Kapcsolattartási űrlap hozzáadása a WordPress-hez

Hogyan adhatunk el egy kapcsolattartási űrlapot a WordPress-hez, a 7-es és a teljes kapcsolat-űrlap segítségével

A webhely birtoklásának egyik előnye, hogy mindig elérhető lesz annak a közönségnek, amellyel kapcsolatba akar lépni. És semmi nem az a trükk, mint egy kapcsolattartási űrlap vagy a kapcsolatoldal hozzáadása a webhelyhez. A kapcsolatfelvételi űrlap az egyik leghatékonyabb cselekvésre ösztönző lehetőség a webhelyen, és nagyszerű módja annak, hogy a látogatók elérjék Önt. Nagyon egyszerűen fogalmazva, ez egy ideális kommunikációs eszköz, amely hatékonyságát növeli webhelyén.


Gyakran egy kapcsolatfelvételi űrlap jelenik meg sok weboldalon a Kapcsolat oldalán általános formátumban. De testreszabható úgy is, hogy stílusban maradjon a webhelyén. A blogbejegyzés alá vagy a speciális céloldalak aljára is elhelyezheti, hogy rávegye a látogatókat egy adott művelet végrehajtására.

A kapcsolatfelvételi űrlapok mindig is hatalmas online voltak. Megtudhatja, hogy miért:

 • A kapcsolatfelvételi űrlapok 24 × 7 hozzáférést kínálnak: A kapcsolatfelvételi űrlap gyors, kényelmes és 24 órás hozzáférést biztosít minden látogatóhoz.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok jobb felhasználói élményt nyújtanak: Az általános vevői élményt egy kapcsolatfelvételi űrlap javítja. Engedélyezheti, hogy az ügyfél a webhely bármely pontjáról elérje Önt. Ezenkívül a kapcsolatfelvételi űrlap szinkronizálható a látogató böngészőjével. Az automatikus kitöltés lehetőségei megkönnyítik az űrlap kitöltésének unalmát. Ha azonban véletlenül e-mail hivatkozást használ egy kapcsolatfelvételi űrlap helyett, akkor az ügyfél figyelme egyszerűen egy másik ablakba költözik, és beállít egy alapértelmezett e-mailt.
 • A kapcsolattartó űrlapok nyilvántartják az összes bejegyzést, és megkönnyítik az adatok kezelését: A kapcsolatfelvételi űrlap fontos adatok értékes forrása. Azáltal, hogy megadja a kívánt információt a kapcsolatfelvételi űrlap mezőiben, összegyűjti a szükséges információkat. Az összes információt pontosan ugyanúgy kapja meg. Ez megkönnyíti a válaszok értelmes módon történő rendezését.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével bővítheti előfizetői listáját: Az elérhetőségi formában szereplő adatok gyűjthetők, összegyűjthetők és elemezhetők a marketing javítása és az ügyfelek generálása érdekében. Az űrlapokat úgy tervezhetjük, hogy automatikusan gyűjtsük az adatokat és integráljuk őket A Google Analytics hogy értelme legyen belőle. Egy egyszerű jelölőnégyzettel, amely felkéri az olvasót, hogy „Feliratkozás hírlevelünkre”, bővítheti e-mail listáját anélkül, hogy tolakodó lenne.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok automatikus válaszokat küldhetnek és javíthatják a munkafolyamatot: Állítsa be az űrlapokat úgy, hogy az automatikus válaszokat a csapat tagjai vagy az ügyfelek elküldjék. Tervezze meg a táblázatokat, és exportálja az összegyűjtött adatokat ezekre a lapokra további felhasználás céljából. Javul az általános munkafolyamat a WordPress hátterén. Ezen felül integrálhatja az űrlapot olyan szolgáltatásokkal, mint például Trello, Értékesítési erő a munkafolyamat javítása.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok arra ösztönözhetik a felhasználókat, hogy reagáljanak: Ösztönözheti a látogatókat a kapcsolatfelvételi űrlap használatára. Ez az egyik módja a felhasználói elkötelezettség növelésének és az adatgyűjtés javításának.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok segíthetnek webhelyének márkanevében: A kapcsolattartási űrlapoknak nem mindig kell általánosnak és unalmasnak tűnniük. Az űrlapok stílusa is kialakítható, hogy megfeleljenek a márkának vagy a webhely stílusának. Segíthet a márka ismertségének növelésében és webhelyének online láthatóságának növelésében.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok általában biztonságosabbak: A kapcsolatfelvételi űrlapok biztonságosabb és megbízhatóbb módja az ügyfelekkel kapcsolatos információk gyűjtésének.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok védik az e-maileket a túlterheléstől és a spamtől: A webhelyén található kapcsolatfelvételi űrlap automatikusan csökkenti a beérkező levelek számát. Ugyanakkor spamszűrőket is használhat az űrlapokon az űrlapok spamválaszának csökkentése érdekében. Nemcsak hogy a kapcsolatfelvételi űrlapokat a szerver végén kezelik, ahol az e-mail címed nem áll rendelkezésre könnyen.
 • A kapcsolattartási űrlapok segítenek kiszűrni a nem kívánt kapcsolatokat: Ha a kapcsolatfelvételi űrlapon valamilyen információt (telefonszámot vagy címet) kér, akkor tarthatja fenn a nem kívánt kapcsolatokat, és biztosíthatja, hogy csak az igazán érdeklődő olvasók tudják Önnel kapcsolatba lépni. Ez azonban a valódi felhasználókat is kiszoríthatja, ezért körültekintően használja ezt a lehetőséget.
 • A kapcsolatfelvételi űrlapok más célokra is hasznosak: Kaphat egy kapcsolatfelvételi űrlapot kettős kötelesség elvégzéséhez, például adományok elfogadásához, foglaláshoz és még sok máshoz. A kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével visszajelzéseket is gyűjthet a látogatóktól, vagy arra ösztönözheti őket, hogy kérjenek részleteket, vagy érdeklődjenek a termékeivel kapcsolatban.

