Javítsa a WordPress webhelymenedzsmentét lazavá válásával

Javítsa a WordPress webhelykezelését a Slack segítségével

A WordPress egy nagyon rugalmas és könnyen használható platform, ezért nem meglepő, hogy egyre több fejlesztő fordul hozzá ehhez az ügyfél munkához. És a könnyű használat miatt sok „csináld magad” vállalkozó is szeretik a WordPress-t.


Az idő pénz, függetlenül attól, hogy Ön egy hatalmas formatervezési cég része, vagy egy kis csapat tagja, aki elindítja az első online üzleti vállalkozását. Ha optimalizálni tudja a folyamatot, akkor az egyik hatékonysági eszköz, amelyet figyelembe kell venni Laza.

Mi a laza?

A Slack a online közösségek, szervezetek, csoportok és médiafiókok egyesítésének egyik módja, így egyetlen forrásból együttműködhet a csapatával (bár ezt felhasználhatja a csapat többi tagjának történő üzenetküldéshez). Így növelheti a termelékenységet anélkül, hogy feláldozza a már használt kommunikációs eszközöket. Az adatforrások korszerűsítéséhez egyszerűen add hozzá őket a Slack-csapat fiókjához az alkalmazásokon keresztül. Ezután a csapata összes tagja láthatja az összes különféle bejegyzést és médiát egy csatornacsatornán keresztül.

Nagyon sok alkalmazás érhető el a kedvenc eszközök és a Slack integrálására. Csak vessünk egy pillantást a Slack App Directory. Integrációkat talál a népszerűek számára közösségi média olyan platformokon, mint a Twitter és a Dribbble, hogy a legújabb tweeteket eljuttassuk Önnek egy adott kezelőegységhez / egy adott kezelőegységről, vagy hogy megnézhessük a Dribbble képeket egy adott keresési kifejezésre vonatkozóan. Rengeteg alkalmazás található analitika eszközök, amelyekkel nyomon követheti webhelye Google Analytics teljesítményét, vagy az Uptrend webhely működési riasztásait. És tonna még. Ezenkívül egyedi integrációkat is hozzáadhat (például a WordPresshez).

Lassú a WordPress számára

WordPress és laza

A laza és a WordPress olyan, mint a mogyoróvaj és a zselé. Mindkettő tökéletesen fantasztikus önmagában, de határozottan együtt mennek egymással is. Nem hisz nekünk? Még a Készítse el a WordPress programot A csapat a Slackot használja fel a kommunikáció hatékonyabbá tétele érdekében. Nem árt, ha kipróbálom – és a WordPress ingyenes Slack plug-inei gyors és egyszerűvé teszik a megvalósítást.

A laza megkönnyíti az egyedi értesítések beállítását az egyes WordPress eseményekhez. A beillesztés után pontosan láthatja, mikor a szerzők csapata új blogbejegyzést tesz közzé, vagy amikor a karbantartási és biztonsági csapat átadja a téma vagy a plugin frissítését. Ez időt takarít meg menedzserként vagy kisvállalkozás-tulajdonosként (a WordPress-webhely minden aspektusát nem kell többé átnézni), így a vállalkozás többi részére összpontosíthat.

A Slack segítségével külön értesítési hírcsatornákat is kijelölhet a különböző csapattagok számára. Például beállíthatja az integrációt a marketing csapata pingplikálására, ha közzéteszik egy hozzászólást, hogy tudják, hogy dolgozzanak a társadalmi promócióval kapcsolatban. Tehát, miközben javítja saját termelékenységét, korszerűsítheti a kommunikációt az egész csapattal. A további alkalmazások a fájlmegosztáshoz, az élő csevegéshez, a táblákhoz és még sok minden máshoz még könnyebbé teszik a csapata számára, hogy zavartalanul működjenek együtt..

Tudja meg, miért érdemes kipróbálni a Slack-ot a csapata számára? Mivel jelenleg nincs egy WordPress alkalmazás (még legalább nem, amennyire láthattuk), akkor a Bejövő Webhooks alkalmazás a WordPress értesítések hozzáadásához. Megmutatjuk, hogyan lehet mindezt egy kicsit megtenni. Mielőtt belépnénk, először szükség van egy Slack-fiókra!

1. lépés: Jelentkezzen be egy ingyenes laza fiókra

A regisztráció gyors, egyszerű, és $ 0-tól kezdődik. Az ingyenes fiók lehetőséget ad arra, hogy 10 szolgáltatást integráljon a Slack csapatához, áttekintse az utolsó 10 ezer üzenetét, kényelmesen hozzáadja a Slack eszközeit az alkalmazásokon keresztül (iOS, Android, Mac és Windows asztal) és egy-egy hívást kezdeményezzen ( bár ez utóbbi még béta tesztelés alatt áll).

