Lépésről lépésre a WordPress Blog elindításához 2020-ban

Hogyan indítsunk el egy blogot 5 lépésben a WordPress segítségével

Még emlékszem, hogy először találkoztam a WordPress-szel. Úgy döntöttem, hogy blogot fogok kezdeni – alig volt olvas egy blogot korábban, nem is számítva a sajátom létrehozásáról. Noha a 90-es évek végén volt néhány régi iskola HTML és CSS tudásom (amikor egy weboldalt építettem, melyben csak Jegyzettömb és FTP szoftverek voltak), a mélységemből kiindultam..


A WordPress a mi blogok elõnyben részesítésének módja, mert ilyen könnyû együtt dolgozni. De az a tény, hogy ugyanolyan egyszerű elfelejteni, milyen félelmetes a WordPress, amikor először indít egy blogot. Valami, amely oly sok funkcionalitást kínál, nem lehet teljesen intuitív egy blogba kezdő újonc számára. Csak annyit kell gondolni, hogy belefoglalja a beállításokat, témákat, beépülő modulokat és még sok más.

A fentieket szem előtt tartva egy igazán egyszerű útmutatót akartam készíteni a WordPress blogkészítés megkezdéséhez. Ez egy aprócska, csupasz csont lépésről lépésre egy blog elindításához amely készen áll a világ látására.

Tartalomjegyzék:

Az alábbiakban felsoroljuk a különböző lépéseket, tehát ha már végrehajtott egy lépést (yay), akkor jobbra ugorhat az aktuális lépésre, és ha az útmutatót használja, akkor mindig megjelölheti az aktuális lépést könyvjelzővel. újra, hogy visszatérjen hozzá.

1. lépés: Szerezze be a WordPress tárhelyet

Mielőtt elkezdené egy blogját, szüksége van egy helyre a blog elhelyezésére. Számos és valószínűleg több ezer hosting cég érhető el az interneten, de nem minden hosting ugyanaz. Az első hüvelykujjszabály az, hogy az életben semmi sem ingyenes – főleg a fogadás. Tehát, ha azt látja, hogy egy társaság teljesen ingyenesen reklámozik, akkor nem vásárol meg semmilyen húrhoz csatolt tárhelyet. Sokkal jobb, ha havonta 3–35 dollárt fektet be egy tisztességes fogadási tervbe.

A legjobb WordPress tárhely

Bluehost megosztott tárhely a WordPress számára

A Bluehost az egyik legismertebb név a webtárhelyről. Különböző terveket kínálnak, de a linkünkkel elragadhatja a megosztott tárhely-tervét, kezdve már $ 2.95 / mo (első évben csak új ügyfelek számára). Ez egy nagyszerű lehetőség, ha csak most kezdődik, és még nincs elegendő költségvetése a webhelyére történő befektetéshez.

Szerezz Bluehost-ot havonta 2,95 dollárért

Lendkerék által kezelt WordPress tárhely

A Flywheel egy kezelt WordPress tárhelyszolgáltató, amely éppen kezdődő terveket kínál $ 23 / mo kis blogok esetén (ha egy éves tervet választ ki). WordPress szakemberek és rengeteg ingyenes forrást kínálnak (könyveket, súgókönyveket, videókat), amelyek segítségével elkezdhetik a WordPress pro alkalmazást.

További információ a lendkerékről

WP Engine által kezelt WordPress tárhely

A WP Engine optimálisan kezelt WordPress tárhely-terveket kínál $ 35 / mo, de linkünkkel 10% -ot spórolhat meg első befizetésénél (plusz egy további 2 hónap ingyenes, ha feliratkozik egy éves tervre). Annak ellenére, hogy egy kicsit többet fizetnek, mint más hosting társaságok, ők WordPress szakértők, és mi bízunk benne, hogy az összes webhelyet üzemelteti.

