Közösségi bejelentkezések hozzáadása a WordPress webhelyhez

Közösségi bejelentkezések hozzáadása a WordPress webhelyhez

A legjobb felhasználói élmény nyújtása létfontosságú, még inkább, ha tagsági vagy e-kereskedelmi webhelyet működtet. Ha webhelyének sikere nagyban függ a felhasználó regisztrációjától, akkor kihasználhatja a közösségi bejelentkezéseket, hogy nagyszerű felhasználói élményt nyújtson a regisztráció, a bejelentkezés és a fizetés oldalán, többek között.


A közösségi bejelentkezés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztrálhassanak és bejelentkezzenek a WordPress webhelyén, a meglévő közösségi média-fiókok, például a Facebook, a Twitter és a Google felhasználásával. Egy kattintással a felhasználók regisztrálhatnak és később bejelentkezhetnek webhelyére anélkül, hogy szükségszerűen létrehoznák a régi módon létrehozott fiókot.

A régimódi módon új felhasználónevet és jelszót kell létrehozni. Egyes webhelyek azt kérik, hogy erősítse meg e-mail címét, vagy adjon meg több információt egy új fiók regisztrálásához, ami sok felhasználót elriaszt. Emellett sok modern internetes szörfös megszokta a társadalmi bejelentkezést, és elvárják, hogy a webhelyek alapértelmezés szerint kínálják ezt a funkciót.

Miért társadalmi bejelentkezés?

Ha eddig olvastam, akkor talán azon tűnődsz, vajon miért fontos a társadalmi bejelentkezés. Nos, itt van néhány szórakoztató tény, csak a lendület növelése érdekében.

Tudtad:

 • A felhasználók utálnak új fiókot létrehozni a webhelyeken. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy az emberek óriási 86% -a nem szeret új webhelyet létrehozni. A legtöbb esetben, és hogy itt igazságosak legyenek, az emberek alig hoznak létre fiókot, hogy mondjuk megjegyzést fűzzenek hozzá. A közösségi bejelentkezés kiküszöböli annak szükségességét, hogy hagyományosan fiókot hozzon létre, amely a felhasználók számára zökkenőmentes módon lehetővé teszi a regisztrációt az Ön webhelyén.
 • A közösségi bejelentkezés megmenti a felhasználókat a jelszófáradtságtól (link beillesztése), ezzel megkönnyítve a bejelentkezési folyamatot. A felhasználóknak nem kell emlékezniük egy újabb felhasználónév-jelszó kombinációra.
 • Ha a felhasználó elfelejti bejelentkezési hitelesítő adatait, akkor valószínűbb, hogy elhagyja a bejelentkezési folyamatot, mint megpróbálja visszaállítani a jelszavát. Ez, baby, több sikertelen bejelentkezést jelent az Ön számára, ami magasabb visszafordulási és alacsonyabb átváltási arányokat eredményez. A társadalmi bejelentkezés enyhíti ezt a problémát.
 • Nagyon sokunk hibás azért, mert az űrlapok hiányosak vagy hamis információkat írnak be, amikor új fiókot hoznak létre egy weboldalon. Ez hatalmas kihívást jelent a weblaptulajdonosok és a marketingszakemberek számára egyaránt. Például, hogyan fogja jobb és személyre szabott élményeket nyújtani a felhasználóknak, ha hamis adatokkal táplálkoznak? Amikor azonban a webhely látogatója közösségi bejelentkezést használ, ellenőrzött és minőségi adatokat kap, mint például életkor, nem, érdeklődési kör, barátlista és így tovább.
 • A közösségi bejelentkezés révén korszerűsítheti és felgyorsíthatja az online áruház fizetését, mivel a felhasználók regisztrálhatnak / bejelentkezhetnek a kosár elhagyása nélkül (link beillesztése), hogy kitöltsék a regisztrációs / bejelentkezési űrlapot..

Forrás: Társadalmi identitás tanulmány

Az édes előnyök egész végig vannak

Mint világosan láthatja, a társadalmi bejelentkezésnek néhány kedvező előnye van. És a legjobb az egészben, ha plugin segítségével egyszerűen hozzáadhat közösségi bejelentkezési adatokat WordPress webhelyéhez.

A mai étkezés során kiemelünk néhány WordPress bejelentkezési bővítményt, amely tökéletesen megfelel az Ön webhelyének. Válasszon egyet, és ossza meg gondolatait, valamint a kedvenc közösségi bejelentkezési pluginját a megjegyzésekben.

Ebből az útból kezdjük el az üzletet.

