Kezdje el saját szépségblogját a WordPress használatával még ma

Hogyan indítsunk el egy szépségboltot a WordPress segítségével

Ha elbűvöl a szépség, vagy ha mindig felkérnek hajra, bőrre és sminkre vonatkozó tippeket, akkor gondolkodhat úgy, hogy ezt a tapasztalatot szépségápolási blog elindításával párhuzamosíthatja. Előfordulhat azonban, hogy el van téve annak a gondolatának, hogy összetett telepítési folyamatot végezzen egy olyan platformon, amelyet nem ért meg.


A WordPress tökéletes megoldás a szépségápolási bloggerek számára. Rendkívül könnyű jó megjelenésű webhelyet létrehozni a szépséggel kapcsolatos számos elérhető téma egyikének alkalmazásával. Ugyanúgy, ahogyan a megfelelő kiegészítők átalakítják az ember megjelenését, a megfelelő téma kiválasztása a blogját is nagyszerűvé teszi.

Ebben a cikkben először két nagyszerű WordPress szépségblog példát mutatunk be, majd bemutatjuk, hogyan állíthatja be saját blogját a világ leggyakrabban használt kiadói platformon. Kezdjük el!

Népszerű szépségblogok, amelyek a WordPressen futnak

A szépségápolási blogok nagyon népszerűek, és a rendelkezésre álló nagyszámú blog miatt nehéz választani a kedvenceket. Ugyanakkor az összes legnépszerűbb szépség-blog tartalomban gazdag és gyönyörű (természetesen!). Íme néhány a WordPress-en alapuló népszerű szépségszalon, amelyeket véleményünk szerint érdemes megnézni.

Maskcara

Maskcara Beauty Blog

Cara Brook sminkművész irányítja, Maskcara egy olyan webhely, amely a természetes szépség megünneplésére szolgál. Itt hasznos útmutatók, termékadatok, életórák és természetesen smink található minden típusú nő számára. Ez a webhely kép nehéz, mind stock fotók, mind az önmagával készített képek felhasználásával. Ezenkívül kiemelkedő Instagram-hírcsatornát tartalmaz az egyes oldalak alján, ezenkívül bemutatja a webhelyek sok oktatóprogramját.

Fashionlush

Fashionlush Szépség Blog

Ne hagyja, hogy a név félrevezetjen. Fashionlush nemcsak a ruhák, hanem fantasztikus DIY-k, egészségügyi és szépségápolási tippek, valamint utazási naplók is találhatók. Ez az elegáns megjelenésű blog célja az olvasók kreativitásának ösztönzése és ápolása. A professzionálisan készített fotók miatt ez a webhely magazinnak érzi magát, közvetlenül a rack mellett – ez a stílus jól használható a szépségápolási blogok számára.

Vékony Bizalmas

Vékony, bizalmas szépség blog

Az Vékony Bizalmas Lauryn Evarts szépség- és fitnesz-befolyásoló személyes blogja. Itt megtalálja személyes tippjét, hogy szebb életet éljen – belül és kívül. A tippek a frizuráktól és a reggeli rutinoktól egészen a legjobb ételekig terjednek a világ különböző városaiban. Míg a legtöbb fotó professzionális vagy őszinte, a nehéz termékek képei ügyesen hozzájárulnak a weboldal bevételszerzéséhez (az a-la itt egy kép arról, amit használok, majd a társult linkek a szövegben).

Kate La Vie

Kate La Vie szépség Blog

Az élet különféle aspektusainak lefedése, Kate La Vie tippeket kínál a szépség, a belsőépítészet és az általános életmód szempontjából. A friss, tiszta forma megőrzi a tartalom elől és központját. Ezenkívül a könnyű böngészés a helyszínen elérhető boltban megkönnyíti a követők számára Kate legjobbak vásárlását.