3 hónap ingyenes a WP Engine-nél

Ezek mindegyike remek lehetőség egy új blog létrehozására. A Bluehost költségvetés-tudatos terveket kínál, amelyek több mint képesek új blog kezelésére. Annak ellenére, hogy havonta egy kicsit többet is megengedhet magának, nagyon javasoljuk a FlyPheel vagy a WP Engine WordPress speciális tárhelyét (ezt használjuk), mivel ezek teljes mértékben kezelik az Ön szerverét és az alapvető frissítéseket. Ezenkívül biztonsági mentéseket és biztonsági szkennelést kínálnak, amelyek biztonságosabbá teszik a webhelyet.

A legfontosabb, hogy ezek a tervek mind jól működnek WordPress. Ez a módszer a mi blog elindításának preferált módszere, mivel egyszerűen használható, rengeteg fantasztikus funkciót kínál, és rendkívül rugalmas (az összes elérhető téma és beépülő modulnak köszönhetően).

2. lépés: Telepítse a WordPress & Configure beállításokat

Mint már említettük, mindhárom általunk ajánlott tárhely-terv teljes mértékben kompatibilis a WordPress-szel, és tökéletes, ha blogot szeretne indítani. Miután kiválasztotta a szükséges tervet a WordPress telepítése és beállítása az Ön webhelyén. Attól függően, hogy a WordPress a gazdagépen telepítve van, kissé eltérhet, de nem számít, hogy melyik webhelyet választja, élőnek és készen áll a blogkészítésre nagyon kevés idő alatt.

 • Bluehost gyors regisztrációval rendelkezik egy kattintással, amikor regisztrál. Egyszerűen jelentkezzen be a fiókjába, és válassza a „WordPress telepítése” lehetőséget weboldal. Innentől csak követi a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy kiválassza a domain nevet, és létrehozza a WordPress rendszergazda bejelentkezési adatait. További információt talál a WordPress és a Bluehost telepítéséről a útmutatóban.
 • Lendkerék a WordPress előre telepítve van és készen áll a használatra. Mivel a Flywheel tárhely-tervek csak egy webhely telepítését teszik lehetővé tárhely-tervekenként, vagy hozzá kell adnia egy domaint (és létre kell hoznia a WordPress admin bejelentkezési adatait), vagy a webhelyet a Flywheel csapata segítségével kell áttelepítenie (az induláshoz).
 • WP motor egy kezelt WordPress tárhely-terv is, így nem kell telepítenie a WordPress-t. Ugyanakkor még hozzá kell adnia egy új domaint vagy át kell telepítenie a webhelyét (csak be kell jelentkeznie, és meg kell lépnie a webhelyre Telepítés> Webhely-áttelepítés ha át akarja helyezni a webhelyét, akkor lépjen a webhely áthelyezésével, vagy egy új elindításával Telepítés> Domainek mutatni a domain felett). Ha egy Pro vagy újabb tervet választott a WP Engine segítségével, akkor több webhelyet telepíthet a tárhelytervébe. Új webhely felvételéhez vigye a gombot telepítések majd kattintson a hozzáad lehetőséget, majd ismételje meg a domain hozzáadásának folyamatát.
 • Egyéb házigazdák: Ha más gazdagépet használ, akkor ez nem jelent problémát! A WordPress bármilyen gazdagépen telepíthető (csak a WordPress kézi letöltése és telepítése szükséges).

Miután telepítette a WordPress programot és készen áll, eljuthat az URL-re jelentkezzen be a WordPressbe. Létre kell mutatnia egy linket a WordPress bejelentkezéshez a tárhelyfiókjából (általában erre a webhelyre vonatkozik your-url.com/wp-login vagy wp-admin vagy valami hasonló). Használja az adminisztrátor nevét vagy e-mail címét és jelszavát, amelyet a tárhely-fiókra vonatkozó adatok beállításakor hozott létre.

A WordPress nagymértékben testreszabható (valójában 100% -ban testreszabható, mivel nyílt forráskódú szoftver), de ezen útmutató alkalmazásában a WordPress irányítópultján keresztül elérhető beállításokra utalok. Ha az egérmutatót a Beállítások menü elem az oldalsávban számos lehetőséget fog látni.

