban a CMS Commander irányítópultján elvégzendő néhány általános feladatot.

 • Töltsön fel tömeges tartalmat, például a SEO beállításokat vagy a számítógépen cikkekkel feltöltött fájlt
 • Tekintse meg az összes korábbi hozzászólást és megjegyzést, így módosíthatja őket, és válaszolhat a felhasználókra
 • Megtekintheti és létrehozhat felhasználókat
 • Telepítse a bővítményeket a CMS Commander irányítópultjának összes webhelyére vagy egy részére
 • Telepítse a témákat az összes vagy néhány aktivált webhelyre
 • Végezzen manuális és automatikus biztonsági mentéseket
 • Klónozzon egyik webhelyet
 • Hozzon létre egy vadonatúj webhelyet a WordPress szokásos telepítési folyamatának végrehajtása helyett

A WordPress webhelyek futtatása több műszerfalból időigényes és bosszantó. Nem csak azért kell zsonglőriznie ezeket a jelszavakat, hanem az a gondolat is, hogy böngészőjében az egyik fülről a másikra ugrani, csikorog; különösen, ha vállalkozást működtet. Mennyi időt veszteget a sebességváltó váltásával?

Tudassa velünk a megjegyzések részben, ha a WordPress webhelyeket egyetlen irányítópulton futtatja, vagy ha sikerül több irányítópulton működni. Szeretnénk az Ön hozzájárulását!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map