Lapok hozzáadása a WordPress hozzászólásokhoz és oldalakhoz

Lapok hozzáadása a WordPress hozzászólásokhoz és oldalakhoz

A lapok sok webhelyen, különösen az e-kereskedelem üzleteiben, meglehetősen gyakori szolgáltatás. Az e-kereskedelem üzlettulajdonosai általában a termékleírás területén használt füleket használják, ahol az áttekintéseket, a leírást, a műszaki leírást és így tovább osztják több lapra..


példa működő lapokra az e-kereskedelmi webhelyen

A lapok mégis sok más típusú webhelyen is megtalálhatók, nemcsak az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeken. Még a hivatalos WordPress.org webhely is használ fülöket a plugin leíró oldalain. Az alább látható képen megtekintheti a kiemelt füleket a WP.org webhelyen.

lapok a wordpress.org plugin leírás oldalán

Sok más webhelytulajdonos különféle típusú webhelyeken használja a füleket. A lapokat azonban nem szabad összetéveszteni harmonikák, amelyek kiterjednek az információk felfedésére. Az alábbiakban kérjük, figyelje meg, hogyan használtam harmonikát a webhelyemön.

harmonikák a vistamedia.xyz oldalon

De a harmonikán kívül itt vagyunk, hogy beszéljünk kották, tehát ne veszítsük el figyelmünket; Csak azt kellett tisztáznom a különbséget a fülek és a harmonika között. Remélem, most ugyanazon az oldalon vagyunk ��

A webtulajdonosok lényegében a fülek segítségével osztják szét az információkat, amelyek egyébként teljes oldalt vagy postát jelentetnének. Ez azt jelenti, hogy a fülek megkönnyítik az információk megemésztetését anélkül, hogy szükségszerűen arra kényszerítenék a felhasználókat, hogy egymilliószor nyomja meg a görgetőkereket.

Más szavakkal, a lapok javítják webhelyének használhatóságát, különösen a rövidebb a figyelmeztetés. Tehát, ha azt akarja, hogy hosszabb ideig tartsa a felhasználókat a webhelyén anélkül, hogy hosszú oldalakkal halálosnak unalmazná őket, érdemes megfontolnia a lapok használatát.

A mai bejegyzésben pontosan megmutatjuk, hogyan adhatunk lapot a WordPress-hozzászólásokhoz és az oldalakhoz. A posta vége előtt minden útmutatást megkap, amire szüksége van a lapok használatához. Reméljük, hogy a végéig élvezni fogja, és kérjük, ne hagyja el anélkül, hogy megosztaná gondolatait a megjegyzés szakaszban. Ebből az útból kezdjük el.

Használjon egy oldalkészítőt

Ha már telepített egy oldalkészítőt, szerencséje van – valószínűleg már van egy lapmodul az ujjhegyednél. A legtöbb nagy oldalszerkesztő fül az oldalkészítő elemek alapkészletének részeként kínál füleket. Íme rövid áttekintés két kedvencünkről.

Elementor Free Page Builder

Elementor Page Builder lapok

Információ és letöltésView a Demo

A népszerű Elementor oldalkészítő lapok a plugin ingyenes verziójának része. Csak annyit kell tennie, hogy beilleszt egy lap elemet az oldalra, majd szerkeszti a címet, tartalmat, stílust stb!

WPBakery Premium oldalkészítő

WPBakery Page Builder lapok

Prémium témát használ, amely magában foglalja a WPBakery Page Builder alkalmazást (mint például a saját Teljes téma)? Nagy! A lapok be vannak építve és könnyen kezelhetők.

A WPBakery lap modul kissé különbözik az előző példától, mivel a lapok kezdetben üresek azok hozzáadásakor. A tartalom hozzáadásához további lap elemeket (szöveges terület, képek, ikonok stb.) Kell beillesztenie a lapokra. Ez azonban nagyon sok szabadságot ad a lapok létrehozásához, ahogyan szeretné (a beépített stílusbeállításokon kívül). Ezt az oldalépítőt már korábban ismertettük a blogban, tehát ha részletesebb utasításokat szeretne megnézni a WPBakery útmutatóban (megjegyzés – ezt a bővítményt korábban Visual Composernek hívták, szóval előre kérlek minden zavart).

Telepítse a Tabs WordPress beépülő modult

Lapok Ingyenes WordPress bővítmény

Ha nem oldalkészítőt használ, akkor nem kell csak a lapokhoz használni. Rengeteg nagyszerű alternatíva létezik, mint például a WP Shop Mart által egyszerűen Tabs néven ismert WordPress plugin. A Tabs egy remek WordPress-bővítmény, amely segítségével korlátlan számú gyönyörű lapot hozhat létre izzadság törése nélkül.

