Telepítse a WordPress-t 5 perc alatt (vagy kevesebb idő alatt) a Bluehost segítségével

Telepítse a WordPress-t 5 perc alatt (vagy kevesebb idő alatt) a Bluehost segítségével

A WordPress kiválasztása a tökéletes módja annak, hogy webhelyét a jobb lábáról indítsa el. Az előnyeit élvezheti egy erőteljes, rugalmas és nagyra becsült tartalomkezelő rendszer, amely továbbra is kezdőbarát marad. Ugyanakkor nem fogja kihozni a legtöbbet a WordPressből, hacsak nem párosítja azt egy kiváló tárhelyszolgáltatással.


Az Ön internetes házigazdája sokat fog tenni annak meghatározása érdekében, hogy webhelye mennyire gyors és megbízható, valamint hogy mennyi leállást tapasztal (remélhetőleg szinte semmi). A szilárd tárhelyszolgáltatások további biztonságot nyújtanak a webhely számára, a nap 24 órájában elérhető támogatást és egyéb kulcsfontosságú szolgáltatásokat nyújtanak. A Bluehost például egy megbízható tárhely-szolgáltató, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak, és kifejezetten a WordPress számára optimalizált tárhelyterveket kínál..

Ebben a cikkben a Bluehost bemutatásával kezdjük, és megvitatjuk annak főbb jellemzőit és árait. Akkor megmutatjuk, hogyan telepítheti a WordPress-t mindössze öt perc alatt a Bluehost segítségével. Lássuk!

Miért érdemes fontolóra vennie a Bluehost alkalmazást a WordPress webhelyén

Webhelyének hostja hosszú távú hatással lesz webhelyére, így nagyon fontos, hogy a kezdettől fogva válassza ki a legjobb WordPress-tárhelyet. Mivel minden webhely különbözik, nincs a környéken senki “legjobb” tárhely-szolgáltató. Ha azonban csak a WordPress használatával kezd el, javasoljuk, hogy próbálja ki a Bluehost szolgáltatást:

A Bluehost webhely.

A Bluehost egy régi és megbízható név a webtárhelyen, és az is ajánlotta a WordPress fejlesztők maguk. Egy ilyen jól megalapozott házigazda használata nyugalmat biztosít, mert pontosan tudja, mire kerül.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Bluehost különösen szilárd választás a WordPress felhasználók számára, mivel WordPress-specifikus tárhelyet kínál. Emellett hozzáférést kap a WordPress-webhely egyetlen kattintással történő telepítéséhez és a platformra ismerő dedikált támogatáshoz.

A Bluehost egyéb kiemelkedő tulajdonságai a következők:

 • Különböző tárhely-lehetőségek és tervek vannak, tehát megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.
 • Az összes központi adminisztrációs felületen keresztül kezelheti az összes web hosting funkcióját.
 • A Bluehost kiváló sebességgel és webhely-rendelkezésre állással rendelkezik.
 • Rengeteg biztonsági funkció található a webhely és az információk biztonságos megőrzése érdekében.
 • Minden terv méretlen sávszélességet biztosít, és az alapbeállítás kivételével minden terv korlátlan tárhelyet, domain regisztrációkat és e-mail fiókokat kínál..

Szerencsére a Bluehost hostolási tervei meglehetősen megfizethetőek. Az alapterv havi 7,99 dollárjától a havi 23,99 dollárig terjed, bár létezik olyan promóciós árképzés, amely az első ciklusát még olcsóbbá fogja tenni (linkünkkel eljuthat olyan tervekhez, amelyek mindössze 2,95 dollár / hónap).

Noha ezek a szokásos tervek a legtöbb felhasználó számára jól működnek, a Bluehost a WordPress számára is optimalizált tárhelyet kínál, amely drágább, de hozzáférést biztosít néhány speciális szolgáltatáshoz. A legjobban, ha a WordPress webhelyét felállítja és futtatja a Bluehost segítségével, az egy darab sütemény. Séta lépésről lépésre.

Hogyan telepíthetünk WordPress-t öt perc alatt a Bluehost használatával

Mielőtt elkezdené, regisztrálnia kell a fogadási tervről. Ha nem biztos benne, melyiket választja, akkor javasoljuk a WordPress tárhely opciót, mivel azt kifejezetten a WordPress alapú webhelyek számára hozták létre, és a kiszolgálót már optimalizálták a wp témákhoz, pluginekhez stb. ha nagyon szigorú költségvetéssel rendelkezik, akkor később lépjen fel a magasabb szintre, ha további helyre vagy kiegészítő szolgáltatásokra van szüksége.

Ezenkívül ki kell választania egy domain nevet a webhelye számára. Szerencsére a Bluehost tartalmazza a ingyenes domain név az összes megosztott és WordPress tárhely-tervvel. Csak a domain nevet kell igényelnie a fizetési folyamat során, vagy bármikor, a fiók beállításakor. Ezután készen áll a WordPress-webhely telepítésére.