Nagyon nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy lenyűgöző listát készítsünk az ingyenes és a prémium WordPress közösségi bővítményekről, csak az Ön számára. Megtalálja a tökéletes társadalmi bejelentkezési megoldásokat? Nos, ez teljesen függ az Ön igényeitől és preferenciáitól.

További figyelmeztetés nélkül a WordPress ezt nyújtja a közösségi bejelentkezési beépülő modulok számára.

1. Szuper szocializátor

WordPress közösségi megosztás, közösségi bejelentkezés és közösségi megjegyzések beépülő modul - Super Socializer

A listán az első a Super Socializer, egy remek WordPress-bővítmény, amely segít a közösségi bejelentkezés, a társadalmi megosztás és a közösségi megjegyzések webhelyén történő egyszerű hozzáadásához..

Ez az erőteljes vadállat lehetővé teszi a közösségi bejelentkezés gombjainak hozzáadását a WordPress bejelentkezési oldalához, a regisztrációs oldalhoz, a megjegyzésekhez, a WooCommerce fizetési oldalához és a webhely egyéb területeihez, a kütyü és a rövid kódoknak köszönhetően..

A Super Socializer 10 közösségi hálózatból támogatja a bejelentkezést társadalmi hálózatba, és lehetővé teszi a felhasználó alapvető közösségi profil adatainak szinkronizálását a megfelelő WordPress profillal..

Ezenkívül a felhasználók a WordPress rendszergazdai irányítópultján bármikor összekapcsolhatják a társadalmi fiókjaikat a WordPress fiókokkal. Ezenkívül ez a WordPress társadalmi bejelentkezési plugin kompatibilis többek között a bbPress, BuddyPress, AMP, myCRED, WordPress multisite és Gutenberg szerkesztőkkel.

Ezenkívül GDPR-panasz, mert nos, az adatvédelmi törvények már nem olyanok, mint régen. A rendszerindításhoz a Super Socializer hihetetlenül egyszerűen testreszabható, és más társadalmi funkciókkal együtt szállít.

2. Nextend social Bejelentkezés és regisztráció

Nextend Social Bejelentkezés és regisztráció

Több mint 200 000 aktív telepítéssel, amint beszélünk, a Nextend Social Login valószínűleg a legnépszerűbb ingyenes közösségi bejelentkezési plugin a WordPress.org-on..

Percek alatt engedélyezheti a felhasználó regisztrációját és a bejelentkezést a Facebookon, a Twitteren és a Google-on keresztül. Így van, a Nextend Social Login bővítmény a három legnépszerűbb közösségi hálózatra összpontosít.

Most már nem kell arra kényszerítenie a felhasználókat, hogy töltsék ki az alapértelmezett vagy a hosszú regisztrációs űrlapokat; ez a WordPress társadalmi bejelentkezési plugin tökéletesen integrálódik a meglévő WordPress bejelentkezési és regisztrációs űrlapokba.

A WordPress profiloldalon a felhasználók könnyedén összekapcsolhatják vagy lekapcsolhatják a közösségi fiókokat, anélkül, hogy izzadtság lenne. Ezenkívül a felhasználók hozzáférhetnek WordPress felhasználói fiókjaikhoz szociális fiókkal vagy anélkül.

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a szociális hálózati profilképek képeinek WordPress avatárként való felhasználása, az egyéni átirányítások a szociális bejelentkezés után, widget, rövid kód, egyszerűen testreszabható tervek, gyors támogatás és egy kiegészítő, amely még több funkcióval rendelkezik..

3. BS bemenet

bs input wordpress társadalmi bejelentkezési plugin

Ha korábban szeretné megtenni a prémium útvonalat, akkor imádni fogja a BeSquares BS Input közösségi bejelentkezési pluginjét. A BS Input bővítmény szépséget, színt és funkcionalitást ad hozzá az egész közösségi bejelentkezési vállalkozáshoz.

A plugin a legkevésbé karcsú, és több szolgáltatást kínál, mint a legtöbb WordPress közösségi bejelentkezési plugin. És mivel ez a szuper duper könnyű beállítani és használni, akkor nincs szüksége kódolási ismeretekre, hogy élvezhesse a társadalmi bejelentkezés előnyeit ezzel a pluginnal.

Az érdekes funkciók között szerepel a Facebook, a Twitter, a Google és a LinkedIn támogatása, a rövid kód, így hozzáadhat közösségi bejelentkezést az egyedi oldalakhoz vagy a widget-területekhez, egy stílusos webhelyszekrény, tartalomszekrény, korlátlan színű, gyönyörű háttérrel, gyorsítótárazásra kész és 2 stílus a közösségi használatra. bejelentkezési gombok.

