Megtanulják, hogyan lehet WordPress témákat készíteni: A legjobb források

A WordPress nagyszerű. Könnyen telepíthető, és számos ingyenes és prémium téma letölthető. Vagy mindig elkészítheti a témát. Nem tudom, hogyan kell kódolni? Nem probléma, fedeztünk! Egy időben mindenki kezdő, és a WordPress-szel minél több forrás van, annál jobb. Szerencsére sok helyen fordulhat segítségért és utasításokhoz anélkül, hogy soha nem kellene elhagynia az íróasztalát. Az alábbiakban könyvek, oktatóanyagok, kezdő témák és néhány további elem található, amelyek nagyszerűnek tartják a WordPress kódolásának megtanulását. Haladj tovább, és kezdd el – hamarosan kódolni fogsz!


Könyvek

Hogyan lehet Rockstar WordPress tervező?

Hogyan lehet egy Rockstar WordPress Designer egy nagyszerű könyv, rengeteg információval, amely kiválóan használható kezdők számára. A könyv három WordPress témán végigvezeti Önt, hogy megmutassa, hogyan alakíthat ki szilárd portfóliót, blogot és általános WordPress webhelyeket. És miközben végigmegy az összes oktató anyagon, amelyek egymásra épülnek, hogy fokozatosan bővítsék a kódolási képességedet. A Photoshop, a HTML, a CSS és a WordPress PHP fájlok mindegyike tartalmazza, tehát rengeteg referencia anyagot fog kapni, és az egyetlen előfeltétel az, hogy némi expozícióval rendelkezzen a HTML / CSS fájllal.

Ásás a WordPress-be

Ez a hely a kezdéshez, sőt mindent írtunk egy Digging Into WordPress Review-be. Ez a könyv gyakorlati ismereteket és tippeket nyújt a WordPress kezdőtől kódolási mesterré történő átalakuláshoz. A könyv megmutatja a telepítés, a beállítás, a téma anatómiájának, a téma / plugin fejlesztésének, a létrehozással kapcsolatos megjegyzések, a webhely biztonságának és az egészséges blog fenntartásának alapjait. Rengeteg nagyszerű tipp található meg, amelyek valószínűleg nem találhatóak meg másutt, valamint egy egész életre szóló frissítések. Tehát minden alkalommal, amikor megjelenik a Digging Into WordPress új kiadása, hozzáférhet az összes új információhoz és oktatóanyaghoz.

WordPress témák felépítése a Scratchból

A WordPress témák felépítése a Scratchból végigvezeti a WordPress kódolási folyamatán. Az oktatóprogramok áttekintése során megtanulja, hogyan kell kódolni a WordPress témát egy HTML / CSS sablonnal kezdve, hogyan hozhat létre egyéni üzenettípusokat, fejleszti a témaopciókat és a kütyüket, valamint hogyan készíthet beépülő modulokat és így tovább. Ehhez a könyvhez háttér, HTML, CSS, PHP, MySQL és JavaScript háttér szükséges, tehát azt mondanám, hogy ez magasabb szintű kezdőknek vagy azoknak, akik köztes ismeretekkel rendelkeznek a webfejlesztésről.

oktatóanyagok

Az első WordPress téma fejlesztése WP Tuts készítette+

Az első WordPress téma fejlesztése egy három részből álló bemutató sorozat egy remek alkalom a kezdéshez, ha még nem ismeri a WordPress témákat. A lépésről lépésre szóló útmutatók megtanítják a WordPress, fejlesztés és tervezés alapjait. És a sorozat befejezéséig elkészíti a saját teljes WordPress-témáját.

WordPress témafejlesztő edzőkerekek WP Tuts készítette+

A WordPress Training Wheels segítségével oktatóprogramok sorozatán keresztül vezethet saját WordPress-témához. Ez a sorozat kezdőknek készült, és végigvezeti egy HTML sablon működő WordPress témává történő átalakításának folyamatán. Az oktatóanyagok megtartják az alapvető és könnyen követhető – tökéletes minden újonc.