Lehet, hogy kissé lenyűgöző lista, de nem kell, hogy legyen – ezeken az oldalakon csak néhány fő beállítás van, amelyekkel ebben a szakaszban gondoskodnia kell róla. Menjünk át egymás után.

Általános WordPress-beállítások

WordPress beállítások: Általános

Ezen az oldalon a legfontosabb beállítások azok a mezők, amelyekbe be kell írnia Webhely címe és címkéje. Bármikor visszatérhet és megváltoztathatja őket, de jó ötlet, ha elképzelése van arról, hogy mit szeretne ezekhez használni a kezdetektől a következetes márkaépítés érdekében. A cím valószínűleg csak a webhely neve, márka vagy a neve (ha személyes blogról van szó), így könnyű. A Tagline számára gondold át, hogy mi a véleményed a blog elindítására. Le kell írnia, hogy mi a blogod szól. Ezen a lapon megváltoztathatja a dátum és az idő formátumát is, ha ezt akarja.

WordPress-beállítások írása

Ebben a szakaszban beállíthatja a Alapértelmezett postai kategória és postai típus a cikkeidhez. Mivel még nem kezdte el blogozni, ez egy szakasz, amelyhez később visszatérhet. Ez nem döntő jelentőségű lépés, bár néhány másodperckel felgyorsíthatja a blogolási folyamatot, ha az alapértelmezett beállításokat a kedved szerint szerkeszti.

Olvassa el a WordPress beállításait

WordPress beállítások: Olvasás

Az Olvasás lapon meg akarja állítani, hogy mit Az Ön honlapja megjelenik. A használt téma alapján érdemes lehet legfrissebb blogbejegyzéseit vagy egyéni statikus oldalát használni. További információ a WordPress kezdőlapjának beállításáról és szerkesztéséről az útmutatóban található.

Vita WordPress beállításai

WordPress beállítások: Megbeszélés

Ez az oldal tartalmazza a webhelyén található megjegyzésekkel kapcsolatos összes beállítást. Ebben az időben a fő megfontolásoknak a következőkre kell irányulniuk: függetlenül attól, hogy megengedi-e az embereknek észrevételeiket és ha ca meghagyásokat manuálisan kell jóváhagyni. Vannak más lehetőségek is, amelyekben átugorhatjuk, bár a legtöbb alapértelmezett beállításnak jól kell működnie

Media WordPress beállítások

Itt található a weboldalához hozzáadott média (képek) körülvágási lehetőségei. A WordPress miniatűr, közepes és nagy méretű képet vág. Hagyja használni ezeket, vagy testreszabhatja őket, ha az előre beállított méretet szeretné használni a bejegyzésében.

Permalinks a WordPress beállításai

WordPress beállítások: Permalinks

A állandó linkek jelennek meg a böngésző címsorában, amikor a látogató a webhely bármelyik oldalán van – ez az Ön URL-je, valamint az egyedi oldal vagy az üzenet azonosítója. Például az ezen oldal állandó linkje: „kezdés-wordpress-blogging”.

Ezen a beállítási oldalon a különböző állandó link formátumok listáját kapja meg. Alapértelmezés szerint a WordPress úgy van beállítva, hogy a postai azonosítót használja, amely nem túl szép. Ehelyett általában a következőket részesítjük előnyben és ajánljuk Bejegyzés neve opció, mivel könnyen kezelhető, vizuálisan vonzó és extra lendületet jelent SEO-jának (a kulcsszó használata az öncsigaban általában jó dolog).

Megjegyzés: Miután kiválasztotta az állandó link szerkezetét és elkezdi közzétenni a hozzászólásokat, nem szabad megváltoztatni azt előkészítés nélkül. A permalink struktúrájának átváltása megfelelő tervezés és végrehajtás nélkül megszakadt hivatkozásokat és 404 hibát eredményezhet a webhelyén, ezért kérjük, legyen óvatos és tartsa be ezeket a tippeket a permalink biztonságos megváltoztatásához..

