Szerkesztői naptár készítése a WordPress-ben (és valójában annak használata)

Szerkesztői naptár készítése a WordPress programban

A szerkesztői naptár létrehozása a WordPress-ben nem olyan nehéz feladat.


Mindazonáltal az a dolog, hogy Ön használja-e a naptárat, vagy ha arra a pontra jut, ahol valójában szervezetlenné teszi.

A szerkesztői naptár mind az egyéni, mind a több szerzőből álló blogok számára működik. Az ilyen típusú blogok mindegyikéhez naptárak szükségesek, mivel az egyéni szerző blognak valószínűleg nincs olyan szerkesztője, amely pontosan tartja a szerzőt, míg a több szerzőből álló blog csak bonyolultabb, tekintve, hogy hány cikket terveznek és érkeznek be különböző forrásokból.

Mivel a szerkesztői naptár ilyen fontos része a blogírás sikerének, járjuk át azokat a szerkesztői naptár-bővítményeket, amelyeket figyelembe kell vennie. Ezután elmagyarázza a telepítési folyamatot, amelyek az Ön számára előnyösek az eszközökkel, valamint néhány tippet ad arra vonatkozóan, hogyan lehet ezt megtartani a naptárban.

Válassza ki az Önnek megfelelő szerkesztői naptár-bővítményt

Korlátozott számú szerkesztői naptár található a piacon, így kissé könnyű kitalálni, hogy melyik az Ön számára. Az alábbiakban bemutatjuk a lehetőségeket és miért állnak ezek véleményem szerint ki:

 • Szerkesztői naptár – Teljesen ingyenes és könnyen használható. A telepítéskor nem kell konfigurálnia a beállításokat, és ez biztosítja az egyik legtisztább, legalapvetőbb szerkesztési naptárt. Nem rendelkezik emlékeztetőkkel vagy fejlettebb funkciókkal, ezért egyesek szerint a proaktívabb bloggereknek szólnak.
 • CoSchedule – Fizetnie kell ezt az árat, de a legtöbb felhasználó kijelenti, hogy ez teljesen megéri. Ez az egyik jobb lehetőség a naptár használatának esélyeinek javításához, egy címsor elemzővel, a Chrome kiterjesztésével a tartalom kurzorozására, emlékeztető rendszerrel és más dolgok ütemezésére, például a közösségi média és az e-mailek számára..
 • PublishPress – Ez a plugin ingyenes, de a hasznos kiegészítők néhány ingyenes. Szeretem az értesítéseket és észrevételeket, amelyeket a csapat tagjaival tehetünk, az egyedi státusokkal együtt (például: „Hangos” vagy „Hozzárendelt” a „Folyamatban” vagy „Áttekintés alatt” helyett.)
 • Szerkesztési folyamat – Itt van egy másik ingyenes szerkesztői naptár felhasználói csoportokkal, megjegyzésekkel, egyéni állapotokkal és a történet költségvetésével. Ha néhány extra funkciót keres, ezt a szerkesztői naptár után ajánlom.
 • WP tartalmi naptár – Ez egy kevésbé népszerű plugin, tehát még nem teszteltem. Azt mondta, hogy rendelkezik drag and drop eszközökkel, a teljes naptárral és még sok másnal.

Kiválasztásunk: A Szerkesztői naptár beépülő modulja vagy a CoSchedule

Kemény verseny. Én személy szerint élvezem a Szerkesztői naptár beépülő moduljának minimalizmusát, de teljesen megértem, hogy néhány ember több funkciót akar, mint például a CoSchedule és a Edit Flow.

A cikkhez felhasználom a Szerkesztői naptár beépülő modult, de az említett tippek általában a szerkesztői naptárakra vonatkoznak..

Telepítse a beépülő modult, és győződjön meg arról, hogy tudja, hol van a naptár

A szerkesztői naptár tényleges használatának nagy része annak ismerete, hogy hol van. A múltban olyan naptárakat használtam, ahol a link kissé el van rejtve, vagy soha nem akarok rákattintani arra a lapra, amely a naptárhoz vezet. Ez nem jó. Megértem, hogy minden szerkesztőnek és szerzőnek megvannak a saját kérdései, és ezért fontos, hogy kipróbálhassa az összes hiteles naptár-bővítményt.

Ha úgy érzi, hogy soha nem nyitja meg a naptárat, hagyja ki a bővítményt. 

Például kerestem a Szerkesztői naptárt a WordPress webhelyem hátterében, megtaláltam a kívánt bővítményt, telepítettem és aktiváltam.

