Könnyű digitális letöltések kezdő útmutató és ajánlott kiegészítők

Tehát online terméket szeretne eladni. Úgy gondoljuk, hogy ez fantasztikus! Most már csak el kell döntenie, hogyan. Szerencséd neked a WordPress megkönnyíti saját online áruházának elindítását, és ha digitális árut árul, akkor nem tehet jobbat, mint Könnyű digitális letöltések – az ingyenes e-kereskedelem WordPress bővítmény, amely megkönnyíti a digitális termékek eladását.


Könnyű digitális letöltések

Biztos vagyok benne, hogy tudni akarja, mi teszi az Easy Digital Downloads (röviden EDD) ilyen nagyszerű választást a WordPress számára, és miért válassza ezt más e-kereskedelmi lehetőségek közül. Számos oka lehet annak, hogy miért szeretné az Ön üzlete használni az EDD-t, de vannak olyan okok, amelyek mindenkire vonatkoznak.

Ingyenes

Mindenekelőtt ingyenes, ami azt jelenti, hogy a központi plugin minden bizonnyal beleilleszkedik bárki költségvetéséhez. Ne hagyja, hogy a nem létező árcédulák elrontják Önt, az EDD egy jól karbantartott bővítmény rendszeres frissítésekkel és biztonsági javításokkal, a biztonságos vásárlási élmény biztosítása érdekében. Ezenkívül számos ingyenes kiegészítő és bővítmény elérhető közvetlenül az EDD-től, valamint harmadik felektől a WordPress.org oldalon..

Gyors és egyszerű

A plugin is könnyen használható. Még akkor is, ha kihagyja a dokumentációt (bár javasoljuk, hogy ha segítségre van szüksége, ha szükséges), meglehet, hogy az Easy Digital Downloads tápellátással ellátott tárolója meglehetősen gyorsan működik. Az interfész és az opciók nagyon intuitívak, a plugin beállításai pedig egyértelműen vannak megjelölve.

Egyszerű és bővíthető

Végül, az EDD egyszerűvé teszi a dolgokat. Nincs sok beépített termékopció, mint más e-kereskedelem pluginjai. Ez az EDD-t sokkal kevésbé lenyűgöző opcióvá teszi, amikor először kezdi el vásárolni a boltot, de ez azt is jelenti, hogy a fejlesztők végtelen lehetőségeket kínálnak a bővítmény kibővítésére. A stílusfejlesztők kevesebb opciójával koncentrálhatja figyelmét azokra a szolgáltatásokra, amelyeket hozzáadni vagy kiemelni szeretne, hogy valóban egyedi boltot hozzon létre.

Könnyű digitális letöltések telepítési útmutatója

Könnyű digitális letöltések telepítési útmutatója

Készen áll a telepítésre az Easy Digital Downloads segítségével, és elkezdi eladni saját digitális termékeit? A folyamat egyszerű, és egy délutánnál nem tovább tart. Csak néhány erőforrásra van szükség, tehát az idő több felhasználása nélkül kezdjük el.

Előzetes: Egyszerű digitális letöltésű online áruház létrehozásának követelményei

Várjon csak egy másodpercet! Mielőtt elkezdené, rendelkeznie kell egy saját üzemeltetésű WordPress telepítéssel. Az önálló webhelyen futó WordPress-t a saját domainjén kezeljük, és a saját webtárhely-tervünkkel tároljuk (ne tévesztendő össze a WordPress.com által kínált ingyenes blogokkal, többet megtudhat a WordPress.org és a WordPress.com közötti különbségekről a blog).

A saját üzemeltetésű WordPress telepítéséhez a következőkre lesz szüksége (természetesen az említett márkák és cégek egyszerűen csak ajánlásaink, de ezeknek továbbra is szükségük van mindegyikre, függetlenül attól, hogy hol vásárolta meg őket):

