Online üzlet létrehozása a WooCommerce és WordPress segítségével

Hwo egy sikeres online áruház felépítéséhez a WordPress segítségével

Tehát el akarja indítani a saját üzletét – nos, azt gondoljuk, hogy fantasztikus! A saját főnökeként való kihívás és kifizetődés lenni, mivel láthatja, hogy kemény munkája közvetlenül befolyásolja a bevételeit. Szeretnénk segíteni abban, hogy vállalkozása sikeres legyen, ezért összeállítottunk egy könnyen követhető útmutatót az online áruház létrehozásához és néhány hasznos tippet a reklámozásához..


Online vásárlás

Az áruk fizikai üzletből történő értékesítése nem mindig kivitelezhető vagy praktikus. Különösen a mai korban, ahol az online vásárlás egyre inkább elterjedt. A 2016-os teljes kiskereskedelmi felmérés szerint PwC (egy nagy, négy globális könyvelő cég) az összes vásárló több mint fele havonta online vásárol, az összes online vásárlás több mint egyharmada pedig mobiltelefonon történik..

Teljes kiskereskedelmi felmérés 2016: PwC

Ezenkívül ugyanez a felmérés arról számolt be, hogy az online vásárlók több mint kétharmadát nagymértékben befolyásolja a közösségi média, valamint egy termék megjegyzése és áttekintése. Ez azt jelenti, hogy minden eddiginél fontosabb az új termékek pozitív megjelenése.

Még mindig nem szabad lenyűgöznie. Van egy tiszta tervünk az online áruház felépítéséhez és reklámozásához, hogy elősegítse vállalkozása sikerét! Az idő pénz, szóval térjünk hozzá!

A webhely létrehozásának egyszerű módja

Mielőtt felépíthet egy online áruházat és elkezdené termékek hozzáadását, először szüksége van egy weboldalra. Teljes szívvel ajánljuk az önálló házigazdát WordPress. Nem csak a WordPress elég hatékony ahhoz, hogy kezelni tudja egy teljesen működőképes online áruházat, hanem egy egyszerű és megfizethető lehetőség is, amelyet testreszabhat az e-kereskedelem bármely igényéhez.

Találja meg a megfelelő tárhelyet

WordPress tárhely

Először szükség lesz egy domain névre és a tárhelyre. A jó tárhely pénzbe kerül. Bizonyára e-kereskedelmi weboldalt építhet fel a Bluehost segítségével, amely havonta 2,95 dolláros promóciós promóciót kínál. A Bluehost megosztott tárhelyet kínál megfizethető áron, amely nagyszerű az új webhelyek számára. A domain név mellett a domain név is szerepel, így nem kell különösebben aggódnia azzal, hogy külön vásárolja meg. A plusz telepítés egyszerű. Az ajánlat egy kattintással elérhető WordPress-telepítés, tehát csak válassza ki a WordPress-t, amíg a telepítést végzi, írja be a domain nevét, és kész!!

De ha hajlandó egy kicsit extra befektetni, erősen javasoljuk, hogy próbálja ki a WPEngine alkalmazást. A tervek havi 29 USD-tól kezdődnek kezelt WordPress tárhely a WPEngine-től (Mindegyik üzleti kiadásként teljes mértékben levonható), amely magában foglalja a teljesen kezelt kiszolgálókat, az automatikus WordPress központi frissítéseket, a nap 24 órájában nyitott ügyfélszolgálatot, a webhely napi biztonsági másolatát, az evercache technológiát, a beépített programozást és még sok más. Plusz, mivel sikerült WordPress tárhely készen áll a kezdetektől kezdve (WP telepítés nem szükséges). Meg kell vásárolnia egy domain nevet olyan nyilvántartóktól, mint a GoDaddy, majd a tartományt a szervereire kell irányítania a WPEngine-nél. Ha követed a GoDaddy útmutató neked ne legyen probléma.

Adjon hozzá SSL-t a biztonságos vásárlási élmény érdekében

Mivel online áruházat hoz létre, nagyon fontos vásárolni egy SSL tanúsítványt. A „biztonságos socket réteg” tanúsítvány az, amelyet webhelye biztonságos kapcsolat létrehozására használ a szerver és az ügyfél böngészője között, amelyet az URL-ben „https: //” -ként tüntet fel (és gyakran egy zöld zár szimbólumot is megjelenít). Szerencsére az SSL meglehetősen egyszerűen telepíthető akár a Bluehost, akár a WPEngine alkalmazásával, mivel mindkét házigazda prémium kiegészítőként kínálja azt pénztárnál a tárhely aláírásakor.