Hogyan lehet elindítani a saját szépség blogját a WordPress segítségével

Most, hogy inspirációt kapott, lássuk tovább, hogyan indíthatja el saját szépségblogját a WordPress használatával. Az induláshoz négy alapvető lépés van:

 1. Válasszon egy nagyszerű WordPress-gazdagépet
 2. Válasszon egy domain nevet

1. Válasszon egy nagy WordPress gazdagépet

Először valahol szüksége van a WordPress-webhely hostolására. Erősen javasoljuk a WPEngine által kezelt WordPress tárhelyet (havonta 35 USD-tól), mivel azok az Ön telepítéseivel, biztonsági másolataival és frissítéseivel foglalkoznak. A lendkerék egy másik lehetőség, amely irányított WordPress tárhelyet kínál, olcsóbb, mint a WPEngine (összehasonlítható platformot kínál 28 dolláron, vagy egy apró tervet csak havonta 14 dollárért) – tehát jobban illeszkedhet, ha költségvetése van. Ha tényleg kevés a készpénz, és kicsit szeretne kezdeni, akkor nézd meg a Bluehost-ot, amely havonta 2,95 dollárral kezdődik, ami egy WordPress által ajánlott gazdagép.

Számos legnépszerűbb WordPress hosting lehetőség közül választhat. Bármelyiket is választja, feltétlenül válasszon olyan gazdagépet, amely biztosítja a kezelt WordPress vagy az egyetlen kattintással elérhető WordPress telepítést..

Válasszon domainnevet (a blogjának URL-je)

Szüksége lesz domain névre is. Néhány tárhelycsomag ingyenes domain névét tartalmazza az első évre (például a Bluehost). De ha a tárhely nem tartalmazza ezt a funkciót, akkor elég könnyű külön megvásárolni. Szeretjük a GoDaddy-t, de a legtöbb regisztrátor ugyanaz a munka. Keresse meg a kívánt URL-t, vásárolja meg (javasoljuk az adatvédelem és az SSL-igazolás hozzáadását is), majd irányítsa az új domainjét a gazdagépére. Ezután készen állsz a blogkészítés megkezdésére

Jegyzet: Nem tudjuk pontosan megmondani, hogyan kell ezt csinálni, mivel az a használt regisztráció és host függvényében változik. Szerencsére minden regisztrációs és tárhely szolgáltató cég rendelkezik a webhelyén található utasításokkal, hogyan kell ezt megtenni… és ha kétségei vannak, kérjen segítséget ügyfélszolgálatától.

A szükséges elkötelezettség miatt nem biztos, hogy készen áll az ugrásra az online tárhely megteremtésére, és ez rendben van. Lehetőség van a WordPress telepítésére a saját számítógépére. Ez egy nagyszerű lehetőség gyakorlására vagy webhelyének offline tervezésére. Noha bonyolultnak tűnik, nem igazán olyan nehéz. Az operációs rendszertől függően, az egyik korábbi cikkünk végigvezeti Önt a folyamaton:

 1. A WordPress telepítése Mac-re helyileg a MAMP, WAMP vagy Ubuntu segítségével
 2. Local by Flywheel segítségével könnyedén felépítheti webhelyét helyben
 3. A DesktopServer használatával több helyi webhelyet építhet fel

Ha azonban készen áll weboldalának online áthelyezésére, akkor feltétlenül meg kell ismételnie a fenti tanácsokat, hogy megfelelő hostot találjon – a világnak nincs lehetősége látni blogját, hacsak nem online! A WordPress telepítésekor (akár helyileg, akár az új tárhelyi terv alapján) ideje megnézni a témákat.

2. Válasszon témát

Egyszerűen fogalmazva: a témák szabályozzák a WordPress webhely megjelenését. Rengeteg téma érhető el (sok ilyen van) ingyenes lehetőségek is). De a szépségápolási blogjához érdemes választania egy olyan témát, amely a legtöbbet hozza ki tartalmából. A megfelelő témának nagyszerű elrendezéssel kell rendelkeznie, amely felhívja a figyelmet a tartalomra, és jól integrálható a közösségi médiával. Vessen egy pillantást három jó példára.