A legtöbb csapat számára a szabad szint tökéletesen működni fog. Ha azonban többre van szüksége / szeretne (például korlátlan szolgáltatásintegráció, kereshető archívumok, 2-tényezős hitelesítés stb.), Akkor a felhasználói fiókok mindössze 6,67 USD / hónap.

Tehát az induláshoz menj a Lassú webhely, válassza ki a szolgáltatási szintet (ismét – az ingyenes fiók valószínűleg a legmegfelelőbb az új csapatok számára) és kattintson a gombra a Hozzon létre egy új csapatot. Csak írja be e-mail címét, majd kattintson a következő gombra.

Lassú regisztráció

Most nevet adhat a csapatának. Bármi, amit akarsz – bár van értelme választani valamit, ami kapcsolódik a csapatához.

Slack Team

Miután kiválasztotta a csapat nevét, lehetősége van beállítani a Slack webcímet. Ha a csapat nevét már egy másik Slack csapat használja, néhány javasolt lehetőséget felsorolunk. Vagy válasszon egyet a lehetőségek közül, vagy írjon be másik nevet a folytatáshoz.

Lágy webcím

A következő lépés az adatok és a csapat neve / url megerősítése. Ellenőrizze még egyszer, hogy minden jól néz ki, majd nyomja meg a gombot, hogy befejezze a csapatot.

Lassú megerősítés

Most meghívhatja csapatait (vagy tartózkodhat ezen a lépésben, amíg meg nem kap mindent, ahogy szeretné).

Slack meghívja

Slack csapata most beállítva! Az első képernyő, amelyet látsz, egy üdvözlő oldal lesz. Ha ez az első nyakkendő a Slack használatával, kattintson a gombra, hogy elindítsa az 1 perces bemutatót, amely megmutatja, hol található az összes opció.

Laza bemutató

Mielőtt továbblépne a következő lépésre, javasoljuk, hogy hozzon létre néhány kulcsfontosságú Slack-csatornát, amelyeket a csapattal folytatott kommunikációhoz fog használni. A csatornák a csoporton belüli hírcsatornák amelyet a Slack üzenetek rendezéséhez használhat.

A csatornákkal létrehozhat nyilvános hírcsatornák, amelyekhez az egész csapat hozzáférhet (nagyszerű frissítéseket kínál projektfrissítésekhez, találkozói megjegyzésekhez, közösségi médiához stb.), valamint magán csatornák az információk terjesztésének korlátozására (például a Zendesk-értesítések a támogatási csapat számára, a MailChimp vagy a Google Analytics jelentések a marketingcsapat számára, vagy a WordPress frissítései a webcsapat számára).

Lassú csatornák

A WordPress és a Slack integrálásához telepítenie kell egy kulcsfontosságú alkalmazást is – Bejövő webhookok. Erre az alkalmazásra van szükség az egyéni információk külső forrásokból (például a WordPress) történő lekéréséhez. Tehát a Slack irányítópultján kattintson a csapat nevére a bal felső sarokban, majd a lehetőségre Alkalmazások és integrációk.

Lassú telepítési alkalmazások

Most csak keressen a „bejövő webhookokra”, és kattintson a rózsaszín és szürke háromszög logóval ellátott alkalmazásra (lásd alább). Ezután kattintson a Telepítés gomb.

Lassú bejövő Webhooks App

Válassza ki azt a csatornát, amellyel el szeretné nyomtatni a WordPress webhely értesítéseit, majd kattintson a gombra az integráció hozzáadásához.

Lassú bejövő Webhooks csatorna

Ez számos webhook beállítást generál, de későbbre szükséged lesz a Webhook URL, ennek kell lennie a legelső lehetőségnek.

Lassú bejövő Webhook URL

Most, hogy már minden készen áll a használatra, elkezdheti a Slack használatát a WordPress-webhely jobb kezelésére. A Slack és a WordPress integrálása a legegyszerűbb módja természetesen egy pluginnak.

2. lépés: Telepítse a Free Rock The Slackbot beépülő modult

Rock The Slackbot Ingyenes WordPress bővítmény

A legtöbb felhasználó számára a ingyenes Rock the Slackbot plugin egy fantasztikus lehetőség. A Slackbot a barátságos kis segítője a Slackon belül, hogy segítsen neked és a csapatnak a kapcsolattartásban. Ennek segítségével automatizálhatja az Önnek és a csapatának küldött üzeneteket, amikor bármi történik a WordPress webhelyén.

A Slack használata a WordPress-szel egy nagyszerű módja annak, hogy a több szerző felett maradjon, frissítéseket érjen el a webhelyen, és akár a 404-es hibákat is a SEO elpusztítsa. Számos értesítést kiváltó intézkedés van beépítve a Rock the Slackbotba, hogy segítsen nyomon követni a folyamatot, ideértve:

 • Hozzászólás közzétett, nem közzétett, frissített, törölt vagy szemétbe helyezve
 • 404 hiba
 • A menüpont törölve
 • Adathordozó hozzáadva, szerkesztve vagy törölve
 • A felhasználó hozzáadva, új szerepkört rendelve vagy törölve
 • A WordPress, a téma vagy a plugin frissítése elérhető, vagy a frissítés telepítve van

Ezen túlmenően a plugin szerzője jelenleg dolgozik azon, hogy értesítéseket adjon hozzá a menüelemek kiegészítéséhez, új megjegyzésekhez, valamint új témához és plugin telepítéséhez vagy aktiválásához. Minden értesítést testreszabhatunk egy adott Slack-csatorna figyelmeztetésére vagy közvetlen üzenetként történő elküldésére a fiókjába.

Egyszerűen telepítse a plugin-t a WordPress irányítópultján alatta Beépülő modulok> Új hozzáadása. A telepítés és aktiválás után keresse meg a Szerszámok> Szikla a Slackbotot és kattintson az „indítsd el ezt a partit” linkre.

Rázza meg a Slackbot telepítést

Innentől adja hozzá a webhook nevét, illessze be a webhook URL-be, amelyet korábban létrehozott a Bejövő Webhooks alkalmazás segítségével, majd végezze el az események értesítéseinek kiválasztását..

Rázza meg a Slackbot beállítást

Ha elkészült, mentse el a webhookot, vagy hozzon létre annyi másat, amennyire szüksége van. Könnyű igaz?

2. lépés fejlesztőknek: Telepítse a Slack Free WordPress beépülő modult

Slack Free WordPress bővítmény

Ha fejlesztő vagy, aki keres valamit testreszabható az ingyenes Slack plugin a WordPresshez remek lehetőség. Alapértelmezés szerint csak néhány beépített értesítés található a WordPress telepítéséhez: amikor egy bejegyzés készen áll a felülvizsgálatra, amikor egy bejegyzés közzétételre kerül és amikor új megjegyzés van. De ennek a bővítménynek a szépsége nem olyan, ami benne van – ezt teheti hozzá a slack_get_events szűrővel.

A Slack plugin szűrővel egyedi értesítéseket hozhat létre bármiről WordPress művelet. Ha tudni akarja, mikor állítja vissza a felhasználó jelszavát, megváltozik a webhely témája, vagy ha egy megjegyzés eltolódik, az ugyanolyan egyszerű hirdetés, amely új eseményt ad hozzá a szűrőn keresztül.

Ennek a könnyű bővítménynek a szerzője kiterjesztéseket is kínál más népszerű pluginek integrálására a Slack értesítési beállításokkal. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek esetében az értesítések a EDD és WooCommerce megkönnyíti a megrendelések vagy fizetések nyomon követését. És a szerző kiterjesztéseket is készített a Kapcsolatfelvételi űrlap 7 és Gravitációs formák figyelmezteti Önt új beadványokra.

A telepítés ugyanúgy, mint bármely más ingyenes bővítmény – keresse meg a WordPress irányítópultját, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása és keressen a „laza” kifejezésre Az első lehetőségnek kell megjelennie. A telepítés és aktiválás után kattintson az új menüpontra Lassú> Új hozzáadása.

A laza beépülő modul beállítása

Innentől létrehozhatja az értesítéseit azáltal, hogy megnevezi az integrációt, beilleszti a webhook URL-jét, és kiválasztja a csatornát az értesítésekhez, amelyeket el szeretne küldeni. Ha egyéni eseményeket adott hozzá, azoknak a „Alapértelmezett események” szakaszban, a három alapértelmezett opcióval együtt meg kell jelenniük. Csak ügyeljen arra, hogy mentse, amikor elkészült, és készen áll arra, hogy egyéni értesítéseket kapjon közvetlenül a Slack-csatornáidhoz!

Ajánlott Slack alkalmazások a nagyobb hatékonyság érdekében

Slack App Directory

Ha egy ingyenes Slack-fiókot választott, amint azt már fentebb említettük, akkor 10 szolgáltatási integrációra korlátozódhat a csapata. Lehet, hogy ez nem hangzik nagyságrendnek, de elegendő ahhoz, hogy a WordPress webhely vagy kisvállalkozás hatékonyan működjön. Íme néhány alkalmazás a könyvtárból, amelyeket javasolunk, hogy fontolja meg (a szükséges alkalmazások mellett) Bejövő webhookok app természetesen).