 • Hosting terv
  Mivel Ön online áruházat állít fel, erősen ösztönözjük Önt, hogy vásároljon egy jó, menedzselt hostolási tervet, amely támogatja az Ön webhelyének forgalmát. A kezelt tárhelyhez a WordPress már telepítve van, tehát ha kiválasztja a tervét, a WordPress már készen áll a szerverére. Nagyon javasoljuk a WP Engine alkalmazását – ezt használjuk, és soha nem volt probléma. Ők gondoskodnak az Ön szervereiről, és ha böngészi a webhelyünket, vagy a WordPress témájú demóink bármelyikét, látni fogja, hogy gyorsan villog. A tervek 29 dollárral kezdődnek, és rengeteg erőforrást kínálnak egy új online áruházhoz.
 • Domain név
  Ez az Ön tényleges URL-je, és ha nem szerepel a tárhelyi tervben, akkor azt domain-nyilvántartásból kell megvásárolnia (azt is javasoljuk, hogy adjunk hozzá adatvédelmet, különösen az összes bosszantó spam elkerülése érdekében, ha az Ön e-mail címe nyilvános). A domainneveinkhez a GoDaddy-t használjuk (ahol az első évben mindössze 4,99 dollárt szerezhet be domainjét), de más népszerű nyilvántartások között szerepel a Domain.com és a NameCheap. Ha már rendelkezik domain névvel, rá kell mutatnia a szerverre. Keresztesse a domain-nyilvántartás súgódokumentumait a tárhely szolgáltatójának utasításaival, miként lehet ezt megtenni.
 • SSL tanúsítvány
  Ha elad valamit, akkor számláznia kell az ügyfelek személyes adataival. Ez azt jelenti, hogy webhelyének feltétlenül rendelkeznie kell SSL tanúsítvánnyal. Ingyenes SSL-t kaphat a Titkosítsuk, ezeket azonban néhány havonta meg kell újítani, és nem nyújtanak ugyanolyan védelmet, mint a prémium társaik. Mentse el a stresszt, és egyszerűen vásároljon igazolást, miközben megkapja a domainjét. A GoDaddy ajánlat SSL-tanúsítványok elfogadható áron (és ezzel a GoDaddy SSL-kuponnal akár 28% -ot spórolhat meg, évi 49,99 dollárba kerülve), és ha követi a útmutató meglehetősen könnyű beállítani. Használhatja az ingyenes SSL útmutatónkat is, ha olyan hostot használ, amely még nem támogatja a Let’s Encrypt szolgáltatást.

Miután megszerezte domain nevét, SSL-jét és az összes tárhelyét, megkezdheti webhelyének és áruházának felépítését az EDD segítségével.

WPCrafter Easy Digital Downloads Video Guide

Ádám WPCrafter.com összeállította ezt a mesés videó bemutatót, hogy végigvezesse az Easy Digital letöltés első beállításának folyamatán. Lefedi az összes lépést, amelyről alább beszélünk. Javasoljuk, hogy nézze meg a videót, és használja az útmutatónkat a legfontosabb pontok követéséhez. Addigra EDD profi leszel! Ne felejtsd el átnézni Ádám összes többi elemét WordPress oktatóvideók is – rengeteg hasznos WordPress-tippet, trükköt és csípést mutat be minden héten új videókkal (tehát iratkozzon fel, hogy ne maradjon le!).

1. lépés: Töltse le és telepítse az egyszerű digitális letöltéseket

A WordPress valóban mindent megkönnyít, és az EDD telepítése ugyanolyan egyszerű, mint bármely más plugin telepítése. Először jelentkezzen be a WordPress telepítésébe. A fő műszerfalról keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása.

Könnyű digitális letöltés a WordPress bővítményhez

Innen keressen rá az „egyszerű digitális letöltés” ​​kifejezésre. Az első eredmény Pippin Williamson Easy Digital Downloads eredménye. Kattints a Telepítés most gombra, majd Aktiválja.

Könnyű digitális letöltések A WordPress bővítmény telepítve van

Látnia kell egy megerősítő oldalt, amely hasonló a fentihez. Ez hozzáad egy új irányítópult-beállítást, az úgynevezett Letöltések. Itt tudja kezelni online áruházát és az összes hozzáadott digitális terméket, amelyet eladásra ad.

2. lépés: Az Easy Digital Downloads Store beállításai

A termékek hozzáadása előtt fontosnak tartjuk, hogy megvásárolja az áruházának alapvető lehetőségeit. Természetesen rengeteg fantasztikus lehetőség van beépítve, így optimalizálhatja üzletét, ahogy szeretné. Csak azokat a lehetőségeket fogjuk megérinteni, amelyek véleményünk szerint a legfontosabbak, de ez nem akadályozhatja meg az összes beállítás végleges áttekintését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az Ön igényeinek..