Ezután tényleg egy pillanatra telt, hogy kiderítsem, hol található a naptár. Azonban a gondolatomban ezután rájött, hogy a Hozzászólások fülnek van értelme.

Tehát, amikor a Bejegyzések> Naptár menübe lép, a teljes naptár megjelenik a képernyőn szerkesztés céljából. Azért élvezem ezt a beállítást, mert minden egyes alkalommal rákattintok a Hozzászólások fülre, amikor új blogbejegyzést készítek. Lehet, hogy vannak más tendenciái is, de nem vagyok óriási rajongója a többi szerkesztői naptár-bővítménynek, mert külön irányítópulton vagy rejtett naptáron vannak.

Ez nekem megfelelő.

Új bejegyzés létrehozásához a naptár egyik napjára kell kattintania. Egy nap görgetésekor megjelenik egy Új üzenet gomb.

Ezután lehetővé teszi, hogy gyorsan kitöltse a címet, a tartalmat, a közzététel idejét és a bejegyzés állapotát, például Piszkozat. Miután megnyomta a Mentés gombot, elmenti a naptárba a későbbi szerkesztés és közzététel céljából.

Ne feledje, hogy ezt meg kell tennie változtassa meg a Piszkozat állapotát ütemezettre annak érdekében, hogy a naptár elvégezze a munkáját.

Készítse el a kiküldetési ütemezését

Az egyik módszer annak biztosítására, hogy ne felejtsd el a naptárát, az, ha betartja a kemény ütemtervet.

Nem elég annak eldöntése, hogy hetente egyszer küldesz feladást. Még rosszabb, ha azt mondom, hogy havonta öt vagy hat álláshelyet tervez.

Tartsa be a heti ütemtervet, és válassza a hét napját. Ily módon emlékezni fogsz, és az olvasók már alig várják ezt a napot.

Például a naptárban terveztem minden pénteken 10:00 óráig feladni. Minden hónap elején megtervezem azt a négy pénteket a blogcímekkel és minden további megjegyzéssel, amelyeket le kell írni.

Keressen és készítsen listát Blogbejegyzés Ötletekről

Figyelje folyamatosan az új blogbejegyzési ötleteket. A legjobb fogadás az, hogy kövesse a blogoddal kapcsolatos blogokat és kiadványokat. Ha érdekes témát lát, jelölje meg, és hozzon létre saját centrifugálást, hogy egyedivé tegye.

Ezután helyezze a címet a naptárába, hogy soha ne felejtsen el róla. Nem kell ütemeznie a dolgot közvetlenül a denevér előtt, de rendelkeznie kell egy izgalmas részlettel a Piszkozatokkal, amire megnézheti a naptárában.

Néhány más hely, ahol kedves blogbejegyzési ötleteket találhat:

 • Google Trends
 • Google figyelmeztetések
 • Reddit
 • Quora
 • Ipari fórumok

Komplett egyszerű és haladó szerkesztések eltérően

Az egyik ok, amiért az emberek abbahagyják a szerkesztői naptáraik használatát, az az, hogy kiégnek.

Ne csinálja ezt a hibát azáltal, hogy több munkát végez el, mint amennyit kellett volna. Az összes főbb szerkesztést a normál Feladás oldalon kell elvégezni, de a Szerkesztői naptár beépülő modulja csodálatos eszközzel rendelkezik a gyors szerkesztéshez, hosszú távon időt takaríthat meg..

Csak annyit kell tennie, hogy belép a naptárba, és válassza ki a megtekinteni kívánt bejegyzést. Kattintson a Gyors szerkesztés gombra a kívánt tartalom beállításához. Sőt, még hűvösebb, hogy ha megtanulsz egy kicsit a HTML-t, akkor erről a nézetből szinte az összes hozzászólás szerkeszthető.

Jegyzeteket készíthet később vagy a szerkesztő számára

A kommunikáció kulcsa a szerkesztői naptár számára. Az általam kedvelt Szerkesztői naptár-bővítménynek nincs hozzászólása vagy emlékeztetője a hozzászólások ütemezésére. Megoldhatja ezt egy extra programmal, például Trello.

Ha ez nem az Ön stílusa, próbáljon ki más plugineket, például a CoSchedule és a Edit Flow. Bonyolultabbok, de a funkciók sokkal fejlettebbek, mint a Szerkesztői naptár bővítményénél.

Sok szerencsét a szerkesztői naptárához!

Az ilyen szervezet meglehetősen megterhelő, ezért vegye figyelembe a fent tárgyalt tippeket, hogy átlépje és blogját a lehető leghatékonyabbá tegye. Ha bármilyen kérdése van, tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map