Válasszon egy üzlettervet

Most, hogy készen áll a domain és a WordPress központi telepítésére, megváltoztathatja webhelye esztétikáját. A WordPress egyik gyönyörű aspektusa a weboldal hatalmas választéka tervezési lehetőségek elérhető témák felhasználásával. Több ezer ingyenes téma érhető el a WordPress.org webhelyen, némelyikük e-kereskedelem támogatást is kínál, ám további lehetőségek és webhely megjelenésének jobb irányítása érdekében prémium témát ajánlunk..

A prémium témájú témák nemcsak tartalmaznak több tervezési lehetőséget, hanem a prémium támogatást és a szerző frissítéseit is. Költségvetésétől függetlenül itt van néhány kedvenc e-kereskedelemre kész WordPress-témánk.

Teljes Glitz és Glam e-kereskedelem WordPress Demo

Összesen: Teljes weboldal- és e-kereskedelmi megoldás (Glitz és Glam bemutató)

Ha teljes ellenőrzést szeretne az oldal, a feladás és a termék elrendezése felett, a teljes többcélú WordPress téma remek lehetőség. Nemcsak számos olyan professzionális megjelenésű blog- és áruházbemutató található, amelyeket az induláshoz importálhat, hanem a téma egy könnyen használható drag and drop oldalkészítővel, sablonkészítővel és két prémium csúszkával, így bármilyen elrendezést létrehozhat el tudja képzelni. Az egyéni színválasztók, a betűkészlet-beállítások, a bejegyzés elrendezése és még sok más elérhető az élő testreszabóban a még több A lehetőségek a téma panelen találhatók.

Elegáns Modern Blog & Store WordPress téma

Chic Modern Blog & Store téma

A Chic egy kedves blog és tároló WordPress téma, amelyet testreszabtak azoknak a bloggereknek, akik saját vállalkozást szeretnének indítani. Az oszlopok, az oldalsávok, a színek, a betűtípusok és a beépített lehetőségek rendben vannak a WordPress testreszabóban. A téma mellett a közösségi megosztás lehetőségei, az egyedi bejelentkezési oldal, a hirdetési területek, az egyéni hírlevél-widget és még sok más segít a vállalkozás növekedésében..

Boltos WordPress téma

Boltos érzékeny WordPress téma

A boltos egy erőteljes e-kereskedelmi üzlet témája, amely rengeteg beépített oldalsablonnal, egyedi színekkel és betűtípusokkal, valamint egyéb tervezési lehetőségekkel jár, amelyek megkönnyítik az online üzlet szépítését. A témához fejléc-testreszabó, teljes blog és prémium csúszka is tartozik.

Storefront Free WordPress téma

Storefront Egy alap és ingyenes áruház téma

kirakat úgy alakították ki, hogy egyszerű téma legyen, egyértelmű áruház-elrendezéssel és a WooCommerce bővítménnyel kompatibilis. A témához maroknyi beépített elrendezés és színbeállítás tartozik, és szilárd lehetőség egy ingyenes témához.

Online áruház felépítése

Most, hogy már működik egy weboldala, megkezdheti az online áruház felépítését és a termékek értékesítéséhez hozzáadását. Noha vannak prémium bolti lehetőségek, erősen ajánljuk az ingyenes, népszerű és nagy teljesítményű termékeket WooCommerce e-kereskedelem beépülő modul (amelyet most is ugyanazok az emberek tartanak fenn, akik elindították a WordPress-t). A WooCommerce egyszerűen használható, gyorsan telepíthető, és választható prémium kiegészítők széles választékát vásárolhatja meg, hogy még több funkcionalitást biztosítson az online áruházhoz.

1. A WooCommerce és a gyors telepítés telepítése

Az induláshoz először telepítenie kell a WooCommerce szoftvert. Ez elég egyszerű, mivel könnyen elérhető a WordPress.org ingyenes plugin-tárhelyéből, amelyhez közvetlenül hozzáférhet a WordPress irányítópultján.