Bónusz: A profilod

Az általános WordPress-beállításokon kívül át kell tekintenie a felhasználói profilját is, amely a következő alatt található Felhasználók> A profilod vagy a nevére kattintva a képernyő jobb felső sarkában.

WordPress beállítások: felhasználói profil

A képernyőn tartott részleteket gyakran témák jelenítik meg (általában postai szerzőként), ezért fontos, hogy szánjon egy percet a helyes információk bevitelének biztosítására. Ügyeljen arra, hogy a Megjelenített név nyilvánosan a legördülő menüpontot arra a névre állítja, amelyet meg akar mutatni a világnak. Ezt a felhasználónév, kereszt- és vezetéknév, vagy becenév választásával határozza meg. És ha a témája támogatja a bio ne felejtsd el ezt hozzáadni.

Végül be kell állítania a Gravatar (ugyanazzal az e-mail fiókkal, mint a WordPress bejelentkezés), azzal a képpel, amelyet használni szeretne a profiljához. Általában egy szép fejlövésnek van értelme, bár bármilyen képet feltölthet, amelyet megfelelőnek tart.

3. lépés: Válasszon egy WordPress témát egy blog elindításához

Ez az, ahol a legtöbb új blogger felbomlik – órákat és órákat töltenek egy tökéletes téma keresése érdekében. Tehát hadd vegye le a terhedet az elmédből: a témád nem olyan fontos, amikor csak indul. Önnek kizárólag a tartalom létrehozására és az emberek számára történő megjelenítésére kell összpontosítania. Ne aggódjon a webhelyének kialakítása miatt, amíg nem rendelkezik egy nagy közönséggel, aki elmondja, szereti-e vagy sem..

Alapértelmezés szerint a webhelyén aktívként látja az éves WordPress témát. Az Automattic (a WordPress mögött álló emberek) minden évben újabb kiadást készít, és mindegyik a bloggerek felé irányul (a legfrissebb téma Huszonhét, de huszonnyolcvan úton van). Ez az új téma minden évben jellemzően több, mint megfelelő azok számára, akik csak a WordPress használatával kezdik el a blog elindítását.

WordPress alapértelmezett témák

De egy bizonyos ponton valószínűleg át szeretne váltani egy olyan témára, amely több funkcióval rendelkezik a növekvő webhelyéhez. A váltás egyszerűen elvégezhető – csak annyit kell tennie, hogy új témát telepít. Csak keresse meg Megjelenés> Témák> Új hozzáadása az oldalsávon keresztül. Kattintson a gombra a téma feltöltéséhez. Ezután válassza ki a feltöltendő téma-ZIP-fájlt, telepítse a témát, majd aktiválja. Ta-dah! Éppen telepített egy szép prémium témát, további funkciókkal és lehetőségekkel, amelyeket ingyenes témában kaphat.

Habár rengeteg ingyenes és prémium téma közül választhat, a tények között nem teheti le a WPExplorer témájának. Itt van néhány kedvencünk.

Elegáns életmód és e-kereskedelem Prémium WordPress téma

elegáns wordpress blog és áruház téma

Információ és letöltésView a Demo

A Chis egy kedves és elegáns blogírás, teljes WooCommerce támogatással. Ez azt jelenti, hogy könnyű írni a kedvenc témáiról, és ugyanolyan egyszerű a saját áruinak eladása. Jól van?

Zero Free Blogging WordPress téma

nulla wordpress blogging téma

Információ és letöltésView a Demo

A Zero egy tiszta és minimális blogbeállítás, egyszerű bal oldali navigációval. Kiválóan alkalmas személyes vagy fotózási blogokra, a Zero mindent tartalmaz, amire szüksége van, anélkül, hogy felfújt volna. Ráadásul ingyenes, tehát mi nem szeretni?

