Készítsen ingyenes speciális űrlapokat a Visual Form Builder WordPress bővítménnyel

A Visual Form Builder egy WordPress plugin, amely lehetővé teszi egyéni űrlapok készítését, amelyek segítségével a látogatók felvehetik Önnel a kapcsolatot és információkat küldhetnek. A Visual Form Builder lehetővé teszi, hogy szabványos kapcsolatfelvételi űrlapokat készítsen a webhelyére, és egész sor olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a sokkal fejlettebb formákat építhet különféle célokra. Ebben az útmutatóban megtudhatja, mit tehet a Visual Form Builder segítségével, és hogyan tudja ezt a WordPress űrlap-plugin-t szinte bármilyen űrlap létrehozására létrehozni a webhelyén.

Mit tehet a Visual Form Builder segítségével?

Néhány ok, amiért érdemes űrlapot hozzátenni a webhelyéhez, többek között az, hogy megkönnyíti a látogatók számára az üzenet küldését, a megbeszélések lefoglalását, a fájlok küldését, a kérdések elküldését és akár a felvételét is..


A Visual Form Builder bővítmény kétféle változatban érhető el: ingyenes és prémium. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, mit tehet az ingyenes verzióval és hogyan gyorsan létrehozhat egyéni űrlapot a megfelelő típusú üzenetek és információk megszerzése a látogatóktól. A Visual Form Builder ingyenes verziójával lenyűgöző mezők közül választhat, amelyeket az űrlapokhoz felvehet, beleértve:

 • Szöveg: ideális egy sor szövegbevitelhez
 • Szöveg terület: hosszabb üzenet bevitelére szolgál
 • Jelölőnégyzet: Több lehetőség bejelölése a listából
 • Rádió gomb: csak egy lehetőséget válasszon a listából
 • Lista kiválasztása: elemek kiválasztása a listából
 • Cím: fizikai hely, beleértve az utcát, a várost stb.
 • Dátum: dátumválasztóval
 • E-mail: a feladók e-mail címe
 • URL: webhely címe
 • Pénznem: monetáris érték
 • Szám
 • Idő: 12 vagy 24 óra
 • Telefon: amerikai és nemzetközi formátumok
 • HTML
 • Fájlfeltöltés
 • Utasítás: egyszerű szöveg vagy HTML formátum

A Visual Form Builder megkönnyíti annak biztosítását is, hogy a látogatók minden űrlap mezőbe helyes információkat írjanak be automatikusan érvényesíti őket.

Field Validator

A WordPress űrlapkészítő plugin másik nagyon hasznos tulajdonsága, hogy ez hozzáadja a spam elleni ellenőrzést az űrlapjaihoz. Ez a mező arra kéri a felhasználókat, hogy hajtsanak végre egy egyszerű eljárást, amelyet helyesen kell kitölteniük, mielőtt benyújthatják az űrlapot.

Spam elleni ellenőrzés

Ez segít megakadályozni, hogy az űrlapját visszaélés érintse a spamerek, remélve, hogy az e-mailekkel eljuttatják a postaládájába az e-maileket. A Visual Form Builder ingyenes verziójának további hasznos funkciói a következők:

 • Tárolja a beküldéseket a WordPress adatbázisban
 • Exportálja a beküldéseket CSV-fájlként
 • Küldjön beadványokat több e-mail címre
 • Beküldéskor átirányíthatja a felhasználókat egy oldalra vagy URL-re
 • Küldjön visszaigazoló nyugtát a felhasználóknak
 • Időt takaríthat meg az űrlapok ismétlésében
 • Rendezzük a mezőket oszlopokba
 • Testreszabhatja az űrlapot a CSS segítségével

Mint láthatja, a Visual Form Builder segítségével sok minden megtehető, amely túlmutat az alapvető kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény szokásos tulajdonságain..

Útmutató a Visual Form Builder használatához

Mivel a Visual Form Builder ingyenes verzióját vizsgáljuk, telepíthető az Ön webhelyére közvetlenül a WordPress adminisztrációs területén. Egyszerűen jelentkezzen be az irányítópultra, és lépjen a Bővítmények> Új hozzáadása elemre.

Add hozzá a beépülő modult

Miután ott lépett, keresse meg a Visual Form Builder szoftvert, majd kattintson a Telepítés most gombra, majd az Aktiválás most linkre. Az aktiválás után új elem jelenik meg az oldalsáv menüjében, Visual Form Builder néven. Innentől konfigurálhatja a beépülő modult, exportálhatja az űrlapokat, megnézheti az űrlap benyújtását és új űrlapot adhat hozzá. Mivel a Visual Form Builder nem rendelkezik előre elkészített űrlapokkal, az első lépés az új létrehozása az Új űrlap hozzáadása menüelemre kattintva..