Telepítse a WooCommerce alkalmazást

Egyszerűen jelentkezzen be a WordPress telepítésébe, és kattintson a Dugó elem az irányítópulton, majd kattintson a Új hozzáadása választási lehetőség. Az első eredményként a „woocommerce” keresésre és a WooCommerce bővítményre kell kattintania (ez több mint 1 millió aktív telepítéssel és az aranyos delfin ikonnal). Kattints a Telepítés most gomb. Ez automatikusan letölti és telepíti a plugin-fájlokat, és csak egy percig tarthat.

Aktiválja a WooCommerce alkalmazást

A plugin telepítése után meg kell kattintania a linkre Aktiválja a beépülő modult stat-hoz a WooCommerce használatával.

WooCommerce Gyors indítás

Ezután a rendszer felszólítja a telepítés megkezdésére. Sokkal egyszerűbb követni, ezért kattintson a Gyerünk gomb az induláshoz.

WooCommerce telepítő: oldalak

A telepítő először megkérdezi, hogy szeretné-e a WooCommerce automatikusan létrehozni a legfontosabb oldalak neked. Ezek az oldalak tartalmazzák a fő boltot, a bevásárlókosárot, a pénztárt és az alapértelmezett ügyfélszámla oldalt. Minden bizonnyal ezeket az oldalakat szeretné, ezért kattintson Folytatni.

WooCommerce Setup: Locale

A következő lépés az üzlet beállítása elhelyezkedés, valuta formátum és egységek az intézkedés. Ez azért fontos, hogy az ügyfelek tudják, mennyit számít fel és mit keresnek a pénzükért. Tehát végezze el a választásokat, majd kattintson az OK gombra Folytatni.

WooCommerce telepítés: Szállítás

Attól függően, hogy eladja, előfordulhat, hogy engedélyeznie kell az alapvető szállítási és forgalmi adókat. Ha fizikai termékeket árusít, akkor engedélyeznie kell a szállítást (de ha digitális árut tervez eladni, csak hagyja ki ezt a részt). Az alapszállítás Ezen a beállítási oldalon megadott opció lehetővé teszi, hogy átalánydíjakat írjon be a belföldi és a nemzetközi szállításhoz (ha az Egyesült Államokban tartózkodsz és tervezed a USPS átalánydíjas mezőinek használatát, csak írja be ezeket az árakat itt, azon mezők alapján, amelyeket valószínűleg használ ).

Ha bármit elad, akkor engedélyeznie kell forgalmi adó. Egyes államok megkövetelik, hogy minden értékesítés után beszedjék a forgalmi adót (én rád nézek Hawaiira), míg más államok mentességet adnak a tisztán digitális árukra (például a jó olvadás Nevada). Taxjar nagyszerű interaktív forgalmi adó térkép ha USA-ban él, de függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, kérdezze meg a helyi adóhatóságot, hogy megtudja, milyen szabályok vonatkoznak rád, vagy fontolgassa esetleg az állami és helyi adók jártas könyvelőjének felvételét (röviden a SALT). Ha elkészült ezzel az oldallal, kattintson a gombra Folytatni.

WooCommerce beállítása: Kifizetések

A WooCommerce gyorsbeállításának utolsó része a fizetési lehetőségek. Az áruk kifizetésének egyik legegyszerűbb módja a PayPal tehát ha ilyen módon szeretne fizetéseket elfogadni, ne felejtse el megadni PayPal-címét ezen az oldalon. A WooCommerce beépített opciókat is tartalmaz a fizetéshez jelölje be, banki átutalás vagy utánvétes fizetés. Ezenkívül bármilyen prémium kiterjesztést használhat további fizetési átjárókhoz, például a Authorize.net vagy a Stripe (nem biztos benne, melyiket használja? Nézze meg a PayPal vs Stripe online cikkben szereplő cikkünket).

Miután befejezte a fizetési mód engedélyezését, kattintson a Folytatás gombra a beállítás befejezéséhez. A WooCommerce engedélyt kér az adatgyűjtéshez (ez rajtad múlik, bár kedvesen visszautasítunk).

2. További (fontos) WooCommerce beállítások

Ezután folytathatja a termékek létrehozását, de javasoljuk, hogy kattintson a Vissza a Műszerfalhoz link, így befejezheti az összes fontos WooCommerce beállítást.