Kezdjük a Tabs WordPress bővítmény telepítésével. Mivel a WordPress hivatalos beépülő moduljában elérhető, a plugint közvetlenül a WordPress admin irányítópultjáról telepítheti..

Az ingyenes verziót használjuk, de van egy prémium verzió is, ha később szeretne frissíteni a kiegészítő szolgáltatásokkal.

A Tabs WordPress bővítmény telepítése

Jelentkezzen be a WordPress rendszergazda irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása és írja be a „tabs wpshopmart” kifejezést a kulcsszó kereső mezőbe. Miután megtalálta a megfelelő plugint, nyomja meg a Telepítés most gombot az alább látható módon.

a lapok WordPress plugin telepítése

Ezután kattintson a Aktiválja gomb. És ennyi, a Tabs Responsive WordPress plugin készen áll a használatra. Hozzunk létre egy pár fület, hogy felfedezzük, mit kínál ez a plugin.

Konfigurálja a Tabs Responsive WordPress bővítményt

A plugin aktiválása új elemet ad a WordPress adminisztrációs menüjéhez. Új lapok létrehozásához navigáljon a Adaptív lapok> Új lapok hozzáadása amint azt az alábbiakban bemutatjuk.

új lapok hozzáadása a tabs responsive wordpress plugin használatával

Ezzel a Tabs Responsive Builder-hez juthat, amely elviszi az összes olyan funkciót, amelyre szüksége van a gyönyörű lapok létrehozásához, mint egy főnök. Tekintse meg az alábbi képet, és tekintse meg, mire számíthat.

lapok reagáló wordpress plugin lapkészítő

Elég egy görgetés, nem? Nos, a legtöbb szolgáltatás megtalálható a jobb oldali oldalon. Vegye figyelembe azt is, hogy az egyes lapok meg vannak adva a beállítások. A lapokon akár a WYSIWYG szerkesztőket is használhatja, ami azt jelenti, hogy rengeteg ellenőrzést gyakorolhat a lapok felett.

Hozzunk létre néhány példalapot, és jelenítsük meg őket egy oldalon vagy bejegyzésben.

Adj címet

lapok címe hozzáadása

Kezdje azzal, hogy a fülekre leíró címet ad (hasonlóan a navigációs menükhöz), ahogyan a fenti kép mutatja. Ily módon később könnyedén azonosíthatja a lapjait a WordPress rendszergazda irányítópultján, arra az esetre, ha bármit meg kell szerkesztenie. Ennek az oktatóanyagnak a céljára megkereszteltem a „Test Home Tabs” lapot.

Válassza a Tabs Design Template lehetőséget

válassza a lapok tervezősablonját

Amint az a fenti képernyőképen látható, a következő lépés egy olyan tervezősablon kiválasztása, amelyet használni szeretne a lapjaihoz. A Tabs WordPress bővítmény ingyenes verziója csak egy tervezősablont kínál, de mindig frissítheti a prémium verzióra További 19. A formatervezési szabadság beszéde.

Lapok hozzáadása

Ezután adjon hozzá annyi lapot, amennyit csak akar, az alább látható módon.

új lapok hozzáadása

Készítettünk egy számozott listát, amely részletesen leírja, mit tehet a Lapok hozzáadása a fenti ábra. A számok minden területnek megfelelnek.

 1. Lap címe – Adja hozzá a fül címét ebbe a mezőbe, pl. Leírás, műszaki adatok, részletek, stb..
 2. Lap leírása – Adja hozzá a lap leírását. Ez a mező lehetővé teszi a lap tartalmának hozzáadását. A legjobb az, ha a WYSIWYG szerkesztőt (az alábbi 3. számban látható) gazdag tartalom – például képek, zene és videók – hozzáadására a lapokhoz
 3. Használja a WYSIWYG-t – Ha szeretné használni az ismerősét Wkalap-You-See-éns-Wkalap-You-GAz et szerkesztő segítségével hozza létre a lap tartalmát, nyugodtan nyomja meg ezt a gombot a felbukkanó ablak megnyitásához
 4. Tab ikonra – Ez a mező segít kiválasztani a fülön használni kívánt ikont. A Tabs WordPress beépülő modul rengeteg Font Félelmetes ikonhoz biztosít hozzáférést, így profi módon összeállíthatja a lapjait.
 5. Megjelenítés ikon felett – Ha szeretné megjeleníteni a lap címét az ikon mellett, imádni fogja ezt a funkciót. Ezenkívül letilthatja az ikont a fül címe megérintése nélkül
 6. Töröl – Nyomja meg ezt a gombot egy adott fül törléséhez
 7. Új lapok hozzáadása – Kattintson erre a gombra további lapok hozzáadásához
 8. Mindet törölni – Unod már az összes fület? Csak nyomja meg a Mindet törölni gombra, hogy mindent visszaállítson

Néhány bónusz tipp, hogy segítsen. Először húzza át és dobja le a füleket, hogy átrendezze és rendezze őket, ahogy szeretné.