Ezenkívül a BS Input támogatja a WooCommerce pénztárt, a BuddyPress-t, a WPML-t és a WordPress témákat. A rendszerindításhoz a plugin 6 animációval jár a felugró ablakban és egy testreszabható e-mail sablonnal. Záró szó; ez egy egyszerű, de hatékony WordPress közösségi bejelentkezés, amely működik.

4. RegistrationMagic

regisztráció magic WordPress plugin

A RegistrationMagic valószínűleg a legjobb WordPress felhasználói regisztrációs bővítmény a bolygón. A tökéletes tökéletesítés érdekében ez a rossz fiú az egyetlen megoldás, amelyre szüksége van a felhasználói regisztrációk kezelésére és a közösségi bejelentkezések hozzáadására a WordPress webhelyére.

A plugin olyan funkciókkal érkezik, mint egy gyors űrlapkészítő, beépített bejelentkezési rendszer, rövid kódok, így az űrlapokat bárhová el tudja dobni a webhelyén, űrlap elemzést, HTML beágyazási kódot, egyedi mezőket, egyedi CSS stílusokat, benyújtásikezelőt, mellékleteket, közösségi bejelentkezéseket, felhasználót menedzser és egész nap itt leszünk, ha át akarjuk tekinteni a szolgáltatások teljes listáját. Szükségünk van egy önálló felülvizsgálatra a RegistrationMagic számára.

A lényeg az, hogy a RegistrationMagic nevetségesen megkönnyíti a közösségi bejelentkezés hozzáadását az űrlaphoz. Az írás idején a plugin támogatja a Facebook, a Twitter, a Google, a LinkedIn, a Microsoft Live és az Instagram alkalmazást.

Őszinte véleményem szerint a RegistrationMagic a sh * t (bocsáss meg franciámat; nagyon izgatott vagyok, amikor ilyen nagyszerű pluginnal találkozom). Imádni fogod, és ezt garantálom. Ingyenes verziójuk van, de ha te lennék én, akkor a prémium verzióra indulnék, és soha nem néznék vissza. Tényleg csak azt szeretném, ha több ember találná ezt a bővítményt, és remélem, hogy nem vagyok értékes.

Próbáltam, és átkozottul, ezek a srácok jók vagy mi? És nem vagyok egyedül.

Nagyszerű felhasználói regisztráció és felügyeleti plugin, sok funkcióval és nagyszerű gyors támogatással bármilyen kérdés megoldására. Nagyon tetszik, ha különféle felhasználókat tudunk átirányítani a felhasználói szerepkörre jellemző oldalukra. Erősen ajánlom ezt a bővítményt és a támogatási csoportot. – Bosch_B

5. MiniOrange WordPress közösségi bejelentkezés

MiniOrange WordPress közösségi bejelentkezés

A WordPress plugin repo az az ajándék, amely folyamatosan adódik, és a miniOrange által nyújtott WordPress Social Login bizonyíték elég. Ez a szociális bejelentkezési plugin meghaladja a várakozásokat, mindazonáltal a szolgáltatások széles skálájával, amelyek felrobbantják a parókát.

A plugin hozzáteszi a közösségi megosztás és a társadalmi bejelentkezés hozzáadását olyan hálózatokkal, mint a Facebook, a Twitter, a Google, a Instagram, a Vkontakte, a LinkedIn, az Amazon, a Salesforce és a Microsoft Live..

Ezenkívül felszólíthatja a felhasználót, hogy töltse ki profilját, ha a közösségi bejelentkezés nem ad vissza felhasználónevet és e-mailt. Ráadásul a WordPress Social Login lehetővé teszi a szerepkörök hozzárendelését a közösségi bejelentkezési alkalmazásba bejelentkező felhasználók számára. Sőt, szinkronizálhatja a szociális profilképeket a WordPress-szel.

Ezenkívül widget vagy rövid kód segítségével felveheti a szociális bejelentkezés gombjait a bejelentkezési oldalra, a regisztrációs oldalra, a megjegyzés űrlapra és a webhely bármely más részére..

Még engedélyezheti / letilthatja a felhasználói regisztrációt, és aktiválhatja az e-mail értesítéseket az admin számára, ha a felhasználók közösségi bejelentkezésen keresztül regisztrálnak. Ezen felül testreszabhatja a bejelentkezési ikonokat és a bejelentkezés / kijelentkezés átirányítási URL-jét.