Új űrlap létrehozása

Az új űrlap létrehozásának első lépése: adjon nevet, írja be a nevét, állítsa be az e-mailre adott választ, az elküldendő e-mail tárgyát és azt az e-mail címet, amelyre az űrlap benyújtását el kell küldeni..

Új űrlap hozzáadása

Miután megadta az alapvető tudnivalókat, folytathatja az űrlap létrehozását. A következő lépés az, hogy az űrlapkészítő oldal tetején kattintson a Beállítások gombra.

A Visual Form Builder beállításai

Innentől meghatározhatja, hogy ki kapja meg a beküldés másolatát, mi fog történni a felhasználóval az űrlap benyújtása után, és hogy értesítési e-mailt küld a felhasználónak megerősítve benyújtásukat.

1. lépés

Miután az űrlap beállítva, a mezők hozzáadhatók. Különböző típusú mezők hozzáadása az űrlaphoz ugyanolyan egyszerű, mintha a rendelkezésre álló lehetőségek egyikére kattint a bal oldalon. Ha egy mezőt hozzáadtak az űrlaphoz, akkor az is lehet meghúzta a helyére. Az űrlapmezők testreszabhatók az igényeiknek való megfelelés érdekében is, ha rákattintunk a kibontás ikonra.

2. lépés

Ez lehetővé teszi adjon hozzá egyedi címkéket hogy megmondja a felhasználóknak, hogy mit kell beírni az egyes mezőkbe. Ha bármikor meg szeretné tudni, hogy fog kinézni az űrlap, amikor megjelenik az Ön webhelyén, akkor először el kell mentenie, majd kitöltenie az űrlapot, majd beilleszteni egy bejegyzésbe vagy oldalba.

Az űrlapok közzététele

A Visual Form Builder megkönnyíti a űrlap beillesztését egy üzenetbe vagy oldalba, a WordPress hozzászólói szerkesztő gombjának köszönhetően.

3. lépés

Miután rákattintott az Űrlap hozzáadása gombra, kiválaszthatja az összes meglévő űrlapot, amelyet létrehozott, majd beillesztheti az űrlapot a bejegyzésébe vagy oldalába. Ha meg kell változtatnia az űrlap helyét, egyszerűen megteheti vágja be és illessze be a rövid kódot. Az új űrlap megtekintéséhez kattintson a Bejegyzés előnézete gombra, hogy láthassa azt.

Példa űrlapra

Ha az űrlap nem igazán néz ki, akkor válthat vissza az űrlapkészítőre, és elvégezheti a szükséges módosításokat.

Az űrlap benyújtásának megtekintése

Az űrlap beküldése mellett a választott e-mail címekre is elküldheti a Visual Form Builder is a beküldéseket tárolja a WordPress adatbázisban. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen visszatérhet és megtekintheti az összes űrlapbejegyzést egy helyen a WordPress adminisztrációs területén belül, ahelyett, hogy a beérkező levelek között keresne. Az egyes beküldések megtekintésekor lehetősége van kinyomtatni azokat.

A tárolt beküldések megtekintése

Te is exportálja a tárolt űrlap-bejegyzéseket CSV-fájlként megtekintéshez egy olyan alkalmazásban, mint az Excel. Ez megkönnyíti a beadások szűrését, megosztását a kollégákkal, vagy biztonsági másolat készítését.

Export űrlap benyújtása

Ez a szolgáltatás lehet nagyon hasznos szabadúszóknak és szolgáltatóknak ki tudja felhasználni ahhoz, hogy gyorsan összeállítson egy listát a potenciális ügyfelek történelmi kérdéseiről, akikkel kapcsolatba léphet további vállalkozások létrehozása érdekében.

Következtetés

A Visual Form Builder ideális választás azok számára, akik fejlettebb űrlapokat akarnak készíteni, mint a webhelyük alapvető kapcsolatfelvételi űrlapja. Ahogy van olyan könnyen használható, még azok is, akik egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap megoldást keresnek, megfelelő választást találnak, amely lehetőséget ad számukra, hogy bonyolultabb űrlapokat készítsenek igényeik növekedésével.

Azok számára, akiknek még több funkcióra van szükségük, a profi verzió és annak kiegészítői még hasznosabbá teszik a már hasznos plugint, és érdemes megnézni.

Get Visual Form Builder Ingyenes WordPress bővítmény

Mire tervezi egy speciális űrlap használatát? Kérem ossza meg gondolatait a megjegyzésekben lent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector