Könnyen követhető és nélkülözhetetlen WordPress képzési videók a WP101-ről

WP101 WordPress útmutatók

A WordPress félelmetesnek tűnhet a kezdő felhasználók számára, és a túlterheltség miatt félheti őket a webhely fejlesztésétől. Szerencsére a WP101 képzési webhely felkészítheti a WordPress kezdőit és javítóit egyaránt arra, hogy a WordPress bínját és bínját viszonylag könnyedén keresse meg..


Most a hetedik online online éve alatt a WP101 nagyszerű forrásnak bizonyult több mint 500 000 ember számára. Videók és egyéb oktatóanyagok révén arra késztették fel a webhelytulajdonosokat, hogy magabiztosan készítsék el saját webhelyüket a WordPress alapjai elsajátításával. Ebben a bejegyzésben közelebbről megvizsgáljuk a WP101-et, és kiemelünk hét alapvető képzési videót, amelyeket most megnézhetsz.!

További információ a WP101-ről

A WP101 exponenciálisan nőtt az elmúlt években. Az eredeti kínálatot kibővítették, hogy magában foglalja a fejlett oktatóanyagokat, tagsági lehetőségeket, egy plugint és a videó licencet.

A fizetett tagsági lehetőségek teljes hozzáférést biztosítanak az összes videóhoz (beleértve a WordPress 101 és 201 és a Yoast SEO sorozatokat) és a WP101 fórumhoz. A tervező szakemberek számára, akik el akarják képezni ügyfeleiket a WordPress programban, elkészítették a WP101 bővítményt. Az engedélyek évente mindössze 99 dollárral kezdődnek, és 250 ügyfélhelyen használhatók, és minden lehetőség 20 WordPress 101 és 13 Yoast SEO videót tartalmaz (mindegyik fehér felirattal) és évente elérhető frissítések. Nem rossz, igaz?

Azok a cégek, amelyek a WP101 videókat szeretnék beépíteni saját képzésükbe, évente 497 dollárra licencelik a fehér címkével ellátott videókat saját webhelyükre, ami nagyszerű 23 bemutató videóhoz és frissítésekhez. Gondoljon csak arra, hogy minden időt megtakarít, amikor segítséget nyújt a WordPress új felhasználóinak. Most, hogy ismeri a lehetőségeit, nézzük át a WP101 hét alapvető WordPress képzési videót, az alapokkal kezdve.

Cég Alapítvány létrehozása

A domain névvel összhangban a WP101 bevezető tanfolyamot kínál a WordPress számára. Három alapvető videó ismerteti a nézőket a webes platformon.

1. Mi a WordPress??

Ez a videó a WordPress-t olyan webszoftverként határozza meg, amelyet webhely vagy blog létrehozására használtak. Pontosabban, ez egy nyílt forrású tartalomkezelő rendszer, amely folyamatosan fejlődik. A pluginek, widget-ek és témák segítségével testreszabhatja saját webhelyét, és a web-alapú szerkesztő segítségével weblapjait építheti a HTML-kód megtanulása helyett. És mivel Ön saját maga tárolja a tartalmat, harmadik fél gazdagépe nem tudja eltávolítani azt.

Ha segítségre van szüksége ezen oktatóprogramokon túl, akkor a következőktől kereshet válaszokat: WordPress fórum, WordPress Stack Exchange, vagy WPQuestions.

2. WordPress.com vagy WordPress.org?

Mi a különbség a WordPress.com és a WordPress.org között? A WordPress.org ingyenes, nyílt forráskódú szoftver amely a webkiszolgálóra telepítés után láthatóvá válik az interneten. Szüksége lesz továbbá egy hostfiókra is annak érdekében, hogy webhelyét önállóan üzemeltesse. Ez az ön által üzemeltetett verzió lehetővé teszi a saját webhely testreszabását és kezelését a saját domainjével.

A WordPress.com a WordPress üzemeltetett változata. Ez is ingyenes, de webcímét a “.wordpess.com” csatolja. Lehetősége van megvásárolni a saját domainjét, de webhelyét továbbra is a WordPress fogja üzemeltetni, nem pedig a választott önálló tárhely lehetőséggel. Korlátozott számú téma használható, és nem lesz lehetősége feltölteni prémium témákat vagy plug-ineket harmadik fél webhelyeiről..

Tehát a WordPress.com teljesen ingyenes, de kevesebb szabadságot kínál. A WordPress.org telepítése ingyenes, de ahhoz, hogy működjön, meg kell vásárolnia a saját domainjét és a host fiókját..

3. Hogyan telepítsük a WordPress programot

A WordPress telepítéséhez webes host szolgáltatóra van szüksége. Sokan megkönnyítik a WordPress telepítését, néhány kattintással élőben küldik el webhelyét. Nézze meg a WordPress használatának megkezdésével kapcsolatos legutóbbi blogbejegyzésünket, hogy megismerje a WordPress kedvenc tárhelyszolgáltatóit, vagy látogasson el a legjobb WordPress tárhelyoldalra, ahol további információkat talál..