Mesa Ingyenes Falazat Blog WordPress téma

Mesa Ingyenes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Mesa egy stílusos és ingyenes kőműves stílusú WordPress blogging téma, amely kiválóan alkalmas személyes vagy profi blogokra. Ez a téma támogatja a rengeteg postai formátumot, és hasznos testreszabási lehetőségeket tartalmaz, amelyek segítik Önt.

Teljes Drag & Drop Ultimate többcélú és Blogging WordPress téma

Teljes WordPress téma Vlogging

Információ és letöltésView a Demo

Végül, hogyan nem említhetjük a Totalot? A Total téma éppen ez – teljes megoldás bármilyen típusú webhelyre, különösen akkor, ha blogot szeretne indítani. Egy fejlett drag and drop oldalkészítővel, a korlátlan színválasztékkal, az egyéni Google betűtípusokkal, a beépített portfóliókkal és galériákkal, a prémium csúszkákkal, a video- és audiofájl formátumokkal, a fejléc-készítővel, az egyedi widget-ekkel és a további elemekkel könnyen testreszabható. Indítson el egy személyes blogot, kezelje a vállalati webhelyet, tegye közzé a vlogeit, ossza meg recepteit és így tovább. A Total nem tehet semmit!

De ezek csak néhány a kedvenceink közül, amelyek megkönnyítik a blog elindítását. Most, hogy kiválasztotta a témáját, itt az ideje, hogy fontolja meg néhány plugin kiválasztását!

4. lépés: Telepítse az ajánlott bővítményeket

Ha a témák az első akadályok az új bloggerek számára, akkor a plugineknek a második helyet kell foglalniuk. Túl könnyű órákat tölteni tetszőleges számú plugin telepítésével, mielőtt ténylegesen megtenne valamit a tartalom létrehozása szempontjából. Hatalmas idő szopni.

A valóságban te nem szükség bármilyen plugin, hogy bloggerként kezdjék el. A WordPress jól felszerelt a dobozból. Van azonban néhány plugin, amelyet javasolnék, hogy telepítsen és aktiváljon, hogy a legtöbbet hozza ki a blogjából.

Megjegyzés: ezeknek a plugineknek mindegyike ingyenes, és a navigációval telepíthető Beépülő modulok> Új hozzáadása az oldalsávon keresztül. Ezután vagy használja a keresőmezőt, hogy keressen egy ingyenes plugint a tárházban (vagy kattintva feltölt egy plugint, amelyet máshol töltött le).

Ha megtalálta a kívánt bővítményt, kattintson a „Telepítés most” linkre. A plugin telepítése után lehetősége nyílik az új plugin aktiválására. Ez az! A plugin telepítve van és aktiválva van. Az ajánlott pluginek mindegyikének telepítésének meglehetősen egyszerűnek kell lennie, de ha bármilyen egyszerű kérdése van, felteheti az alábbi megjegyzés szakaszban, vagy egy támogatási téma megnyitásához keresse fel a plugin oldalát a WordPress.org webhelyen..

Spamvédelemhez próbálja meg az Akismet alkalmazást

Akismet WordPress Spam Protection Plugin

A kéretlen levélszemét később óriási problémát jelenthet, ha nem állít be két vagy több útblokkot a spamküldők leállításához. Ehhez az első számú bővítmény a WordPress sajátja Akismet, és bár vannak más spam-bővítmények is, úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb spam-védő bővítmény a WordPress számára. Az Akismet használata meglehetősen egyszerű – telepítse, aktiválja és válassza ki a „szigorúság” szintet. Ezután az Akismet átvizsgálja a megjegyzéseit, és automatikusan áthelyezi a gyanús megjegyzéseket a spam mappába, csak annyit kell tennie, hogy ne felejtse el üríteni..

