Javítsa a WordPress webhely teljesítményét a Kolibri segítségével

Javítsa a WordPress webhely teljesítményét a Kolibri segítségével

Függetlenül attól, hogy a webhelyet működteti, elengedhetetlen az oldalak gyors működése. A tanulmányok azt mutatják, hogy a látogatók elhagyhatják a webhelyet, ha az hosszabb, mint három másodperc a betöltéshez. Vannak bizonyos feladatok, amelyek szükségesek a nagy sebességű webhely fenntartásához, és időigényes lehet a tetején maradni.


Szerencsére a Kolibri (a ingyenes sebesség-optimalizáló plugin a WordPress számára) teljes teljesítmény-központú eszközöket biztosít egy kényelmes csomagban. Használhatja olyan funkciók engedélyezésére, mint például a gyorsítótárazás és a GZIP tömörítés, amelyek jelentősen javíthatják a WordPress webhelyének teljesítményét.

Ebben a cikkben röviden ismertetjük a weboldal sebességének fontosságát. Akkor négy módon járunk el, hogy a Hummingbird javítsa a WordPress webhely teljesítményét. Gyerünk!

A gyors webhely fontossága

Oldal betöltése teljesítmény-teszt

Az oldalbetöltési idők befolyásolják a webhely teljesítményének szinte minden szempontját, ideértve a látogatói elégedettséget és a Keresőoptimalizálást (SEO). Ha például az oldalak elmaradnak, a látogatók nagyobb valószínűséggel hagyják el webhelyét. Ez különösen igaz a mobil felhasználókra, akik hajlamosak a csúcstechnikai sebességekre számítani.

Mi több, keresőmotorok vegye figyelembe a webhely sebességét amikor eldönti, hogyan rangsorolja a weboldalakat. A SEO optimalizálása elengedhetetlen, mivel a kutatások azt mutatják, hogy a három legfontosabb keresési eredmény majdnem kétharmadát kapják az organikus keresési forgalom. Más szavakkal: minél magasabb a webhelye megjelenése a keresési eredmények között, annál több ember fogja látni és átkattintani.

Azok a tényezők, amelyek fenntartják webhelyének gyors működését

Nem kétséges, hogy a WordPress-webhely teljesítményének figyelemmel kísérése kötelező. Az oldal sebességét egyszerűen ellenőrizheti egy olyan online megoldással, mint a Pingdom eszközök. Ha ez nem olyan gyors, mint amilyen lehet, akkor felmerül a kérdése, miért.

Számos tényező befolyásolhatja WordPress-webhelyének sebességét. Néhány a legfontosabb elemek közül:

 • A webgazda. Nem minden internetes házigazda épül ugyanaz. Alapvető fontosságú a gondos választás, és olyan szolgáltató használata, amely komolyan veszi a biztonságot és a sebesség optimalizálását.
 • memória. A webhely memóriája szerepet játszik abban, hogy milyen sebességgel képes elérni. Minél több memória és egyéb erőforrás áll rendelkezésre, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy webhelye túlterhelik (különösen, ha a forgalom magas szintje van).
 • Webhelyének témája. Webhelye sebességét a téma is korlátozhatja. Minél nehezebb a téma, vagy annál felesleges kód van, annál lassabban fog futni. Webhelyének felépítése vagy frissítése során olyan témát talál, amelyet a teljesítményre optimalizált.
 • A bővítmények. Van egy általános mítosz, hogy ha sok plugin található a webhelyén, az lassan futhat. Ez nem feltétlenül igaz. Azonban a rosszul kódolt pluginok vagy azok, amelyek egyszerűen sok funkcionalitást tartalmaznak, károsíthatják a betöltési időket.

A témák, beépülő modulok és a tárhelyi terv áttekintése sokat tehet annak érdekében, hogy a WordPress webhelyének teljesítménye kiválóan működjön. Még ha ezeket a tényezőket is figyelembe vesszük, akkor az Ön webhelye továbbra sem működik olyan jól, mint szeretné. Szerencsére sok más módon javíthatja a sebességet bármely WordPress webhelyen.

4 módszer a webhely fejlesztésére a Kolibri beépülő modul segítségével

Sok eszköz használható a webhely felgyorsítására. A legtöbb megoldás egy konkrét optimalizálási stratégiát céloz meg, amely hasznos lehet, de ahhoz is vezet, hogy sok extra plugint telepít a webhelyére, ha a lehető legjobb sebességet szeretné elérni..

Ehelyett választhat olyan megoldást, amely a teljesítmény-optimalizáló eszközökkel, például a Kolibri – ingyenes sebesség-optimalizáló plugin.

Kolibri oldalsebesség-optimalizálás

Ez a bővítmény lehetővé teszi webhelyének sebességének javítását számos egyszerű módon, további eszközök és sok műszaki ismeret nélkül. Vessen egy pillantást négy optimalizálásra, amelyek segítségével elérheti.

