Időt takaríthat meg, és vonzza a látogatókat a tartalomcsúszkákkal

A tartalomcsúszkák manapság mindenütt megtalálhatók! Nagyon polarizáló hatásúak is lehetnek. Rengeteg ember szereti őket, mások pedig megveti őket. Fontos azonban felismerni, hogy a csúszkák nem gyógymód, hanem csupán eszköz. Ez azt jelenti, hogy azokat megfelelő módon kell használni, és nagy tartalommal kell betölteni, hogy felismerhessék fő előnyeiket.


Ne keverje össze az eszköz lehetőségeit a gyenge eredményekkel a hiányos implementációk eredményeként. Megfelelő használat esetén a tartalomcsúszkák hatékony interakciós elemek, amelyek növelik a látogatók elkötelezettségét, az információk megértését és megőrzését.

Ez a bejegyzés ismerteti azokat a fő okokat, amelyek miatt érdemes fontolóra vennie egy tartalomcsúszda használatát, és mely pontokon lehetnek a leghatékonyabbak a látogatói élmények javításában, amikor meglátogatják. Ugorjunk be!

A tartalmi csúszkák előnyei

A tartalom csúszka előnyei

A tartalomcsúszkák előnyei a helytakarékosságtól a webhely látogatóinak nagyobb irányításig terjednek. Nézzük meg az alábbiakban néhány konkrét előnyt.

SPACE SAVE

 • A tartalomcsúszkák egyesítik a tartalom egy részét a webhely egy kis helyére, lehetővé téve, hogy bármikor több képernyőre férjen el.

A FELHASZNÁLÓ SZERINTI BEMUTATÁSA

 • A jól megvalósított és megtervezett tartalomcsúszkák vonzzák a weboldal látogatóit, és arra ösztönzik őket, hogy hosszabb ideig maradjanak az oldalon.
 • Úgy viselkednek, mint egy pit-stop egy hosszú úton, lehetővé téve a felhasználónak, hogy szünetet tartson, mielőtt folytatná a görgetést.

JÓ A MÉDIAGAZDASÁGOS OLDALOKHOZ FELHASZNÁLHATÓSÁGRA

 • Ha a médiát egy helyre egyesíti, akkor a felhasználót meg tudja koncentrálni.
 • A képek elvonják a szöveget, így a vizuális tartalom csúszkába helyezése révén a felhasználó választhat, mikor összpontosítja a figyelmét a képre / gazdag tartalomra, ahelyett, hogy megszakítaná az olvasási folyamatot. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy diszkrét tartalomra összpontosítsanak.

FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA (RÉSZLETEN)

 • A tartalomcsúszók többségét a felhasználó irányíthatja, vagyis a tartalomban saját tempójukban haladhatnak tovább, elősegítve a megértést és az Ön által nyújtott információ megőrzését..

Javul-e webhelye a fenti előnyök bármelyikével?

Mikor kell használni a tartalomcsúszkákat?

Egyéni diatípusok

A tartalomcsúszkák számos módon használhatók. Mint a legtöbb dologban, a legjobb, ha az útjára való belépés előtt szem előtt tartja azt a célt, ahova el szeretne érni. Ennek kapcsán nézzen meg az alábbi lehetőségek közül néhányat, amikor a legjobb a tartalom csúszka használata. Ha egy vagy két pont kiemelkedik, akkor ideje lehet fontolóra venni egy csúszó plugin hozzáadását a webhelyéhez.

A WEBOLDAL BEMUTATÁSA

 • Amikor a felhasználók először érkeznek az Ön webhelyére, akkor tudniuk kell, miért vannak ott, és mit tehetnek. A tartalomcsúszkák népszerű honlap elemei annak az egyszerű ténynek köszönhetően, hogy kiválóan átadják a weboldal céljának áttekintését, és lehetővé teszik számukra a további információk áttekintését..

A TARTALOM DINAMIKUS SZERZŐDÉSE

 • Ha gyakran frissítéseket küld, akkor gyakran szeretné kiemelni azokat a webhelyén, hogy felhívja a figyelmet rájuk. De ha a frissítések mennyisége magas, akkor mindegyiknek csak korlátozott expozíciója van a webhely látogatói számára. A dinamikusan frissített tartalom csúszka minden üzenetét ragyoghatja.

A MÉDIA KÜLÖNLEGES TÍPUSAINAK KONSZOLIDÁLÁSA

 • Minden diák csupán egy konténer, így elég okosan megismerheti az egyes tartalmakat. Ez azt jelenti, hogy képek, videók, gazdag interaktív média, például a Google Maps és a regisztrációs űrlapok készen állnak a megragadásra!

TÖBB KÉPEK VAGY VIDEÓK kiemelése a galériákban

 • A tartalomcsúszkákat eredetileg arra tervezték, hogy képeket és videókat interaktív galériákba csoportosítsák. Ez részben a helytakarékosság érdekében történt, de elsősorban a médiumok közötti böngészés súrlódásának enyhítésére került sor.