Könnyű digitális letöltések Általános beállítások

Az induláshoz kattintson a gombra Letöltések> Beállítások. Ez eljut az általános beállítások oldalára. Az EDD telepítésekor a fizetés, a sikeres tranzakciók és a beszerzési előzmények oldalai automatikusan létrejönnek és hozzárendelésre kerülnek (egyszerűen igaz?). Ezen az oldalon csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a Bolt helye: Ország és állam. Ezután kattintson a mentésre.

Könnyű digitális letöltések Pénznembeállítások

Ezután kattintson a kékre Pénznembeállítások link az Általános lapon. Alapértelmezés szerint az EDD a szokásos amerikai dollár-beállításokat fogja használni az Ön pénzneméhez. Ha ezt használja, akkor nincs szükség változtatásokra, de minden más pénznemhez módosítsa a pénznem, a pénznem pozíciójának, ezreinek és a tizedes elválasztónak a beállításait. Ne felejtsd el megmenteni.

Könnyű digitális letöltések Fizetési átjárók

Most válassza ki a Fizetési átjárók fület. Ebben a szakaszban engedélyezheti az elfogadni kívánt fizetési módokat. Alapértelmezés szerint az EDD tartalmazza a Paypalot és az Amazonot, de támogatja számos más átjárót is, beleértve a Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net és még sok más. Ezek az átjárók mind prémium átjáró-kiegészítőként érhetők el az EDD-hez, 49 dollárért évente.

MEGJEGYZÉS: Itt is engedélyezheti a tesztmódot. Javasoljuk, hogy tesztmódot használjon az áruház első beállításakor, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyesen konfigurálta-e az átjáró (ka) t..

Könnyű digitális letöltések Paypal alapbeállítások

Ha PayPal-t használ, kattintson a PayPal Standard lehetőséget a Fizetési átjárók lapon. Sok üzlet számára a PayPal egyszerű és hatékony módja a fizetések elfogadásának. A beállítás meglehetősen egyszerű. Fel kell vennie a PayPal e-mail címét, API aláírási hitelesítő adatok majd mentse.

Ha további átjáró-kiegészítőket adott hozzá, itt az ideje, hogy ezeket is konfiguráljuk. Minden átjárónak különféle beállításai vannak, tehát segítségért tekintse meg az összes kiegészítő dokumentációját.

Könnyű digitális letöltés E-mail beállítások

A következő szakasz, amelyet felül kell vizsgálnunk E-mail beállítások. Az EDD tartalmaz egy alapértelmezett e-mail sablont, tehát ha elégedett ezzel, csak adja hozzá az egyedi logót, és mentse. Természetesen hozzáadhat saját egyéni sablont, vagy használhatja e-mail sablonok kiegészítőjét (amely 12 e-mail sablont tartalmaz mindössze 15 dollárért)..

Könnyű digitális letöltés E-mail példa

Kattintson a gombra is Előzetes beszerzési nyugta az ügyfeleknek küldött e-mailek megtekintéséhez. Ha bármilyen változtatást szeretne végrehajtani, használja az E-mailek lapon található kék Beszerzési nyugták hivatkozás beállításait.

Könnyű digitális letöltés stílusok

Előkészített e-mailekkel kattintson a Stílusok lapon az alapértelmezett gombstílus és szín kiválasztásához. Ha WordPress témát használ stílusformálási lehetőségek nélkül, ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy üzlete legalább megfelel-e vállalkozásának színsémájának..

Ha valóban meg akarja változtatni az EDD-áruház megjelenését, javasoljuk a kifejezetten az EDD-hez tervezett és azzal integrált WordPress téma használatát. Így tudhatja, hogy nem lesz kompatibilitási probléma, és stílusának köszönhetően az Ön üzlete is nagy erőfeszítés nélkül lehetséges.

Ha inkább egyéni CSS-eket szeretne saját kezűleg kezelni, ellenőrizze ezen a lapon a Stílusok letiltása gombokat, és kattintson a Mentés gombra. Ezután használja az EDD súgójában található utasításokat a plugin testreszabása a saját egyéni CSS-sel való kezdéshez.

Könnyű digitális letöltések adóbeállítások

Az Adók lap nagyon fontos, és annyira szeretnénk, ha erre ingyenes tanácsokat adnánk, mi nem vagyunk könyvelők. Hogyan beállítani az EDD adókat attól függ, hogy milyen szabályok és szabályok vonatkoznak az Ön saját helyére. Feltétlenül végezze el kutatását, engedélyezze a szükséges adóbeállításokat, majd mentse el a módosításokat.