Dropbox: Bizonyos esetekben valószínűleg meg kell osztania egy erőforrást a csapatával. A Dropbox kiváló lehetőség a fájlokhoz való hozzáférés megosztására a csapattal, és a Slack integrációval könnyedén beillesztheti a fájlokat közvetlenül a Dropboxból a Slack üzenetekbe a csapat számára.

Github: Csapatprojektek kezeléséhez szeretjük a Githubot (sok helyen itt használjuk a WPExplorer programban, valamint a témajellemzők iránti kérelmekhez és a hibajelentésekhez), és a Slackkal való integrálása azt jelenti, hogy pontosan láthatja, mikor kötelességei elkötelezettek, kéréseket vonnak le vagy tevékenységeket adnak ki a csapat.

HootSuite vagy Twitter: Ha az összes szociális fiókod tömörítve van a Hootsuite-ban, vagy ha egyetlen közösségi webhelyre támaszkodik, mint például a Twitter, a Slackkal való integráció nagyszerű ötlet annak biztosítása érdekében, hogy senki ne hagyjon ki üzenetet. Állítsa be az alkalmazását, hogy a közösségi üzeneteket egy adott Slack csatornára irányítsa, hogy a médiaguruk (k) jobban kezelhessék az Ön elérését.

MailChimp: Ha vállalkozása a MailChimp segítségével kommunikál a fogyasztókkal, érdemes megfontolnia annak integrálását a Slack-tal, hogy megtudja, mikor szerez (vagy veszít) előfizetőt. Így láthatja, mikor kell javítania az opt-in technikákat.

Pingdom: Kövesse nyomon webhelye üzemidejét és leállását. A Sing Pingdom alkalmazás használatával a csapat fogja először tudni, mikor indul el az egyik Pingdom-irányelv.

skype: Maradjon kapcsolatban a csapattal, és indítson élő beszélgetéseket vagy hívásokat a Slack Skype alkalmazásán keresztül. Ez egy gyors módja annak, hogy expromituált találkozót hívjunk össze, vagy hogy fontos híreket megoszthassunk az egész csoportjával egyszerre.

Statsbot: Kövesse nyomon webhelye elemzését a Slack segítségével a Statsbot segítségével. Ez a hasznos kis bot mindent elmondhat webhelyének mutatóiról, mivel integrálódik a Google Analyticshez.

Wunderlist vagy Trello: Válaszd ki a kettő preferenciáját (nincs szükség mindkettőre), de egy kiváló választás a futó tennivalók listája. Mindkét alkalmazásintegráció értesítéseket küld a Slack-csatornájához, amikor a teendőelemeket hozzáadják, frissítik vagy kiegészítik, így láthatja, hogy ki mit csinál.

Zendesk vagy HelpScout (ha használja őket): Ha csapata ügyfélszolgálatot nyújt, érdemes lehet fontolóra venni ezen alkalmazások valamelyikét, hogy a jegykiadó rendszerét integrálja a Slack-fiókjába. Így figyelemmel kísérheti az új jegyeket és a csapata hatékonyságát a nyitott jegyek frissítésében és azokra való válaszadásban.

Természetesen, mely alkalmazásokat választja, a csapat igényeitől függ. Lehet, hogy nem olyan aggódik az ideje, mint a csomagszállítás (igen – van egy nyomkövető alkalmazás azért). Ott vannak alkalmazások, amelyek csaknem mindent elképzelnek – Google Hangouts, számlázás, célkövetés, munkalehetőségek, időzítők, naptárak, rendelkezésre állási idő, részvénypiacok és még sok más. Tehát nézd meg teljes egészében App Directory hogy megismerje, mely más webhelyek vagy folyamatok értelmesek a csapat számára, hogy integrálódjon a Slack-ba.

Előre menni

Remélhetőleg megpróbálsz Slacknak. Ez egy nagyszerű módszer a WordPress webhely vagy vállalkozás szervezett és zökkenőmentes működésére. Plusz, mivel ez ingyenes, valójában nem jó ok, hogy ne engedje el. Ha további kérdései vannak a Slack for WordPress programmal kapcsolatban, kérjük, tedd fel az alábbi megjegyzés szakaszban. Vagy ha már használja a Slack-ot, szeretnénk hallani, hogy tetszik ez a korszerűsítő eszköz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map