Ez a videó a WordPress webszoftver kézi telepítéséről szól, FTP kliens, szövegszerkesztő és webböngésző használatával. A folyamat magában foglalja a WordPress letöltését a WordPress.org-ról, a fájlok feltöltését a webszerverre, MySQL adatbázis és felhasználó létrehozását, majd a WordPress telepítési parancsfájljának futtatását. Mindezeket a pontokat részletesen tárgyaljuk.

Navigálás a háttéroldalon

Miután beállította webhelyét, és bejelentkezett a webhely adminisztrációs paneljére, felfedezheti a WordPress irányítópultját, valamint a bejegyzések és oldalak létrehozásának lehetőségét..

4. Az irányítópult

WP101: A WordPress műszerfal

Ez a videó részletezi az irányítópult összes aspektusát, az üdvözlő modultól az eszköztárig, a profilbeállításokig és a fő navigációs menüig. Testreszabhatja az irányítópultot a Képernyő beállításai legördülő link. Az Segítség lapon segítséget nyújt az aktív oldal vagy panel alapján, amelyen dolgozik.

A blogbejegyzés ötleteit a Gyors vázlat eszköz a műszerfalon. A megjegyzés szerkesztése a fő műszerfalról is egyszerű. A fő navigációs menü balra található. Az elsődleges hivatkozások kiterjednek az alcímek megjelenítésére is, amikor azokra mutatsz. Ügyeljen arra, hogy a videó megtekintése további részletekért, vagy olvassa el a WordPress háttér elemeinek használatáról szóló cikket.

5. Felülvizsgálatok

WP 101 Revízió utáni videó

Utolsó felülvizsgálatok lehetővé teszi a hozzászólások és az oldalak visszaállítását a korábbi verziókhoz. A frissítés utáni mező a blogbejegyzés szerkesztőjének alján található. kettyenés Képernyő beállításai az oldal jobb felső sarkában, ha a bejegyzés javítási mezője nem látható. Egyszerűen jelölje be a jelölőnégyzetet Változatok és a javítás utáni mezőnek megjelennie kell az oldal alján. Megnézheti azt a tartalmat, amelyhez vissza szeretne térni, mielőtt kiválasztja a végleges változatot, amelyet használni szeretne.

Felkészülés a webhely látogatói számára

A kezdő oldal felépítésének talán a legnagyobb kihívást jelent a hátsó rész felállítása. A következő két videó ismerteti a webes hozzászólások és oldalak előkészítésének lehetőségeit a jövőbeli látogatók számára.

6. Mi az RSS?

WP 101 videó Mi az RSS

RSS (igazán egyszerű szindikálás) a tartalom összegzését egy élő hírcsatornához továbbítja. A webhely frissítésekor automatikusan megjelenik az RSS-hírcsatornában. Webhelyének látogatói RSS-olvasóval előfizethetnek az RSS-hírcsatornára. Az RSS olvasók összeállítják az összes olyan hírcsatornát, amelyre az előfizettek. Az olvasóknak ezután lehetősége van blogbejegyzések olvasására a hírcsatornában, vagy az egyes webhelyekre a hírcsatorna linkjén keresztül.

A WordPress irányítópultján hozzárendelheti a blogbejegyzések számát, amely az RSS-hírcsatornában jelenik meg a Olvasó link. És ha többet szeretne tudni, olvassa el az RSS és a WordPress kezdő útmutatóját!

7. Yoast SEO Plugin General fül

Toast SEO Video Tutorial a WP101-nél

Az Yoast SEO plugin segít optimalizálni webhelyét, hogy megfeleljen a keresőmotor-optimalizálási (SEO) szabványoknak. Az Általános lapon beírhat egy kiemelt kulcsszót, hogy segítsen a webhely-feltérképezőknek és az embereknek tudni, hogy mi a blogbejegyzésed. A SEO címet a fókuszkulcs alapján javasoljuk. Ha szeretné, megváltoztathatja ezt a címet. Ezenkívül szerepelnie kell bejegyzésének metaleírásában, amely magában foglalja a fókuszkulcsot. Ezen általános lap alapjainak ismerete a helyes utat eredményezi a webhely optimalizálásában a keresőmotorok és az érdeklődő olvasók számára.

Következtetés

Most, hogy tudja, hogy ezek az erőforrások léteznek, elkezdheti hivatkozni rájuk a WordPress webhelyének felépítésekor. Az idő múlásával magabiztosan építhet a WordPress készségeire. A WP101 tagsággal pedig még több video oktatóanyaghoz és forráshoz férhet hozzá.

Elérte a WP101 videókat a WordPress képzéséhez? Milyen volt ez a tapasztalat számodra? Vagy van egy másik videó képzési forrása, amelyet használ? Szeretnénk hallani gondolatait – tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map