Könnyű digitális letöltések pénztárbeállításai

A Egyéb fülre kattintva kattintson a Pénztár beállításai. A legfontosabb lehetőség az SSL érvényesítése a Checkouton. Ez titkosítja a weboldal adatait, amelyeket az ügyfél böngészője és a szerver között küldtek el. Mint olyan érzékeny számlázási információkat elfogadó online kereskedő, amely ésszerű biztonsági intézkedéseket alkalmaz az ügyfelek adatainak védelme érdekében, azaz SSL-t kell használni a pénztár oldalán..

Könnyű digitális letöltések A fájl letöltése

Ha korlátozásokat szeretne beállítani arra, hogy hányszor tölthetők le termékek, lépjen a Fájl letöltése szakasz a File Download Limit opció engedélyezéséhez. Így meghatározhatja, hogy egy elem letölthető-e csak egyszer, kétszer, korlátlanul stb.

Könnyű digitális letöltések könyvelési beállításai

Könyvelő szerelme érdekében engedélyezze a Szekvenciális rendelési számok lehetőséget a Számviteli beállítások a Egyéb lapon. Ez megkönnyíti a pénzügyi adatok és a hozzájuk kapcsolódó jelentések nyomon követését a számod számára.

Az egyszerű digitális letöltés feltételei

Végül menj a A szerződés feltételei szakasz az Ön feltételeinek létrehozására, amelyekhez az ügyfeleknek el kell fogadniuk a fizetés előtt. Ha segítségre van szüksége a kifejezések létrehozásában, akkor gyors Google-keresést is végrehajthat. Az egyik forrás, amelyet találtunk, a TermsFeed, amelyről nagyszerű cikk található a digitális termékekre vonatkozó jogi megállapodások. Nézze meg, hogy többet tudjon meg arról a különféle politikáról, feltételekről és feltételekről, amelyeket a digitális termékek eladásakor létre kell hoznia.

Woohoo – a beállítások mind készen állnak, és most már folytathatja a termékletöltések hozzáadását az áruházába.

3. lépés: Könnyű digitális letöltésű termékek hozzáadása

Az EDD telepítése és beállítása után ideje elérni a letöltések hozzáadását. Az első lépés a kattintás Letöltések> Új hozzáadása. Ez megnyitja egy teljesen új termékoldalt, amelyhez hozzáadhatja az összes letöltési információt.

Könnyű digitális letöltés termék

A fenti képernyőképen megnézheti, hogy néz ki a termék, ha készen áll a tartalom hozzáadására. A legtöbb részt ki kell töltenie.

Felülről kezdve hozzá kell adnia egy terméket Cím és a Leírás, valamint válasszon az alkalmazandó lehetőségeket Kategóriák vagy Címkék ha a boltjában használja őket.

Az oldalon lefelé haladva látnia kell egy metaboxot a Töltse le az árakat. Itt adhatja meg az árat, vagy engedélyezheti a változó árazást, ha egynél több letöltési formátumot kíván ajánlani (például különféle termékengedélyek, különböző fájlméretek stb.).

Ezután válassza ki a Terméktípus (alapértelmezett vagy csomagban), majd töltse fel a fájljait a Fájl letöltése szakasz.

Végül lehetősége van felülírni a korábban alkalmazott globális letöltési beállításokat, például a letöltési korlátozásokat és a gombbeállításokat. Tölthet fel egy kiemelt képet is Töltse le a képet ha van értelme a termékeinek.

Ha elkészült, tegye közzé a letöltést, majd ismételje meg a folyamatot az összes többi terméknél!

4. lépés: A fő üzletoldal létrehozása

Már majdnem készen áll a bolt létrehozására! Az utolsó lépés az áruház főoldalának létrehozása, amely bemutatja az összes terméket. Az EDD rövid kódok segítségével megkönnyíti a termékek beillesztését bármely oldalra.

Könnyű digitális letöltések weblap

Csak hozzon létre egy új oldalt, és illessze be az EDD „letöltések” rövid kódját. Láthatja, mit használtunk a fenti képen. Van egy csomó különféle rövid kód paraméterek megváltoztathatja a letöltések megjelenését a téma beszúrásakor (a vásárlás gomb elrejtésének lehetőségei, az oszlopok száma, a teljes elem leírása és még sok más). Az opciókat az oldalankénti letöltések számához, az oszlopok számához és a hozzáadott lapozáshoz használtuk.