Hogyan készítsünk egy adaptív WordPress témát a Bootstrap segítségével írta: Treehouse

Ez az oktatóanyag a Hogyan készítsünk egy adaptív WordPress témát a Bootstrap segítségével kihasználja a Bootstrap előnyeit, és segít egy reagáló WordPress-téma létrehozásában. A Bootstrap erős alapot nyújt az érzékeny témák létrehozásának megtanulásához, és ennek az oktatóanyagnak csak előfeltétele, hogy rendelkezzen tapasztalatokkal hozzászólások hozzáadása és beépülő modulok telepítése rendszergazdaként. A lefedett témák és témák a következők: egyéni honlap kialakítása, az oldalról, a kapcsolatfelvételi oldalról, a hírszakasz kommentárokkal és egy widgetált oldalsáv.

Hogyan készítsünk WordPress Theme 2nd Edition-t készítette: ThemeShaper

Ez részletes WordPress téma bemutatója a ThemeShaper megmutatja, hogyan lehet a WordPress témát felépíteni a kezdetektől a végéig, és még azt is elmagyarázza, hogy egyes módszereket miért részesítenek előnyben másokkal szemben. A részletek miatt ez egy folyamatban lévő 16 alkatrész sorozat, és érdemes időt érdemes megnézni. A szerző azt is kijelenti, hogy az oktatóanyag befejezésének idejére szinte bármit meg tud tenni, amit a WordPress Theme kapcsolatos.

Gyerek téma létrehozása a WordPresshez WP Tuts készítette+

Egy egyszerű gyermektéma létrehozása a WordPresshez egy nagyszerű bemutató, amely bemutatja, hogyan hozhat létre gyermektémát a WordPresshez. Mivel a WordPress lehetővé teszi a formatervezés elválasztását a tartalomtól, megtarthatja a témát, és a gyermektéma használatával megváltoztathatja azt. És miután elkészítette ezt az oktatóprogramot, képesnek kell lennie arra, hogy elkészítsen egy egyszerű gyermektémát.

Kezdő témák referenciaként

Huszonkét WordPress téma

Az alapértelmezett Huszonkét WordPress téma egy nagyszerű kezdő téma, amelyből tanulhat. Meztelen csontjainak kialakításával, alapvető felépítésével és korlátozott tulajdonságaival jó indulási hely, ha egy jól kódolt témát szeretne választani.

Alulhúzott (_S) téma

Az Húzza alá a WordPress témát az Automattic újabb erős kezdő témája. A huszonkettőtől eltérően nincs stílus / forma – csak HTML5 sablonok vannak. Ezt a témát szerkesztésre és kibővítésre szánják, hogy fejlesszék saját témájukat és javítsák kódolási készségeiket.

Egyéb hasznos források

WordPress Cheat Sheet

Ez a lédús kis aprószó egy WordPress Cheat Sheet, amely összefoglal egy csomó hasznos WordPress funkciót. Kinyomtathatja és ragaszthatja az asztalra, vagy beállíthatja asztali háttérként – akkor mindig van egy gyors referencia, amikor szüksége van rá!

Téma Anatómia Cheat Sheet

Ez a téma Anatómia Cheat Sheet egy egyszerű ábra, hogy mi alkotja a témát. Szüksége van-e minden elemre? Nem. Vannak-e olyan felsorolások, amelyek nem szerepelnek a témában? Nos igen. Ez egy egyszerű csaló lap, amely bemutatja a WordPress legtöbb témájának alapvető csontjait, és nagyszerű gyors pillantást vető erőforrás, amelyet új téma készítésekor használhat..

Sablonhierarchia cheat lapja

Ez a fantasztikus kis csaló lap vizuálisan meghatározza a WordPress sablonhierarchiáját. A hierarchia megjeleníti a sablonfájlokat a témán belül, és a betöltés sorrendjét. Ez különösen akkor hasznos, ha különféle elrendezéseket szeretne létrehozni a témák különböző típusú tartalmaihoz.

WordPress kódex

Mint mindig, utalhat a WordPress kódex bármiért, amit másutt nem talál. Rengeteg hasznos tipp és tanulság található a kódexben, amelyek biztosan segítenek abban, hogy valamikor vagy másnál jobban megismerkedjen. Mivel az oktatóprogramok közvetlenül a WordPress-től származnak, tudod, hogy legitiek.

Az erőforrás-ajánlások

Milyen erőforrásokkal volt sikeres? Ha a fenti erőforrások valamelyikét felhasználta, vagy ha mások is megtalálható az interneten, szívesen meghalljuk ezeket. Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk tapasztalatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map