Közösségi megosztás hozzáadása Fontolja meg az AddThis alkalmazást

AddThis Social Share plugin

Szeretné, ha az emberek megosztják a tartalmat? Tehát ha a témád még nem támogatja a közösségi megosztást, ehhez telepítenie kell egy plugint. Egy jó ingyenes lehetőség Adja hozzá. Ingyenes közösségi megosztás-bővítmény 200+ közösségi hálózathoz ad lehetőséget, rengeteg gombstílusra és sok helyre (bot oldalsáv, fejléc, widget, tartalom stb.) Ingyen. Ha látni szeretné elemzőit, vagy haladóbb megosztási lehetőségei vannak, akkor prémiumra van szüksége AddThis fiók, de a legtöbb blogger számára a plugin rengeteg lehetőséget kínál.

Optimalizálja SEO-ját a Yoast használatával

Yoast SEO

A keresőmotor optimalizálása, vagy röviden a SEO, minden weboldal alapvető eleme. De SEO szakértővé válás évekbe telik, és akkor is folytatnia kell a tanulást. Ez az oka annak, hogy a Yoast SEO-hez hasonló bővítmények fontos kiegészítők a WordPress felhasználók számára. Szeretjük a Yoast SEO-t, mert magában foglalja a SEO alapvető lehetőségeit a zsemlemorzsa, címek, kivonatok, kulcsszó-optimalizálás és egyebek számára.

Adja hozzá a Google Analytics szolgáltatást a MonsterInsights segítségével

MonsterInsights Analytics a WordPresshez

Nagyszerű módja annak, hogy megnézze webhelye teljesítményét, ha nyomon követi a webhelyén tett látogatásokat a Google Analytics segítségével. Nézze meg útmutatóját a webhelyhez a Google Analytics beállításához, de miután létrehozott egy fiókot, és hozzáadta a követőkódot a webhelyéhez, megkezdheti a webhely figyelését. Természetesen manuálisan is ellenőrizheti Google Analytics-fiókját minden nap, de a WordPress rugalmas CMS-ként kínálja rengeteg egyszerűen használható plugin-t, amelyek integrálják az elemzést a WordPress irányítópultján. Ajánljuk MonsterInsights mivel ez jól működik a Yoast SEO szolgáltatással – így sokkal jobb eredmények elérése érdekében összekapcsolhatja SEO stratégiáját a SEO figyelésével.

Fenntartja a WordPress biztonsági mentések készítését a VaultPress segítségével

VaultPress a WordPresshez

Mindig jó ötlet a legrosszabbra tervezni, és az egyik legjobb kudarcbiztonság, ha a WordPress segítségével blogot indít, rendszeres biztonsági másolatot készít. VaultPress egy ingyenes plugin, de ehhez még egy prémium tagság szükséges, hogy teljes webhelyről biztonsági másolatot készítsen és karbantarthasson. Ez a Jetpack prémium terveinek része, amelyek havonta mindössze 3,50 dollárral kezdődnek (évente csak 39 dollár), ami nagyon alacsony ár, ha teljes nyugalmat szeretnénk elérni abban, hogy webhelyének B. terve van. Ha nem akarja használni a plugin a biztonsági mentésekhez, nincs probléma. Néhány különféle ingyenes módszer használható a WordPress biztonsági másolatának készítésére a tárhelyi terveken keresztül vagy manuálisan.

5. lépés: Indítsa el a blogolást

Ezen a ponton a blogod már majdnem készen áll a tartalom előállítására, és még csak néhány dolgot kell vigyázni. Az első megszabadul a mintabejegyzésből, az oldalból és a megjegyzésből, amelyeket a WordPress alapértelmezés szerint tartalmaz.

Törölje a mintaoldalt és a feladást

Először kattintson a Oldalak menüpont az oldalsávon. A vadonatúj blogodban csak egy mintaoldalt fog látni, amelyeket törölhet, ha az egérmutatóra kattint, és kiválasztja a Szemét választási lehetőség.

a WordPress üzenet törlése

Jelenleg nem kell új oldalakat létrehoznia, bár később visszatérhet, hogy létrehozhasson egy névjegyet vagy kapcsolatfelvételi oldalt. Jelenleg arra koncentrálunk, hogy elindítsd a blogod, amely a bejegyzések kivételével semmit sem igényel. Tehát kattintson a gombra Hozzászólások törölje az oldalsávjában, és csakúgy, mint az oldalain, törölje a „Hello világ!” címet viselő mintabejegyzést.