Könnyű digitális letöltések a weboldal kezelőfelületéről

És ez néz ki üzletünk elején. Megjegyzés: ez az alapértelmezett WordPress 2015 téma. Az egyetlen megkísérelésünk egy egyedi logó feltöltése volt a Cool Store-ra (amely hozzáadható a WordPress Customizer-ből a Megjelenés> Testreszabás> Webhely-azonosság), valamint az alapértelmezett bélyegképvágás megváltoztatása (amely megváltoztatható a WordPress irányítópultján a Beállítások> Média).

Az Easy Digital Downloads Store testreszabása

Szeretne egy fantasztikus megjelenésű EDD-áruházat anélkül, hogy egy egyedi CSS-t kellene saját magának kódolnia? Könnyű – ehhez vannak a témák és a kiegészítő pluginok. Egy jó témával és néhány hasznos bővítménnyel létrehozhat egy fantasztikus e-üzletet az összes olyan funkcióval, amely a vállalkozásához szükséges.

Könnyű digitális letöltések a WordPress témákhoz

Az EDD üzlet megjelenésének leggyorsabb módosítása egy témával. A témafejlesztők időt fordítottak arra, hogy az összes CSS-elemet megcélozzák az e-kereskedelem beépülő moduljában, hogy szép üzlet legyen. Noha számos nagyszerű EDD-téma érhető el az interneten, és ezek csak néhány a kedvenceink közül.

Eladó ingyenes, egyszerű, digitális letöltésű WordPress téma

Az Vendd WordPress téma által az Easy Digital Downloads nem csak ingyenes, hanem ugyanaz a csapat tervezte és fejlesztette ki az EDD mögött. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt, mivel a téma minden szempontja zökkenőmentesen működik az EDD-vel. Rengeteg beépített lehetőség van a színekhez, háttérhez, oldalsablonokhoz az elülső beküldéshez, 3 oldal elrendezés és még sok más.

Pénztár Prémium Könnyű Digitális Letöltések WordPress téma

Egy másik nagyszerű lehetőség az Array által készített Checkout WordPress téma, amely elegáns stílusú lehetőségeket tartalmaz digitális áruház vagy piac létrehozására. Hozzáadott témakörök egy csapatoldalhoz, árazási táblázatok, ajánlások, egyedi Typekit betűtípusok, egyedi színek és még sok más megkönnyíti a fajta üzlethelyiség kialakítását..

Olam Premium Easy Digital Downloads WordPress téma

Ha rugalmas prémium témát keres, akkor érdemes megnéznie a webNesters által az Olam WordPress témát. Az Olam kiváló lehetőség egy online áruház létrehozására a WordPress segítségével, mivel több e-kereskedelem beépülő modult támogat, beleértve az EDD-t. A téma magában foglalja az Unyson oldalkészítőt is, amelyen az Ön nagy teljesítményű EDD áruházán kívül egyedi oldalakat is létrehozhat.

Négyzetkód Prémium Könnyű Digitális Letöltések WordPress téma

Végül, ha érdekli saját piacának elindítása, akkor a Cr3ativThemes által készített Squarecode Marketplace WordPress téma nagyszerű választás. Ez a téma teljes mértékben kompatibilis az összes EDD piactér-kiegészítővel, és egyszerű lehetőségeket kínál az egyedi színekhez, háttérhez, logóhoz, faviconhoz, dobozos vagy teljes oldalas elrendezésekhez, személyzethez, portfólióhoz, karrierhöz és még sok mindenhez.

Könnyű digitális letöltésű kiegészítők

Attól függően, hogy mit árul, ha leányvállalatokat szeretne létrehozni, vagy ha tagságot szeretne eladni, rengeteg fantasztikus prémium kiegészítő áll rendelkezésre az EDD piacon, hogy további funkciókat adjon a digitális áruházához. Jelenleg több mint 150 ingyenes és prémium kiegészítő közül választhat. Itt csak néhány a kedvenceink közül.

Termékleírások Könnyű digitális letöltések kiegészítő

Az Vélemények kiegészítő az Easy Digital Downloads esetében lehetővé teszi, hogy az ügyfelek értékeléseket és véleményeket hagyhassanak a letöltésekhez. Ez egy nagyszerű módszer annak bizonyítására, hogy fantasztikus termékeket készít, és a kiegészítő még tartalmaz egy lehetőséget, hogy köszönetként elküldje az értékelőknek kuponkódot, hogy elhagyták véleményüket.