TÖRTÉNET MEGÁLLAPÍTÁSA

 • Egy jó történet folyik, és megszakíthatatlan. Ezért látjuk a hosszú gördülő oldalak mintázatának elterjedését az interneten. A képek vagy videók sorozatának egyszerű beágyazása egy cikkbe vagy az oldalba megbontja ezt az áramlást, és megnehezíti a felhasználók számára a folytatást ott, ahol abbahagyták. A jó tartalom csúszka lehetővé teszi, hogy az adathordozó egybefolyjon a többi tartalommal.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK (E. TERMÉKTúra, WALKTHROUGHS, ÚTMUTATÓ, RECEPTEK, stb.)

 • A legtöbb szoftvervállalat tudja, hogy egy nagyszerű tartalomcsúszka jelentősen javíthatja a termékkör áttekintésének tapasztalatait, ami végül további értékesítésekhez vezet.
 • Saját útmutatásuk és összpontosításuk miatt a csúszkák kiváló módszer a látogatók egymás melletti lépésein keresztül történő sétálására.

Annak ismerete, hogy mikor kell használni a tartalomcsúszkákat, hatékonyabbá teheti azokat az Ön webhelyén.

Mit kell keresni egy csúsztatható beépülő modulban

A fenti pontokon kívül van néhány kulcsfontosságú elem is, amelyeket figyelembe kell venni a csúszó plugin kiválasztásakor.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

 • A webhely bármely területén telepíthető. A csúszkának könnyen elhelyezhetőnek kell lennie a honlapján, a kapcsolattartó területén vagy akár a webhely homályos oldalán is. A döntést egyébként sem szabad korlátozni.

FOGÉKONY

 • Mindenféle tartalom kezelésére képesnek kell lennie. Az ideális csúszkának képesnek kell lennie arra, hogy automatikusan átméretezze magát, hogy megfelelően illeszkedjen az oldalra. Legyen szó akár asztalról, okostelefonról vagy táblagépről, bármilyen képernyőre vagy eszközre való átméretezés hatalmas lépés a csúszka hatékonyabbá tétele és vizuális megjelenése érdekében..

SEGÍTSÉGES TÁMOGATÁS

 • A terméket támogató, elérhető és hatékony szervizcsapat kötelező. A legtöbb termék valóban csak annyira jó, mint a mögöttük álló csapat. A kiváló támogatás segít kiszolgálni az Ön igényeit, miközben folyamatos segítséget nyújt a vásárolt termékhez.

Csomagolás fel

Megfelelően használva a csúszkák határozottan pozitív hatással lehetnek webhelyének felhasználói élményére. Gyorsan fedezzük fel a csúszka használatának előnyeit és a legjobb időket annak használatához.

AZ ELŐNYÖK

 • Helymegtakarítás
 • Elősegítse a felhasználók elkötelezettségét
 • Jó a médiagazdag oldalak használhatóságához
 • Felhasználó által irányított (leginkább)

A SLIDER HASZNÁLATÁNAK JELENTÉSÉNEK NAPJA

 • Bemutatjuk webhelyét
 • A tartalom dinamikus frissítése
 • Különböző típusú média konszolidálása
 • Több kép kiemelése videókban vagy galériákban
 • Mesél egy történetet
 • Következő lépések

Miután megvizsgáltuk a fenti bejegyzésben felvázolt előnyöket és a csúszka használatának idejét, a SlideDeck ajánlást javasolok egy tartalmi csúszka beépülő moduljára. A tartalomtípusok keverésének és egyeztetésének, az egyszerű WYSIWYG szerkesztőnek és a drag and drop dia funkciónak köszönhetően a SlideDeck2 eltalálja az összes jegyzetet, amely a minőségi csúszó pluginhoz szükséges. A SlideDeck2 a következő funkciókat is tartalmazza:

 • Lencsék: jól kidolgozott előre beállított stílusok, amelyek segítenek tartalmának nagyszerű megjelenésében. Használhatja őket közvetlenül a dobozból, vagy választhat a testreszabható alkatrészek közül, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön webhelyének.
 • Diatartalom: Választhat a dinamikus forrás (a kedvenc külső források megjelenítéséből származó) módszer és az egyedi tartalom (tökéletes weboldalak, terméktúra és prezentációk számára) között. Mindkét módszer könnyű és hatékony.
 • Testreszabás: Ön képes módosítani a csúszda jelentős részét, beleértve a szöveges tartalmat, betűtípust, navigációt, átmeneteket és még sok más elemet..
 • Használat: Helyezze a SlideDecks bárhova. Nagyon jól működnek a teljes méretű alkalmazásokban, például a weboldalakban, a termékkörökben és a portfóliókban olyan nagyított területeken, mint az oldalsáv és a lábléc kütyü..
 • Támogatás és frissítések: A SlideDeck támogatást a ténylegesen felépített csapat nyújtja. Ez a csapat mindig arra törekszik, hogy új objektíveket, kiegészítő forrásokat és funkciókat adjon hozzá a bővítményhez.

SlideDeck 2 nyári akció

Örömmel értesítjük a SlideDeck2 webhely különleges nyári ajánlatáról. Ha érdekli a plugin vásárlása, korlátozott ideig akár 50 dollárt takaríthat meg. Mit gondolsz a tartalomcsúszkákról? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzés rovatban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map