Most a blogod friss, tiszta és készen áll a bölcsesség szavaira.

Hozza létre az első üzenetét

Vessen egy pillantást az első üzenet létrehozására. Csak keresse meg Hozzászólások> Új hozzáadása az oldalsávon keresztül, és az alább láthatóhoz hasonló képernyő jelenik meg:

Írja meg első blogbejegyzését

Három kulcsfontosságú pont van szüksége az első hozzászólás nyitott megjelenítéséhez (bár részletes útmutatónk van az első WordPress-üzenet közzétételéhez):

 1. Hozzon létre egy címet a bejegyzéséhez: Ez közvetlenül az „Új üzenet hozzáadása” alatti mezőben található. Tegye világossá, tömör és fülbemászóvá. Az is jó ötlet, ha a kulcsszót tartalmazza.
 2. Írja meg tartalmát: Ez a fő szövegszerkesztő mezőbe kerül, amely a képernyő nagy részét elfoglalja. Ez egy mit-lát-mit-mit kap – szerkesztő (röviden WYSIWYG), azaz láthatja a szerkesztővel végrehajtott változtatásokat a mellékelt opciók használatakor (vastag betű, dőlt betűméret, linkek stb.) ) vagy média beillesztése (képek, video linkek stb.).
 3. Kiemelt kép, kategória és címkék: Ha hozzá szeretne adni egy kiemelt képet, akkor erre az ideje. Azt is javasoljuk, hogy kategóriákat (széles bejegyzéscsoportok) és címkéket (specifikus, rést leíró leírásokat) használjon, mivel ezek megkönnyítik az olvasókat az Ön webhelyének későbbi böngészésében, amikor több száz bejegyzés van a blogodban..

Ha a három pontot lefedi, kattintson a gombra közzétesz gomb. Ennyi – a WordPress-ben tartalom létrehozása olyan egyszerű! Noha számos dolgot megtehetsz a hozzászólások optimalizálása és jobb bemutatása érdekében, az indulás kulcsa éppen ez: elkezdeni. Később aggódni kell a finom nyomtatás miatt, de egyelőre kapjon tartalmat!

További szolgáltatások hozzáadása

Bármikor felveheti a WordPress-alapú webhelyére. További oldalak hozzáadása, további bővítmények hozzáadása, új stílus kiválasztásához válasszon új témát. A határ a csillagos ég! Íme néhány gyakori szolgáltatás, amelyeket érdemes felvenni a webhelyére (spoiler alter – sokan csak plugint igényelnek).

 • Hogyan adhatunk hozzá fórumot a WordPress-hez
 • Hogyan adhatunk boltot a WordPress-hez
 • A Google Betűkészletek hozzáadása a WordPresshez
 • Hogyan testreszabhatja weboldalának kialakítását
 • Hogyan lehet hozzáadni egy oldalkészítőt

Mire vársz? Keressen egy blog létrehozása!

A blogolással való kezdés valóban olyan egyszerű, mint a fenti ötlépéses folyamat, és a blog elindításához szükséges tanulási görbe sekély, ha ejtéssel indítasz, nem pedig a mélyebbre lépsz. Rengeteg idő van a rövidebb témájú finomítások, új pluginek és a SEO optimalizálása iránt, de a sikeres blogolás szinte mindig visszatér a tartalom amit előállítasz.

A látogatók nagyrészt nem fogják majdnem annyira törődni a tervezéssel vagy a divatos plugin-funkciókkal, mint a tartalommal. Tehát ölelje át a blogolás szívét, hozzon létre és kezdjen el egy blogot!

Van kérdése a blog elindításával kapcsolatban? Vagy a WordPress blogging kifejezetten? Örülünk, hogy segítünk – csak hagyj megjegyzést az alábbiakban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map