6. Közösségi bejelentkezés a BestWebSoft által

Közösségi bejelentkezés a BestWebSoft által

Lehet, hogy nem akarja a sok fejlett funkciót, amelyek a legtöbb WordPress közösségi bejelentkezési pluginhez tartoznak. Lehet, hogy egyszerűen hozzá szeretne adni a szociális bejelentkezéseket a webhelyéhez, és megbirkózni vele anélkül, hogy egy drága és túlságosan bonyolult bővítménybe fektetne. Szüksége van egy egyszerű megoldásra, amely működik a dobozból.

A szociális bejelentkezés a BestWebSoft által egy ilyen plugin. Egyszerűsíti a hibát, de elvégzi a munkát. Ez az egyszerűen használható bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bejelentkezzenek és megjegyzéseket fűzzenek a meglévő fiókjaikhoz a Facebookon, a Twitter, a Google és a LinkedIn.

Könnyedén felveheti a szociális bejelentkezés gombjait a bejelentkezési oldalra, a regisztrációs oldalra és a megjegyzés űrlapra. Ezen felül beállíthatja az új közösségi felhasználók alapértelmezett szerepét, engedélyezheti a felhasználók regisztrációját csak a közösségi gombokon keresztül, és egyszerűen összekapcsolhatja a közösségi fiókokat a megfelelő WordPress fiókokkal..

A plugin egyszerűen beállítható, és részletes dokumentációval rendelkezik, amely segít a futásnak a földön történő elérésében.

7. WooCommerce szociális bejelentkezés

woocommerce szociális plugin

A közösségi bejelentkezés prémium lehetőségei általában nem okoznak csalódást az extra funkciók és az odaadó támogatás révén. Ne tévessze fel itt, nem próbálom megszabadítani az ingyenes bővítményeket. Ennek ellenére nem hibázhat olyan fantasztikus bővítménnyel, mint például a WooCommerce Social Login.

Az eredetileg kifejezetten a WooCommerce üzletek számára készült plugin most kompatibilis a BuddyPress, a bbPress és a Peepso verzióival. A WPWeb elit szerzője neked hozta a WooCommerce Social Login egy olyan jellegzetes közösségi bejelentkezési plugin-t, amely egyedi funkciókkal büszkélkedhet.

Először is könnyen hozzáadhat közösségi bejelentkezési adatokat a WooCommerce bejelentkezési, regisztrációs és fizetési űrlapjaihoz, így jobb felhasználói élményt nyújtva a felhasználók számára, amely ajtót nyit a súrlódás nélküli vásárlásokhoz.

Másodszor, ez a WordPress szociális plugin jelenleg 11 közösségi hálózatot támogat, köztük a Foursquare, a Yahoo és még a PayPal. Szállít egy gyönyörű drag and drop admin felülettel, amely megkönnyíti az egyes közösségi hálózatok kezelését.

Ráadásul nagyszerű statisztikákat, valamint vizuális ábrázolást kap a szociális bejelentkezései teljesítményéről. Ezenkívül a plugin e-mailben új fiókdeleteket küldhet a felhasználók számára. De édes?

Ha ez nem elég, a WooCommerce Social Login rövid kóddal és widgettel érkezik, amely azt jelenti, hogy a közösségi bejelentkezéseket bárhová elhelyezheti webhelyén. Amikor egy felhasználó belép az alkalmazáson keresztül, átirányíthatja őket egy egyéni URL-re, szóval igen, ott is van.

8. WP Ultimate Social

wp végső társadalmi

A WP Ultimate Social prémium plugin egy ideológián alapszik; nincs szüksége több pluginre a közösségi média minden igényéhez. Ezért úgy gondolhatja a WP Ultimate Socialot, mint egy olyan „csomagot”, amely közösségi ikonokat, közösségi megosztást, közösségi számlálókat, Twitter-hírcsatornákat, Pinterest, automatikus postázást és közösségi bejelentkezést kínál Önnek..

Az AccessKeys, a WP Ultimate Social mögött álló elit szerző azt állítja, hogy ez az egyetlen közösségi médiacsomag, amelyre valaha szükséged volt, és amit láttam, és a szolgáltatások hosszú listája alapján, hajlamosak vagyok egyetérteni ezzel. Fiú ó fiú, ez a plugin fenevad betöltõdik. Gyorsan áttekintem a funkciókat.

Várhat olyan funkciókkal, mint 12 gyönyörű PNG ikonkészlet, Font félelmetes ikonok, hatékony testreszabási lehetőségek, 10 retina-kész SVG ikonkészlet, társadalmi oldalsáv, reagáló kialakítás, 10 fantasztikus közösségi megosztási téma, lebegő közösségi megosztás gombok, támogatás 14 fő hálózat, megosztás e-mailben és nyomtatással, WooCommerce támogatás, BuddyPress kompatibilitás, közösségi megosztás előugró ablakok, gyönyörű közösségi számlálók 20 lenyűgöző témával, 5 animációval, és a lista úgy tűnik, hogy örökre folytatódik.