PayPal Pro / Express Easy Digital Downloads kiegészítő

A professzionális fizetési élmény érdekében vegye figyelembe a PayPal Pro & Express kiegészítő az EDD számára. A PayPal Pro felhasználóival hitelkártya-vásárlást hajthat végre anélkül, hogy elhagyná az Ön webhelyét, a PayPal Express további biztonsági rétegeket kínál, így az ügyfelek adatai biztonságban vannak.

Társadalmi engedmények Egyszerű digitális letöltések kiegészítő

Jutalmazza ügyfeleit a Szociális kedvezmények kiegészítő az egyszerű digitális letöltésekhez. Ezzel a kiegészítővel kedvezményeket kínálhat, amikor a felhasználók megosztják termékeit különböző közösségi hálózatokon. De letilthatja az árengedmény funkciót is, és a kiegészítőt egyszerű eszközként használhatja a közösségi megosztási gombok hozzáadására a termékoldalakhoz.

Dropbox Easy Digital Downloads kiegészítő

Az Dropbox kiegészítő az Easy Digitális Letöltések számára lehetővé teszi, hogy a letölthető fájlokat a Dropboxon tárolja, nem pedig a webhelyén. Ez felgyorsíthatja a letöltési folyamatokat, és óriási terhet jelent a szerverén, így pénzt takaríthat meg a tárhely vagy átutalási díjak terén.

Ismétlődő fizetések Könnyű digitális letöltések kiegészítő

Szeretné felkínálni a letöltéseket prémium tagság részeként? Az Ismétlődő kifizetések kiegészítő Az EDD számára lehetővé teszi az ismétlődő kifizetések beállítását, amelyek napi, heti, havi, éves stb. Kombinálja ezt a Tartalomkorlátozási kiegészítő kizárólag tagok számára létrehozhatja az előfizetőit.

Készítse el saját kezdőcsomagját. Könnyű digitális letöltések Kiegészítők Csomag

Sok új üzlet esetében az Easy Digital Downloads Starter Pack csomag tökéletes. Lehetősége van arra, hogy az összes kívánt kiegészítőt egyszerre válassza ki. És ha legalább öt kiegészítőt vásárol, akkor azonnal 30% -ot spórol meg a vásárlásnál. Nem tudod megverni ezt az üzletet!

A piactér egyszerű digitális letöltésű kiegészítőinek csomagja

Ha saját piacát tervezi építeni, akkor az Easy Digital Downloads Marketplace Bundle elengedhetetlen. Ez a 8 prémium kiterjesztésű csomag tartalmazza az összes kiegészítőt, amely minden tagnak szüksége lesz az eladásra szánt tételek benyújtására, a jutalékok kezelésére, az ügyfelek véleményeinek összegyűjtésére, a jutalmak nyújtására és még sok minden másra. Ezenkívül 170 dollárt takaríthat meg, ha mind a 8 kiegészítőt csomagként vásárolja meg.

Alapvető kiterjesztések Könnyű digitális letöltések Kiegészítők Csomag

Végül, ha csak az összes kiegészítőt szeretné, akkor kapja meg az Easy Digital Downloads fájlt Core Extensions Bundle. Ez magában foglalja a korlátlan felhasználási engedélyt az EDD-n jelenleg elérhető összes prémium kiegészítő számára. Ez a csomag a legdrágább, ára 495 dollár, de ha egy webfejlesztő, aki többször is több kiegészítőt fog használni, akkor ez nagyszerű (majdnem 80% -ot fog megtakarítani).

Csomagolás fel

Itt van – teljes, mélyreható útmutatónk az Easy Digital Downloads első használatához, valamint a kedvenc WordPress témák és EDD kiegészítők gyűjteménye. Remélhetőleg segítettünk Önnek EDD készségeinek tökéletesítésében, hogy elkezdhesse saját digitális termékeinek online értékesítését.

Van egy kérdése, amelyet nem tárgyaltunk ebben a cikkben? Vagy további tippeket az új Easy Digital Downloads felhasználók számára? Hagyj nekünk egy megjegyzést az alábbiakban – szívesen meghallgatunk tőled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map