WooCommerce beállítások

Miután visszatért a WordPress irányítópultjába, keresse meg WooCommerce majd kattintson a gombra Beállítások. Ez az első oldal tartalmazza az általános WooCommerce beállításokat. Javasoljuk, hogy a az alapértelmezett vevőcím módosítása. Miután földrajzi helyét engedélyezve jelentősen lelassíthatja webhelyét, mert Ön harmadik fél adatain támaszkodik.

WooCommerce ingyenes szállítás

Alatt Szállítás lapon további lehetőségeket talál a szállításhoz. De azt szeretnénk rámutatni, hogy engedélyezze ingyenes szállítás. Érdemes ajánlani egy érvényes kuponkóddal vagy egy bizonyos összeget meghaladó összes megrendelésre. Csak jelölje be a négyzetet, és írja be igényeit.

WooCommerce e-mailek

Mozogva, a e-mailek lapon bemehet és a címzett e-mailjének módosítása különféle standard e-mailekhez rendelésekhez. Valószínűleg több ember kezeli az online áruházat, ezért érdemes lehet, hogy az új megrendelésekről szóló értesítések a szállítási osztályra kerüljenek, míg a törölt megrendelések valószínűleg finanszírozásra forduljanak.

WooCommerce kuponok

A legutóbbi WooCommerce lehetőség, amelyet érdemes kihasználni a termékek hozzáadása előtt kuponok. Új kupon létrehozásához kattintson a Kupon akkor a WooCommerce alatt Új hozzáadása. Innen kuponokat hozhat létre egy meghatározott dollár összeghez vagy százalékhoz, és hozzáadhat felhasználási korlátozásokat (például 100 dollár feletti megrendeléseket, vagy létrehozhat egyszeri felhasználási kódokat)..

Sok más beállítás és opció is létezik a WooCommerce-en, amelyeket módosíthat. Megemlítettünk néhányat, amelyek véleményünk szerint alkalmazandók lennének a legtöbb online áruházban, amelyek első ízben készülnek üzembe.

3. Termékek hozzáadása

Most már az összes beállítással megkezdhetjük a termékek hozzáadását! De először hozzá kell adnia néhány termékkategóriát, hogy megszervezhesse ajánlatait.

WooCommerce termékkategóriák

Nak nek add hozzá a kategóriádat menj át Termékek akkor Kategóriák az irányítópulton. Adjon nevet a kategóriának, egy meztelen csiga az URL-hez (vagy ha ezt az üres WooCommerce-t csigaként fogja használni a kategória nevének), egy szülőkategóriára (ezt beágyazott tételekhez használod, pl. A cipő sarok vagy szandál lesz szülő ), kategórialeírás, megjelenítési típus (alapértelmezés szerint a kategória összes elemét megjeleníti az archívum oldalon, de kiválaszthatja az alkategóriák vagy mindkettő megjelenítését is) és egy képet (ezt a képet akkor használják, amikor az oldalra kategóriarácsot helyez be).

Miután hozzáadta kategóriáit, továbbléphet címkék hozzáadása. Ez egy hasonló folyamat, és nem szükséges, de nagyon hasznos lehet az ügyfelek számára. A címkék kiválóan alkalmasak olyan csoportok csoportosítására, amelyek nem tartoznak ugyanabba a kategóriába. Találhat címkéket konkrétabb termékleírásokhoz, például a hipsterhez vagy a modernhez, vagy esetleg márkanevekhez, ha számos alkotó termékeit árusítja. Csak biztos, hogy te ne másolatot készítsen kategóriáid és a címkéid (a „divatos” és a „divatos” címkék rosszak a SEO számára és zavaróak az ügyfelek számára). Ha elkészült a címkékkel, ideje hozzáadni termékeit!

WooCommerce Általános termék

Kattintson Termékek és akkor Új hozzáadása. A WooCommerce mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy termékeit hozzáadja, rengeteg információs és képterülettel, hogy az ügyfelek (és a keresőmotorok) boldogok legyenek.

Először adjon nevet a termékeknek, rendeljen hozzá minden kategóriát vagy címkét, majd adja hozzá a kiemelt termék képét és az opcionális galéria képeket. Ezután az első szövegmezőbe hosszú elemleírást adhat hozzá. Ez megjelenik a „Leírás” lapon a „Vélemények” mellett az aktuális termékoldalon. A második szövegmezőhöz adjon hozzá egy rövid termékleírást, amelyet a termékképek mellett jelenít meg (néhány mondat és a felsoroláspont jól működik itt).