Elegáns életmód és szépség WordPress téma

Elegáns életmód és szépség WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Chic egy prémium WordPress téma, amelyet smink, haj, divat és életmód weboldalakon készítettek. Az iparági bennfentesek által a formatervezésbe bevitt adatok alapján ez a téma nagyon profi megjelenésű és érzelemmel bír, amely a szépségüzlet blogját új szintre emeli.

Ezenkívül a téma teljes támogatását magában foglalja a WooCommerce. Tehát, ha a következő szintre szeretné vinni szépségblogját, és elkezdené saját termékeinek értékesítését (például a Maszkára IIID sminkjével), akkor megteheti! Ha olyan valaki van, aki szereti a nagy gondolkodást, és prémium lehetőséget keres, a Chic ideális lehet.

Savona Fame Ingyenes WordPress téma

Savona Fame Ingyenes WordPress téma

A Savona Fame téma egy egyszerű blogelrendezést tartalmaz, két fejléc-menükkel (felső link társadalmi kapcsolatokkal és egy központi menü a logó alatt) és stílusos kütyüket. A minimális rózsaszínű, fehér és fekete színpaletta a tökéletes kezdés minden szépségápolási bloghoz.

Olivie Szépség Blog WordPress téma

Olivie Szépség Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Olivie egy nagyon nőies WordPress téma, amelyet divat, szépség és életmód blogokhoz terveztek. Több kezdőlap-elrendezéssel, a hirdetési elhelyezésre kész szakaszokkal és egy beépített hírlevélre feliratkozási űrlaplal rendelkezik az olvasók e-mail címeinek gyűjtésére.

Ez a téma nagyszerű lesz az egyszemélyes beállítók számára, akik a jövőben arra törekszenek, hogy pénzt keressenek a blogjukból. Ha a megfelelő témát választotta, itt az ideje, hogy megnézze a megfelelő bővítményeket.

Élvezze az ingyenes WordPress témát

Újjáéled az ingyenes Blogging témát

A Revive egy ingyenes téma, gyönyörű magazin stílusú elrendezéssel. Számos tervezési lehetőség létezik (ideértve a közösségi média linkeinek megjelenítését a fejlécben), valamint a kiemelt képek és az elegáns borító animációk látható felhasználását. Ez egy remek téma a kezdő bloggerek számára, akiknek egyszerű, mégis elegáns kialakításra van szükségük.

3. Telepítsen néhány hasznos bővítményt

A WordPress népszerűségének egyik oka a rendelkezésre álló bővítmények széles választéka. A tézisek olyan kiegészítők, amelyek javítják a platform alapvető funkcióit. Míg a plugin választása személyes döntés a kívánt kiegészítő funkcionalitás alapján, néhányuk egyértelműen alapvető fontosságú – és valójában néhányat bemutattunk a blogolás megkezdéséről szóló korábbi cikkünkben.

Függetlenül attól, hogy a blogod milyen niche-e, itt van néhány maroknyi javasolt plugin. Felhívjuk figyelmét, hogy minden célhoz csak egy pluginre van szüksége. Például csak egy közösségi beépülő modulra van szüksége (ezeket nem kell telepíteni).