1. Gyorsítótár

Minden alkalommal, amikor valaki meglátogatja az Ön webhelyét, böngészőjének kérést kell küldenie a webhely szerverére. A szerver ezután visszajuttat minden információt, amely az oldalak megjelenítéséhez szükséges. Ha sok adat van benne, a szerver túl sok kérést kap, vagy a kérdéses látogató messze van, ez a folyamat hosszabb ideig tarthat, mint amennyire kellene.

A WordPress gyorsítótárazás a probléma megoldásának egyik módja, oly módon, hogy webhelyének adatait egy kényelmesebb helyre menti. Ily módon gyorsabban hozzáférhető és letölthető. Összességében a gyorsítótárazás engedélyezése a webhelyén okos módszer a teljesítmény javítására.

A Hummingbird bővítmény lehetővé teszi ennek előnyeinek kihasználását, különféle típusú gyorsítótárazással:

Kolibri plugin gyorsítótár

Az oldal gyorsítótárazását, a böngésző gyorsítótárazását és még sok más engedélyezheti az ügyesen elnevezett eszközökön gyorsítótárral fül a WordPress hátoldalán. További tudnivalók arról, hogy mi ezek a lehetőségek és hogyan működnek, nézd meg ez a hasznos útmutató elolvashatja a gyorsítótárazási beállítások konfigurálását a beépülő modulban.

2. GZIP tömörítés

Valószínűleg ismeri a .postai irányítószám kiterjesztés, amely a nagy fájlok tömörítésének egyik módja, hogy könnyebben tárolhatók és szállíthatók legyenek. A GZIP hasonló, de erősebb tömörítési módszer. Ez megkönnyítheti webhelye fájljainak gyorsabb feltöltését, anélkül, hogy a folyamat során elvesztené a szükséges adatokat.

A GZIP tömörítés működésének részletei egy kicsit bonyolultak. Szerencsére, akárcsak sok sebesség-optimalizálási módszerhez, nem szükséges megérteni az összes műszaki apró elemet annak érdekében, hogy felhasználhassa azt a webhelyén..

A Hummingbird plugin segítségével mehet Kolibri> GZIP tömörítés három különféle típus engedélyezése:

Kolibri plugin GZIP

Egyszerűen válassza ki a szerver típusát, amelyen a webhely üzemelteti, és nyomja meg a gombot Alkalmazza a szabályokat gomb. A plugin biztosítja a többit. Ha tetszik, manuális javításokat is készíthet.

3. Minimalizálás

Bizonyos értelemben a aprítás hasonló a GZIP tömörítéshez. Ez egy másik módszer a webhely gyorsabb teljesítéséhez, ha eltávolítja a felesleges adatokat a kódjából. Minél kevesebb információt kell továbbítani a szerver és a böngésző között, annál kevesebb idő szükséges az oldalak betöltése.

A Hummingbird alkalmazásban elérheti a aprító motor keresztül Eszköz optimalizálás fül a WordPressen belül:

Kolibri eszköz optimalizálása

A bővítmény átvizsgálja a webhely fájljait, és lehetővé teszi az Ön számára optimális optimalizálást. Még bizonyos „a kulisszák mögött” kódfájlokat is áthelyezhet a webhely láblécébe, ha ismeri a CSS-t. Ez hozzájárulhat a WordPress oldalak még gyorsabbá tételéhez.

4. Teljesítmény-ellenőrzés

Nem számít, milyen teljesítmény-optimalizálási technikákat hajt végre – érdemes figyelemmel kísérni a webhelyet, és az idő múlásával tovább meg kell változtatnia. Ennek egyik módja az időszakos teljesítmény-ellenőrzések futtatása, amit megtehetsz a Kolibri irányítópultján:

Kolibri Performance Scan

Ezeknek a szkenneléseknek az eredményei segíthetnek a fájlok azonosításában, amelyek lassíthatják webhelyét. Mi több, rákattinthat javul az egyes sárga vagy piros színű elemek mellett, és kap néhány tippet a pontszám felállításához.

Záró gondolatok a WordPress webhely teljesítményéről

Noha fontos fenntartani a webhely gyors működését, nehéz lehet kezelni a sokféle technikát, amelyek ehhez szükségesek. A „minden egyben” használata ingyenes sebesség-optimalizáló plugin segíthet a legfontosabb lépések gyors és egyszerű végrehajtásában.

A Kolibri például lehetővé teszi webhelye teljesítményének optimalizálását az alábbiak révén:

 1. gyorsítótárral.
 2. GZIP tömörítés.
 3. minification.
 4. Teljesítmény-vizsgálat.

Kérdése van azzal, hogyan lehet fenntartani a legnagyobb sebességet WordPress webhelyén? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map