A tényleges termékadatokhoz válassza a következőt: Egyszerű termék beállítva látni fogja az alapvető lehetőségeket, hogy hozzáadjon egy SKU-t (amely általában a saját nyilvántartása szerint történik) és egy árat.

WooCommerce letölthető termék

Ha szintén ellenőrzi a Letölthető beállítások A WooCommerce megjeleníti a letölthető fájlhoz hozzáadott lehetőségeket. És ha úgy dönt, hogy ellenőrzi a tényleges dobozt, valamint a Szállítás lapot eltávolítja a termékrészről, mivel nem kell virtuális elemet szállítania.

WooCommerce kapcsolt termék

Ha egy egyszerű termék helyett a Külső / Partner termék A WooCommerce opció megjeleníti az affiliate linkjével más webhelyekhez történő kapcsolódás beállításait. Ez nagyszerű, ha affiliate programokkal rendelkező boltokból származó termékeket szeretne hozzáadni (létrehozhat egy Amazon affiliate webhelyet a WordPress segítségével) a saját üzletéhez, hogy áttételi bizottságot hozzon létre.

WooCommerce változó termékjellemzők

A termékadatok közül az utolsó választható opció a Változó termék. Ezt akkor kell használni, ha ugyanazon termék különböző stílusai vannak, például több méretben és színben póló. Először hozzá kell adnia a attribútumok a termékéhez.

WooCommerce változó termék

Ezután generálja a variációkat a hozzáadott attribútumokkal. Ily módon az ügyfelek pontosan megválaszthatják, amit akarnak az Ön választása alapján.

WooCommerce termékleltár

A termékadatok alatt opciókat is talál a kezelésére leltár. Ennek akkor van értelme, ha a készletei készen állnak a kiküldésre. Ha az árukat megrendelésük szerint készítik el, vagy ha digitális termékeket árul, akkor valószínűleg nem fog sok hasznot használni ezen a lapon.

További információkat is talál szállítás opciók, ahol meghatározhatja a termék súlyát és méreteit, valamint fejlett a vásárlási értesítés hozzáadásának és a termékértékelések engedélyezésének / letiltásának beállításai. Ha kész, akkor közzéteheti termékét.

Teljes Glitz & Glam WooCommerce Store

Ez könnyebbé válik, amikor megismeri a WooCommerce lehetőségeit (ígérjük). Miután hozzáadta az összes terméket, felhasználhatja a WordPress témabeállításokat, hogy elegáns üzletoldalakat hozzon létre, hogy lenyűgözze ügyfeleit..

Hogyan lehet népszerűsíteni termékeit

Most, hogy az áruház fel van állítva és készen áll a működésre, meg kell adnia a szót, hogy nyitva áll az üzleti élet számára. Sokféle módon megoszthatja új online áruházát online vásárlókkal, de itt van néhány az induláshoz.

Használja ki a közösségi média előnyeit

Közösségi média

A Twitternek és a Facebooknak olyan szokásos közösségi fiókot kell használnia, amelyet valószínűleg minden kisvállalkozáshoz igényel, de más hálózatok, például az Instagram, a Pinterest és a Google+ szintén nagyon fontosak lehetnek attól függően, hogy mit árul. Például az e-könyvek esetében nem feltétlenül szükséges Instagram, de ha ékszereket vagy dekorációt készít, akkor fotókat szeretne kapni trendjeiről.

Megpróbálni minden nap és az elején kísérletezzen a nap különböző időpontjaival. Optimalizálnia kell a közösségi megosztást, hogy megfeleljen a célközönség ütemezésének. Érdemes lehet megfontolnia a közösségi megosztás automatizálását is. Ez különösen akkor jól működik, ha tartalmat ad hozzá a webhelye blogjához

Érdemes lehet fontolóra venni reklámozza a hozzászólásait, tweet, tű, stb. A kampány létrehozása kevés kutatást igényel, mivel meg akarja célozni a közönség számára a megfelelő korhatárt, helyszínt és érdeklődési köröket. Még csak néhány dollár felhasználása is segíthet új potenciális ügyfelek bevonásában.

Futtasson egy promóciót

Host A Giveaway

Az online áruház promóciójának sokféle módja van. A legegyszerűbb kedvezményt vagy ingyenes szállítást kínálni a kupon a WooCommerce-ba beépített szolgáltatás.