Másodszor – ne felejtsd el megütni a Piszkozat mentése gombot egyszer vagy kétszer a lapok létrehozásakor, hogy ne veszítsen el változásokat abban az esetben, ha véletlenül elutazik a lapkészítőtől.

Végül – ha segítségre van szüksége, akkor van egy nagy kék szín Támogatást kapni gomb közvetlenül a Lapok hozzáadása szakasz (és a legtöbb plugin oldalán), amely a WordPress.org hivatalos lapok támogatási fórumához vezet. Ne habozzon, nyomja meg a támogatási gombot, ha bármikor segítségre van szüksége.

Lapok Rövid kód

lapok rövid kódja

Ezután megtalálja a Lapok rövid kódot, amelyet a lapok hozzáadásához és megjelenítéséhez használ a kívánt oldalon vagy bármelyik üzenetben. Például rövid kódunk [TABS_R id = 443]. Ha meg szeretné jeleníteni a lapokat egy oldalon, egyszerűen átmásolnám és beillesztném a fenti rövid kódot az adott oldalra.

Tabs Widget

lapok widget támogatása

Szeretné felvenni a lapjait egy weboldal widget területére? Ha ez igen hangos, akkor imádni fogja a Tabs WordPress bővítményhez tartozó widget-támogatást.

Ütve a Kattints ide a fenti képen látható link segítségével eljuthat a WordPress kütyü képernyőjére, ahol szabadon felveheti lapjait bárhová, ahol a témája widget-területe található..

lapok widget

Egyéni CSS

Míg a Tabs WordPress plugin rengeteg lap testreszabási beállítással rendelkezik (csak a jobb oldalsávra pillanthat; ez stílusos opciókkal teli!), Hozzáadhat saját egyéni CSS stílusokat, az alább látható módon.

lapok wordpress plugin egyedi css

Ezenkívül az új gombra kattintva beállíthatja az egyéni beállításokat alapértelmezett beállításként az összes új lapra Frissítse az alapértelmezett beállításokat gombot a fenti képen látható módon.

A jobb oldalsáv

lapok a WordPress plugin stílussági lehetőségei

A jobb oldali oldalsáv, amelyet kiemeltünk a fenti képen, valóban a napja a tiéd. Telepítve van minden olyan lehetőséggel, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a lapjait a szíve tartalmához igazítsa. Figyelemre méltó lehetőségek:

 • Lap háttér színe
 • A fülek betűszíne
 • Betűtípus-család és stílus
 • A lap címe és az ikon megjelenítési lehetőségei
 • A fül ikonjának pozicionálása, azaz a fül címe előtt vagy után
 • Lapok szegélyei
 • Több lapon leírt animációk
 • És még sok más

Adja hozzá a lapjait a WordPress oldalhoz vagy a hozzászóláshoz

Miután hozzáadta a lap tartalmát és stílusát, görgessen fel és kattintson a közzétesz gombot az alább látható módon.

Ezen a ponton a lapok készen állnak. Csak hozzá kell adnia a lapokat a WordPress oldalhoz vagy hozzászóláshoz. Egyszerűen másolja át a korábban látott rövid kódot. A miénk: [TABS_R id = 443].

Indítsa el a post szerkesztőjét (még akkor is, ha használ Gutenberg) és illessze be a rövid kódot a bejegyzésébe / oldalába. Ezután nyomja meg a közzétesz gombot az alább látható módon.

Körülbelül 5 perc elteltével a dolgok felállítását; A Huszonhét témát és rengeteg Lorem Ipsum-ot használom, és a következő eredményt hoztam fel.

Vegye figyelembe, hogy nem igazítottam a színeket vagy ilyesmit. Mond el mit gondolsz; nem volt ilyen egyszerű?


Lapok hozzáadása a WordPress oldalakhoz és hozzászólásokhoz a negyedik osztályosok dolga. Nem gondolom, hogy bármilyen probléma merülne fel, főleg ha olyan plugint használ, mint például a WP Shop Mart Tabs.

Hogyan adhat hozzá lapokat a WordPress oldalakhoz és hozzászólásaihoz? Melyik a kedvenc lapjai, a WordPress bővítmény? Kérjük, ossza meg gondolatait a megjegyzésekben. Boldog teremtés!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map