A WP Ultimate Social lenyűgöző közösségi bejelentkezési funkciókkal rendelkezik, amelyek akár 9 népszerű közösségi hálózatot támogatnak. Könnyedén megjelenítheti a társadalmi bejelentkezéseket a regisztrációs, a bejelentkezési és a kommentálási űrlapon. Ezen felül 15 gyönyörűen megtervezett téma közül választhat bejelentkezési gombokra.

Ezen felül automatikusan elküldhet üzenetet a Facebook-ra, a Twitterre, a LinkedIn-re, a Tumblr-re és még sok minden mást megtehet. A puszta funkciók miatt ez a dolog meghökkentve hátrahúzódik.

9. Közösségi bejelentkezés OneAll által

OneAll Social Login plugin

A listán szereplő összes WordPress közösségi bejelentkezési bővítmény közül a OneAll által nyújtott Social Login támogatja a legtöbb közösségi hálózatot. Mostantól a felhasználók regisztrálhatnak és bejelentkezhetnek több mint 40 közösségi hálózaton, beleértve a Battle.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger, és a lista folytatódik, és tovább.

A közösségi bejelentkezés tökéletesen integrálódik a WordPress bejelentkezési / regisztrációs rendszerébe. Ezenkívül a meglévő felhasználók könnyen összekapcsolhatják társadalmi fiókjaikat a WordPress profilokban és később bejelentkezéskor a kapcsolódó közösségi hálózatokkal.

A plugin a GDPR-kompatibilis, és kompatibilis az összes plugin-rel és témával, amelyek a WordPress kódolási szabványait követik. Ezen felül teljesen testreszabható, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. A rövid kód segítségével könnyedén hozzáadhat társadalmi bejelentkezést a bejelentkezési oldalhoz, a regisztrációs oldalhoz, a megjegyzés szakaszhoz, az oldalsávhoz widget segítségével vagy bárhol másutt..

De még a fenti szolgáltatások mindegyike mellett is a OneAll által a Social Login by Social Login könnyen megvalósítható és használható, a szórakozásnak rövid idő alatt kellene lennie. Ó, ne felejtsem el, a pluginnek van egy prémium verzió ez is még több lehetőséget kínál a társadalmi bejelentkezés megvalósításához, mint főnök.

10. WooSocial

woosocial wordpress társadalmi bejelentkezési plugin

A hátsó oldal felépítése a WooSocial, egy viszonylag új plugin a piacon. Ez egy egyszerű közösségi bejelentkezési plugin, amelyet az OriginalWeb készített, karbantartott és támogatott. Mivel ez az új plugin az írás idején, növekedési potenciállal rendelkezik a szolgáltatások és a piaci részesedés szempontjából.

A legfontosabb funkciók közé tartozik a 25 közösségi hálózat támogatása, 15 közösségi bejelentkezési gombstílus, rövid kód, több nyelv támogatása és nagyszerű dokumentáció, amely a helyes útra állítja Önt.

Ezenkívül a WooSocial jól játszik a WooCommerce-vel, lehetővé téve az online áruház fizetési folyamatának korszerűsítését. Ezen felül kompatibilis más népszerű pluginekkel és keretekkel, például a WPBakery Page Builder, a Cornerstone és a Bootstrap 4.X.


A közösségi bejelentkezés segítségével jobb felhasználói élményt nyújthat, és javíthatja a konverziót WordPress webhelyén anélkül, hogy izzadtságot okozna. Ideális megoldás a WordPress közösségi oldalak, tagsági oldalak, tanfolyamok, fórumok és minden egyéb, a felhasználói regisztrációra támaszkodó webhely számára..

A legjobb az egészben, ha a WordPress rengeteg lehetőséget kínál a közösségi bejelentkezés hozzáadására a webhelyére. Függetlenül attól, hogy egy ingyenes vagy prémium WordPress közösségi bejelentkezési plugint választ, mindig keressen minden igényt kielégítő megoldást. Reméljük, hogy listánk megtalálja a tökéletes közösségi bejelentkezési plugint.

Melyik a kedvenc WordPress közösségi bejelentkezési bővítmény? Van kérdése vagy javaslata? Ossza meg gondolatait és a legjobb társadalmi bejelentkezési eszközöket a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map