Egy másik lehetőség a giveaway. Rengeteg ingyenes versenybővítmény található, amelyek segítségével promóciót szervezhet a webhelyén, vagy használhat olyan szolgáltatást, mint a rafflecopter a saját ajándékainak kezelésére. Feltétlenül olvassa el a helyi versenyre és ajándékokra irányadó törvényeket (például az Egyesült Államokban ügyelnie kell a nyeremény értékére, a kiskorúakra, az adóhatásokra stb. Vonatkozó törvényekre – így tegye a házi feladatot is!).

Ajánlat ügyfelek részére

Online vásárlás hűséges ügyfél

Ha személyre szabja WooCommerce áruházát, gyorsan felépítheti az erős ügyfélbázist. És a hűséges ügyfelek azok a tökéletes emberek, akik segítik üzlete népszerűsítését.

Nagyszerű módja annak, hogy visszatérjen az ügyfelek az Ön webhelyére (és arra késztesse őket, hogy osszák meg őket barátaival), ha különleges kedvezményeket kínál a legjobb ügyfeleknek. Ez egy szokásos születésnapi ingyenes ajándék vásárláskor (például az az ajándék, amelyet évente kap a Sephora-nál), kedvezményes szállítás nagy vásárlások esetén (például az Old Navy ingyenes szállítást kínál 50 USD feletti megrendeléseknél), vagy speciális kedvezmények a hivatkozó barátok számára (hasonló a Uber kódjai – 15 USD kedvezmény neked és barátjának).

Indítson el egy hírlevelet

Hírlevél widget

Ön határozottan akarja hozzon létre egy hírlevelet hogy a vásárlók naprakészek lehessenek az új termékek kiadásaival, különleges promócióival és egyebekkel. Ingyenesen elindíthatja a MailChimp programot, és ha olyan témát használ, mint a Total vagy a Chic, akkor lehet, hogy hírlevél-modult vagy oldal elemet tartalmaz (csak illessze be a MailChimp api kódjába). Ha nem, akkor rengeteg ingyenes bővítmények integrálhatja a MailChimp webhelyére.

Get Hálózat

Hálózat

Időnként több van jobb, és ez különösen igaz, amikor a vállalkozásról szóló szóterjesztésről van szó. Minél szélesebb a hálózat, annál több embert érhet el. Ez vonatkozik az online kapcsolatokra a többi blogger és kis vállalkozás (akik gyakran vesznek részt a cikk-megosztásban), valamint a helyi tégla- és habarcs-üzletek ha fizikai termékeket árusít (barátságos viselkedés a helyi butikhotel-tulajdonosokkal azt jelentheti, hogy árukat az ajándékboltjukba kapják).

Csatlakozhat egy szakmai egyesülethez is, hogy elősegítse üzlete reklámozását. Érdemes lehet megbeszélnie a helyi embereket Kereskedelmi kamara amelynek egyetlen célja az, hogy segítse a helyi vállalkozók sikereit. Vagy csatlakozzon Nemzetközi üzleti hálózatok (BNI), egy professzionális szervezet, amelyet azért hoztunk létre, hogy segítse a vállalkozásokat a világ minden tájáról hálózatépítésében. És ha van helyi Rotary Club fantasztikus hely, ahol visszajuthat a közösséghez, miközben erősíti az üzleti kapcsolatokat. Csak menjen el, találkozzon emberekkel, és segítse vállalkozása növekedését!

Egyéb források egy sikeres online áruház működtetéséhez

Online üzleti tulajdonosként rengeteg más dolgot kell megtennie, amelyekkel fenn kell tartania a vállalkozás zökkenőmentes működését, ideértve a saját webhely kezelését is. Tehát itt van néhány további tipp és trükk, amelyek segítenek webhelyének optimalizálásában:

 • Kezdő útmutató a WordPress SEO-hez
 • Általános elkerülhető WordPress-hibák
 • Útmutató a WordPress gyorsítótárazásához
 • Az online jelenlét egyszerűsítése a WordPress segítségével
 • Tippek a bizalom és a hitelesség növelésére

Remélhetőleg ez az útmutató hasznos volt! Megpróbáltunk olyan sok tippet felvenni, amire gondolhattunk, hogy segítsünk Önnek egy sikeres online üzlet elindításában, de Ha van további tippe, kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map