Kapcsolattartási űrlap hozzáadása a webhelyhez

Sok ok miatt a témák általában nem képezik a beépített kapcsolattartási űrlapokat. Általában egy plugint csomagolnak, amely ezt a funkciót kezeli. Ebben a bejegyzésben a 7-es kapcsolattartó űrlap telepítését a WordPress webhelyen a Teljes téma használatával lépjük át.

A Total két plugint javasol a kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadásához.  Kapcsolatfelvételi űrlap 7, amely ingyenes és Gravity Forms, ha inkább egy prémium pluginra tetszik. A két lehetőség közül választhat, és űrlapokat adhat hozzá a webhely bármely pontjára.

Kapcsolattartó oldal hozzáadása a Kapcsolattartó űrlap és a Teljes téma használatával

A Total téma telepítésekor a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot is ajánlott telepíteni. Ha nem telepíti és nem aktiválja a 7. kapcsolattartó űrlapot egy demó behozatalakor, akkor a weboldalán történő használathoz külön meg kell emlékeznie arra, hogy aktiválja azt..

Miután aktiválta a Contact Form 7 bővítményt, megjelenik egy új menüpont:Kapcsolatba lépni”Az irányítópulton. Létre kell hoznia egy kapcsolatfelvételi űrlapot az induláshoz. Kattintson a Kapcsolat képernyő megnyitásához és az űrlap tartalmának szerkesztéséhez az igényeinek megfelelően. Ha végzett a szerkesztéssel, mentse el az űrlapot, majd másolja a rövid kódot, hogy később felhasználhassa.

Lásd a lehetőséget További beállítások a szerkesztőben? Ezzel a beállítással további beállításokat adhat meg az egyes kapcsolattartási űrlapokhoz. A megadott formátumú kódrészleteket hozzá kell adnia a kapcsolattartó űrlapjának szerkesztési képernyőjén található megfelelő mezőkhöz.

Ezután az irányítópulton nyissa meg a Új oldal. Nevezze el az oldalt úgy, ahogy szeretné, az én oldalamat „Kapcsolattartó oldal” -nak neveztem. Mentse el oldalát vázlatként, majd kattintson a Visual Composer opcióra, amely jobban megfelel. A következőket fogjuk használni Frontend szerkesztő de ugyanezekkel a lépésekkel végezheti el a háttérképet, ha úgy akarja.

Hozzon létre egy új oldalt

Ez megnyitja az élő front-end drag and drop szerkesztőt. A Total alapja. A kapcsolatfelvételi űrlap beszúrásakor kattintson a kék gombra a következő linkre: + Elem hozzáadása.

Összes téma: Új elem hozzáadása

Ezután válassza a Rövid kód modul.

Teljes téma: Rövid kódú modul

Ezután illessze be a korábban lemásolt rövid kódot az első mezőbe. Mentés: az űrlap beszúrása az oldalra.