 • SEO: Blogja nem válhat népszerűvé, ha az emberek nem találnak téged a keresőmotorokban. Itt jön be a Yoast SEO. Ez a plugin segít rendezni a helyszíni SEO-t, segítve a forgalom fellendítését.
 • Biztonság: Bár választhat egy olyan teljes funkcionalitást, mint például az iThemes Security Pro, szeretünk (és használunk) VaultPress. Ez a bővítmény átfogó webhelyről készít biztonsági másolatot. Néhány hosting cég napi biztonsági másolatot készít webhelyéről, de a VaultPress szó szerint mindent (üzeneteket, képeket stb.) Készít, és magában foglalja az erőteljes Akismet spam blokkoló indításához. Évente mindössze 39 dollárért, ami nyugalmat jelent, nem akarsz hiányozni.
 • Hírlevél: Szeretjük a MailChimp-et – ez ingyenes akár 2000 előfizető számára. Miután feliratkozott egy ingyenes MailChimp-fiókra, telepítsen egy egyszerű plugint, például MailChimp for WP hogy könnyen beilleszthesse hírlevél űrlapjait. Ez nagyszerű az új tartalom népszerűsítéséhez (Megjegyzés: Egyes témák, mint például a Chic, már tartalmaznak beépített hírlevél-támogatást, ebben az esetben kihagyhatja ezt a plugin-t).
 • Társadalmi: Sok téma tartalmaz beépített közösségi kütyüket, amelyek elegendőek lehetnek. De azok számára, akik jobban szeretnék ellenőrizni az elhelyezést és a stílusos bővítményeket, mint például Adja hozzá és a Monarch remek lehetőségek.
 • E-kereskedelem: Bármely vállalkozó számára, aki boltot szeretne hozzáadni a WordPress oldalához, ez nagyrészt a WooCommerce-ra (egy egyszerű és egyértelmű lehetőség egy online áruház létrehozására) vagy az Easy Digital Downloads-ra (egy kicsit több a tanulási görbe, de sokkal testreszabhatóbb). Mindkettő remek választás az Ön webhelyének bevételszerzésére.

Természetesen létezik még sok más plugin a téma testreszabásához, az egyedi poszttípusok hozzáadásához,

4. Készítsen nagyszerű fényképeket

Egyik szépségápolási blog nem képes túlélni lenyűgöző képek nélkül. Ha még nem kényelmes a fényképezőgéppel, akkor ne aggódjon. Könnyű megtanulni az alapokat. Rengeteg ingyenes tipp és útmutató található online (és az Instagramon). A készített képeket a következővel is kiegészítheti ingyenes stock fotók – bár egy szépségápolási blogért azzal érvelnénk, hogy a legjobb, ha magáévá válik.

Sajnos egyes képek sok helyet foglalhatnak el, és lelassíthatják webhelyét. Szerencsére a képek optimalizálására egyszerű módok vannak, így biztosítva a minőség megőrzését, a képfájlok tömörítése mellett pedig a lehető legkevesebb helyet foglalva el.

Bónusz tippek a divat- és szépségápolási bloggerek számára

Miután beállította a webhelyet, még több tennivaló lehet a blog növekedéséhez. Először is oda kell menned oda, és hálózat! Hagyjon megjegyzéseket más szépségüzenetekkel kapcsolatos blogjairól a backlinkjével (csak győződjön meg arról, hogy a megjegyzés célszerű és releváns – ne spammeljen más bloggazdakat!). Ezenkívül feltétlenül adja hozzá webhelyét a Bloglovinhoz, és fontolja meg a saját weblapjának felvételét Kövesse a gomb widget a blogod oldalsávjára vagy láblécére.

Blogjától függően előfordulhat, hogy csatlakozol egy partner hálózat, mint Jutalom stílus vagy Vásárlás stílusa kollektív. Ezek a hálózatok lehetővé teszik, hogy a cikk végén elkészítsen egy „ezt a postát” galéria vagy körhinta, így pénzt kereshet, amikor az olvasók az affiliate linkekre kattintanak (csak ügyeljen arra, hogy megfelelően tegye közzé, hogy vannak affiliate linkek a az oldal / FTC követelmények). Természetesen külön is regisztrálhat társult programjaira, és saját maga is hozzáadhat hivatkozásokat, de a hálózatok csak egy kicsit megkönnyítik és ésszerűsítik ezeket, ezért érdemes ezeket megnéznie..

Következtetés

Annak ellenére, hogy túlterhelő lehet – különösen, ha nem vagy hajlandó a folyamatra – könnyű létrehozni a szépségüzenetet a WordPress segítségével. Továbbá, ha kiváló témát és néhány megfelelő plugint választ, a teljes folyamat élvezetes élményt nyújthat.

Van valami kérdése a szépség blog létrehozásáról? Vagy talán további tippeket, amelyeket megoszthat a törekvő bloggerekkel? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban – Szeretnénk hallani, amit mondani kell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map