1. lépés: Telepítse a WordPress-t a Bluehost-fiókján keresztül

Először jelentkezzen be a Bluehost fiókjába, majd kattintson a gombra tárhely a képernyő tetején lévő menüben. Ezután válassza a lehetőséget cpanel a menü alatt. Most látnia kell egy címkével ellátott részt weboldal – válassza ki a gombot Telepítse a WordPress alkalmazást ebből a szakaszból:

A Bluehost számla cpanel.

Egy másik képernyőre kerül, amely megkezdi a telepítési folyamatot. Kattintson a Folytassa a telepítést gombot, és válassza ki a Bluehost webhelyen regisztrált domain nevet a Tartomány legördülő mező. Ön elhagyhatja a Könyvtár mező üres. Ezután válassza a lehetőséget Következő:

A domain kiválasztása a WordPress telepítőben.

A következő képernyő kéri, hogy adja meg webhelyének nevét – ne aggódjon, később bármikor megváltoztathatja. Meg kell adnia egy e-mail címet, és meg kell adnia a rendszergazdai fiók felhasználónevét és jelszavát:

Adminisztrátori hitelesítő adatok kiválasztása a WordPress telepítőben.

Kattintson Következő még egyszer, és várjon néhány percet, amíg a Bluehost befejezi a telepítést. Ha elkészült, az oldalon egy üzenet jelenik meg, amely arról szól, hogy a telepítés sikeres volt:

Sikeres WordPress telepítési üzenet.

Ha rákattint Tekintse meg a hitelesítő adatait, láthatja a webhely URL-jét, valamint a létrehozott felhasználónevet és jelszót. Ezt az információt elküldjük az Ön e-mailjére, bár a biztonság érdekében érdemes elmenteni vagy kinyomtatni az oldalt is.

Webhelye készen áll a használatra! Mielőtt egy napnak nevezzük, végezzük el a webhely felállítását.

2. lépés: Látogasson el az új webhelyre, és fejezze be a telepítővarázslót

A webhelyére való kattintáshoz kattintson a Telepítse a Hely URL-jét a hitelesítő adatok oldaláról (vagy másolja a böngészőbe). Ezután írja be felhasználónevét és jelszavát:

A WordPress admin bejelentkezési képernyője.

Az új WordPress-webhely végére kerül, ahol megkezdheti a testreszabását és a tartalom hozzáadását. Ha nem biztos benne, hol kezdje, kattintson a Üzleti vagy Személyes gomb (adott esetben), amelyet a Bluehost telepítővarázslójához kell vinni:

A Bluehost telepítővarázsló.

Kattintson a képernyőn megjelenő párbeszédpanelen, hogy meghatározza a webhely alapvető lehetőségeit. Megnevezheti a nevét és leírását, eldöntheti, hogy a kezdőlap mit fog tartalmazni, és létrehozhat egy alapértelmezett kapcsolattartó oldalt. A varázsló végén lehetősége nyílik az előző képernyőkön megadott adatok szerkesztésére:

A Bluehost telepítővarázslójának végképernyője.

A varázsló azt is megkérdezi, szeretné-e csatlakoztatni a Jetpack fiókjába. Ez egy hasznos bővítmény, amely megőrzi webhelyének biztonságát, és hozzájárulhat a forgalom növeléséhez. Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor most nem kell aggódnia ezen a lépéssel kapcsolatban (bár azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a Jetpack alkalmazást, amikor megpróbál telepíteni a bővítményt a webhelyére).

Amikor befejezte a webhely alapjainak beállítását, kiválaszthatja Testreszabhatja webhelyét hogy megjelenésének személyre szabható legyen. Alternatív megoldásként a képernyő bal oldalán található menü segítségével is megismerheti webhelyének hátrányait. Többet fogunk megvitatni arról, hogy miként kezdhetjük el a webhely tervezését és a jövőbeli hozzászólások tartalmát. Jelenleg élvezze új WordPress webhelyét!

Következtetés

A WordPress egy fantasztikus platform szinte bármilyen elképzelhető webhely létrehozásához. A legjobban azonban csak akkor fog teljesíteni, ha azt egy ugyanolyan kiváló tárhelyszolgáltatás támogatja. Szerencsére a Bluehost egy teljes funkcionalitású és könnyen használható opció, amely rengeteg WordPress-specifikus funkciót kínál.

Szerezd meg a Bluehost-ot

A WordPress webhely telepítése a Bluehost segítségével egyszerű. Egyszerűen feliratkozik egy fiókra, kiválaszt egy domain nevet, majd bejelentkezik a Bluehost fiókba a WordPress telepítéséhez és az adminisztrátori hitelesítő adatok létrehozásához. Ezt követően, amikor meglátogatja új webhelyének URL-jét, csak annyit hagyott, hogy befejezze a beállítását.

Kérdése van a WordPress telepítéséről a Bluehost segítségével? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map