Összes téma: Helyezze be az űrlapot

Most már használhatja a beépített űrlapbeállításokat, amelyeket a Total tartalmaz, az animáció, stílus, szélesség és betűméret testreszabásához. Ha kész, dave az űrlapmodul, majd kattintson a képernyő jobb felső sarkában lévő kék gombra, hogy közzétesz az Ön oldala.

Összes téma: Űrlap opciók

A élő testreszabási témakörben további lehetőségek találhatók, amelyekhez a WordPress irányítópultján férhet hozzá. Keresse meg a Megjelenés> Testreszabás> Általános témaopciók> Linkek és gombok a témagomb stílusának szerkesztéséhez, amelyet a kapcsolatfelvételi űrlap használ.

Összes téma: Űrlap gomb színe

Más, az űrlapmodult nem tartalmazó témákkal egyszerűen beillesztheti a rövid kódot a WordPress szövegszerkesztőbe vagy egy szövegmezőbe,

Kapcsolattartási űrlap hozzáadása az oldalsávon lévő widgetekhez

A teljes kapcsolattartó oldal helyett (vagy talán azon kívül) a Kapcsolattartási űrlap widgetet is hozzáteheti az összes oldalhoz vagy az egyes oldalakhoz vagy hozzászólásokhoz. Felveheti azt a láblécbe vagy a webhely bármely területére is, amely képes egy widget hordozni. Ez segít a felhasználóknak elérni Önt bárhol, a webhelyen.

A Total natív WordPress funkciókat használ. Tehát, ha megismeri a testreszabó megjelenését és működését, akkor előnyt jelent. A Customizer Manager alapértelmezés szerint engedélyezve van. Új admin oldal található a következő címen: Témapanel> Testreszabáskezelő, ahol engedélyezheti / letilthatja a szakaszokat a WordPress Customizer segítségével. Itt többet megtudhat erről a funkcióról.

De ahhoz, hogy továbblépjünk egy kapcsolattartó widget hozzáadásával kapcsolatos feladatunkhoz, meg kell navigálnia ehhez Megjelenés> Testreszabás.

Megjelenik egy beállításkészlet, kattintson a gombra Modulok> Fő oldalsáv.

A Widget területek téma opció alapértelmezés szerint engedélyezve van. Ez lehetővé teszi az egyedi widget-területek létrehozását a webhelyén. Ha csak a beépített oldalsávokat / widget területeket fogja használni, akkor letilthatja ezt a funkciót. Itt többet megtudhat az egyedi widgetizált területek hozzáadásáról.

Egy másik panel nyílik meg a testreszabó eszközön, amely tartalmazza az összes widget opciót. választ Szöveges widget, és automatikusan hozzáadódik a meglévő fő oldalsáv-kütyübe. A widgetek átrendezéséhez és az oldalsávon belüli helyzetük megváltoztatásához egyszerűen kattintson, majd húzza és dobja le.

Nyissa meg a Szöveges widgetet, adjon hozzá egy címet a widgethez, majd illessze be a rövid kódot, amelyet a névjegyoldal létrehozása közben másolt..

Most rákattinthat Kész> Mentés és közzététel.

És most már van egy alapvető és funkcionális kapcsolatfelvételi űrlap az oldalsávon (a Total egy remek üzleti információ-widgettel is rendelkezik, amelyet megadhat a címéhez, kapcsolattartási számához és e-mailjéhez). Így jelenik meg az oldalsávban található kapcsolattartási űrlap az olvasóim számára az előlapon.

Az elérhetőségi forma stílusának és formátumának megváltoztatása

A Total támogatja az összes 7. kapcsolattartó mezőt, beleértve a jelölőnégyzeteket, a választógombokat, a legördülő menüket, a reCaptcha-t, a rejtett mezőket, a helyjelző szöveget és még sok más. Ez azt jelenti, hogy módosíthatja az űrlapok beállításait, küldhet automatikus válaszokat, adhat hozzá egy tárgy címet és még sok minden mást. Vessen egy pillantást a Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal hogy többet megtudjon a bővítményről és a benne található fantasztikus szolgáltatásokról.

Következtetni

A kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadása a weboldalhoz egyszerű, nem költséges, és javítja a hatékonyságot és a munkafolyamatot. Valójában nincs ok arra, hogy miért ne alkalmazza ezt az egyszerű módszert a felhasználói élmény fokozása érdekében, miközben ugyanakkor fontos előnyöket szerez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map