Készítsen egy egyszerű blogot az Ingyenes nulla WordPress témával

Blog elindítása

Ha mérlegelted kezdődik egy blog azért vagyunk itt, hogy mondjuk, csak csináld. Még jobb, ha csináld ma. Mire vársz? A WordPress a blogok létrehozásának tökéletes módja, és mivel nagyon szeretünk srácok, a prémium Zero WordPress téma most INGYENES! Tehát a blogod millió dollárnak fog kinézni, amikor valójában csak néhány dollárt költesz havonta. Tehát kezdjük el!


1. lépés: Válassza ki a hosting csomagot

Mielőtt elkészítheti szép hozzászólásait és oldalait, szüksége lesz valahol a blog tárolására. Rengeteg tárhely van itt, de megosztjuk Önnel néhány kedvencünket, hogy segítsünk a mező szűkítésében.

A legjobb WordPress tárhely

Először is, ha költségvetési tudatossággal rendelkezik, az egyik legjobb megfizethető tárhelyi lehetőség a Bluehost közös terve. Havonta mindössze 2,95 dollárra indul, a megosztott terv tökéletesen alkalmas vadonatúj blogok készítésére, amelyek nem igényelnek rengeteg forrást. A legjobb az egész, hogy ez a terv egy ingyenes domain nevet tartalmaz (tehát nem kell félnie, hogy máshol vásárolja meg), és 50 dolláros promóciós marketing ajánlatokkal segíti az új blog elindítását..

Tudjon meg többet a Bluehostról

Következő lépésként, ha van még néhány dollár tartalékod, a Flywheel kiváló menedzselési tervet kínál a WordPress blogokhoz. Havonta 14 dollárért teljes mértékben menedzselt WordPress tárhelyet (vagyis a szerver és a WordPress telepítését kezeli), ingyenes bemutató webhelyeket, beépített gyorsítótárat az oldal gyorsabb betöltése érdekében, automatikus webhelyről készült biztonsági másolatot és még sok minden mást. Vessen egy pillantást a Flywheel WordPress tárhely teljes áttekintésére, ha többet szeretne megtudni.

További információ a lendkerékről

Utoljára a WPEngine, mi vagyunk az, amit használunk, és nagyon szeretjük a WPExplorer-t. A WPEngine havonta 29 dollárral kezdődik, ami eleinte soknak tűnhet, de tapasztalatunk szerint beszélhetünk arról, hogy jól elköltött pénz. A támogatás és a hostolás egyaránt szupergyors és hatékony, és mivel a WPEngine kezeli a WordPress telepítését, könnyen pihenhet, tudva, hogy webhelye naprakész. Nézze meg a WPEngine tárhely áttekintését, hogy megnézze, mit kínál még ez a legkiválóbb gazdagép.

További információ a WPEngine-ről

2. lépés: Telepítse a WordPress-t

Rendben, ez tényleg csak egy lépés, ha megosztott tárhely-tervvel rendelkezik. A kezelt WordPress tárhely előzetesen telepíti az Ön számára a WordPress programot, tehát lépjen tovább, és lépjen a 3. lépésre, a szerencsés kacsa. Azoknak, akik megosztott gazdagépen vannak, be kell jelentkezniük és használniuk kell azt az 1-kattintásos WordPress-telepítést, amelyet alapvetően minden megosztott gazdagép most használ. Egyszerűen csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a házigazdájától, várjon néhány percet, amíg a szerver beállítja magát, majd készen áll a indulásra! További segítségre van szüksége? A blogírás útmutatója részletesebb utasításokat tartalmaz a Bluehost beállításához. Most a móka kedvéért!

3. lépés: Töltse le az ingyenes nulla WordPress témát

Nulla A legjobb Blogging ingyenes WordPress téma

Nos, azt hiszem, használhat bármilyen ingyenes vagy prémium témát, de a lenyűgöző Zero téma egy erőteljes blogtéma egyéni kütyüvel, szép bal oldali sáv navigációval, rengeteg egyedi postai formátummal, korlátlan színválasztékkal a téma testreszabón keresztül, RTL támogatás, fordítási fájlok és így tovább – mindezt INGYEN!

Tehát a Zero téma fokozásához először le kell töltenie a téma oldaláról. Most, hogy megvan a ZIP-fájl, jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és keresse meg a Megjelenés> Témák> Új hozzáadása menüpontot. Válassza ki a Zero ZIP fájlt, majd aktiválja azt. Hé, nézd, mostantól fantasztikusan néz ki webhelye, és még egy dollárba sem került.

Talál egy akadályt, miközben beállít? A Zero könnyen követheti az online dokumentációt, amelyre bármikor hivatkozhat, amikor segítségre van szüksége az út során.

4. lépés: Stílus, beépülő modulok és tartalom

Zero WordPress Theme Customizer

A Zero testreszabása könnyű, mivel a WordPress Customizer alkalmazást használja az összes lehetőséghez. Csak nyissa meg a Testreszabót (amely a WordPress irányítópultja Megjelenés szakaszában található), és használja a Stílus fül opcióit egyéni megjelenésű webhely létrehozásához. Ezután ne felejtsd el beállítani a menüket, hozzáadni néhány kütyüt és elkezdeni a tartalom létrehozását!

Mielőtt hivatalosan elindítja a blogját, érdemes megfontolni néhány plugint is. Természetesen valószínűleg azt akarja, hogy a híres „mindent, de a konyhai mosogató kivételével” Jetpack beépüljön, amely rengeteg szórakoztató dolgot képes elhozni, például kapcsolódó hozzászólásokat, közösségi megosztást, weboldal statisztikákat, korlátozhatja a bejelentkezési kísérleteket, képi körhintakat, extra kütyüket és még sok mindent. Ezen kívül amellett, hogy szó szerint ezer plug-in közül lehet választani (ingyenes és prémium), de itt van néhány bejegyzés blogunkból, az ajánlásokkal:

 • 10 új plugin a kezdő bloggerek számára
 • Symple Shortcodes 2.0: Prémium Shortcodes ingyen
 • 10+ legjobb spam-ellenes beépülő modul a WordPress 2015-hez
 • Legjobb kapcsolódó hozzászólások plugins a WordPress-hez
 • 20 félelmetes közösségi média-bővítmény a WordPresshez
 • Hogyan lehet hirdetéseket hozzáadni a WordPress-hez
 • 8 a legjobb WordPress portfólió és galéria pluginek
 • És még sok más van a WordPress blogban!

Ennyi, gratulálok, most már kellene lennie egy gyönyörű blognak! És nem örülsz, hogy végre belevetette magát a merülőbe? Ó, és biztos vagyok benne, hogy szereti a freemium WordPress témáját, ezért feltétlenül terjessze a szót, és kattintson a megosztás gombok egyikére (vagy az összesre). Nem akarod, hogy barátaid is fantasztikus blogokkal rendelkezzenek?

Neked – mutassa meg blogjait!

Mi rád mutatunk

Ha már követtél és Zero témát használsz, ossza meg linkjét a blogjához az alábbiakban! Szeretnénk megnézni, amit létrehozott, és megmutatni más új bloggereknek, hogy mi lehetséges a WordPress és a nulla költségű Zero téma használatával.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map